Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

NLZ

Tényleg, miért jók ezek a tektók? És ha találnak egy Arrancart, aki mondjuk a 4. és az 5. espada között van eröben? :D  Akkor mindenki csúszik egyet le, vagy mi?
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2008-12-18, 17:34:07
Tényleg, miért jók ezek a tektók? És ha találnak egy Arrancart, aki mondjuk a 4. és az 5. espada között van eröben? :D  Akkor mindenki csúszik egyet le, vagy mi?

A Számok változhatnak, mint láthattuk, régen Noitra volt a 8as és most mégis ötös van a nyelvén, pedig azt leégetni /mint anno GJ 6osát/ elég szadista módszer lett volna XD

Bicskei

Quote from: Dreamcleaver on 2008-12-18, 03:21:57
Pedig ha pl Halibel 0-ás lett volna, akkor a számot Kubo rakhatta volna a mellbimbója köré.  :rotfl:

pont ez jutott nekem is eszembe...
nah végre itt is pörög rendesen a cucc...azt sajnáltam csak h Halibel csikásai nem voltak túl szépek...igazi hárem filing lett volna...
Ultras liberi

NLZ

Miért, Halibel szép? :zomg:
Nagy csöcsök vs Raptorfejü nigger.
^^"
[reserved]

Bicskei

Quote from: NLZ on 2008-12-18, 18:29:10
^^"

szebbek mint a csicskái voltak...a sárkányálarcot le lehet tépni...
a nagy csöcsök....hát igen :hopp: :hail: :kocc: az már valami
Ultras liberi

NLZ

Minden nőnemű anime karakternek nagyok a mellei, kivéve a loliknak. :F
[reserved]

balu01

LuckyDingo

Quote from: Bicskei on 2008-12-18, 18:37:01
^^"

szebbek mint a csicskái voltak...a sárkányálarcot le lehet tépni...
a nagy csöcsök....hát igen :hopp: :hail: :kocc: az már valami
Minap láttam egy elég hasonló Női testet.. Epic win lenne, ha beöltözne Halibellnek XD

Dreamcleaver

^^"

Erm..nagyon. Sötét bőrszín világos hajjal eleve WIN. Neki ráadásul még gyönyörű szemei és szempillái is vannak. Persze Yoruichi-t nem veri, de akkor is jó bőr.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

Halibell előrántotta a melleit és máris 2 oldalt kell olvasnom lol :D

Chronus

Quote from: NLZ on 2008-12-18, 18:52:11

You should read more Omamori Himari, for the Greater Good. Kivételek erősítik a szabályokat. ^^"
[spoiler][/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2008-12-19, 02:31:00

You should read more Omamori Himari, for the Greater Good. Kivételek erősítik a szabályokat. ^^"
[spoiler][/spoiler]
Nah várjál.. először ő is flatchested volt.. XD Meg az nem a normál állapota ugye :P

Bicskei

szted mért olyan népszerűek az animék a hímnemű emberi lények  között..??? :lol:
Ultras liberi

NLZ

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Chronus

Liquid Snake

Quote from: NLZ on 2008-12-19, 15:49:29
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Nagyon nagy  :lol:

Christian

Annyit hozzá tennék,hogy az,hogy Stark volt az egyes annyira nem volt egyértelmű :P Azért mentek itt a tippelgetések és bárki bármit mond...azért szerintem a legtöbben meglepődtünk ,hogy nem Barragan :P

Btw szerintem király Haly maszkja...Scorpion ide vagy oda...tényleg hollowos.

Viszont azért az szánalom a kövön,hogy ezekután a moviekban meg Shunsuit hazavágta holmi Hyorinmaru klón secc-perc alatt, itt meg a Primera Espada ellen equal harcol XD

NLZ

Nekem úgy jött le, hogy itt a fórumozók 90%-a biztos volt benne, hogy Stark az egyes. Vagy legalábbis aki szerint nem, az nem szólalt meg. :F
A múvi sosem mérvadó, ott a fanszervicé a fontos. Azt pedig még nem tudjuk, hogy egy szinten áll-e vele, csak azt, hogy jelenleg resurrection és shikai nélkül eljátszadoznak.
[reserved]

blackronin

Nem volt netem pár napig, így nem tudtam reagálni a fejezetre...
Stark az egyes. Pont.
(Én előre megmondtam...  :lazza:)

smash++

Halibel eddig is gyanús volt, hogy takargatja az arcát, de ez azért meglepett...de még így is  :jee:

Stark nekem nem volt meglepetés, habár én soha nem tippelgettem itt a fórumban...
Barragan-ról az elmúlt CH-k alapján simán látszott, hogy egy szerencsétlen ketteske, mert úgy játszotta a fejét, mintha ő lenne a "king". Őszintén azon sem lepődtem volna meg, ha csak 3-as.

Viszont az erőviszonyok nálam kezdenek összezavarodni... Kapitányok különböző szintű ellenfelek ellen harcolnak és eddig 1 talán már veszített is egy 3-aska espada ellen... A primer captain meg holmi pincsikkel cseszi az idejét...
Akkor most Gin és Aizen hova pakoljam  :confused:

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2008-12-20, 09:13:10
Gin Yama-jii és Shunsui közé

Aizen.. határ a csillagos ég :D Amúgy ha már erről a kettőtől van szó, én már lassan megint azt kezdem érezni, hogy Gin sunyi disznó módjára hátbadöfi majd Aizent :D

Bishop

Quote from: LuckyDingo on 2008-12-20, 11:20:13
Gin Yama-jii és Shunsui mögé

Aizen.. határ a csillagos ég :D Amúgy ha már erről a kettőtől van szó, én már lassan megint azt kezdem érezni, hogy Gin sunyi disznó módjára hátbadöfi majd Aizent :D
fix'd :lazza:

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-12-20, 11:29:03
Quote from: LuckyDingo on 2008-12-20, 11:20:13
Gin Yama-jii és Shunsui mögé

fix'd :lazza:
Ne degradáld Vigyori-kunt! Sose láttad még teljes erejéből harcolni, ahogy senki se :D De túl nyugodt ahhoz, hogy gyenge legyen :D

Member

Vagy csak a nyugodtságával leplezi, hogy porbaf*ngóan gyenge és csak Aizen protekciója tette kapitánnyá, és a csata Hitsu- cica ellen is Aizen kardjának műve volt. :D

Nihilus

Quote from: Member on 2008-12-20, 12:25:28
Vagy csak a nyugodtságával leplezi, hogy porbaf*ngóan gyenge és csak Aizen protekciója tette kapitánnyá, és a csata Hitsu- cica ellen is Aizen kardjának műve volt. :D
Die heretic! :uzi: :D

Bishop

Nihilus

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2008-12-20, 12:37:27
Te meg ne degradált Shunshuit  :morci:  :ejnye:
Shunsui erős, sőt az egyik, ha nem a legerősebb Kapitány Yama papa mellett, de azért ki tudja, hgy Gin milyen erős? Egész életében hazudozott.. simán elképzelem, hogy ha bekomolyodna, rohadterős lenne és még Shunsuit is lecsapná valahogy :D

Junchi

IMHO->

GOD tier -> Aizen, Shunsui, Unohana, Yama
High tier -> Zaraki, Soifon, Gin
Low tier -> Ukitake (báár,ő talán mehet a High-ba...), Byakuya, Komamura
Shit tier -> Hitsugaya, Tousen, Mayuri

(magyarázatokat/indoklásokat majd akkor fűzök hozzá, ha valaki belémköt... :D)

Nihilus

Quote from: LuckyDingo on 2008-12-20, 12:47:03
Quote from: Bishop on 2008-12-20, 12:37:27
Te meg ne degradált Shunshuit  :morci:  :ejnye:
Shunsui erős, sőt az egyik, ha nem a legerősebb Kapitány Yama papa mellett, de azért ki tudja, hgy Gin milyen erős? Egész életében hazudozott.. simán elképzelem, hogy ha bekomolyodna, rohadterős lenne és még Shunsuit is lecsapná valahogy :D
Pontosan ezt gondolom. :D
Sőt, szerintem ha most levágják az öreget, akkor vagy Shunsui vagy Ukitake venné át a helyét, de igazából azt gondolom, hogy a Yama után Shunsui a 2. legerősebb kapitány.
Gin meg rejtélyes, nem tudunk róla semmit. Lehet, hogy még titokban Aizent is lepwnoló ereje van. Ő lesz a végső boss, a nyakadat tenném rá. :D