Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: carfanatic on 2007-05-15, 17:20:52
Quote from: LuckyDingo on 2007-05-15, 01:25:52
lényeg hogy intézzék már el egymást (Aporro-t) és haladjunk a sztoriban -_-
ezzel egyet értek, viszont ha belegondolsz renji-től se láttunk még semmi újjat és Ishida se mutatott meg mindent, plusz nem hiszem hogy ha relase-el Aporro annak lesz bármi harci képessége,lehet ugyanolyan lame lesz mint Kaiené
Kaiennek.. iie... Aronironak is piszok nagy harci képessége volt csak hülye volt és elcseszte a dolgot azzal, hogy közelengedte Rukiát :) simán legyőzhette volna amúgy lol :D

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-15, 17:42:23
Kaiennek.. iie... Aronironak is piszok nagy harci képessége volt csak hülye volt és elcseszte a dolgot azzal, hogy közelengedte Rukiát :) simán legyőzhette volna amúgy lol :D
Végül is agyilag csak egy gillian maradt :D

chilip

hát remélem ezzel meghalt az a pöcs espada és visszatérünk ichigo-ra jövőhéten

KeLa

Quote from: chilip on 2007-05-18, 23:31:26
Az nem olyan biztos :ejnye:
Sztem még csak most fog releaselni és kezdődhet az igazi harc :rotfl:

chilip

Quote from: KeLa on 2007-05-18, 23:36:10
Quote from: chilip on 2007-05-18, 23:31:26
Az nem olyan biztos :ejnye:
Sztem még csak most fog releaselni és kezdődhet az igazi harc :rotfl:

nagyon remélem hogy nem neked lesz igazad...

Devian

én is remélem, hogy nem lessz igazad, de sajnos ha meghal most akkor nagyon könnye hullanának ezek az Espadak ..

KeLa

Quote from: Devian on 2007-05-19, 00:15:53
én is remélem, hogy nem lessz igazad, de sajnos ha meghal most akkor nagyon könnye hullanának ezek az Espadak ..
Én sem akarom h ennyire elhúzzák a dolgot, de sztem egyik espada sem fog úgy meghalni h ne releaselne.

Prof. William

Hát elég ilyedt feje volt. :) Bár sztem egy releaset még megpróbálhat.  Bár ő is a gyengébb espadák között van. Ishida meg most kezde el igazán használni az erejét...

Lehet hogy a író most akar egy kis lelket önteni belénk hisz hosszú távon egy rajongó sem szereti ha a kedvencei folyamatosan vesztenek...

Ha most szemüveg úr is fűbe harap hány espada marad? 8?

Chro

Quote from: Prof. William on 2007-05-19, 01:55:19
Hát elég ilyedt feje volt. :) Bár sztem egy releaset még megpróbálhat.  Bár ő is a gyengébb espadák között van. Ishida meg most kezde el igazán használni az erejét...

Lehet hogy a író most akar egy kis lelket önteni belénk hisz hosszú távon egy rajongó sem szereti ha a kedvencei folyamatosan vesztenek...

Ha most szemüveg úr is fűbe harap hány espada marad? 8?
Yup, és ebből nekem 2 lázadós gyanús. Grimm és Stark
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

LuckyDingo

Lehet hogy Szayel behal :D miért ne, annyira meglepődőtt, hogy lehet nem volt ideje releaselni.. ami elég gáz lol :D

Prof. William

Sztem releasel és valahogy megússze de közben a Bankaigátló izé lejön és BAN-KAI! És akkor annyi.

Ishidának ugyanis már volt győzelme Renjinek meg nem. :) Szóval msot ő jön. :)

csacsa

Quote from: Prof. William on 2007-05-19, 21:06:52
Sztem releasel és valahogy megússze de közben a Bankaigátló izé lejön és BAN-KAI! És akkor annyi.

Az lehet, hogy Ishida már győzött, de Renji nincs vmi kicsattanó formában ahoz, hogy innen győelemre fordítson...
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

LuckyDingo

Quote from: csacsa on 2007-05-19, 21:10:26
Quote from: Prof. William on 2007-05-19, 21:06:52

Az lehet, hogy Ishida már győzött, de Renji nincs vmi kicsattanó formában ahoz, hogy innen győelemre fordítson...
Márpedig ha valaki itt győz, akkor annak Renjinek kell lennie mindenképpen :) Aztán felveheti ezt a nevet: Abarai Renji the one who killed the Grantz Brothers :P

KeLa

Ezt komolyan gondoljátok?  :wtf:
Most nem bírt vele, de release után meg leveri?  ez nem logikus... :D
/hopp elfelejtettem h ez a Bleach, ahol mindig a hátrányban levő, majdnem legyőzött, csupavér emberkék győznek :Kiraly:/

Majd Peshe és Dondochakka biztos talál valami megoldást... :rotfl:

Prof. William

A Bleachban (és más fighting animékben) ha kráternyi lukak vannak benned és féilig ki van tépve a szived + legalább 5 liter vért vesztettél, akkor kezdessz igazán belemelegedni. :)
Akkor tuti nyersz. :)

Bár nem láttam Isida mit csinált. Mintha még nem kezdte volna el az attackot... Viszont volt előtte valami szétoszló árnyékszerűség. Lehet hogy az volt a szemüveg espada?

KeLa

chilip

még csak RAW-ot láttam, de...  :eek: semmi hichi, hanem chapter végén Grimmjaw ment oda a vérben fekvő ichigohoz, és gondolom inoue is vele van....

Chro

Quote from: chilip on 2007-05-26, 01:25:08
még csak RAW-ot láttam, de...  :eek: semmi hichi, hanem chapter végén Grimmjaw ment oda a vérben fekvő ichigohoz, és gondolom inoue is vele van....
Hichi egy kicsit késő lenne már, lévén hogy Ichi kb totál hulla, szal Inoue kb a halálból fogja visszahozni, mint a kis arrancar gyereket. Amúgy nem tudom mit akar Grimmjow, de nem harcolni vele, az tuti.

Grimm: *hé, éleszd fel.... hogy aztán kinyírhassam.... Jó terv...*
Hime: *'kay*
Ichi: *wtf?*

Amúgy Szaye meg egy beteg éllat, megette a saját fraccionját :D Aztán elment ruhát váltani, mert koszos lett, :D és szólt Ishidának hogy várja meg :D
LOL :D Kezdem bírni az ürgét :D
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

LuckyDingo

Hát.. Ichigo valszeg most tényleg kikészült teljesen :D És én Grimmből kinézném, hogy csak azért élssze újra, hogy ő is legyőzhesse XD /mondjuk ez lenne a leg lameebb folytatás/ De mivel Grimm most nem vigyorgott, sztem parancsra ment oda és lehet hogy azt a parancsot kapta Aizentől, hogy szállíta oda Ichigo-t hozzá meg a többi Félhullát hozzá :D ott Inoue felhealeli őket és Aizen megmutatja, hogy semmi esélyük és hazaküldi őket :D

Prof. William

Lehet hogy felhealeik Ichit aki megérti hogy no esély de azért még elmegy ishidáékat megmenteni és legyőzni a szemüveg espadát... Azzal elbírna...

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-05-26, 10:09:02
Lehet hogy felhealeik Ichit aki megérti hogy no esély de azért még elmegy ishidáékat megmenteni és legyőzni a szemüveg espadát... Azzal elbírna...
Áh esélytelen.. Grimmjow nem engedi sztem sehova se XD Majd odamegy hívja Orihimét és:
Gj: Héj éleszd már fel ezt a hülyét!
Ori: Igenis... *éleszt* *éleszt* Kurosaki-kun *éleszt*
-Ichigo feléledt-
Ori: Kurosaki-kun!!! *_*
Ichi: Ne most Inoue, Ishidáék Reiatsua gyenge megyek segíteni nekik >D
GJ: Ok ^^ Viszlát később Ichigo!
Ori: Pápá Kurosaki-kuuun!
-Ichigo rohan Ishidáékhoz, útközben összefut Szayellel-
Ichigo: *OMG vazz egy perverz arrancar mesztelenül rohangál, nah ezt legyakom*
Szayel: Áh helló!
Ichi: BAN KAI!!!
Szayel: Hiába analizáltalak már...stbstb..
Ichi: HOLLOWMASK /lolXD/
Szayel: OMG!
-Szayel szétszakad-
Ichi: Nah lets Go to Ishida :D
Vége :)

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-26, 09:56:51
Hát.. Ichigo valszeg most tényleg kikészült teljesen :D És én Grimmből kinézném, hogy csak azért élssze újra, hogy ő is legyőzhesse XD /mondjuk ez lenne a leg lameebb folytatás/ De mivel Grimm most nem vigyorgott, sztem parancsra ment oda és lehet hogy azt a parancsot kapta Aizentől, hogy szállíta oda Ichigo-t hozzá meg a többi Félhullát hozzá :D ott Inoue felhealeli őket és Aizen megmutatja, hogy semmi esélyük és hazaküldi őket :D
Ha Aizenek efféle tervei lettek volna maga ment volt Himehez elmondani, vagy a zsebemóját küldte volna (Ulq), Grimm nem kifejezetten megfelelő az ilyen manipulatív akciókra. Olyan mint zaraki, "no brains just brawl" :) A másik meg, hogy előbb kínyíratni Ichit az egyik espadával aztán felélesztetni a másikkal,
ehhez eléggé unatkoznia kéne.... Itt szvsz Grimm magánakciózik, de el tudok képzelni pl egy kis Ichi-Grimm tréninget is, mivelhogy tudjuk Hime>God, ezért egy végtelenségig felgyógyítós tréning elég jól jönne Ichinek, lévén hogy egy freakin' 4th espadát se tudott még csak megsebezni se, Noitora valszeg helyben vágná ketté azt a maszkviselős fejét a papírvágó-felhőkarcoló-kaszájával :lul:

'hime

chilip

Quote from: Chro on 2007-05-26, 17:11:26
Ha Aizenek efféle tervei lettek volna maga ment volt Himehez elmondani, vagy a zsebemóját küldte volna (Ulq), Grimm nem kifejezetten megfelelő az ilyen manipulatív akciókra. Olyan mint zaraki, "no brains just brawl" :) A másik meg, hogy előbb kínyíratni Ichit az egyik espadával aztán felélesztetni a másikkal, ehhez eléggé unatkoznia kéne.... Itt szvsz Grimm magánakciózik, de el tudok képzelni pl egy kis Ichi-Grimm tréninget is, mivelhogy tudjuk Hime>God, ezért egy végtelenségig felgyógyítós tréning elég jól jönne Ichinek, lévén hogy egy freakin' 4th espadát se tudott még csak megsebezni se, Noitora valszeg helyben vágná ketté azt a maszkviselős fejét a papírvágó-felhőkarcoló-kaszájával :lul:

:lol:

LuckyDingo

Hát sztem Aizen unatkozhat annyira XD
amúgy Grimm Ichi training soha.. lolmár, Grimm nem akar Ichinek segíteni :D csak ki akarja nyírni :D
Valszeg az lesz, amitől a legjobban félünk.. Grimm feléleszti, mert nem érzi jogosnak, hogy nem ö ölte meg Ichigot..
Egyébként Senki se mondta Ulquiorrának, hogy ölje meg Ichigit, csak hát Ichi belefutott sajna :D Az hogy miért ölte megIchigot? 1.vagy már annyira worthless trashnek találta, hogy szúrta a szemét...
2. látta benne, hogy baromi erős és később még gondot okozhat :D
Nem lehet tudni mit akar Grimm, csak sejteni  :S

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-26, 19:00:14
Hát sztem Aizen unatkozhat annyira XD
amúgy Grimm Ichi training soha.. lolmár, Grimm nem akar Ichinek segíteni :D csak ki akarja nyírni :D
Valszeg az lesz, amitől a legjobban félünk.. Grimm feléleszti, mert nem érzi jogosnak, hogy nem ö ölte meg Ichigot..
Egyébként Senki se mondta Ulquiorrának, hogy ölje meg Ichigit, csak hát Ichi belefutott sajna :D Az hogy miért ölte megIchigot? 1.vagy már annyira worthless trashnek találta, hogy szúrta a szemét...
2. látta benne, hogy baromi erős és később még gondot okozhat :D
Nem lehet tudni mit akar Grimm, csak sejteni  :S
Sajnos (vagy inkább szerencsére), Kubo Tite egy azokközül az írók közül, akik képesek olyan sztorit írni, amiben az esetek kb 90%-ában nem az fog történni a következő chapterben amit amúgy jósolnál, a maradék 10%-ban pedig még csak halvány elképzelésed sincs hogy mi fog történni :D :D

'hime

LuckyDingo

Nah ide akartam postolni ezt, nem az anime topikba.. szal:
nah tessék, hogy ne csak hülyeségek legyenek itt egy szép színes mangaoldal.. azaz 2  :hopp:
http://www.deviantart.com/deviation/56235703/

Prof. William

Bazz! Tényleg ezt mondja Grimm? Ha ez igaz a pofám leszakad!

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-05-27, 22:53:25
Bazz! Tényleg ezt mondja Grimm? Ha ez igaz a pofám leszakad!
OMG.. nem ezt mondja lol :D Ezt csak én írtam, mert voltak ilyen találgatások és ez azért kedvesebb, mint az, hogy "Get lost, brat!"