Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Prof. William

Talán hogy végre megtörjék a fekszik. :) Kört. :)

balu0

Ok itt egy érdekes ötlet:

Grim Megöli Orihime-t.. ugye mivel most épp nagyon depis simán Hollow lesz belőle, vagy azzá teszik mint a báttyát.. után meg szépen espadat csinálnak belőle... Hollow Ichi-nk már van.. hogy festene Hollow Inue ?  :lol:

Aranyos lenne nem ?  :lul:

chilip

Quote from: balu0 on 2007-04-28, 19:12:13

Grim Megöli Orihime-t.. ugye mivel most épp nagyon depis simán Hollow lesz belőle, vagy azzá teszik mint a báttyát.. után meg szépen espadat csinálnak belőle... Hollow Ichi-nk már van.. hogy festene Hollow Inue ?  :lol:

Inoue 3 nap alatt megcsinálja a hógolyó miatt a Vasto Lord traininget :D mint anno Ichigo a Bankait

balu0

Quote from: chilip on 2007-04-28, 19:19:26

Inoue 3 nap alatt megcsinálja a hógolyó miatt a Vasto Lord traininget :D mint anno Ichigo a Bankait

És a grand finálé egy Ichi vs Orihime lesz, persze Ichi győz, és a haldokló Innue Ichi karjai közt megjavul  :wtf: mintha hasonlót már láttam volna valahol  :lol:

Gregory

Chro

ti betegek vagyok. :D

Szerintem Ishida túléli, rajta kívül mindenki Shinigami a csapatban igaz? (Na jó, Chad hollow :D De ő kifogta magának a Zaraki Espadát, egy ütés volt és fekszik.) Szal ő egész más módszerekkel harcol. Emlékeztek még SS-re? Quincy Final Formban egy lövéssel kettélőtte Mayuri BanKai-ját meg belé is iktatott egy közlekedési célokra is használható méretű lyukat. Tehát kb jóval erősebb volt egy Captain szintű Shinigaminál, most meg ráadásul új íja is van és még imbább, szerintem esélyes hogy kinyírja a gyereket. Viszont...

...ha jól láttam Shneidert lőtt rá igaz? Mert elővette és azt húzta fel az íjra. Tehát Bleach stílus szerint most az lenne a normális ha pinky elhárítaná, megfogná vagy akármi, tehát neutralizálná. Ezeknél a harcoknál feszültslgfokozásként mindig azt a sablont lövik el, hogy a jófiú a legerősebb támadásával megy az ellenre, és az azt könnyen elhárítja, jelezve ezzel az erőkülömbségeket. Szóval hú de nevetni fogok ha nem így lesz :D Mert akkor Bleach jobb mint gondoltam.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

LuckyDingo

Quote from: Chro on 2007-04-28, 21:58:26
...ha jól láttam Shneidert lőtt rá igaz? Mert elővette és azt húzta fel az íjra. Tehát Bleach stílus szerint most az lenne a normális ha pinky elhárítaná, megfogná vagy akármi, tehát neutralizálná. Ezeknél a harcoknál feszültslgfokozásként mindig azt a sablont lövik el, hogy a jófiú a legerősebb támadásával megy az ellenre, és az azt könnyen elhárítja, jelezve ezzel az erőkülömbségeket. Szóval hú de nevetni fogok ha nem így lesz :D Mert akkor Bleach jobb mint gondoltam.
Sztem nem a Shneider a legerősebb attackja :D

Prof. William

Quote from: chilip on 2007-04-28, 19:19:26

Aztán egy gyors húzással átáll Ichiékhez és Űber Vasto Lordként olyan szuper edzéstervet visz naki hogy Ichi már sanszos lessz Ulq a többi espada és Aizen ellen.

Ishida és a lövés. Sztem nagy robbanás lessz majd az espada előtűnik a füstből sérülten. :) Konstatálja hogy "húú ezt a Quincit komolyan kell venni" és indul a harc. :)

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-04-29, 01:05:58
Ishida és a lövés. Sztem nagy robbanás lessz majd az espada előtűnik a füstből sérülten. :) Konstatálja hogy "húú ezt a Quincit komolyan kell venni" és indul a harc. :)
Vagy egy ujjal megállítja... :D

balu0

Quote from: KeLa on 2007-04-29, 11:59:17
Quote from: Prof. William on 2007-04-29, 01:05:58
Vagy egy ujjal megállítja... :D

Vagy lesz egy normális csatajelenet... bár erre kicsi az esély  :hopp:  :lol:

Prof. William

Akkor nem let volan ilyen meglepődött feje.

1. Épp kitér előlle...
2. MEgsérül tőlle egy kicsit...

Ezek lehetnek sztem...

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-04-29, 13:53:18
Akkor nem let volan ilyen meglepődött feje.

1. Épp kitér előlle...
2. MEgsérül tőlle egy kicsit...

Ezek lehetnek sztem...
Vagy azért lepődött így meg h Ishida milyen lassú :rotfl:
---
Amúgy sztem ha telibe is találja egy lövéstől nem fog kifeküdni, Ishida Cirucci-val is elég sokáig szenvedett, sztem itt azért nehezebb dolga lesz...

Chro

"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

Prof. William

Végre kiderül az igazság!

Ime a No. 1 espada!  :lol:

KeLa

LuckyDingo

Nos van egy rossz hírem :O ezen a héten nem lesz bleach manga.. /se semmilyen más/ ugyan is Japánban Golden Week van és ilyenkor valamiért szünetelnek XP
Szal várhatunk még egy hetet :O

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-02, 15:43:12
Nos van egy rossz hírem :O ezen a héten nem lesz bleach manga.. /se semmilyen más/ ugyan is Japánban Golden Week van és ilyenkor valamiért szünetelnek XP
Szal várhatunk még egy hetet :O
Ezt már a múlt héten lehetett tudni :smile:

LuckyDingo

KeLa

LuckyDingo

Még egykis poén, bár ezt egy angol haveromnak kész egy kis poén, azért nem magyar, mert egy angol haveromnak készítettem :D Enjoy :D

HollowIchigo

Quote from: KeLa on 2007-05-03, 13:44:08
Quote from: LuckyDingo on 2007-05-03, 12:56:09
Egy kis poén :D
[spoiler=Manga18+][/spoiler]
Jáááááááájj :rotfl: :lul:
Quote from: LuckyDingo on 2007-05-04, 23:48:30
Még egykis poén, bár ezt egy angol haveromnak kész egy kis poén, azért nem magyar, mert egy angol haveromnak készítettem :D Enjoy :D

Jezusom maris ennyire unatkoztok?  :eek: Nem akarom tudni mi lenne ha egy honapig nem lenne Bleach :D
I DON'T HAVE A NAME!

Which Advent Children character are you? Find out here!

LuckyDingo

Lol ezeket még régebben csináltam :D De akár nekiállhatok egy nagyobb hülyeségnek XD

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-05, 01:10:26
Lol ezeket még régebben csináltam :D De akár nekiállhatok egy nagyobb hülyeségnek XD
Akkor rajta... :whoah:

HollowIchigo

I DON'T HAVE A NAME!

Which Advent Children character are you? Find out here!

LuckyDingo

Hmm már bele kezdtem egy újba :D Bár ez lehet nem lesz olyan vickes, de hosszabb, mint az egy oldalasok :D eddig 8 oldal van meg és a főszereplők a Vaizardok és IchigoXD
EDIT: nah el is készült lol nem lett valami fényes, de a jövőheti chapterig érjéte be ezzel :D
BleachXXXSzigorúan18+

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-05, 04:05:55
Hmm már bele kezdtem egy újba :D Bár ez lehet nem lesz olyan vickes, de hosszabb, mint az egy oldalasok :D eddig 8 oldal van meg és a főszereplők a Vaizardok és IchigoXD
EDIT: nah el is készült lol nem lett valami fényes, de a jövőheti chapterig érjéte be ezzel :D
BleachXXXSzigorúan18+
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:  :muhahah: :muhahah: :rotfl: :rotfl: :lul: :lul: :lul: :lul:

csacsa

Quote from: KeLa on 2007-05-05, 12:02:16
Quote from: LuckyDingo on 2007-05-05, 04:05:55
BleachXXXSzigorúan18+
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:  :muhahah: :muhahah: :rotfl: :rotfl: :lul: :lul: :lul: :lul:
ez már annyira hiányzott... :tezsvir:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Alkyra

http://zip.4chan.org/a/src/1178426908756.jpg

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2007-05-06, 10:49:06

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kár, hogy mi nem élvezhetjük :D a 4chanról hamar eltünnek a képek :/

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-06, 11:49:40
Quote from: Alkyra on 2007-05-06, 10:49:06

Kár, hogy mi nem élvezhetjük :D a 4chanról hamar eltünnek a képek :/

fene, tényleg eltűnt...pedig akkora lol volt...nahmajd megtalálom megint...^^