Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Chronus

Junchi

Ha Kubo nem trollkodik, akkor ez vagy egy EPIC WIN twist lesz a végére vagy annak szöges ellentéte.

kada

Quote from: Junchi on 2011-11-22, 16:42:32Ha Kubo nem trollkodik
Rosszul kezdődik  ::)
Amiről most beszéltek a következő részben ki is derül? Mert akkor talán meg tudom állni a spoilerek nyitogatása nélkül.

Dirk

Miiicsooodaaaa????
ha nem fake akkor nagyon érdekes lesz :D

[spoiler]Megint az egyik legpozitívabb karakterekből fő ellenséget csinálni :D Csak legyen valamennyire vissza vezetve és akkor fasza lesz :D [/spoiler]

Member

Nem úgy volt, hogy haldoklik? Magával viszi a titkot a sírba. :D

Junchi

Ha [spoiler]Ukitake (is) tényleg genya, akkor annak egyszerre lenne ugyanannyi értelme, mint nem.

Lenne értelme, mert 1) FKT-ben ő volt az egyetlen kapitány, aki nem harcolt Aizen ellen, 2) eddigi teljesítménye közel a nullával egyenlő, kvázi helyből gyanús a tag (Bleach-mércével nézve) + még mindig bent van, mint mystery karakter.

Nem lenne viszont értelme 1) Kaien miatt, 2) Rukia miatt ("Lets destroy the Soukyoku", anyone?), 3) Yamatata, meg úgy az egész SS-re nézve általában: szal ő mindig is a béke nagykövetét játszotta, Yamával is volt egy kellemes vitája az igazságról, több mint 100 éve tájcsó, etcetc.[/spoiler]

De minden akkor lesz igazán tiszta, ha kijön végre ez a ch...

Member

Kubo szereti azt, amikor hirtelen csinál valakiből gonoszt, varázsütésre, és minden korábbi lépését a taktikájának állít be, utólag kimagyaráz, majd végül előkerülnek olyan multbéli morzsák, amiről eddig szó sem volt, mert belerondítottak volna a képbe. Mondjuk megjegyzem, nekem az is gyanús volt, hogy
[spoiler]Ukitake megkövetelte Shunsui-tól, hogy a bankai-ját ne mutassa meg a többieknek[/spoiler]

Már várom a Bishop-féle a "kedvenc szereplőimet b@ssza el" rage-et. :D

Chronus

Esetleg olvassatok spoilert.

Senki se "gonosz". Csak SS Big Brothert játszik a Substitute Shinigamikkal és kész kinyírni is őket ha "veszélyt jelentenek". Ukitake nem titokban csinálta ezt. Az egész SS benne volt. Csak az ő ötlete volt a badge.

Dirk

Quote from: Chronus on 2011-11-22, 19:59:38
Esetleg olvassatok spoilert.

Senki se "gonosz". Csak SS Big Brothert játszik a Substitute Shinigamikkal és kész kinyírni is őket ha "veszélyt jelentenek". Ukitake nem titokban csinálta ezt. Az egész SS benne volt. Csak az ő ötlete volt a badge.

Hát persze hogy kinyírják őket ha egyszer "gonoszok" lettek. Eddig ginjou elég sok faszságot csinált, azt se értem ichi miért hallgatja meg, mivel átbaszták, ishidát majdnem megölték, + összes ismerősét ellen fordították és még az erejét is lelopták:D Bár ishidát meg is ölhették volna...

[spoiler]De így még legalább lesz értelme az ukitake bankai-nak :D[/spoiler]

Bishop

Ehh what, most mért kell engem emlegetni XD
Shunsuit nem baszta Ukitake hol erdekel engem, engem spec az is gyanús hogy ginjou igazat mond :P

Member

Quote from: Bishop on 2011-11-22, 21:43:30
Ehh what, most mért kell engem emlegetni XD
Shunsuit nem baszta Ukitake hol erdekel engem, engem spec az is gyanús hogy ginjou igazat mond :P
Tousen esetében rémlik egy ilyen jellegű csúnya kifakadásod, de a mindigpontos search nem adja ki. :D
Mondjuk végiggondolva Ichigo-ék offenzívával vált jófiúvá SS, el tudom képzelni, hogy addig lenézték ezeket a helyetteseket.

Na, itt vannak Bishop legjobbjai: http://usteam.hu/forum/index.php?topic=875.5610 :D

Bishop

Igen Tousent továbbra is jogtalannak érzem :D de akkor is...

kada

Quote from: JunichiDe minden akkor lesz igazán tiszta, ha kijön végre ez a ch...
Jah, alig várom, kezd kifolyni a spoilertagokból a diskurzus, eddig is volt tippem miből lesz a cserebogár, de most már valakinek köszönhetően precízebb.

Junchi

^Hát, most, hogy kijött a teljes spoiler-szöveg, rájöttem, hogy baromságokat írtam, szal megspórolsz ~két percet az életedből, ha az én spoilereimet nem nyitod ki. :D

Chronus

NLZ

[reserved]

Megmurdel

Quote from: NLZ on 2011-11-23, 02:13:27
Legalább ne a szutyadék mangafoxot linkeld. -.-
http://mangastream.com/read/bleach/99028841/1

pont ma olvastam sekirei-t is azon az volt mindenhol ha a mangafox bekaphatja :D

Member

Ichigo: Lesz@rom, én hiszek bennük! És meg kell védenem a barátaimat tőled!
Az egymás mellé dobált flashbackekben azt szeretem, hogy tényleg azt a látszatot keltik, hogy Kubo végiggondolta a kezdetektől fogva az egészet. :D

Chronus

Quote from: Member on 2011-11-23, 13:25:40
Ichigo: Lesz@rom, én hiszek bennük! És meg kell védenem a barátaimat tőled!

^This

Quote from: Member on 2011-11-23, 13:25:40Az egymás mellé dobált flashbackekben azt szeretem, hogy tényleg azt a látszatot keltik, hogy Kubo végiggondolta a kezdetektől fogva az egészet. :D

Ugyan.... Most mondd őszintén, hogy minőségileg nem összetéveszthető azzal, aki tényleg tervez. :)

Bishop

Amúgy ebben nem tudom mi az evil plan, logikus hogy SS nem bízik a helyettes shinigamikba, és kell valami felügyelet. Ezen még ki se akadnek, ennél durvábbatcsinált már SS

kada

Arról tán nem is beszélve hogy az egyik beépített funkció még előny is lehetett.

Prof. William

Esetleg HM-ben sem vélelenül talláltak rá amikor bajban volt.

Én sem értem a nagy gonoszságot...

Adott egy fickó aki nem a SS-ben nevelkedett szóval kb semmit sem szívott magába az ottani értékrendből de mégis Sinigami lett. Ti nem akarnátok tudni hogy esetleg nem gőzöl e be és nem használja olyanra az erejét amire nem kellene? Pl fullbringek lopására. :) És ebben az esetben nem akarnátok megszabadulni tőle?

Amúgy ajaj Ichi elnyomta a Bankait. Csak nehogy az legyen hogy mivel Ginjou még nem bankaiozott ezért ő fog nyerni... Eléggé ledegradálná az új Ichi új Bankaiját a dolog...  Amúgy Ginjou tud a hollow maszkról? Mert akkor még érheti meglepetés...

SaiyaGin

Rég tetszett ennyire egy Bleach-fejezet vége! :jee:

Member

Quote from: Prof. William on 2011-11-23, 17:27:33
Amúgy Ginjou tud a hollow maszkról? Mert akkor még érheti meglepetés...
Biztos vagyok benne, hogy ez lesz a vége.

kada

Quote from: Prof. William on 2011-11-23, 17:27:33Adott egy fickó aki nem a SS-ben nevelkedett szóval kb semmit sem szívott magába az ottani értékrendből de mégis Sinigami lett. Ti nem akarnátok tudni hogy esetleg nem gőzöl e be és nem használja olyanra az erejét amire nem kellene? Pl fullbringek lopására. :) És ebben az esetben nem akarnátok megszabadulni tőle?
Na ebből egy csúf hosszú vitát lehetne kerekíteni szabadság vs bigbrother címen, és önjelölt hatóság játszása...
Pl csak azért mert valaki egyeseknek jó dolgokat cselekszik, még nem lesz se ő, se a módszere jó.

Quote from: Prof. William on 2011-11-23, 17:27:33Amúgy ajaj Ichi elnyomta a Bankait. Csak nehogy az legyen hogy mivel Ginjou még nem bankaiozott ezért ő fog nyerni... Eléggé ledegradálná az új Ichi új Bankaiját a dolog...  Amúgy Ginjou tud a hollow maszkról? Mert akkor még érheti meglepetés...
Ginjo pár résszel ezelött frászt kapott Ichi nemgetsugájától, aztán a getsugájától, aztán használta az az átváltozós erejét és hirtelen úgy tesz mintha minden a terve szerint haladna, és még Ishidástúl is fel tudja velük törölni a padlót...
Innentől a kérdés hogy kinek van több supersaian powerupja?
Ginjonak elvileg nem kéne hogy több legyen. Aztán Ulqinak is volt egy extra "csaknekemvanilyenésmégAizensetudróla"...

Vajon hollow-erők is csak így simán visszajönnek és simán irányíthatóak lesznek?
Vajon Renji és co csak popcorn elő és nézik hogy ki nyer?

NLZ

Quote from: Member on 2011-11-23, 18:01:41
just as planned

[reserved]

kada

Quote from: NLZ on 2011-11-23, 18:17:08
Quote from: Member on 2011-11-23, 18:01:41
just as planned
Ginjo Hollow maszkot akar magának!  :zomg:

Dirk

Én se értem mi ebben a nagy gonoszság, végülis elmondhatták volna neki de akkor egyből eldobja szal.. :D Am meg még mindig ott tartunk hogy vágülis most SS csak azért jelent meg hogy ichi-t megmentse :D vissza adták az erejét moswt már bankai-ozik is :D ezzel szemben ginjou meg csak basztatja :D

Érzésem szerint msot ginjou le lesz verve, de megmarad ichi-ben az SS elleni dolgok,
SS sose a jóságáról volt híres ,mivel urahara se szívleli őket ott voltak a vaizardok, és ne felejtsük el ha SS ellen vonulnak csak kiszabadítják Aizen-t :D
Jó lenne megint egy ichi vs SS arc? :D

Member