Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Dirk on 2011-03-02, 21:21:27
De legalább tudjuk hogy a gonosz csávó is fullbringet használ, most már csak az a kérdés hogy ez a csávó a többiekkel van és csak átbasszák ichi-t vagy ott is külön csoportok vannak
Ha jót akarnánk csinálni, előbbi van, de mivel ezt a mangát Kubo írja... :ejnye:

Junchi


chilip


Member

[spoiler]És később is egyben van a csaj. A fullbright csak akkor hat, ha elhiszed, ami történik, különben csak illúzió? Mert Ishidá-t sikerült levágnia.[/spoiler]

chilip


Dirk

[spoiler]nem lesz több ichigo-kun-ozás? ezt még meg kell emészteni :) [/spoiler]

Chronus


Member

Quote from: Chronus on 2011-03-09, 21:52:24
Mi egy könyvjelző célja?
Megjelölte Orihimét? Ishidát meg kicsit keményebben?

Chronus

A mozdulatsorból úgy emlékeztem, hogy Ishidát kézzel döfte le. :confused:

De amúgy igen, szerintem megjelölte Orihimét. A kérdés az, hogy ez hogy mutatkozik majd. Ha a tippem nem csal, akkor szerintem Book of the End-nek nem csak egy képessége van, de az első tippem az volna, hogy vagy képes teleportálni a megjelölt objektumok közt, vagy minden megjelölt objektum térbeli helyzetével tisztában van, vagy mindkettő (elvégre egy könyvjelző célja egy adott oldal megtalálása). Ha a Fullbring csak felnagyítja a tárgyak erejét, akkor minden tárgy amit eddig láttunk továbbra is csak az univerzumban betöltött szerepét képes ellátni, persze az elegendő költői tágítást belevéve.

Ha jól sejtem, akkor a taktikai sorrend tehát a következő volt: Bookend odaküldte Krillinsushi-t, hogy ráteleportálhasson a helyzetére, majd megjelölte Orihimét, és elteléztek. Egyszerű. Időtakarékos. És mellőzi a lehetőségét annak, hogy Bookend-et valaki megtalálja vagy elkapja.

Minden esetre ez érdekesnek ígérkezik.
Ginjou meg alkesz. Az utolsó 2 oldal után ezzel a Fullbringerek máris hozzám nőttek. :lul:

Member

Eléggé hitelesnek tűnik, amit írtál.
Inoue meg a "Forbidden" szobában lakik. :D

Junchi

Jó volt ez a fejezet is.

Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a "six fullbringers" cím nem is olyan rég belefoglalta e Tsukishimát vagy sem, mert ha Chadot is belevesszük, akkor úgy pont kijön. Tsukibishi meg csak bekavar. Szal elméletileg lehetnek még ezek ennél is többen.

Orihime meg jah, 100, hogy ezzel megjelölték.

Junchi

[spoiler=441]Ichigo goes to Unagiya
Unagiya says that "Children should trust/rely on adults more" and they have a brief conversation.

On his way home, he notices Isshin and watches him from the shadows.
Urahara has come to see Isshin, and Ichigo sees this.
Isshin notices that Ichigo is there
He disappears with Urahara, saying, "Let's discuss this somewhere else"

Ichigo is getting a little impatient, saying he has to get his powers back sooner.

Riruka tells him to get into a water tank this time and uses her Fullbring.
Ichigo gets in without any complaints.
Ichigo VS Jackie[/spoiler]

P-P-PLOT PROGRESS?

NLZ

[reserved]

SaiyaGin


Chronus

Ez engem is meglepett. De BA-n kint van a spoiler, szóval...

NLZ

Igen. Tudod, fontossági sorrendben indulnak újra a szolgáltatások japánban. :D
[reserved]

Member

Ne feledjétek, a jövő heti JUMP-ot olvassuk most.

Chronus

Először én is arra gondoltam, hogy csak megérkezett az üzletbe szokás szerint, de Kubo tweetje szerint a katasztrófa által nem sújtott területeken árulják a mangát (btw, BA szerint még anime epizód is volt a héten).

LuckyDingo

Hát ez olyan semmilyen lett, de azért legalább kiderült pár info.. egyre inkább jön az az érzés, hogy a Ginjou történetének van egy másik verziója is. XD Meg ez a másik Shinigami representative.. Ichigo is új találmánynak számított a shinigamik között, most meg hirtelen lett még egy?

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2011-03-17, 10:04:15
Hát ez olyan semmilyen lett

Szerintem meg felért három másikkal. :3

Tartalmas volt és tovább vastagította a '?'-et Isshin és Urahara fölött, illetve van egy olyan érzésem, hogy Uraharáék most a következő arc-ot készítik elő ezzel a titokzatoskodással.

Chronus


Ez volt a "ha tudnád miken mentem keresztül nem szövegelnél nekem a felnőtté válásról" nézés.

Jó fejezet. Plot progress. Továbbra is ugrálunk aközött, hogy a három oldal közül ki az ellenség és kinek mi a valódi szándéka. Megtudtuk, hogy a badge kié volt (már ha amit Ginjou mondot igaz). Ichigo karaktere, illetve amivé a karakter lett a timeskip után, nekem személy szerint sokkal összeszedettebbnek tűnik, mint a régi. Lehet azért, mert végre a kora illik az eddigi viselkedéséhez. Sok volt régen az egyértelműen hivatalosan erőltetett OOC. Kicsit olyan, mintha Kubo végre azt csinálhatna vele, amit eredetileg is akart.

Member

Az eleje elég lassú volt, de csak kifejlődik belőle valami. Engem is az érdekelne, hogy akkor most ki itt az ellenség. :) Urahará-ról valamiért nem tudom elképzelni, hogy pont most vallana színt, a kardos fazon meg túl egyértelmű volna, remélem, hogy Ginjou lesz az.

Kassh

Quote from: Member on 2011-03-17, 12:50:23
Az eleje elég lassú volt, de csak kifejlődik belőle valami. Engem is az érdekelne, hogy akkor most ki itt az ellenség. :) Urahará-ról valamiért nem tudom elképzelni, hogy pont most vallana színt, a kardos fazon meg túl egyértelmű volna, remélem, hogy Ginjou lesz az.
vagy Ichigo :zomg:

Chronus


Member

És kiderül, hogy Kubo hősi halálra vágyik? ::)

NLZ

Jó, de Kubo mögött Aizen áll.
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Junchi


NLZ

[reserved]

Bishop

Annyira nem jön be nekem ez a Fullbringes társaság Vaizard 2.0 Aztán ők is eltűnnek a süllyesztőbe, az only pozitívum hogy ők el is akarnak tűnni :D

Dirk

Quote from: Bishop on 2011-03-23, 16:43:25
Annyira nem jön be nekem ez a Fullbringes társaság Vaizard 2.0 Aztán ők is eltűnnek a süllyesztőbe, az only pozitívum hogy ők el is akarnak tűnni :D

Nekem is totál ez az érzésem. Most még keménykednek aztán sehol se lesznek.  Vaizardok is nagyon nagy csalódás volt , ezektől se várok többet....