Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Bishop

Idő manipulálásból még jó sose jött ki, bele fog nagyon kavarodni a végére.

Chronus

Attól mondjuk nem félnék. Max azt mondja, hogy Tsuki hazudott, aztán retconolja valami más képességgel. Ha valamiben Kubo mindig jó volt az az, hogy hogy takarítsa fel a saját szemetét.

chilip

Quote from: AnonymusAizen will basically burst out of ichigo's ass like catapiller and then ichigo's dad will be like we prepared everything since we knew that aizen would burst out of your ass using your anus as a dimensional gate.

Urihara worked hard on a buttplug that would seal the gate but we are too late. Facebook-tan is here to distract you and make keep you in fullbring mode in order for your anus to be clenched shut at all times.

THIS IS THE FUTURE PLOT. Sorry to spoil you guys.

Dirk

Én csak azt nem értem hogy ichi-t és ginjou-t hogy nem manipulálja (megváltoztatja a múltukat :) )
De ezt félre téve a totális illúzió után ez is egy retkesül erős képesség, most vagy lesz vmi nagy fail-je a csávónak, vagy csak hazudik erről vagy ő lesz a következő fő boss.

Member

Fő boss? Ez a kis csicska? :lul:
Számomra az a nagy kérdés, hogy amikor beleilleszti magát a múltakba, hogyan csinálja? Minden egyes frame-re ráileszti magát??

Chronus

Fullbring. A tárgy lelke csinálja, nem ő. A Fullbringernek nincs semmi ereje azon kívül, hogy a tárgyakban lévő lelkeket manipulálja. Az erőt a tárgy lelke birtokolja; elvileg, az alapján amit eddig tudunk.

Más szóval valszeg ő se tudja, hogy hogy működik.
Egyszerűen csak a bookmarkja ezt tudja.

Ha csak a FB nem tud valahogy dumcsizni a tárgyal, amiről eddig nem volt szó, akkor valószínűleg ő is úgy jött rá, hogy a Fullbringje mit csinál, ahogy Ichigo, Chad, meg a többiek is. Használat közben, megfigyelés alapján.

NLZ

Quote from: Member on 2011-07-13, 21:01:38
Fő boss? Ez a kis csicska? :lul:
Számomra az a nagy kérdés, hogy amikor beleilleszti magát a múltakba, hogyan csinálja? Minden egyes frame-re ráileszti magát??
Jah, az új Premiere Pro csodákra képes. :D
[reserved]

Zelda

Kint van a chap mangastream-en!
Hát Ginjo nem akart semmi rosszat Ichi-nek, ez most kiderült... És valszeg közeledik valamiféle végkifejlet is, Tsukishima elszólásából következtetve. (Jók az illusztrációk a végén :P)
Jöhet a kövi.

Junchi

Tisztára olyan volt, mintha Ginjou nem is önszántából ugrott volna Tsuki kardjába... :D

Shishihogyhívják képessége übergáz, de a fejezet úgy nagyjából rendben volt.

Member

Ishidá-nak szerencséje, hogy
-Bazigyors
-Long ranged weapon-t használ.

Az jobban érdekelne, hogy őrá miért nem hatott a vágás? Egyáltalán levágták? Vagy a Quincy-k valamiért immunisak rá? Nekik is fullbright-juk van talán? :D

Chronus

Biztos egyáltalán, hogy Ishidát úgy vágta meg?
Ahogy eddig láttuk, a barátkozós vágás nem hagy se sebet se fájdalmat.

Lehet beszart a hirtelen hátbatámadás során és nem akarta megkockáztatni, hogy Ishida feldugjon négy Schelee Schneidert a seggébe egy barátkozós bepróbálkozás után. Ha azt vesszük, gyakorlatilag nézve jelenleg ő most a legkompetensebb fighter az egész csapatból, sebesség, erő, és ész téren is.

smash++

Egy kicsit már kezd unalmas lenni ez a tökölés... Azon kívül, hogy Ginjou-t leszúrták semmi nem történt

Unom Inoue és Chad fejét...
Ha olyan kurva gyors lett Ichigo a FB-el üsse le Inoue-t és Chadot majd szabdalja fel Tsuki-t még1X

Az egyedüli pozitívum 2 CH óta, hogy Ichigo akar gyilkolni :D

Chronus

Engem mostanában a szekuláris egy-karakter-fanok kezdenek irritálni. Ez persze nem utalás akar lenni, csak épp eszembe jutott. De amikor valaki a manga olvasásának 90%-át gyűlölködéssel tölti, az az amikor éppen nem pont az a ritka esemény történik, vagy karakter jelenik meg aki neki egyedül bejön, az szerintem el mehet a faszba. BA tele van ezekkel mostanában, és rohadtul agresszívak is a véleményük védelmében. Főleg ők azok legyilkolásznának minden karaktert csak, hogy kizárólag az ő személyes ízlésüknek kedvező cast szerepeljen egyfolytában, és mindenki más csak útban van. Igazából nyernek ezek már ki bármi élvezetet is ebből a mangából? Ha nem, akkor meg minek a balhé? Persze onnan bannontak, amikor beszóltam az egyiknek :rotfl: de felőlem akkor fel is eheti őket akkor a szar, amit a liberális nézeteikkel megengednek, hogy ezek rájuk hányjanak.

Undorító, visszataszító emberek rovatunkat hallhatták.

Sose értettem, hogy ezek hogy jönnek létre. Engem is baszott már falnak az élet, de ehhez minimum az kéne, hogy valaki családján átmenjen egy tank, ha csak nem nem default retard az illető.

Entertaining media is for entertainment, faggots.
Be entertained or fak off. :)


Amúgy ja, Orihime és Chad igazán leállhatna egy pillanatra gondolkozni.
Na nem mintha Ichi is a diplomácia csúcsán lenne.

Dirk

Jók ezek a harcos ch-k! Csak már tsuki kezd idegesíteni mert ennek semmi értelme amit csinál. Ichit sztem már 100x levághatta/levágathatta volna ha akarta, gondolom úgy is tudja módosítani hogy ichi-t utálják meg vagy adott esetben ne is ismerjék. Az meg még elég érdekes volt hogy ginjou lazán elbírt az egész fullbringes bagázzsal.

smash++

Nekem nem volt bajom eddig a karakterekkel vagy a történettel (attól függetlenül, hogy Én all-out fight párti vagyok ennél a mangánál).

Engem nem tud lázba hozni, hogy a srác beírta megát mindenki emlékébe vagy más emléket hozott Nekik létre. A lényeg,hogy most mindeki mőgé bújva harcol. Eméletileg ettől töbre is képesnek kellene lennie.
Ha brain harcot akar vívni keressünk másik ellenfelet, mert ez nem Ichigo területe.

Ichigonak érthetően meg lett mondva 3 CH-val ezelőtt és láthatta is, hogy mindeki manipulálva van.
Egyszerűbb lenne, ha sorban kiütöttek volna mindekit és a végére hagyni Tsukit.

Ehelyett ebben a CH-ban is fejjel a falnak. Nem 1ről a 2-re jutni hanem még Ginjout is megszivatni.
Csak "szegény" Ichigo lelki világát fokozzuk CH-ról CH-ra...

Az viszont érdekes, hogy megmutatta Ichi faterék is készülnek valamire, de még semmi konkrétum nincs belőle.

NLZ

[reserved]

Member

Ichigo-nak sajnos annyi esze sincsen, hogy végiggondolja: Milyen képessége is van Orihimé-nek? Akkor meg miért nem szabdal fel mindenkit?? Én biztosan nem tökölnék. Sunyi dög főhőst akarok!!
Ginjou tehetségén én is néztem, képes feltartani 4 havert, de nem képes úgy beugrani Tsuki elé, hogy mondjuk kiüsse a kardját a kezéből?

Chronus

Biztos ő okosabb, és tudja, hogy milyen képessége van Orihimének, és ez az önfeláldozós játék is a terv része. :)

LuckyDingo

Azért Ichi használhatta volna a stun the healer, avoid the tank, kill the dps taktikát.. XD Mondjuk, ha Hime magához tér, úgyis visszahoz mindenkit. (de ha véletlenül Tsuki halálával a fb-je hatása eltűnik, akkor nyerő taktika lenne)

Chronus


Chronus

ATYAÚRISTEN :zomg: :zomg: :zomg: :zomg:

[spoiler=458]Ginjou falls and Ichigo follows him.
Ishida arrives. He isn't "befriended" and screams that it was Ginjou who cut him.
Ginjou cuts Ichigo down and Tsukishima cuts Ishida down.
Ginjou was the previous substitute Shinigami who Tsukishima was supposed to kill, but they teamed up and he killed the other fullbringers to steal their powers and now he wants to steal Ichigo's.[/spoiler]
[spoiler=képek]


[/spoiler]

Junchi

^ÉS IGEN! Tudtam, hogy [spoiler]Ginjou mégsem az, akinek mondja magát, és, hogy szar alak. :3

Ez az "elakarom lopni a fullbringedet" mondjuk kicsit erőltetett, de mindegy, ez a fejezet már most EPIC![/spoiler]

Chronus

És tényleg van értelme. :D Mikor Ishida üldözte Tsukishimát és Tsukishima megfordult, szemből támadta meg Ishidát, de Ishida mégis hátra fordult mintha a támadás hátulról jött volna. :D Nem Tsukishima volt az aki levágta. Ő csak az elterelés volt. Ginjou vágta le hátulról. :D

[spoiler][/spoiler]

Member

Allmighty blueberry shitload of fuck. Akkor már csak Urahará-ék vannak talpon?

Dirk

EPIC kacaj from ginjou :D
[spoiler]Sztem meg ichigo-nak felébred a hollow alakja oszt levágja mind a 2-őt a fullbringes ultimate szupertáp hollow alakkal :D , ha nem akkor meg nagy szarban vannak mert most ichigo meghal ha nem gyógyítja meg orihime[/spoiler]

Member

http://mangastream.com/read/bleach/39300471/1
Chapter kinn!

A spoiler mintha kicsit beleszínezett volna, pár dologról szó sem esett benne (pl. hogy a többi Fullbright-ossal akkor mi is van, Ginjou vagy Tsukushima vágta-e le őket).

chilip


Chronus

Spoiler megint nem volt tökéletes.
A következő fejezetben remélem azért kifejtik ezt az egészet.

Ginjou koponyás kardja elég badass lett. :D


Dirk

Nekem meg tegnap esett le hogy hogy ginjou eljátszotta ugyan azt mint aizen :D:D. És annak fényében hogy az elején mondtátok hogy hasonlít is rá így elég vicces :D