Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Member

Dreamcleaver

Majd kiderül, hogy távirányítással ki lehet kapcsolni. *click*

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Kiderül, hogy a Hógolyóban Urahara személyisége van, szal mikor Aizen egyesül vele, akkor átveszi felette az irányítást Urahara személyiségi másolata. :D
Member, te meg: :facepalm:
[reserved]

Chronus

Hamarabb veszem be, hogy a robbanásból csak a Hogyouku éli túl, Aizen meg szénné porlad, aztán SS elkönyveli a győzelmet, majd 3 nap múlva Aizen újrateremti magát a Hogyoukuból, mert ahogy kiderül az utolsó kívánsága az volt, hogy a tudata beleszálljon a Hogyoukuba és így megússza a vereséget.

Member

Prof. William

Ne feledjétek hogy a Bleachban a robbanások hatásfoka híresen rossz. :)

Eddig még nem hiszem hogy bárki is belehalt volna akármekkora robbanásba a manga folyamán.

Junchi

Ezt most találtam:

[spoiler=403??]Credits : Ohana
Verification : Confirmed

私が今のところよりよくしやすいので単なる速い駄目にする人.

が勝った章開始!

目がチラチラ光って、そしての灰で薄暗くなります。

それを除くが剣で満たした感謝そして敵浦原 喜助。

イチゴ色が店キーパーからの答えを望んでいます。藍染 惣右介破壊の宝珠〔天体/球〕は永遠に無くなりました!

ジンが日没を見つめます。

は、抱擁に手を伸ばしている武器〔腕〕で終わります[/spoiler]

Lényeg, hogy [spoiler]Aizen hulla, hógolyó nincs többé, illetve, hogy Urahara a főgenyó...[/spoiler]

Maah, 99%, hogy fake, elvégre BA-n nincs még semmi + túl nagy baromság, de azért becpoyztam ide a móka kedvéért. :D

Chronus

100% fake. Tele van az egész logikai bukfencekkel.

Aizen egyértelműen evil volt. Uraharának meg bármilyen nemű gonosz célja lenne, amit Aizen veszélyeztethet, ahhoz kellene a Hogyouku is. Ha meg nem, akkor semmi értelme legyőznie, vagy bejelentenie, hogy ő a főgonosz.

Ezt valszeg csak a 4chanos trollok számára dobta össze valaki, pillanatnyi ragefesthez.

Junchi

Na meg, ha mégis Urahara lenne a főbadguy, akkor ez lenne a lehető legidétlenebbül, legrosszabb helyen kivitelezett "I've showed my true colors" jelenet, amit valaha láttam.

A valós spoilerekkel mi van btw? o.O

Chronus

BA-n van spoiler, bár csak a szokásos Tesco gazdaságos valóságtartalmú Ohana bullshit.

Lényeg ami lényeg
[spoiler]Aizen él és fehérebb mint valaha.
Yoruichi csatlakozott a bulihoz.[/spoiler]
[spoiler]
[/spoiler]

chilip

Quote from: Chronus on 2010-05-12, 14:12:17
BA-n van spoiler, bár csak a szokásos Tesco gazdaságos valóságtartalmú Ohana bullshit.

Lényeg ami lényeg
[spoiler]
[/spoiler]

4chanon már poénkodnak hogy Aizen kuplux-klános és ezért halt meg tousen elsőnek  :D

Member

LuckyDingo

Ez a külső csöppet... aszondja, hooogy.. gáz? Miért nem csíkozták be jobban legalább... Kubo most már Aizen ruhájáról is spórolja a tintát? Yoruichinek is érdekes öltözéke van, bár azzal nincs bajom XD

Chronus

Meh. A Bleach manga már régóta csak az anime storyboard-ja.
Ezt valószínűleg majd ilyen fénylő shit lesz mikor végre eljutunk ide.

Bishop

Annyira nem volt borzalmas rész. Féltem hogy megjött Urahara és Ishin már le is lesz szarva de végül is együtt támadták. Azon már meg se lepődöm lassan már minden chapterbe megjelenik valaki a bleach univerzumból. akkor leszek kíváncsi hogy mi lesz ha már mindenkit eljátszott. Az érdekelne hogy ilyenkor hol vannak pl a Waizardok nem mindenki sérült meg, legalább valami kis kockába látnánk hogy a többiek is léteznek. ::) Mind1 Kubotól túlzás elvárni hogy rajzoljon néha többet is 2-3 karakternél, ráadásul most már Aizennel sem kell bajlódnia  :lame:

Chronus

Hacchi sztázisban tartja Hiyorit amíg Orihime megjön, Unohana meg healel mindenki mást aki fekszik.

Amúgy nekem is bejött fejezet. Kiváncsi vagyok mi lesz Aizen végső formája, mert az utolsó képen úgy tűnik, hogy még mindig evolúció alatt van. Épp most olvasztja magába Kyouka Suigetsut.

Member

Külön képregényt a fekvő emberekről!!

Kicsit meglep, hogy megint elő lett rángatva valaki, pedig megszokhattam volna már. :D Mondjuk nekem gyanúm, hogy ezt Aizen már nem fogja megúszni. Ennyit szarakodni egyetlen karakterrel, hogy aztán meglógjon és újból sereget szervezzen? Ennél nagyobb csalódást okozni sem lehetne.

Chronus

Vagy végez az istenné válással és megkéri a Hogyoukut, hogy nyisson neki egy kaput King Dimension-be. Wish spell-el a mellkasodba építve nem igen kell már az a kulcs szvsz.

Prof. William

Szerintem Aizen végső célja az lesz hogy annyira fehérré válik hogy ő lesz a háttér így mindenütt jelen lesz mangában és így ő lesz az isten.  :Kiraly:

SaiyaGin

Nem volt rossz fejezet, így már értem, miért nem jelent meg Yoruichi korábban. Viszont Aizen további evolúciója nem lelkesít fel. ::)

NLZ

Elsőre vmi templomos lovag ugrott be nekem róla. :D
[reserved]

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Elméletben Aizen most olyan külsőt kaphat, amilyet csak akar, ha a hyongoku által ilyen vágybeteljesítő abi-t kapott. Akkor nem is a legerősebb, hanem a legfehérebb kívánt lenni? Oo

Zen

Quote from: Member on 2010-05-14, 11:38:43
Elméletben Aizen most olyan külsőt kaphat, amilyet csak akar, ha a hyongoku által ilyen vágybeteljesítő abi-t kapott. Akkor nem is a legerősebb, hanem a legfehérebb kívánt lenni? Oo
És lám, már tudjuk miért blícs a manga neve.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Prof. William

Jaja. :)

Aizent mindig idegesítette hogy a fehér kapitányi ruha túl hamar bepiszkolódik. Úgy tűnik végre rájött a megoldásra.  :lol:

chilip

Chronus

403: Bejött, de mi lesz az arc vége? Aizen áll még mindig nyerésre. Sőt, minden fejezettel csak egyre jobban.

Junchi

Quote from: Chronus on 2010-05-16, 10:44:56
403: Bejött, de mi lesz az arc vége? Aizen áll még mindig nyerésre. Sőt, minden fejezettel csak egyre jobban.

Deicide = End of Hypnosis.

Majdhogynem dettó ugyanaz játszódik le, mint akkor: Szépen megjelenik mindenki, ráeszmélnek Aizen terveire, elintézni úgy sem tudják, így hát "elmenekül" és kezdődhet a new arc. Plusz ugye Kubo ígérte, hogy júniusban véget ér FKT-arc, szal még a deicidék számozása is erre enged következtetni.

Max annyi a különbség, hogy ezúttal egy még imbább Aizenünk van, illetve, hogy eperke helyett a kapitányok fetrengenek ezúttal.

Member

Azért ne már, hogy ennyien vannak ellene és mégsem tudnak nyerni. Ráadásul Isshin még csak nem is unseal-elt, és Urahara is csak shikai-ban van (jó, mondta, hogy neki nem bunyós bankai-ja van, de ez jelentheti azt is, hogy még nagyobb szemétség :p). Meg nehogy már idejött Urahara, aki mindenkinél mindent jobban tudott eddig és semmi terve nincs Aizen ellen.

NLZ

[reserved]