Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

smash++

Quote from: chilip on 2010-07-22, 14:33:19
kijött, és

[spoiler]SEMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
nem törénik semmi... ennyi[/spoiler]

Komolyan képesek voltak egy ilyen shit CH-t kiadni?! Mondjuk már azóta szar az egész, amióta belekeverték Ichigo sulis barátait.
Ettől kicsit komolyabb időhúzást is ki lehetett volna találni.
Jól mutatja mennyire tanácstalan a mangaka (semmi kreativitás).

Junchi

Én személy szerint úgy értékelem ezt a mostani helyzetet, hogy Aizen addig játszadozik (mert egyértelmű, hogy erre megy ki a játék, hisz nem is oly rég kapitányokat alázott be with shikai only) ezekkel a csicskákkal, míg meg nem érkezik Ichigo.

Szal valószínűnek tartom, hogy tényleg az lesz, amit itt már mondott korábban valaki, hogy megérkezik szépen Ichigo, és hopp, hullik minden osztálytárs. (Hát, legalábbis 0,1% esély van rá, szal hátha Kubo elhatározza végre magát, és a másvilágra küld pár jófiút. HÁTHA...)

Ettől függetlenül sokkal korrektebben is megoldhatná Kubo papa az időhúzást, szal ez a "random characters appear" és "Mizuirónak idegesítően nagy pofája van" hozzáállást nem igazán veszi be a gyomrom... >_>

Chronus

Hát... rég láttam olyan chaptert amit ilyen széles véleménykülönbségekkel fogadott a fanbase, az egyszer biztos.

Én élveztem, minden esetre.
A powerleveles gondolkozást mikor felejtjük már el végre? Minden héten mikor kijön egy chap hirtelen mindenki műelemző. Én csak annyit láttam, hogy Mizuiro felrobbantotta Aizent egy gázsprayyel meg egy kibaszott öngyújtóval. Ha ez nem fucking badass akkor semmi se az.

Lehet én csinálok valamit rosszul, de én előbb élem bele magam, és azután emelkedek felül, hogy kielemezzem. Ha felcseréled a sorrendet ne csodálkozz, hogy élvezhetetlenné válik valami.

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2010-07-23, 12:19:05
Hát... rég láttam olyan chaptert amit ilyen széles véleménykülönbségekkel fogadott a fanbase, az egyszer biztos.

Én élveztem, minden esetre.
A powerleveles gondolkozást mikor felejtjük már el végre? Minden héten mikor kijön egy chap hirtelen mindenki műelemző. Én csak annyit láttam, hogy Mizuiro felrobbantotta Aizent egy gázsprayyel meg egy kibaszott öngyújtóval. Ha ez nem fucking badass akkor semmi se az.

Lehet én csinálok valamit rosszul, de én előbb élem bele magam, és azután emelkedek felül, hogy kielemezzem. Ha felcseréled a sorrendet ne csodálkozz, hogy élvezhetetlenné válik valami.
Fel akarta robbantani.. végül is .. legalább próbálkozik. Egyébként ezt a fejezetet tényleg nem lehetett élvezni szerintem, tehát én úgy látom, hogy ezen a fórumon, most egyedül vagy a véleményeddel, ami nem jelenti azt, hogy nem lehet igazad.

Member

Szerintem ha a Mester nem az idegeinket akarná húzni, nem tenne be minden fejezetbe egy-egy oldalt a vérző szájú Ichigo-val és nem térne ki az áldott aranyos osztálytársak és Aizen macska-egér játékára, amilyen szintű elökörködés ide pont nem illik. Stark-nál több barmolást is elviseltem volna, sőt, akár azt is, hogy csak ledől, mint anno SS-ben Ikkaku-ék vagy legutóbb Gin.
Meg olyan furcsa nekem, hogy Aizen a csírákat mindig megölni próbálja, míg a potenciális veszélyforrásokat életben hagyja, mondván, hogy már úgy sem tehetnek semmit.

Chronus

Félúton elvesztem. Definiáljuk már a "potenciális veszélyforrás"-t Aizen szemszögéből. :)

Amúgy én a helyében Ichigo szeme láttára ölném meg a kis barátait, talán ezért nem látok logikai bukfencet abban amit jelenleg csinál. Az más kérdés, hogy Tatsukiék egyértelműen meg fogják úszni, de van egy tippen hogy azért nem Ichigo, hanem Gin lesz a felelős.

Aizen tervei hibátlanok. Ehhez kétség se fér. Ha Ichigoról van szó. Gin viszont elég ambivalens elem a történetben.

Junchi

Na jah, Gin még alaposan bekavarhat a dolgokba, szal atm ő Aizen egyetlen embere, mindenki mást túlélt, nyilván nem a semmi végett hagyta meg egészen idáig Kubo.

Olyan, mint Yammy. Túlélte az ilyen Nnoitra/Szayel féléket, aztán hopp, kiderült róla... hogy egy nagy nulla. :D

Member

Kiderül, hogy Aizen nagy terve olyan, mint Lelouch-é, a legjobb barátja megöli a terv közepén. :haha:

chilip


Junchi

 :zomg:

[spoiler=414]C表紙は竹林で白い着物に狐の面を取りながら、こっちをみるギン
Cover pic is Gin in a bamboo thicket wearing a white kimono and taking off a fox mask.
煽りは、キミは此岸、ボクは彼岸━━ほんなら、よろしく頼むわ

戻ったギン、乱菊のことをきかれると殺しましたと一言。
Gin returns. He's asked about Rangiku and he says he killed her.
確かに、霊圧は消えていると愛染。さらにもうすこし、彼女に情があると思っていたと続ける。
"Certainly her reiatsu has disappeared," says Aizen. "I thought you had a bit more regard for her."
僕は蛇、肌は冷え、情はない、舌先で獲物を探して気にいったやつを丸呑みにする。
"I am a snake, cold blooded, unfeeling, searching for prey with the tip of the tongue, swallowing whole whomever I please."
そういいながら愛染の横を過ぎる。その間もその場から遠ざかろうとするたつきたち。
As he says this he passes by Aizen. During this time Tatsuki and the others try to get far away.
ネズミ捕りは飽きた、殺したら、街の外のみえやすい場所に吊って王鍵創生に取り掛かるろ愛染。
Aizen says he's tired of catching mice. He'll kill them and hang them where they can be easily seen from outside the area, and then begin creating the king's key.
それやったらボクがあの子ら殺しますと抜刀して愛染の刀を抑えながらいう。
"Then I'll kill those kids." Gin draws his sword and restrains Aizen's sword.
すると自分の衣服を目隠しに愛染の胸元を刀で刺すギン。
Then using his own clothes for a blindfold, he stabs Aizen through the chest with his sword.
鏡花水月から唯一のがれる方法は、完全催眠の発動前から刀に触れておくこと。その一言を聞き出すのに何十年 かかったことやら。
"The only way to escape Kyouka Suigetsu is to touch the sword before perfect hypnotism is invoked. It took decades to learn that.
十三隊の誰一人そのことを知らないのにあなたを倒せる気でいたからハラハラした、殺せるのはボクだけやのに とギン。
Since nobody in the Gotei 13 knew of that, it was thrilling to feel that I could kill you. The only one who could kill you is me."
刀が抜かれると同時に出血すう愛染。知っていた、狙いなど知った上で連れていた。どうやって私の命を狙うの か興味があった。

だがこの程度では殺せないと愛染。するとギンは自分の刀を見せ、刃の真ん中が欠けているの見せ、欠けた部分 を隊長の中に置いてきましたとギン。
前にボクの能力について説明したけどあれは嘘。言うたほど長く伸びない、言うたほど速く伸びま せん。
ただ、伸縮時に一瞬だけ塵になる、そして刃の内側に細胞を溶かし崩す猛毒がありますと続ける。
刺してから刀を戻すとき、一欠けらだけ塵にして隊長の中に残してきた。
そして愛染の胸に手を置き、死せ(ころせ)、神死槍と唱える。ギン・・・・貴様・・・・!!! と愛染。
胸に孔があいて死ぬんや、本望ですやろ、というと愛染の中のかけらが溶け出したとこで次号。 [/spoiler]

Nincs még teljesen lefordítva, a vége valami olyasmi, hogy [spoiler]Aizen kilyukasztja Gint, meg, hogy tudott valamilyen szinten Gin akciójáról, de... Nálam ez a ch már most kap egy EPIC-et. Nem mondom, hogy a legváratlanabb csavar, hisz 10-ből 9 ember feltételezte a dolgot Gin karakteréből fakadóan, de engem azért így is földhöz vágott. Így kell ezt csinálni, Kubo![/spoiler]

Chronus

[spoiler=this fucking chapter][/spoiler]
I am pleased.

Member

A teljesen lefordított spoiler alapján éppen fordítva sül el a vége, és ennek nagyon örülök, Junchi verziója elkapkodott és Tousen-es lépés volna.
[spoiler]Egy biztos, ennyi nem volt elég Aizen ellen, de azért jót röhögnék rajta, ha most kitépné belőle a hógolyót. :)[/spoiler]

Ellenben a zampás dolgot tuti, hogy most találta ki.

Christian

Melyik zanpaktous dologra gondolsz? Ha erre, akkor ez az egy ami biztos,hogy nem most lett kitalálva:
[spoiler]A Divine Spear, avagy a kard ami képes "istent" ölni. Részemről arra tippeltem,hogy azért van Gin Aizen mellett mert, kell valaki aki majd a kinget kinyírja, de ez így tök logikus. Szerintem marha jó lépés.[/spoiler]

Member

Nem, ebben biztos voltam én is, a képességére.
[spoiler]Ha jól értettem, bárhova beteleportál és arról sem volt szó, hogy mérgező.[/spoiler]

Christian

Hm, szerintem ezt is előre kitalálta:
[spoiler]Különben miért lett volna a kardjának az a neve ami?[/spoiler]

LuckyDingo

No ez a chapter már csak azért jó volt, mert Aizen végre igazi haragot mutatott  XD Amúgy nem volt gáz.

Member

Ez most szerintem tényleg qrvajó lett. Jó, a szokásos hülyeség már megint ott van, hogy nem próbálok visszatámadni, hanem figyelmesen végighallgatom a másikat, de ezt most lökjük félre.
Remélem a Deicide erre vonatkozott és végre Aizennek vége, őmiatta lett olyan unalmas és vontatott az espadák legyilkolásától számított időszak.

Junchi

Dunno, vertem mostanában épp elégszer a fejemet a falba Aizen szarságai miatt, de én valahogy nem szeretném, ha itt és most elpatkolna...

Egyrészt én Ginben nem látok semekkora potenciált, mint esetleges új főgonosz, másrészt Aizen halála valahogy... gyors lenne, vagy nem is tudom, de így meg Eperke edzése értelmét veszti, I mean Final GT, ami valszeg Aizennel is végez, de nem lesz senki, akire eldurrantsa? Egyből az egyik legtápabb állattá válna ezzel, ami szerintem nem tenne jót a későbbiekben.

Itt vagy KS lesz megint (simán kinézem Aizenből, hogy ő is kamuzott KS megszüntetésével kapcsolatban), vagy valami random twist.

Member

Hé, még nem tudunk Mayuri felfedezéséről, Yammi-ról, a 0. divison-ről, a Pokolról és a VL-lekről semmit. Gin szerintem nem lesz boss.

Mondjuk jót röhögnék, ha Chronus "Aizen ezzel véglegesítette főgonosz státuszát" gondolata bedőlne. :)

chilip

sztem se, időt húz ichigo-nak. azért necces menet lesz ez Aizennek, hógolyó körüli részét Gin lebomlasztotta a bankai-ával, bármikor elveheti magának. amúgy lehet Aizent kiírja kubo a sztoriból mert nem tud mit kitalálni bankai-nak :D

Member

Quote from: chilip on 2010-07-30, 11:18:14
amúgy lehet Aizent kiírja kubo a sztoriból mert nem tud mit kitalálni bankai-nak :D
Nekem is megfordult a fejemben. Mi lehetne ennél a shikai-nál még durvább?

Akkor elsírnám magam, ha a hyongoku által vissza tudná fordítani az időt, csak mert ő azt akarja.

Chronus

Quote from: Member on 2010-07-30, 11:14:12Mondjuk jót röhögnék, ha Chronus "Aizen ezzel véglegesítette főgonosz státuszát" gondolata bedőlne. :)

Az imént látható események kizárólag Aizen céljait szolgálják, aki most elhiteti Ichigo kis barátaival, hogy meghalt. A tudata már a Hogyouku-ba van olvasztva. Ezután Gin-t hőstettéért, hogy végig Aizen mellett koslatott, a megfelelő pillanatra várva, hogy megölhesse, előléptetik a Royal Guard-ba, bebocsátást kap a King's Dimension-be, majd mikor már ott van, a sarokban előveszi a zsebéből a Hogyouku-t, amiből Aizen menő sejtosztódós effektek során újrakreálja magát, és voila, Aizen bejutott a King's Dimension-ba, most már anélkül, hogy SS tudna róla, és szépen átveheti az irányítást anélkül, hogy SS bármit tudna róla. Next arc: Hikifune kimenekül a Royal Dimensiön-ből (character introduction), hogy hőseink segítségét kérje.

Elég Kubo? :)

Quote from: Member on 2010-07-30, 11:58:11Mi lehetne ennél a shikai-nál még durvább?

Puppet-Master Mind Control.

Junchi

Quote from: ChronusAz imént látható események kizárólag Aizen céljait szolgálják, aki most elhiteti Ichigo kis barátaival, hogy meghalt. A tudata már a Hogyouku-ba van olvasztva. Ezután Gin-t hőstettéért, hogy végig Aizen mellett koslatott, a megfelelő pillanatra várva, hogy megölhesse, előléptetik a Royal Guard-ba, bebocsátást kap a King's Dimension-be, majd mikor már ott van, a sarokban előveszi a zsebéből a Hogyouku-t, amiből Aizen menő sejtosztódós effektek során újrakreálja magát, és voila, Aizen bejutott a King's Dimension-ba, most már anélkül, hogy SS tudna róla, és szépen átveheti az irányítást anélkül, hogy SS bármit tudna róla. Next arc: Hikifune kimenekül a Royal Dimensiön-ből (character introduction), hogy hőseink segítségét kérje.

Hé... Ez tetszik. :D

Chronus

Quote from: Junchi on 2010-07-30, 12:00:23
Hé... Ez tetszik. :D

És ezt összehoztam kb... 10 másodperc alatt.
Nem kell fosni, nem nehéz blícset írni, nem lesz ez elbaszva. (ez nem lehet elbaszni)
Kubo se hülye, mindig csak a heti egy fejezetes leosztásba tűnik szétesettnek a sztori.

Member

De akkor minek ez a színjáték? Rangiku (Gin szerint) halott, az osztálytársak kit érdekelnek, más meg nincs ott. Ennyi erővel Gin befújhatta volna lidokainnal, adhatott volna neki egy üveg skót whyskit és egy kubai szivart és csak aztán döfné le.

Személy szerint már nem vagyok úgy oda azért egy ideje, hogy Aizen egyre imbább és nincs ki megállítsa (hány fejezete is megy ez? 37?), lehetne valami nyugodtabb, felvezetősebb történet, ami nem SS arc copy/pasta.

Chronus

Miért, minek kellett az Espada? Kényelmesség.

Rangiku halála meg lényegtelen.
2. Yama az egész Gotei13-at és önmagát is hajlandó volt feláldozni Aizen kinyírásáért.
1. Amúgy is healelhető (Orihime).

Member

Ha döglötten fekszik, nem fogja látni, hogy most drámázva "Gin, te rohadtmocskosköcsögbuzi!!" módon megy le a jelenet, vagy "Gyorsan csináld Gin, és aztán ahogyan megbeszéltük!" hangzik el. Ne beszélj félre. :)

Chronus

Én csupán lehetőségeket sorolok fel. Yama maga mondta anno mikor Rukiát mentették, és Renji elrohant vele, hogy "aki elrohant vele csak egy hadnagy volt, majd elkapjuk és kivégezzük, pótolható". És most nem arról van szó, hogy bűnös volt, hanem hogy tárgyalás és egyéb hajcihő nélkül eldobható töltelék minden kapitányi szint alatti tag. Ez egy katonai szervezet elvileg, nem egy baráti kör. : P Ennyi.

Persze bizonyosan nem így lesz ahogy írtam, csak a seggemből húztam ki egy eshetőséget a pillanat hevében. Ez meg a másik. Innentől nem téma. Még mindig ki van írva az "Aizen vs Ichigo, The Final Battle!!" szöveg, szóval annak az esélye, hogy Aizen itt pusztul meg kb 0 a -5,000,000-hoz.

Dreamcleaver

Quote from: Junchi on 2010-07-30, 12:00:23
Quote from: ChronusAz imént látható események kizárólag Aizen céljait szolgálják, aki most elhiteti Ichigo kis barátaival, hogy meghalt. A tudata már a Hogyouku-ba van olvasztva. Ezután Gin-t hőstettéért, hogy végig Aizen mellett koslatott, a megfelelő pillanatra várva, hogy megölhesse, előléptetik a Royal Guard-ba, bebocsátást kap a King's Dimension-be, majd mikor már ott van, a sarokban előveszi a zsebéből a Hogyouku-t, amiből Aizen menő sejtosztódós effektek során újrakreálja magát, és voila, Aizen bejutott a King's Dimension-ba, most már anélkül, hogy SS tudna róla, és szépen átveheti az irányítást anélkül, hogy SS bármit tudna róla. Next arc: Hikifune kimenekül a Royal Dimensiön-ből (character introduction), hogy hőseink segítségét kérje.

Hé... Ez tetszik. :D

Kivéve, hogyha eleve ez lett volna Aizen terve, akkor miért akart Royal Key-t csinálni? Meg Gin természetéhez sem menne a dolog, hiszen ő tényleg ki akarja nyírni Aizen-t for teh lulz.

Ettől függetlenül van esély rá, hogy Kubo elsüt egy ilyet, hiszen a sztori konzisztenciája már így is a béka segge alatt van a trollkodásai miatt.

Amúgy jó fejezet volt.  :jee:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

chilip

van itt egy fanfic comic bleachből ami annyira rossz hogy már jó :D itt röhögök hogy mennyire rossz :D

<<4chan linkz amíg él a topic>>, kommenteken is jót lehet derülni, lesz majd benne hitsugayaXichigo huga szex, elején ichigo kefélte inouet, stb. :D amúgy nem pornó hanem valami szappanopera hollowokkal