Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

csacsa

Quote from: Prof. William on 2006-10-28, 00:08:53
Mondjuk Orihiméről azt gondoloni hogy átált az ellenhez.  :lol:

Egy percig semhittem el. De talán kicsit majd csiszol a képességein.  :grrr:

Egy ideig nagy kérdés volt itt a fórumon, hogy most átállt-e vagy sem. Mondjuk én se hittem el, hogy átállt, hiszen szereti Ichigot. :cool:

Más: olvastátok már az omake-kat? Isteni mind1ik, főleg a Byakuya-s... :jee:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Calintz

Quote from: csacsa on 2006-10-27, 20:59:56
Quote from: Calintz on 2006-10-26, 21:38:17
AZ A KÉT ARRANCAR....mintha ugy néznének ki mint....Hitsugaya és Hinamori???

Én is pont ezen gondolkoztam a minap. De most már kiderült, hogy Hime nem állt át Aizenékhez, csak segíteni akar Ichiéknek. :jee:
Én eltudtam képzelni mivel elégé félénk és ezzel sarokba lehet tartani, h félelmemben tartod. Végülis azért is jött el...
A veszély elmult van melle a "fehérhajúnak"...szal nem lehet Histugaya "klón":)
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

csacsa

kint van a 250raw.  Don Kanonji szelleme visszatért az egyik arrancar személyében. Bár engem nagyon emlékeztet az FMA-ból a Louis Amstrongra is. :lul:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Calintz

Quote from: csacsa on 2006-11-02, 23:34:30
kint van a 250raw.  Don Kanonji szelleme visszatért az egyik arrancar személyében. Bár engem nagyon emlékeztet az FMA-ból a Louis Amstrongra is. :lul:

Semmi ilyesmi nem történik, kiderült h vannak 3 számos Arrancarok...és hát...ők állítolag baszott erősek...annak ellenére h akivel Ichigo találkozik az egy "táncmester" (elég rossz mondjuk) és ez a Bleach kezd lefele menni mangában is:( Legalábbis ez is egy siralmas rész volt, már majdnem filler szintű...

Kadaj

Prof. William

Nme baj. Ichigo elmegy 3 napra edzeni és 10-szer erősebben visszatér és legyak minden Arrancot. :)

Calintz

Quote from: Prof. William on 2006-11-04, 11:24:44
Nem baj. Ichigo elmegy 3 napra edzeni és 10-szer erősebben visszatér és legyak minden Arrancot. :)

Most kivételesen nem tud hova menni, szal Zangetsu-samaXXD Vagy mégjobb KING!!!

Kadaj

Firebird

Quote from: Calintz on 2006-11-04, 21:11:22
A King and His Horse chapterben úgyvolt, hogy akié az irányítás az a King és aki lapul az a Horse. Mivel most Ichigo van a színen így őt illeti a King cím és nem a hollowját. A White Ichigo is még az animeében is, meg mindenhol Ruler-nek, Kingnek meg His Majesty-nek hívta.

Calintz

Quote from: Firebird on 2006-11-05, 01:44:20
Quote from: Calintz on 2006-11-04, 21:11:22
A King and His Horse chapterben úgyvolt, hogy akié az irányítás az a King és aki lapul az a Horse. Mivel most Ichigo van a színen így őt illeti a King cím és nem a hollowját. A White Ichigo is még az animeében is, meg mindenhol Ruler-nek, Kingnek meg His Majesty-nek hívta.
Igen én is erről beszéltem:)

Kadaj

Chro

Szerintem valószínűbb, hogy ott találkozik valakivel aki megtanítja hollow erők használatára (cero meg egyebek), ha nem is, akkoris az apja biztos bejön a képbe valahogy (legalábbis stílusos lenne, Ishidát is az apja edzette fel). Bár több mint valószínű - és ez már korábban meg lett említve - hogy ha netán esetleg el is jutnak élve Aizenig, a 3as trió földbeveri őket. Aizen ellen így semmi esélye sincs, ha netán meg is tudná sebezni, amit eddig bankai formában se tudott (arról nem is beszélve hogy elég ha a kardjára néz és már azt se tudja hol van), akkor a pofa benyom egy Bankait attól meg az uristen óvjon meg minket. Na meg persze addigra már ők is vaizardok lesznek (hacsak Hime nem pusztítja el azt a sz@rt). TEhát eddig számomra úgytűnik hogy Aizen az ultimate főellenség, és az ő halálával ér véget a sorozat (a manga biztos), de azért attól még eléggé messze vagyunk. Még biztos ellőnek egy Zaraki shikait, mert az kihagyhatatlan (Zaraki bankaial együtt végképp), meg még sok lezáratlan szál van hátra.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

csacsa

szerintem Ichi apja nem fog sok vizet kavarni, de ez nem bizots, mivel nem tudjuk, hogy miért hagyta el Seireitei-t. Arra kiváncsi vagyok, hogy Nell-ék miért is kerültek a képbe, mert nem hinném, hogy csak a hülyéskedés a szerepük. Remélem Hime is harcolni fog, és nem csap spectatorként fog ténykedni. Zaraki shinkai-ra én is várok.

Kvikveg

Zaraki shikai, bankai, egyaltalan harc!
:hail: :hail: :hail:
(A megfelelo rendezovel es rajzolokkal.)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Calintz

Quote from: Kvikveg on 2006-11-07, 18:03:44
Zaraki shikai, bankai, egyaltalan harc!

Ilyen nem leszXD
Mert akkor Zarakinak oan ereje lenne ami elpusztítja a világot isXD

Kadaj

csacsa

Még Yamamoto captain is cska egy vén csóka lenne mellette... :lol:

Calintz

Quote from: csacsa on 2006-11-08, 20:22:50
Még Yamamoto captain is cska egy vén csóka lenne mellette... :lol:
Akkor az ő kardjától nem égne minden hanem már csak attól h előveszi a kardját minden elpuszulna egy 16kmes körzetbenXXXD

Kadaj

Prof. William

Ja Zaraki megtanulja a Bankait és ettől kezdve ő lessz a főhős, és két ásítás közben leveri a Triót végül pedig közfelkiáltásasal megszavazzák a Sinigamik királyának. :)

Ichigoék meg bután bámulnak...  :eek: :eek: :eek:

csacsa

Quote from: Prof. William on 2006-11-09, 13:36:24
Ja Zaraki megtanulja a Bankait és ettől kezdve ő lessz a főhős, és két ásítás közben leveri a Triót végül pedig közfelkiáltásasal megszavazzák a Sinigamik királyának. :)

Ichigoék meg bután bámulnak...  :eek: :eek: :eek:
És szted mikorra tanulja meg a bankai-t, ha még most se tudja a kardja nevét????

Chro

Kint van a 251 raw.
[spoiler]Ichigot megint bealázzák. Már megszokhattuk. Igazán felmutathatna már valamit, elvégre ő a főhős, ha ez így megy tovább belőlle is egy béna antiszoc lúzer lesz, Final Fantasy effektus... Szal nyomjon be egy bankait, meg váltson hollowba és szeletelje fel az ürgét, vagy a végén még Nell menti meg lol... majd benyom egy cerot...[/spoiler]
Zaraki elvileg már tudja a kardja nevét, nem úgy volt hogy az Ichigos csata után elkezdett kapcsolatot teremteni a kardjával? Mikor Tousennel harcolt akkor is említette hogy már jól halad, azóta már biztos megvan.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

csacsa

Quote from: Chro on 2006-11-09, 22:26:56
Kint van a 251 raw.
[spoiler]Ichigot megint bealázzák. Már megszokhattuk. Igazán felmutathatna már valamit, elvégre ő a főhős, ha ez így megy tovább belőlle is egy béna antiszoc lúzer lesz, Final Fantasy effektus... Szal nyomjon be egy bankait, meg váltson hollowba és szeletelje fel az ürgét, vagy a végén még Nell menti meg lol... majd benyom egy cerot...[/spoiler]
Zaraki elvileg már tudja a kardja nevét, nem úgy volt hogy az Ichigos csata után elkezdett kapcsolatot teremteni a kardjával? Mikor Tousennel harcolt akkor is említette hogy már jól halad, azóta már biztos megvan.
Ichi egy ideig beépített ügynök lett a fal révén.  :lol:
Nem biztos, hogy tudja. Csak megpróbálta kitalálni a nevét.

Calintz

A 251es miért nincsen lefordítva sehol??? Vagy csak én nem találom?

Kadaj

Member

Zaraki-t SS élére! :whoah:
Onnantól senki sem varázsolhatna, csak a nyers brutalitás. :Kiraly:

csacsa

Quote from: Calintz on 2006-11-12, 22:44:24
a www.bleach7.com -ról le lehet tölteni.

Calintz

Quote from: csacsa on 2006-11-13, 20:33:36
Quote from: Calintz on 2006-11-12, 22:44:24
a www.bleach7.com -ról le lehet tölteni.
Rád mindig lehet számítani

Kadaj

Chro

252 raw. Utálom ha igazam van.
[spoiler]Nell mentette meg. De legalább a végén Ichi átment bankaiba... amolyan semmilyen rész, megint nem történt semmi érdekes. Na majd a sub hátha dob rajta.[/spoiler]

'hime

Calintz

Quote from: Chro on 2006-11-16, 22:43:17
252 raw. Utálom ha igazam van.
[spoiler]Nell mentette meg. De legalább a végén Ichi átment bankaiba... amolyan semmilyen rész, megint nem történt semmi érdekes. Na majd a sub hátha dob rajta.[/spoiler]

Najó mostmár segítséget kérek felfogni, ezek a 3 számjegyüek, elvileg régi espada tagok...ha jól veszem ki ez mintha elhangzott volna...és én valahogy ugy vettem ki h erősebb mint GrimmJaw-ék...
Na most ha igen...akkor NELL aki elvileg mégcsak számjegyet sem kap mert oan senki akkor h lehet ien gyors és h képes ilyen dolgokra???
azért én kiváncsi lennék mien izű egy ceroXXXXD
De Chro...:
[spoiler]Még nem egészen, még nem volt Hollow és Nell nem nyomott be Cerot csak kiökledezteXD
[/spoiler]

Kadaj

Chro

Quote from: Calintz on 2006-11-17, 02:45:00
[spoiler]Még nem egészen, még nem volt Hollow és Nell nem nyomott be Cerot csak kiökledezteXD
[/spoiler]
Nem mondtam egy szóval se hogy hollow lett Ichi, csak hogy benyomott egy Bankait. :)

'hime

Calintz

Quote from: Chro on 2006-11-17, 15:25:29
[/spoiler]
Nem mondtam egy szóval se hogy hollow lett Ichi, csak hogy benyomott egy Bankait. :)
Ez nem oltás volt, ugy értettem MÉG nemXD De még minden lehetXD Bár szerintem rá nem lesz szükséges

Kadaj

csacsa

Quote from: Calintz on 2006-11-20, 02:14:17
[/spoiler]
Ez nem oltás volt, ugy értettem MÉG nemXD De még minden lehetXD Bár szerintem rá nem lesz szükséges
Hollow lett és szét is kapta a táncos Nino-t....  :lol:

Calintz

Quote from: csacsa on 2006-11-30, 18:23:41
Quote from: Calintz on 2006-11-20, 02:14:17
[/spoiler]
Hollow lett és szét is kapta a táncos Nino-t....  :lol:
Chro azért tudod ez nem szép tőled...itt vagy már egy ideje MÉG ahhoz is van arcod h beírkálsz ide, de el nem mondanád nekünk h TE ÍROD A MANGÁTXXXXDDDD

Kadaj

Chro

Quote from: Calintz on 2006-11-30, 19:57:10
de el nem mondanád nekünk h TE ÍROD A MANGÁTXXXXDDDD
Ehh... most lebuktam.  :lul:

'hime

chilip

hát ez a chapter nem volt semmi, nell nyála gyógyító erejű, ezért elkezdett a nino felett nyáladzani, meg okádni  :lol:
srácok, én Nell-fan lettem  :Kiraly: