Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Member

Néha nem kicsit balf*sz vagyok és lusta, hogy google-ban tájékozódjak. Ennyi.

Titkos

Quote from: Member on 2010-04-01, 19:23:55
Quote from: Pr3d4k1ng on 2010-04-01, 11:25:51
Gin meg végre megjelent, mi a rákot művelt ennyi ideig? A bankaiáról meg nem tudni semmit.
Azt mondta, nem talált lehetőséget a csatába lépésre (ennél FAILabb indokot még az életben nem hallottam arra, hogy "nem volt ötletem hova bezsúfolni).

Onemangásban már normálisabb indokkal jött: "Nem úgy látszott, mintha segítségre lenne szükséged." Lássuk be, igaza van. XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Junchi

Spoilerz

[spoiler]Szóval Gin bankai-a egy 13km-re is elérő kard? This should be an april fool's joke...[/spoiler]

Member

Szánalmasan hangzik. A hosszával nő a súlya és a vége nagyobb átmérőjű kört ír majd le, így iszonyat lassúvá is válik, nem beszélve arról, hogy ezzel a karddal nem tudsz lefele vágni, így egy majd fél gömbnyi rész kiesik a hatásterületből.

Junchi

Quote from: Member on 2010-04-06, 20:52:30
Szánalmasan hangzik. A hosszával nő a súlya és a vége nagyobb átmérőjű kört ír majd le, így iszonyat lassúvá is válik, nem beszélve arról, hogy ezzel a karddal nem tudsz lefele vágni, így egy majd fél gömbnyi rész kiesik a hatásterületből.

True, meg ez a 13km dolog is egy emeletes baromság. Kubo tisztában van egyáltalán, hogy ez mégis mekkora hosszúság? Egy közelharcos egyszer kikerüli, odashunpózik, azt megrépeli.

Valahol mondjuk éreztem, hogy Gin bankai-ában is csalódok + maga a fejezet is elég semmitmondóan hangzik. Kár; az előző ch-k után azért egy ilyet dobni MEHH!

NLZ

Lehet neki is vmi koncepció nélküli faszság lesz a bankai, mint pl egy bazooka.
[reserved]

Member

Emlékeztek, anno, amikor a játékokban föld alól feltörő kardok, illetve ugyanezek égből esőként zuhogva voltak a Gin bankai-jok, mindenki rettegett? Pedig ezek sokkal jobbak ennél. :ejj:

LuckyDingo

hmm.. és mi van akkor, ha a Bankai kard nem egyenesen 13 km, hanem hajlik is és az ellenfél reiatsujára targetál? Úgy érdekesebb a dolog. Egyébként télleg lame.. de ezért előbb látni szeretném, hogy végleg leszóljam. :D

Chronus

Ezt nem vagyok hajlandó elfogadni.

Úgy értem, ha ez mind igaz akkor ez nemhogy a leg-un-kreatívabb bankai ever, de gyakorlatilag gányabb mint amiket a Bleach gamekben Gin használ, mikor ezermillió kard zúg le az égből mint a záporeső, gányabb mint az összes fanart és fan-teória ever, és ezen dolgok egyikével Kubo biztosan találkozott már, a gameket is biztosan ismeri, mert kőkocka....szal...

Ebben valami furfang van most. Ez olyan mintha valakitől megkérdeznék hogy mennyi 2+2 és előtte 80 ember mutatná 60 plakáton giganagy betűkkel, hogy 4, és az illető azt válaszolná, hogy 1. Szóval azért sok mindent elmondanak Kuboról az közelező utálkozók, de ehhez azért már autista szintű un-kreatívság kéne.


Én végignéztem az eddigi fejezeteket, meg elolvastam Gin volume poem-jét is, de erre eddig foreshadowing nem volt (Soifon bankai foreshadowolva volt soifon poemjében), az egyetlen foreshadowing ami eddig Ginnel kapcsolatos volt, az a kígyószerű jelenléte amit Rukia leírt. Szóval vagy kap még valami képességet majd Gin a követklező fejezetben, vagy nemes egyszerűséggel a spoiler író megint nem tudja, hogy miről beszél, és Gin shikai-ja képes 13km-re nyúlni.




....vagy valami rejtett haszna van enne a 13km-es shitnek, ami miatt Gin marhára de imba (és badass) lesz tőle. Ilyenre is volt már példa, lsd.: Byakuya bankai-ja se volt több, csak gyk mégtöbb virágszirom.

Pr3d4k1ng

Van egy olyan érzésem hogy a bankaija egy kígyó szerű kard lesz ami képes cikázni és legalább 13 km-re kinyúlni. Hiszem a kígyó amikor támad elég szépen kinyújtja magát és az áldozatába mereszti a méregfogát.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Bishop

Ha kígyószerű lesz akkor lesz csak igazán fail, mert akkor  az egész csak egy Hihiou Zabimaru koppintás lenne
[spoiler][/spoiler]

NLZ

Olyan hosszúra kinyúlik Gin fegyója, hogy körbeéri a Földet és hátbaszúrja a gyanútlan ellenfelet. :D
[reserved]

Member

Már csak azért se legyen ilyen hosszú, mert akkor Kubo ellövi, hogy a kard kitesz 8 oldalt az új chapterből.

chilip

Quote from: Member on 2010-04-06, 22:50:42
Már csak azért se legyen ilyen hosszú, mert akkor Kubo ellövi, hogy a kard kitesz 8 oldalt az új chapterből.

:lol: most elképzeltem első oldalon Gin és a kard amit kinyúlik a lapon, és ahogy lapozod csak 2 vízszintes csík ahogy a kard megy oldalról oldalra, uccsó oldalon meg a kard vége ahogy ichigo kivédte a sajátjával  :lul:

Chronus

Nézzük a jobbik oldalát, ha villámgyorsan tudja kilőni, akkor Gin a csapat tökéletes snippere. 13 kilómétterről fejbeszúrja az ellent mielőtt az bármit észrevenne, főleg ha Aizen le tudja illúziónálni Kyouka Suigetsuvel.

Képzeljétek el. Kint áll teljes az SS sereg a háború következő helyszínén. Aizenék még sehol. Hirtelen, Kyouraku holtan esik össze, mert 300km/s sebességgel fejbeszúrta egy kard egy bankai teljes harci erejével, 13 kilóméterről.

Mire Aizenék szépen komótotsan odasétálnak a csatatérre, a háborúnak már vége is. :D


Gin tényleg az ideális csapattag.

Mi lehet imbább mint Aizen illúziós képessége?
Valami ami egy közelharci kardvívókkal teletűzdelt shounen mangában képes 13 kilóméterről kinyírni valakit, mielőtt az ellőhetné a nagymenő szövegeit.

Game Breaker.

Member

Gin hogyan lát el odáig? Van távcső is a kardon?

NLZ

[reserved]

Dreamcleaver

Gin-nek sztem az a spacial distortment cucc kellett volna, amit ellőttek arra láma ninja-szerű modsoul-ra a fillerekben. Megnyitna egy térkaput maga előtt, egy másikat meg valahol az ellen mögött és átszúrna rajta a karddal.  :D

Also dual-blade Gin FTW!

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Member on 2010-04-07, 00:48:20
Gin hogyan lát el odáig? Van távcső is a kardon?

Reiatsu érzékelés?  ::)

Kapitány szint. Elég imba kéne hogy legyen ahhoz, hogy ki tudjon magának nézni valakit a megfelelő távolságban.

Member

Akkor őt nem fogják megérezni, mókuskám?

NLZ

Reiatsu elrejtés. Minden kapitány szintű shinigami tudja, kivéve Ichigo. Le is lett oltva emiatt, hogy mekkora noob.
[reserved]

Member


NLZ

Nyilván csak akkor működik, ha harcon kívül vagy, egyébként meg nem igazán tudod elrejteni a reiatsudat, miközben épp feltöltöd vele a testedet és a fegyvered. Szal Gin nézi ahogy harcolnak másokat, azt lő egyet egy szemvillanás alatt. :D
[reserved]

Bishop


Prof. William

Képzelem...

Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik,

aztán egyszer csak Gin WTF fejet vág és eltaknyol... Ichi meg elmagyarázza hogy csak addig kellett nyújtani karját amíg már nem bírja el gin és Win. :)

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2010-04-07, 13:15:37
Képzelem...

Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik.
Következő fejezet: Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik, Ichi menekül a kard nyúlik,

aztán egyszer csak Gin WTF fejet vág és eltaknyol... Ichi meg elmagyarázza hogy csak addig kellett nyújtani karját amíg már nem bírja el gin és Win. :)

Ezen se lepődnék meg. :__devil:

chilip

[spoiler]Source: BA
Credits: Mattaku
Verification: Confirmed
549 :ohana ◆IR7jauNn4E :2010/04/07(水) 20:46:04 ID:y9Ujps5lP

銀 卍解 神殺鎗(かみしにやり)

Gin's Bankai name is Kamishiniyari (God-slayer-spear)
(notice that is simply Shinsou with a "殺" (kill) between the two kanji: 神槍  shinsou ---> 神殺槍 kamishiniyari)

(Kubo giving this name to Gin's Bankai really suggest me that will be him to kill Aizen )

絵で見ると銀の卍解かっこいいよ。
The drawing of Gin's bankai is really cool[/spoiler]

na bennem a remény kicsit feléledt, amúgy leszarom mi a képessége a kardnak ha királyul néz ki ^^

Member

Ő nem látta Aizen zanpájának képességét, mert...
[spoiler]Csukva volt a szeme?[/spoiler]

Junchi

LQ RAW: http://hotfile.com/dl/36725540/b08f86c/Bleach399.zip.html

[spoiler]I beat ya', Chronus! :P[/spoiler]

-ETA-

Nah, akkor, hogy mit is gondolok erről a ch-ról... Nem volt ez olyan szar, mint gondoltam, de az előző fejezetekhez képest kaki.

Eperke elkezd hadoválni arról, hogy nem érzi Gin szívét, mikor összecsapja vele a kardját, meg, hogy ő vele másmilyen harcolni, blablabla... MIVAN? Dunno, de ez nekem így rohadtul zagyva és random.

Aztán Gin bankai: Nem lett végül katasztrófa, bár azt nem vágom, hogy mi a fenének kellett két oldalt elpazarolni szétvágott házakra, de mindenesetre egész kúl mozdulat volt, még ha maga a bankai egy nagy rakás trágya is (legalábbis így elsőre, aztán persze reménykedek, hogy tud majd mást is, nem csak megnyúlni...)

Nah, köbö ennyi így raw alapján.

chilip

azért 13 km-nyi kardot kurva gyorsan mozgat, ichigo se tudott kitérni csak odarántani a kardját ahogy kivettem, meg pillanat alatt nőtt meg.