Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

kada

Quote from: Member on 2011-11-23, 18:37:06
Quote from: Dirk on 2011-11-23, 18:29:36
Jó lenne megint egy ichi vs SS arc? :D
Mert szted nem ez lesz a végén? :)
Kétezer év múlva az első divízió kapitánya és a Seireitei vezére lenéz a kivégzések hegyéről birodalmára, melyet a lázadók már szinte teljesen elfoglaltak, és tudja hogy érte jönnek mindjárt, és hiába a legerősebb Zanpakto az ővé széles-e-világon, le fogják győzni és átveszik tőle az uralmat. Utolsó gondolatai a csata elött: "Karin, Yuzu, I'm sorry I was a worthless brother. Where did I go wrong a millenia ago?"

NLZ

Az a baj, hogy a kötelező shonen klisék miatt ebből az egészből nem lehet jól kimászni.
[reserved]

Dirk

Quote from: kada on 2011-11-23, 19:37:48
Kétezer év múlva az első divízió kapitánya és a Seireitei vezére lenéz a kivégzések hegyéről birodalmára, melyet a lázadók már szinte teljesen elfoglaltak, és tudja hogy érte jönnek mindjárt, és hiába a legerősebb Zanpakto az ővé széles-e-világon, le fogják győzni és átveszik tőle az uralmat. Utolsó gondolatai a csata elött: "Karin, Yuzu, I'm sorry I was a worthless brother. Where did I go wrong a millenia ago?"

1 az hogy Soul king lesz!
2 az hogy 2000 évi főkapitányság után nem hiszem hogy sok mindent elbaszott :D

QuoteAz a baj, hogy a kötelező shonen klisék miatt ebből az egészből nem lehet jól kimászni.
Kubo megoldja! :D
1-es pont :D

Megmurdel

Quote from: Dirk on 2011-11-23, 20:11:37
Quote from: kada on 2011-11-23, 19:37:48

1 az hogy Soul king lesz!
2 az hogy 2000 évi főkapitányság után nem hiszem hogy sok mindent elbaszott :D

QuoteAz a baj, hogy a kötelező shonen klisék miatt ebből az egészből nem lehet jól kimászni.
Kubo megoldja! :D
1-es pont :D

XD +1

Dirk

475 kijött!

[spoiler]BANKAI BANKAI!! :D Ichi végre használta a fejét, ami teljesen logikus, ginjou meg persze hogy nem akarja kinyírni mivel már elszedte tőle ami kell neki :D
És Sztem faszául néz ki az uj bankai-ja ichinek!
Lehetséges lenne hogy változnak időnként a bankai-ok? Mert 1-2 kapitányra is ráférne a frissítés :D[/spoiler]

Member

Mennyi töltelékkocka... Mennyi shinigami hátulról. NEXT >>

Junchi

Na, mi történt, visszatért Kubo kreativitása?

Ichigo új bankai-ja qrva jól néz ki. Jó, a gúnyában nincs semmi extra/érdekes, de maga a kard faszás. Ginjou új "alakja" se rossz.

Megmurdel

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkurrrrvajóóó :D

végre lesz harc is

LuckyDingo

Ichigo Bankaia nem tetszik.. de Ginjoué ritka jól néz ki :)

Member

Quote from: LuckyDingo on 2011-11-30, 19:09:24
Ichigo Bankaia nem tetszik.. de Ginjoué ritka jól néz ki :)
Beleőszült a sok hülyeségbe. ::) Kicsit hollow Ichi-s.

Chronus

Túl sok már nekem ez a sok X, de a kard tényleg jól néz ki. :)

Ezt mondjuk nem vártam Kubo-tól, hogy észt ruház Ichigo-ra.
Nekem tetszik... csak tetsszen a retard-loving Japánnak is...

Ginjou formája meg érdekes kérdéseket vet fel. Azok Hollow szemek? (ejj...)

kada

A sok X-nek a ruhán hasznát nem nagyon látom, a régi bankaiban meg pont tetszett hogy egy nem cifrázott kard aminek különösebben nincs gyengébb pontja (pl lyukak a közepén), erre kapunk egy a hátlapján "hullámzót" - minek az azon túl hogy coolfactor++?
> De kada, ez shounen!
Ja tényleg, én kérek elnézést.
Ginjo átment csontgólembe, egészségére, nála ez nem zavar, ráadást ki is néz valahogy az egész.

Viszont ahogy a dumapartit letudták, és amit Eperke mondott határozottan nem volt rossz!

Quote from: Chronus on 2011-11-30, 19:39:44Azok Hollow szemek? (ejj...)
Ajjaj, lehet hogy ez el fog tartani még egy darabig? (mondjuk nem feltétlen baj)
Kapitányék most már elvileg bele tudnának szólni, vajon előveszik az Urahara-hordozható-kanapét(TM) és a hozzá járó popcorn készítő autómatát?

Liquid Snake

Nem volt rossz ch. Ichigo Bankai nagyon jól néz ki, a karddal egyetemben, Ginjou Bankai is eléggé tetszik. Jöhet végre a harc.

Chronus

Quote from: kada on 2011-11-30, 20:01:12
Kapitányék most már elvileg bele tudnának szólni, vajon előveszik az Urahara-hordozható-kanapét(TM) és a hozzá járó popcorn készítő autómatát?

Valószínűleg ez lesz. Ichigo "megtudta az igazat" Ginjou-tól. Szerintem épp a bocsánatkérő szövegeiket írják fejben, arra várva, hogy miután Ginjouval végzett, Ichigo megölelni, vagy pofángetsugázni fogja őket. Mondhatjuk, hogy elvesztették minden kredibilitásukat a saját szemükben, és ilyenkor nem igazán illik még beleszólni is a másik harcába a Bleach-féle a pride-mánia szerint.

Szóval Ichigo végez, aztán Crowning Moment of Heartwarming.

kada

Mondjuk próbálom elképzelni ahogy Zaraki fejében bármi más is zajlik minthogy:
"Vazze, beleöltem X spiritpower-t abba a kardba hogy 'feltámadjon', miért nem harcolhatok már Ichigóval?! Sorszámot kell tépnem!?
Összeesküvés? Miféle összeesküvés!? Jaa, az? Elaludtam miközben magyarázták. De tudod mit? Ichigó, légy dühös! Támadj már meeeg!"

Prof. William

Én azon röhögnék ha egy "mit tökölsz már annyit ezzel fiú?" Felkiáltással odalibben és kettévágja Ginjout. :)

kada

Quote from: Prof. William on 2011-11-30, 22:43:51
Én azon röhögnék ha egy "mit tökölsz már annyit ezzel fiú?" Felkiáltással odalibben és kettévágja Ginjout. :)
Vagy annyira zavarná a műsor minősége hogy nekiáll megleckéztetni a kutyaütőket.  :lazza:

Member

Zakari ismét übercool-lá tehetné a Bleach-et. :hopp: Nem is illik hozzá, hogy csak ott áll és néz.
Róla nincs vmi képregény, ahol az Ichigo-komplexusáról beszél a pszichológusnak? :D

Junchi

Én akkor sem hiszek Ukitake ártatlanságában. Kész, innen már beleültette a bogarat a fülünkbe Kubo. (Bár nem tudom, hogy dramaturgiailag mennyire lenne szerencsés harmadjára is elsütni ezt a "legnagyobb jófiú a legnagyobb pöcs" csavart, de legalább nem ér váratlanul, ha mégis meglépi.)

kada

Quote from: Member on 2011-12-01, 15:21:50
Zakari ismét übercool-lá tehetné a Bleach-et. :hopp: Nem is illik hozzá, hogy csak ott áll és néz.
Róla nincs vmi képregény, ahol az Ichigo-komplexusáról beszél a pszichológusnak? :D
Biztos van. Meg rule 34 és 63 is.
Elnézést egy pillanatra...  :falba:

Mondjuk szerintem csak Unohana alkalmas pszihológusnak hozzá, mindneki más habzó szájjal fordulna le a székről amikor Zaraki belelkesül és szabadjára enged mindent, míg ő csak kedvesen mosolyogva odasétálna, kedves hangon annyit mondana hogy Zaraki kapitány, ráhelyezné puhán a kezét... és hirtelen csend támadna...
[spoiler]
[/spoiler]

Bishop

Nekem se tetszik Ichigo bankaia. Jó nem azt mondom hogy nem cool, de nekem az előző jobban tetszett a maga egyszerűségével, ez a sok x engem is zavar, a kard meg elveszíti az egyszerű ám annál coolabb katana formáját. Kíváncsi vagyok hogy Ichi bankai képessége újra előkerül, ugye SSben elvileg speed boostot adott, de később már egyáltalán nem tünt fel hogy a bankainak képessége is van, örülnék ha Ichi gyorsabb lenne Ginjounál. Ginjou jól néz ki de annyira nem érdekel, kicsit DMC+hollow-s az egész, de vajon tényleg hollow vagy csak a skull séma miatt ilyen?
Annak pluszba örültem hogy végre nem hagyta Ichi magát hogy be beszéljenek neki valamit, majd ő eldönti hogy mi a fontos neki, ha Ukitake és SS felügyelete alatt megkapja az erőt amivel megvédheti a többieket az már bőven elég neki, régen nem volt ilyen befolyásolható Ichigo, és remélem most nem is lesz.

kada

Quote from: Bishop on 2011-12-02, 10:14:50kicsit DMC+hollow-s az egész
:whoah:

Szép lassan le kell állnom vitatkozni veled valamiben, vagy megint meggyanusítanak hogy csak egy alt login vagyok  ::)

SaiyaGin

Quote from: Bishop on 2011-12-02, 10:14:50
Annak pluszba örültem hogy végre nem hagyta Ichi magát hogy be beszéljenek neki valamit, majd ő eldönti hogy mi a fontos neki, ha Ukitake és SS felügyelete alatt megkapja az erőt amivel megvédheti a többieket az már bőven elég neki, régen nem volt ilyen befolyásolható Ichigo, és remélem most nem is lesz.

:tezsvir:
(Mikor fordult elő utoljára, hogy nemcsak kommentáltam két egymást követő Bleach-fejezetet, hanem a tetejébe még pozitív is volt a véleményem?  :zomg: :D)

Member

http://mangastream.com/read/bleach/67588809/1

Remélem, hogy nem a Tousen-effektussal állunk szemben. Vagy inkább Aaroniero, aki több ezer hollow erejét gyűjtötte össze, hogy aztán ne használja őket semmire? :)

Swarczi

[spoiler] Háááát.... Remélem nem nyírták ki Ginjou-t egy vágással. Vagy ha mégis, akkor most nem 3-4 flashback lesz Ginjou múltjából...  [/spoiler]

Junchi

Volt egy-két jobb eperfájter jelenet, de úgy összességében véve elég átlagos volt.

Megmurdel

Quote from: Swarczi on 2011-12-07, 15:30:15
[spoiler] Háááát.... Remélem nem nyírták ki Ginjou-t egy vágással. Vagy ha mégis, akkor most nem 3-4 flashback lesz Ginjou múltjából...  [/spoiler]

nah már csak az hiányozna az életemből :D

Dirk

Megint az van hogy kurvára nem egy szinten vannak, ha ichigo ilyen keményen néz az már freewin neki, ha meg is állítja a cero-t a kezével akkor meg alázós win :D

Chronus

Hmmm... most olyan lezártnak tűnik ez az egész. Mi lesz itt?

LuckyDingo

Riruka as main boss? XDD
Amúgy nekem tetzsik, hogy Ichigo alázza Ginjou összes lehetséges formáját. De úgyis lesz még ebben valami csavar.. ha nem akkor kicsit nagyon üres lesz ez a cucc.. :S