Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Drake

Akkor még nem füstölt Grimm keze, mikor Orinime nyakát "tapizta", legalább is anatómiailag az a keze volt ami a következő oldalon füstölt. És mi volt az a kockacukor, amit Grimm Ulq-nak beledobott a mellkasán elhelyezkedő lyukba?

LuckyDingo

Quote from: Drake on 2007-06-09, 14:32:19
Akkor még nem füstölt Grimm keze, mikor Orinime nyakát "tapizta", legalább is anatómiailag az a keze volt ami a következő oldalon füstölt. És mi volt az a kockacukor, amit Grimm Ulq-nak beledobott a mellkasán elhelyezkedő lyukba?
Grimm Orihimét a bal kezével "folytogatta" és a jobb keze füstölt..
A Kockacukrot meg elmagyarázták, egy másik dimenzióba küldi a hollowokat ha rosszalkodnak, de Ulquiorrán /mivel kiba erős és espada/ max csak 2 óráig hat, aztán ki tud mászni :)

Prof. William

Persze hogy kimászik. :) Hisz őt is le kell majd egyszer zúzni. :)

smash++

A lényeg,hogy Ichi húzzon már a rákba edzeni.Nagoyn levan maradva.De komolyan.Alig tud a hollow formában maradni (Sinjéktől gyengébb) és szerintem még azt semi tudja mi az a Cero,legerősebb állapotban nem tud semmit tenni se Grim,se Ulqi ellen.
Én nagyon nem akarok most csodát látni :)

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2007-06-09, 15:00:22
A lényeg,hogy Ichi húzzon már a rákba edzeni.Nagoyn levan maradva.De komolyan.Alig tud a hollow formában maradni (Sinjéktől gyengébb) és szerintem még azt semi tudja mi az a Cero,legerősebb állapotban nem tud semmit tenni se Grim,se Ulqi ellen.
Én nagyon nem akarok most csodát látni :)
Hát ha most Ichi elkezdene cerozni azon behalnék :D De tényleg gyengébb, mint Shinji.. sztem Shinji bírna még Released GJvel is .. Ulquival már lehet megszenvedne... nagyon XD

Drake

Állítom Kon is lenyomná Ichit :lol:, de most komolyan: Mit várhatunk tőle nagyon  :lame:, ez nem a Zaraki elleni harc, hogy rájön, hogy van ereje és kész, hanem itt gondolkodni is kell meg refelxszerűen cselekedni, de ehhez hiányzik neki az ész, mert egy 15-16 éves pubertáskorban levő srác, a személyiségén is látszik tisztán úgy viselkedik, mint egy kamasz az meg nem a legjobb. Edzen 100000000000000000-el tanuljon meg cerozni, legyen 20 napig nonstop rajta maszk, tanulja meg 100%-osan uralni a bankai-át (látszik, hogy nem tud 100%-osan bánni vele Byakuya is megmondta, hogy bankai elérése után is éveket vagy évtizedeket kell edzeni, hogy valaki teljesen uralni tudja, igaz ezt Renji-nek mondta, de Ichigo se kivétel).
Röviden és tömören: jelenleg  :lame:.

KeLa

Quote from: Drake on 2007-06-09, 15:44:40
Állítom Kon is lenyomná Ichit :lol:, de most komolyan: Mit várhatunk tőle nagyon  :lame:, ez nem a Zaraki elleni harc, hogy rájön, hogy van ereje és kész, hanem itt gondolkodni is kell meg refelxszerűen cselekedni, de ehhez hiányzik neki az ész, mert egy 15-16 éves pubertáskorban levő srác, a személyiségén is látszik tisztán úgy viselkedik, mint egy kamasz az meg nem a legjobb. Edzen 100000000000000000-el tanuljon meg cerozni, legyen 20 napig nonstop rajta maszk, tanulja meg 100%-osan uralni a bankai-át (látszik, hogy nem tud 100%-osan bánni vele Byakuya is megmondta, hogy bankai elérése után is éveket vagy évtizedeket kell edzeni, hogy valaki teljesen uralni tudja, igaz ezt Renji-nek mondta, de Ichigo se kivétel).
Lehet h  :lame: (sőt jelenleg sztem biztos), de ettől függetlenül kénytelen harcolni, nincs más lehetősége - akár erős, akár nem.

Drake

Szerintem ismernie kell egy ultimatív harciteknikát,amit ismernie kéne: fürge lábaknak hívják :D. És ezt a csapatának is ajánlanám mert mindenki jelenleg  :lame:. Ha így folytatódik a manga és nem ér el valahol egy fordulatot akkor az anime is lesz (fillerek nélkül) 500 részes vagy több :mad:

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-06-09, 16:03:52
Quote from: Drake on 2007-06-09, 15:44:40
Lehet h  :lame: (sőt jelenleg sztem biztos), de ettől függetlenül kénytelen harcolni, nincs más lehetősége - akár erős, akár nem.
Jövőhéten: Darabolt Ichigo hús :D hmm úgyis kihagyták a darálthusit a bolognai szószomból.. grrr... XDDDD

Member

Állítólag nem akarják 200 fölé nyomni, de akkor nem értem, hogy mik az új fillerek... Megy a manga 500-ig, és 200-500 intervallumban az animét DN módjára besűrítik majd 25 részbe?

LuckyDingo

Quote from: Drake on 2007-06-09, 16:40:54
Szerintem ismernie kell egy ultimatív harciteknikát,amit ismernie kéne: fürge lábaknak hívják :D. És ezt a csapatának is ajánlanám mert mindenki jelenleg  :lame:. Ha így folytatódik a manga és nem ér el valahol egy fordulatot akkor az anime is lesz (fillerek nélkül) 500 részes vagy több :mad:
Ömm mi az az ultimativ? :D Kiegyező, vagy valami öntetlenre  hajazó technika, vagy más hasonló? :D Lehet hogy az Ultimatera gondolsz :D az magyarul máshogy van ^^" Nah mindegy félreértések elkerülése végett: Ichigoéknak kell egy Üb3Rh4X RUNN4W4Y no jutsu :D

Prof. William

Mivel ő főhős előjöhet valami + neki is. Esdetleg jön a hollow Ichi, hogy ad egy kis plussz erőt ennek a lúzernek na de nem inygenm annnak ára lessz. Ichi elfogadja és győz...

Aztán HIchi megkério az árát...

smash++

Quote from: Prof. William on 2007-06-09, 22:45:32
Mivel ő főhős előjöhet valami + neki is. Esdetleg jön a hollow Ichi, hogy ad egy kis plussz erőt ennek a lúzernek na de nem inygenm annnak ára lessz. Ichi elfogadja és győz...

Aztán HIchi megkério az árát...
Személy szerint csak ezt a lehetőséget fogadom el.Ebből csak Holoow Ichi segítheti ki vagy a futás.Bármi más nem fog tetszeni.Esetleg még valaki megmentheti és elcipelheti.Azért az edzés alatt semmi különlegeset nem tudott felmutatni.Csak őt püfölték.Ha nincs Sinji GJ felakasztja trófeának...

Nem akarok "ő a főhős és most a semmiből kap 2*er akkora erőt" és lenyomja GrimJ és Ulqit.Na ez adna be...
Látni akarom Sinjit és a bandát harc közben.Ők elméletileg erőben verik a kapitányokat.A kapitányok nagy része lejárt lemez.Jöhetnek az ismeretlen karik.Zaraki bankai pl... Sinji és a többi bankai...

LuckyDingo

Nah ez lehet, hogy nem a reklám helye, mégis mivel a legtöbb színezésem bleaches ide írom: http://miranu.extra.hu Remélem elnyeri a tetszéseteket :P

Christian

Hm...aztán most nehogy az legyen,hogy : "Ezt semmiképpen nem akartam használni! -Flashback a vaizard tréningre, ahol Shinji elmondja,hogy ezt a technikát csak legvégső esetben használja mert teljesen kikészíti.- Előzőleg sajnos Ulq meglepett, de most nyílt lapokkal játszunk..." Na és ekkora valami imba cuccal lenyomja GJ-t.

Prof. William

Nem kizárt. :)

Hisz nem mutatták az egész edzést. :)

Lehet hogy Shinji ott tanítota a legjobb ultimate techeket csak mi nem láttuk. :)

smash++

Persze  :haha:
Főleg,hogy az edzés elméletileg csak azzal telt,hogy püfölték ichit,hogy minél több másodpercig tudja tartani az átváltozott alakját...
Ichi most kevés és nincs mit tenni...

Prof. William

Sztem valahogy nagy nehezen lenyomja Grimmet vagy legalább egy döntetlent kicsikar és VÉGRE lelép Orihimével, hisz érte jöttek.

Ishidáék lenyomják Mr. Szemüveget és végre elmennek erről a lepratelepről.

Kapnak egy kis várveregetést/le*aszást majd Ichi elhúz a Vaizardokhoz edzeni. Esetleg jön egy fél-egy éves timejump és Aizen lekezdi ahadműveleteit. De vbégre már Ichi is edzett egy kicssit. :)

Vajh ez a Ichi Grimm fight, úgy hogy közben Hime is ot van a Arc végét jelzi lassan?

Reméllem...

LuckyDingo

Az arc vége még messzi van :) Grimm meg szanaszét veri Ichigot :D Ez fix, ezen még a GODHIMSELF se változtathat :D Eleinet Ichigo meglepi Grimmet, aztán, jön egy Mélypont.. eltört a maszk OMG.. Akkor egy kis Grimm röhögős, "nah ezt beszoptad" akció, MInd a két idióta csupavéresen néz egymással szembe majd Ichi előtépi a maszkot, Grimm meg már megunja és Releasel és szétvágja Ichigot, akinek már lassan hús nem marad a testén és akkor előtör a Balázs Pali... azzaaaz Ogichi és 1VS1 nyomatják Grimmel Mind a keten mágr halálközeli állapotban lesznek.. Megjelenik Tousen, Kinyírja Grimmjowot, kiszabadítja Ulquit, és hazaküld mindenkit, Orihimét meg lűáncra verik és viszok vissza Aizenhez :D Arc vége :D Szayelapollo meg nem találja a váltásruháját, szal Renji, meg Ishida mennek összeszedik Chadet meg a Rukia holttestét és mennek Ichigoékkal vissza széjjelverve :) Kábé ez a reális dolog :D

KeLa

Nagy az esélye h a lejjebbi tippek bejönnek, bár az még kérdés h melyik.
De sztem egy valami biztos... Orihime még HM-ben marad...
(Főleg h jó kis BDSM partikat tudnak rendezni a 2 kedves kis barátnőjével Lollyval és Menolyval, hiszen úgyis felgyógyulnak mindenből  :D  :rotfl:)

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-06-11, 14:54:07
azzaaaz Ogichi és 1VS1 nyomatják Grimmel Mind a keten mágr halálközeli állapotban lesznek
Őőőő.. elveszem a mondatokban. Az az Ogichi aki puszta kézzel állítota meg és törte shardokra bankai-senbonzakurát? Az az Ogichi aki innerworldben "HADOKEN" minőségű tömegpusztító getsugát lőtt? És mellesleg még Zarakinál is elmebetegebb pszichopata állat? Egy illetőről beszélünk? :D

Tudod mi a külömbség Ichi és Ogichi közt? Mármint eltekintve kb 10 power leveltől.... Az hogy Ichi bankai-ban sétálgat és ütőget, aztán menőzésképp begyorsul és akkor picit darál, aztán megáll menőzni és dumálni. Ogici csatában begyorsul, aztán az ellen azon kapja magát hogy 5 külömböző pontból jött rá getsuga egyszerre (Byakuya pl)

A másik meg... Ogichi nyilvánvalóan innerworldben a legerősebb, mert ott nem kötik Ichi testének korlátai. És ami azt illeti egy kézzel verte szét kuroi getsugát, amihez hasonlót csak egy ember csinált eddig, mégpedig Uliq :) kuroi getsuga még a 6th Grimmünkön is sebet ejtett...

Szal nem... Ogichi vs akárki csatában csak Ogichi nyerne, legyen az illető Grimm, Uliq, vagy Aizen, vagy Yama, vagy akárki, lényegtelen.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

Prof. William

Ez igaz. Nekedjük már alázni szegény Ichi + DarkIcihit. :) Ha a Grimm csatában előjönne Grimm pépéverve végezné. Esetleg REaleselne de az max  annyit jelentene hogy nehezebb dolga lenne DIchinek. :) Ő amúgy is utálja a könnyű győzelmeket. :)

csacsa

Ez poén most olvasgatok, hogy Ichigo "őrült énjét" milyen találóan nevezgettük el. DarkIchi=DIchi, Ogichi és amit már régen láttam, de ez volt az első Hichigo=HIchi(a hollow ichigo-ból) nekem mondjuk az utóbbi tetszik, de mind1 lényweg, hogy mindenki tudja amiről van szó.  :tezsvir:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

LuckyDingo

lol Grimmet elverné.. az lehet, bár még nem tudjuk, hogy milyen released formában :D /hozzáteszem, eddig még egyik release se dobott túl sokat az arrancarok erején sztem, csak kaptak valami +erőt :D/
Ha jól értem, akkor Ogichi /ez a hivatalos XD mangaborítón így volt :D/ Aizent is szanaszéjjel veri :D Ami úgy elég vicces lenne, mert csak elő kellene hívni és éleromboltatni vele HMet és csá XD Sztem nemsokárra megveri valaki Ogichit és ezzel rákényszeríti arra, hogy Ichigonak komolyan segítsen -még ha nem is akar-
Jah és még egy gáz van vele.. elég ritkán jön mostanában elő kisbarátunk.. múltkor Ichi már halálán volt és Őrült hollow + 'Old man Zangetsu' sehol.. fura.
Nah a lényeg: a mostani csatát Ichigonak kéne megnyernie végre /bár tök jó lenne, ha nem ő nyerné lol XD/ és erre csak valami iszonyat poweruppal van esélye /amire nem látok sok esélyt/, vagy Hichigora /hehe, hogy csacsa is örüljön ;)/ Esetleg beleszól valaki a csatába, mondjuk Noitorra Kettévágja Grimmet az überkaszájával, hogy 'elég lesz már a bohóckodásból'. Vagy jön Tousen, vagy Gin /az előbbi valami ezért megbüntetlek Aizen-sama nevében szöveggel, az utóbbi: ejnye-bejnye, hát rosszaalkodunk? :3/  Csak a félbeszakítással az a gond, hogy már volt párszor és uncsi lenne megint.. remélem valami értelmeset hoznak ki ebből a csatából.

Chro

Nem hiszem hogy powerupot most Shinigami oldanon kellene tervezgetni.... mindenki második bankai-ról dumál, de én nemhiszem hogy az lenne a vége.
Hollow powerekről még semmit se tudunk... a Yami által prezentált hollow attackról ami ugyan nem olyan erős mint a Cero de sokkal gyorsabb, pl még Urahara se tudott (az más kérdés, hogy elverte így is). Ichi hollow ereje fejlődési stádiumában van és erre nincs jobb hely mint HM, tehát ha kubonak van esze, jóideig még ottlesz. A shinigami erők is jobbak SS-ben, és Chad hollow ereje is jobb volt HM-be, ez Ichivel se lesz másképp, nincs is, hisz láttunk az üver getsugáját már. Egyedül Ishida az aki mindenhol IMBA (meg kb az egyetlen kari aki minden csatából győztesen került ki eddig, kivéve egy Renji-sből úgy 5millió évvel ezelőtt a sorozat legelején)
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

LuckyDingo

Az a gáz, hogy mindenképp a földön kell megerősödnie Ichinek is :D Mert hiába Imba HMban /mondjuk sztem pont akkora GT-t nyomott el, mint GJ ellen mikor először mutatta meg a maszját neki :P deh majd utánnalesek :)/ ha a Winter war a földön lesz :S

Második bankai.. én olyanra gondoltam, hogy egybeolvasztja a maszkot a Zanpakutoval és Vagy valami új alakja lesz a kardnak, vagy 2 kardos formációba kezd /ying-yangosba, hogy szemléltesse, hogy harmóniában van a hollowval :D/ Deh majd kiderül mi lesz :D találgatni mindig jobb :D

Ez is történhetne:
GJ: Shinigami erősebb lettél kicsit..
Ichi: a nevem Ichigo, nem shinigami..
GJ: Ichigo.. hmm. tetszik a neved.. most hogy bemutatkoztál, akár el is mehetnénk sörözni, tudok egy jó helyet a palotában, ahol elsőosztályú reiatsu-töltő sört árulnak :D
Ichigo: Én még nem ihatok alkoholt.. nem vagyok 18 :'(
GJ: Nyugi, nem lehet elég korán kezdeni, nah menjünk!
Ichi: végülis mit veszthetek :D Ok mutasd az utat.
This is the beginning of a beautiful friendship! /chapter vége-utsó duplaoldal, hogy GJ és Ichigo mennek a naplemente felé ^_^/

Chro

Igazából én nem számítok sok Zangetsura mostanág, max Ogihci. A két személy amúgy egy és ugyanaz, csak a külső más. Viszont kb sz*rt se tudok még a Vaizardokról... nem láttunk még Vaizard releast se lol. Én annak örülnék ha Ogihci egyszer kijönne IRL-be is. Igazából nemtudunk rólla jacket se azon kívül hogy.... hát... szal semmit :D Se azt hogy mik a céljai, se azt, hogy mik az indíttatásai azon kívül hogy zavarja ha Ichi gyengébb nálla, ami meg érthető, de ha azt vesszük kb ő az egyetlen aki rugdossa szegényt, hogy kapjon észbe mert így is mindenki elveri. És amúgy lefogadok, hogy birtokában van az összes hollow erőnek is... elég csak a hollow formos ichre gondolni.... rapid regeneration lol....

'hime

smash++

Én örülnék vmi új formának majd.De tényleg elég sok dolgot nem tudunk még.
Az SS-karik között is akad bőven aikről nem sokat tudunk,pl bankai...
Vaizardokról rohadtul semmit nem tudunk.Azon kívül,hogy elméletileg erősebbek a kapitányoknál.Mondjuk attól,hogy még valaki Vaizard nem kötelező,hogy legyen bankai-ja...és úgy már nem biztos,hogy erősebb.
Urahara és Ichi apja még sz@rt se mutatott a harci képességeiből,max annyit hogy nem kispályások.Ja Urahara zanpaktóját megismertük...
Ichiből már elég egy időre.Jöhet HIchi,mert róle se tudunk sokat,azon kívül hogy jó fej,erős,szeret harcolni és nem vacakol és minden taechet ő használ először...Ha pedig már megismertük,jöhetne valami új fomra.Vagy a zanpakto változzon vagy a mask mellé jöhetne vmi páncél is  :hehe:
De még nagyon messzi vagyunk egy esetleges bankai-tól és hollow átalakulástól erősebb vmitől.

Drake

Hichi és Ichiről annyit, hogy mikor Ichi hollow lett eléggé emberi alakja volt (adjunkas, vagy vastroode szerintem), alapba Ichi maszkja az eddig látottak alapján hasonlít leginkább emberire szóval Hitchi lehet hogy adjunkas vagy vastroode csak Ichi nagyon  :lame:, ahhoz hogy ezt ki tudja használni. Nem hiába tartott tőle Aizen (mikor Ulq vissza ment mondta is, hogy nem kell Ichitől tartani), modta Ulq, hogy sokkal nagyobb Ichi reiatsu-ja az övénél...
Urahara zanpaktou-járól se lehet sokat tudni, csak azt amit láttunk, meg annyit, amit Renji-nek mondott, az ő bankai-ja nem edzésre való, erdó nem Zenbonzakura, Zabimaru, Zangatsu, Hyourinmaru....., szóval az is valami szivatós vagy spéci izé. Nem lehet tudni, mivolt mikor tájcsó lett, se Kurosaki tájcsóról se Ishida apjáról és miért ilyen puszipajtások hárman (a manga egyhamar nem fog véget érni szerintem).
Ichigo vaizard, de Hichit addig kéne tápolni lehet hogy a belső hollow belső arrancar legyen (lehet ez lenne az az átalakulás, amit egy-ketten várnak).

Prof. William

Szerintem Ichi majd úgy lessz igazán erős ha valahogy eggyé válik a sötét énjével. Feloldja magában és a részévé válik. Erre majd sztem valami közös megegygezés során kerül sor. ÉS akkor lessz égre igazán erős. + Ha DIchi stílusa kicsit felpörgeti Ichi stílusát (hisz kiegészítik egymást) az már külön jó.
De ez még soká lessz nagyon soká...

Most talán annyi esélye lehet hogy a HM-ben ugyebár a H erők elrősebbek. Így egy esetlegesen erlőjövő  DarkIchi is erősebb vagy ha őt mellőzni akarjuk akkor Vaicard iIcji maszkos formában erősebb. Talán még a maszk is tovább vent tud maradni rajta. Ez lehet az esélye. + Megperstze az ha a rajzoló most akar valami durca pover up -ot adni neki. :)