Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

NLZ

Már megint nem történt semmi érdekes, mintha valami hiányzott volna belőle. 404. Oh shi-
[reserved]

Chronus

Nekem ez most bejött. Szeretem mikor Kubo eljátszadozik a karakterekkel. Gin - Ichigo párbeszéd kb a fejezet fénypontja volt. Gin bankai meg egyre hatékonyabbnak tűnik minden fejezettel.

SaiyaGin

[spoiler]

[/spoiler]

Junchi

Most már 99%-ig biztos vagyok, hogy a Deicide 10 nevű chapter lesz az utolsó ebből az arc-ból. A plot mostani tempója, a kiteljesedő végjáték, illetve a jelenlegi felállás (innen már senki nem tud beugrani Aizen ellen, max Tessai) mind-mind erre engednek következtetni + az, hogy Matsumoto (meg Kira?) megindult(ak), 100, hogy meghatározza Gin sorsát.

In b4, SaiyaGin: JÚÚJ. xDDD


chilip

most olvastam 4chanon, so true

QuoteIchigo's bankai is to be cooler than his opponent. In Bleach the coolest guy win, no powerlevel involved. Thus if he talks well enough, Zangetsu gives him everything he need to ridiculize his opponent. Byakuya is fast? Ichigo is faster! Kenpachi is strong? Ichigo is stronger! etc. Of course the powerups are related to the current opponent, so there's no reason to outspeed kenpachi if it's not cool.
That's all. I wouldn't be surprised he beat Gin by shootind getsuga tenshou at the 95 times the spead of sound just for the lol.

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-05-22, 01:51:38
most olvastam 4chanon, so true

QuoteIchigo's bankai is to be cooler than his opponent. In Bleach the coolest guy win, no powerlevel involved. Thus if he talks well enough, Zangetsu gives him everything he need to ridiculize his opponent. Byakuya is fast? Ichigo is faster! Kenpachi is strong? Ichigo is stronger! etc. Of course the powerups are related to the current opponent, so there's no reason to outspeed kenpachi if it's not cool.
That's all. I wouldn't be surprised he beat Gin by shootind getsuga tenshou at the 95 times the spead of sound just for the lol.

Na azt megnézném :D Bár ha már lövöldözni kezd, akkor valami iszonyaterős getsugacerot lőjön. :D

Chronus

Bármi is legyen az ereje, Tessai összeszarta magát, mikor először meglátta Zangetsut.
[spoiler][/spoiler]

Bármi is van mögötte, az Isshin-Urahara részéről biztos tervszerű, és még a Hogyouku is rásegített.

Kassh

Zangetsu = Hogyouku 2

chilip

[spoiler=pikcsőr][/spoiler]

[spoiler]source: ohana
aizen blasts yoruichi away with a level 90s spell. urahara chases after her. aizen tries to shoot isshin with the same attack but isshin takes it directly and is unharmed. aizen says something like "as expected of the former 0th squad commander". ichigo and gin are surprised. isshin tells him to shut up and slices aizen
[/spoiler]

Junchi

A kép biztos valódi, de a szöveg? o.O Szal rálestem BA-ra, de ott semmi ilyesmit nem írtak... (Vagy csak elkerülte volna a figyelmem?)

chilip

ja közbe én is rálestem biztosra

[spoiler]Source: http://ichixhime.actifforum.com/mang...mary-t4053.htm
Credits: Sheetz
Verification: Confirmed

From Ohana

Quote:
620 :ohana ◆IR7jauNn4E :2010/05/26(水) 17:19:43 ID:ye+0gmutP


走る乱菊
We see Ranguku running.
まだ完ぺきになおってない。。叫ぶキラ
Kira calls out that she's not completely healed yet.
パパ うらはら 夜一で藍ちゃん
Switch to Isshin, Urahara, Yoruichi and Aizen.
ギン、苺に君こんなに弱かった?逃げ
Gin tells Ichigo he's surprised Ichigo is so weak and that he should run away.

パパ、ゲツガテンショウしたら
Isshin uses a getsuga tenshou
藍ちゃんバッサリ斬れて。。。
and manages to cut up Aizen...

From 69ruma

Quote:


じゃあコミックの表紙と背表紙だけ。
The cover and spine pictures.
コミック表紙は総隊長で、背表紙は白で、次週はひより
Cover pic is Yamamoto and spine pic is white. with next week being Hiyori. [/spoiler]

Junchi

Na azé'. :D Túl szép lett volna...

(Bár az "Isshin uses a getsuga tenshou" azért így is az.)

Member

Kevés a szöveg, már megint lesznek kétoldalas fehér lapok? :)

Junchi

Quote from: Spoilerspine pic is white

További kérdés? :D

chilip

[spoiler]Rangiku hogy tud futni???? nem hiányzik a fél hasa?[/spoiler]  :confused:

Chronus

[spoiler]"Isshin uses a getsuga tenshou"[/spoiler]

Volt egy megérzésem X éve, hogy a Tessai ezért nézett meglepetten Ichigo Zangetsujára...

[spoiler]Apáról fiúra öröklődő Zanpakuto. Az is lehet, hogy pont ez volt a kísérlet lényege. (vagy a "True Blood" definiciója)
Túl gyanús volt Fisher megölésekor, hogy Isshin pont a zanpakuto méretezéséről beszélt, miközben a fia pont azt nem tudta anno.
Kubo imádja az ilyen kontrasztokat.[/spoiler]

Member

Már látom, ahogyan Aizennel végez egy dupla getsuga tenshou. Apa és fia erejét semmi sem élheti túl!

Chronus

Muguruma spolerében szerepel Behihime is, és egy új 32es Hadou.

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2010-05-26, 14:16:36
Muguruma spolerében szerepel Behihime is, és egy új 32es Hadou.
lol :D Lesz ebből Urahara Bankai, vagy csak a shikait villogtatja? :D Megnézném, hogy mit tud a "kislány" :D

Chronus

Előtte rálő egy Hadou 32 "Yellow Flame"-t, de csak elterelésnek, majd a füstből rádúr egyet Yoruichi shunkoval. Földbe döngöli, Aizen persze sértetlen marad, aztán Urahara valami shikai techel behálózza és felrobbantja; majd mielőtt az visszapofázhatna, Isshin berobban és vertikálisan félbevágja egy Getsugával (szokásos shoulder cut).

Persze ezen a ponton már 99% biztos, hogy ez mind szart se ér majd, de legalább próbálkoznak.
Már egy fokkal hatékonyabbak, mint a Gotei "we try and solo everyone" 13.

Member

Gondolom beterveztek vagy 20 lehetséges kombót, hogy hátha valamelyik leszedi a majmot, és ezzel elleszünk pár chapterig. :D

Prof. William

Legalább próbálkoznak nem a "Na akkor most én támadom 5 pecig aztán ha engem kibelezett jössz te." Csapatmunka... amire Gotei 13 félisten kapitányai élükön  Yamával  egyszer sem voltak képesek.

Chronus

Lehet a saját kis világukban már annyira imbák, hogy elszoktak attól, hogy egy ellenség legyűréséhez egynél több kapitányra legyen szükség. Egészen addig nem jöttek rá, hogy mekkora szarban vannak, amíg Aizen el nem kezdett ténylegesen darálni. Addig csak úgy voltak vele, hogy Kyouka Suigetsu miatt egy kicsit nehéz lesz az eset.

Junchi

Az igaz, hogy Balfasz 13 nem ment semmire Aizen ellen még a sajátos kis stratégiájukkal sem, de én spec Uraharáékat sem "védeném" ebben a helyzetben.

Szal azért itt van Aizen, Kyouka Suigetsu + ez az új alak, nem tudtak vele mit kezdeni eddig se, még surprise attackokkal és 90+ kidókkal sem, erre mit csinálnak? Urahara rádob egy 32-es hadót, Isshin meg eltol rá (végre valahára) egy Getsugát. Yoruichi ugyan a fullos erejét (shunkou) használja atm, de például nem vágom, hogy Urahara miért nem lépett még bankaiba... Szal az, amit eddig láttunk Benihimétől nem volt több, mint egy átlagos kapitányi szintű shikai. Semmi több.

Ebben a helyzetben az sem lepne meg, ha ők is ugyanolyan véres cafatok lennének a végére, mint elődjeik. Max a csapatmunkájuk jobb. (Bár itt most nincs mr. ice-rage, aki gátolná a többieket...)

Bishop

Igazából nagyon sokszor meghalhatott volna már Aizen csak a plotkai mentette meg őket. Ugye ott van Shinji aki ha jól emlékszem sértetlen és egy olyan hax képességgel rendelkezik ami ellen már csak Plotkai-val élheti túl valaki. Plusz attól hogy Aizen lefikázza a Vaizardokat még Shinji simán használhatná a maszkját, mivel az is power up de nem használja. És akkor van még pár kapitány szintű Vaizard aki harc képes. Shunshui is mit csinál most? Simán harcolhatna, Yama is plotkai-val lett eltávolítva.
ÉS mindezek után Isshinék úgy harcolnak Aizen ellen hogy Aizen egyszer sem genjutsuzott, mert minek is hiszem ő isten. Ha vesztésre áll akkor is csak azzal a szar szöveggel tud jönni hogy "még nem érte el hógolyó a full powert" "még nem alkalmazkodtam hógolyó full powerjához" "eddig csak fél isten szinten voltam, de lássátok milyen egy isten ellen" "na jó lassan nem ártana komolyan venni titeket" stb stb. Egyszerűen megőrjít a logikátlanság. Mindegy a heti rant is megvolt, ami az új chaptert illeti, kicsit ez a Getsuga dolog engem zavar, a zanpaktou nem vérhez van kötve hanem lélekhez amiből mindenkinek egyedi van, azt el tudom képzelni hogy családon belül hasonló, de persze kicsit még is más.

Chronus

Quote from: Bishop on 2010-05-26, 22:47:20kicsit ez a Getsuga dolog engem zavar, a zanpaktou nem vérhez van kötve hanem lélekhez amiből mindenkinek egyedi van, azt el tudom képzelni hogy családon belül hasonló, de persze kicsit még is más.

Vannak ilyen általános Urban Legendek, de ezt soha senki nem mondta. Végképp nem Kubo. A mangában nincs megmagyarázva a Zanpakuto eredete, csak annyit tudni, hogy szoros szimbiózis van a zan és a Shinigami közül. Pont. Azt, hogy egy zan-ból csak egy van, vagy hogy a zan a shinigami lelkéből születik maximum fillerben hallhattad.

Quote from: Bishop on 2010-05-26, 22:47:20plotkai

Ez a szó meg nem azt jelenti, amit gondolod, hogy jelent.
Használd inkább az asspullt, az kényelmesebb. :)

Bishop

Nem tudom én még mindig ott vagyok leragadva hogy a Zanpa a shinigami személyiségét és stílusát tükrözi, de ez zampa filler és soi fon bankai óta eléggé nem állja a helyét.

Chronus

Sokféleképpen lehet azt magyarázni.

Ez akár úgy is lehet, hogy a zanpa mindig a hozzá legközelebb álló személyiségű shinigamit választja ki.
Remember, lehet SS-ben a shinigamik 90%-a asauchikkal rohangál; névtelen kardokkal, mert nincs shikai-uk se.
Van minden divízióban vagy 1000 shinigami, abból eddig max az officertől láttunk shikai-t.

Kubo-t elnézve, csak idő kérdése, hogy mikor nyom be valami olyat, hogy Zan valami felsőbb létforma aminek a célja az egyensúly fenntartása, és ők léptek kapcsolatba a lelkekkel SS-ben a legeslegelején és találták ki ezt az egész "Shinigami" rendszert. Mivel nem tudnak ezen a síkon testet ölteni, ezért kell nekik egy itteni létforma ami hordozza az erejüket és kinyilvánítja az akaratukat. Pont.

Possible?
Much.

Member

Kira miféle heelingről beszél, öngyógyulnak tán?
[spoiler]Gin: Na mindegy. Húzz innen.[/spoiler]
Talán van remény, hogy ez a kari nem lesz elszúrva?

Aizen meg lol, annyira beszűkült, hogy már érett a halálra.