Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Chro

Nekem inkább az a bajom, hogy egyre inkább úgy tűnik hogy Kubo tényleg be akarja fejezni 300-ra. Sorra jönnek az Espadák, egy már elhullott, most Ichi kinyírja Ulquiorrát... aztán a maradékon meg valahogy végigdarálják magukat plusz Aizen, azt nyekk... és könnyen lehet hogy nem lesz Winter War arc...
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

KeLa

Quote from: Chro on 2007-03-30, 19:38:29
Nekem inkább az a bajom, hogy egyre inkább úgy tűnik hogy Kubo tényleg be akarja fejezni 300-ra. Sorra jönnek az Espadák, egy már elhullott, most Ichi kinyírja Ulquiorrát... aztán a maradékon meg valahogy végigdarálják magukat plusz Aizen, azt nyekk... és könnyen lehet hogy nem lesz Winter War arc...
Én nem hiszem h így lenne... Ichigo faterja még nem is harcolt igazán, úgy meg nem lehet vége :smile:

LuckyDingo

most Ichi kinyírja Ulquiorrát...
Ha.. haha.. XDD  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nehogy aszidd XD Ulquiorra hazavágja Ichigot seperc alatt XD Szal még ne sírasd a bleachet :P

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-30, 20:39:37
most Ichi kinyírja Ulquiorrát...
Ha.. haha.. XDD  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nehogy aszidd XD Ulquiorra hazavágja Ichigot seperc alatt XD Szal még ne sírasd a bleachet :P
Fogadjunk? :P Érdekes mintha ugyanezt hallottam volna Zarakiról mikor az ellen ment... aztán mi lett a vége...
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

Prof. William

A főhős mindig reménytelen hejzetből győz. :)

Esetleg majd párszor bejön Nell és lerókázzA Ichit aki felgyógyulva szétgyakja az ellent...

LuckyDingo

Ichigonak egy esélye van.. Shirosaki/Hichigo és csak akkor ha fullosan tudja irányítani az erejét, vagy ha engedni, hogy átvegye az irányítást. Ulquiorra még soha nem releaselt eddig és azt se tudjuk hogy milyen erős, csak azt lehet gondolni hogy piszok magabiztos :D
Ő kulcsfigura.. nem veszíthet :D nem engedem XD Fake mangát kezdek el rajzolni, ha veszít XDDD

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-31, 01:00:30
Ichigonak egy esélye van.. Shirosaki/Hichigo és csak akkor ha fullosan tudja irányítani az erejét, vagy ha engedni, hogy átvegye az irányítást. Ulquiorra még soha nem releaselt eddig és azt se tudjuk hogy milyen erős, csak azt lehet gondolni hogy piszok magabiztos :D
Ő kulcsfigura.. nem veszíthet :D nem engedem XD Fake mangát kezdek el rajzolni, ha veszít XDDD
Agreed. Én kívánom a legjobban hogy Ichit szarráverje az a hülye Emo. De hogy az igazat valljam. Kubo eddig mindig olyat talált ki amire úgyse számítunk. Ennek tökéletes példája a mai chapter, mert a fene se gondolta volna hogy Ulqival kerül össze ichi.

Amúgy meg nézzük a jobbik oldalát. Már tudjuk HAG nevét (Halibel-sama), meg megvan a HM-beli Shunsui-Nanao páros, Stark és Lilinet személyében :D (Én már most imádom őket :D ) :D És ez már 3 szimpi espada. Szal asszem én átállok Aizenékhez :D

'hime

Christian

Stark nekem is nagyon szimpatikus :) Tetszik ahogy meg van rajzolva meg a figurája is :P

Chro

'hime

LuckyDingo

Ha scanlationről van szó akkor vagy M7 vagy affölötti színvonal /bár ilyenről csak egyről tudok../ :P Mostanában nem a bllod a leggyorsabb, hanem kéd speedscanlator gyerek XD
Oké mondjuk el tom képzelni hogy csinálják :D

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-31, 13:53:28
Ha scanlationről van szó akkor vagy M7 vagy affölötti színvonal /bár ilyenről csak egyről tudok../ :P Mostanában nem a bllod a leggyorsabb, hanem kéd speedscanlator gyerek XD
Oké mondjuk el tom képzelni hogy csinálják :D
Same here. De azért szöveg miatt leszedtem, aztán úgyis a M7 lesz archiválva a Bleach mappámba ha kijön. :P

'hime

Chro

Kicsit dolgozgattam. Azt azért hozzáteszem, hogy ezt mostz gyakorlás képp szineztem ki, többnyire textúrákkal kísérleteztem, de amúgy jó lett szerintem :)
Pont ezért nem az a nagy fightos übercool jelenet. Csak Lili meg Stark ökörködnek :D Enjoy:
http://www.deviantart.com/deviation/52258316/

'hime

KeLa

Quote from: Chro on 2007-04-02, 20:53:56
Kicsit dolgozgattam. Azt azért hozzáteszem, hogy ezt mostz gyakorlás képp szineztem ki, többnyire textúrákkal kísérleteztem, de amúgy jó lett szerintem :)
Pont ezért nem az a nagy fightos übercool jelenet. Csak Lili meg Stark ökörködnek :D Enjoy:

Jó volt látni h az arrancarok is tudnak ökörködni egy kicsit... eddig mindig olyan komolyak voltak. Bár az is igaz h Ulquoirra-t nem tudnám elképzelni vidám mosollyal az arcán :P

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-04-04, 14:34:52
Quote from: Chro on 2007-04-02, 20:53:56

Jó volt látni h az arrancarok is tudnak ökörködni egy kicsit... eddig mindig olyan komolyak voltak. Bár az is igaz h Ulquoirra-t nem tudnám elképzelni vidám mosollyal az arcán :P
Én egyszer PSben megfordítottam a száját hogy mosolyogjon.. borzalmas lett az eredmény XDDD
Egyébként Spoilerféleségek:
[spoiler]1. Uluiorra mondja Ichigonak, hogy Inoue szabad akaratából van ott és hogy nem akarják bántani, ha akarnak még menekülhetnek és hátatfordítva neki elindul vissza.. Ichigo harcolni akar, nekirontana Ulqinak erre megjelenik Ulquiorra egyik "követője?" valami Olta nevezetű arrancar közéjükáll és engedélyt kér Ulqitól, hogy levágja Ichit-Ulqi megengedi- ;) És elvileg itt szólja el magát, hogy Ulquiorra a 3.espada.. aztán úgy folytatódik, hogy a Halibel rá akar szállni Ishidára, mert érdeklik a Quincyk majd vissza Renjiékhez, ahol Zaerapollo végre releasel :D[/spoiler] Nah ez a spoiler jó lenne, de sztem ennyi eseményhez elég hosszú..
A másik:
[spoiler]Ulquiorra-beszél Ichigoval aztán Ichi átmegy vaizardba és nekiront Ulqinak.. ennyi..[/spoiler] lol XD
Ami tuti :D Color spread, tehát lesz egy olyan rész ahol naaagy színes kép lesz és azt lehetett eddig kivenni, hogy Ichi lesz középen és körülötte Espadak  *__* Ez érdekelne :D

Alkyra

Nu, gyorsan behoztam lemaradásomat.:) hehehe.egész jó. bár ahogy egy 4chanos mondaná ."Noone dies at bleach nigga!"XDXD(Except that guy. :hopp:)

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-04, 15:53:55
Spoilerféleségek:
[spoiler]1. Uluiorra mondja Ichigonak, hogy Inoue szabad akaratából van ott és hogy nem akarják bántani, ha akarnak még menekülhetnek és hátatfordítva neki elindul vissza.. Ichigo harcolni akar, nekirontana Ulqinak erre megjelenik Ulquiorra egyik "követője?" valami Olta nevezetű arrancar közéjükáll és engedélyt kér Ulqitól, hogy levágja Ichit-Ulqi megengedi- ;) És elvileg itt szólja el magát, hogy Ulquiorra a 3.espada.. aztán úgy folytatódik, hogy a Halibel rá akar szállni Ishidára, mert érdeklik a Quincyk majd vissza Renjiékhez, ahol Zaerapollo végre releasel :D[/spoiler] Nah ez a spoiler jó lenne, de sztem ennyi eseményhez elég hosszú..
A másik:
[spoiler]Ulquiorra-beszél Ichigoval aztán Ichi átmegy vaizardba és nekiront Ulqinak.. ennyi..[/spoiler] lol XD
Szerintem a második a valószínű. Az elsőben túl sok minden történik amit 1 fejezetbe normálisan bele lehet tömöríteni. A nagy képet meg várom :D

'hime

LuckyDingo

Quote from: Chro on 2007-04-04, 22:30:40
Szerintem a második a valószínű. Az elsőben túl sok minden történik amit 1 fejezetbe normálisan bele lehet tömöríteni. A nagy képet meg várom :D
Említettem hogy 24 oldalas lesz a fejezet? Abba talán beleférne :D

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-04, 23:36:59
Quote from: Chro on 2007-04-04, 22:30:40
Említettem hogy 24 oldalas lesz a fejezet? Abba talán beleférne :D
Nem, de tudtam. A kommented után azonnal utánnanéztem.

'hime

LuckyDingo

Wáwáwá :d egy kis érdekesség azoknak akik nem szeretnek várni a 270es chapterre :D
Fake Ch. 270
Elég igényesen össze lett PShoppolva, bár a végén az Ulqi releaset bnem tom hogy csinálták meg ilyen jól XDD /bebaxna ha ez lenne az igazi :D mindenesetre nézzétek csak meg, mert nem rossz.. csak francia :D/
[spoiler=Ulqi release..lol][/spoiler]

Chro

Lol.. uli release üt... de fake :)

Viszont ez nem az:

Ez a color spread amitől szó volt

'hime

LuckyDingo

Peh.. nekem annyira nem tetszik.. olyanra számítottam, hogy körbeveszik és rémült de elszánt arcot vég :S
Ez már szinte gáááz XDDDD Nah mindegy Ulqui emo feje még így is kúl :D A másik jó arrancar meg Stark :P Most már csak a chaptert várom, de azt nagyon : D Remélem mire hazaérek már lesz raw.. bár az ált. péntekre jön csak ki este -_-

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-05, 11:49:24
Peh.. nekem annyira nem tetszik.. olyanra számítottam, hogy körbeveszik és rémült de elszánt arcot vég :S
Ez már szinte gáááz XDDDD Nah mindegy Ulqui emo feje még így is kúl :D A másik jó arrancar meg Stark :P Most már csak a chaptert várom, de azt nagyon : D Remélem mire hazaérek már lesz raw.. bár az ált. péntekre jön csak ki este -_-
Starky a háttérben bújkál jobboldalt :D Amúgy van egy érzésem, hogy el fogja árulni Aizent. A karaktere túl pozitív ahhoz hogy ne ez legyen... Lili ugyanaz a kategória.

'hime

LuckyDingo

Engem a másik Colour Spread jobban érdekel :D Azon  rajta van Hirako is :D Ez ugye azt jelenti, hogy ő is ottvan Hueco Mundoban? : OOOOO
Mekkora állatság lenne mááár :D [spoiler]Mondjuk én már tom mi lesz a mangában és várom, hogy Ulqi ossza az észt Ichigonak , aztán meglepődjön..XD[/spoiler]

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-04-05, 22:19:34
Engem a másik Colour Spread jobban érdekel :D Azon  rajta van Hirako is :D Ez ugye azt jelenti, hogy ő is ottvan Hueco Mundoban? : OOOOO
Mekkora állatság lenne mááár :D [spoiler]Mondjuk én már tom mi lesz a mangában és várom, hogy Ulqi ossza az észt Ichigonak , aztán meglepődjön..XD[/spoiler]
Hjah... vaizard-bankai ichigo..."Its over!... GETSUGA TENSHOU!!" :D

'hime

Chro

'hime

LuckyDingo

Nem volt olyan rossz ez :D [spoiler]Bár asztem hogy nagyobb hatással lesz a Vaizard GT Ulquira XD Sztem a kövi chapter úgy fog kezdődni hogy a nagy feketeségből előmászik egy 1.Released Ulquiorra /sweet/ 2. Félmeztelen ulquiorra /Fangirls: YAY Me: OMGgay/ vagy Ulqi halottan fekszi a szétrombolt lépcső mellett XDDD[/spoiler]

Bishop

Vagy Ulqi fél keze le van perzselve és utánna nyom egy gyors vágást és Ichi összeesik,majd ichi átmegy Bankai Vaizard Berserk Ichigo-ba :D

LuckyDingo

Quote from: carfanatic on 2007-04-07, 11:41:12
Vagy Ulqi fél keze le van perzselve és utánna nyom egy gyors vágást és Ichi összeesik,majd ichi átmegy Bankai Vaizard Berserk Ichigo-ba :D
De valszeg arra megy ki a játék, hogy előhívja a hollowot és rábírja, hogy legyen ő is Aizen segítője.. én annyira éreztem XDD

Prof. William

Nekem inkább az jött le hogy meglepődött. Mekkora volt már maikor a Vaizard Ichi előbukkant a füstből. :) Animében csúcs lehetne ez a jelenet. :)