Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Prof. William

Biztos nem lesz ilyen hamar vége a dolognak.

Ginjou már használt hollow povert? Mert attól hogy ilyen fehér-csontos bankaija még nem következik a hollow mód. Mert most sztem előhozakodik valami űber hollow dologgal aztán ichi felkapja a maszkot egy "Problem?" vigyorral és the end. :)

Ichi kezes jelenete meg cool volt.

NLZ

Ha a fullbringekben van hollow, akkor miért nem szervezték be őket a Vaizárdok? :)

Icsi meg nem fog most maszkot húzni, legyen bármi. Akkor oda lenne a kúl faktor.
[reserved]

Prof. William

De lehet hogy még maszkja is cool lett. Jól nézne egy nem full maszk hanem valami Aranncar félmaszk szerűség.

Dirk

Quote from: LuckyDingo on 2011-12-07, 20:24:38
Riruka as main boss? XDD
Amúgy nekem tetzsik, hogy Ichigo alázza Ginjou összes lehetséges formáját. De úgyis lesz még ebben valami csavar.. ha nem akkor kicsit nagyon üres lesz ez a cucc.. :S

Üres a cucc? Egy új fajt kitalált Kubo hogy ichi vissza szerezze az erejét :D
A kapitányok leléptek szal ők is tudják hogy ennek már vége. Én nagyon remélem hogy még 1-2 chapter és vége lesz ennek, de mondjuk már vagy 20 ch óta ez megy hogy ez még most + 50 ch vagy csak 5 :D

NLZ

Quote from: Prof. William on 2011-12-07, 20:56:36
De lehet hogy még maszkja is cool lett. Jól nézne egy nem full maszk hanem valami Aranncar félmaszk szerűség.
De icsi most komoly tekintettel próbálja megérteni ginjót, nem pedig feltrancsírozni.

És urahara hun a faszba van? :D
[reserved]

kada

Szerintem nem kell ide egy olyan csavar pl hogy Ginjo hollowification kisérletezését folytatta Aizen, és azokból lettek a Vaizardok  ::)
Vagy csak simán "I have another form that no one saw before" jellegű "csavarra" gondoltál?

chilip

Member

Quote from: Chronus on 2011-12-07, 20:22:41
Hmmm... most olyan lezártnak tűnik ez az egész. Mi lesz itt?
Ezen filóztam én is. Anno Kubo azt ígérte, rövid lesz, mi azt mondtuk, csak trollkodik és main plot, erre kiderül, hogy trollkodta a trollkodást?

Quote from: NLZ on 2011-12-07, 21:12:45
És urahara hun a faszba van? :D
Ez egy jogos kérdés, lehet, hogy Ginjou elfogja és beteszik Aizen mellé. A végén kiderül, hogy mind Aizen, mind Ginjou csak Urahara hollow-shinigami kísérletének részei! Még mindig nem tudjuk, mi volt az a két test, amit Mayuri talált.

Chronus

Hát nézzük sorra azokat az elemeket amik még az archoz kötik a helyzetet:
- Riruka valószínűleg Rukiában van.
- Tsukishima még nem teljesen halott.
- Shishigawara és Yukio nem lett végleg lerendezve.

És a fejezet egy diagonális vágással ért véget.

Van egy érzésem, hogy a kapitányok nem fognak, vagy nem fognak tudni ilyen hamar visszamenni SS-be, ez a chapter csak a drámára volt jó, és Kubo a hangulattal trollkodik.

edit.: Ugyanakkor ha Urahara volt az, aki "elárulta" Ginjou-t, akkor az is lehet, hogy az egész visszacsavarodik a Spirit King témára még ebben az évadban. Lenne értelme, mert az első dolgok egyike volt amit Ginjou csinált, hogy Uraharát fikázta.

chilip

kinn a BLÍÍÍCS és nekem TETSZETT ez a chapter, riruka is előkerült, ginjou-t is kiírták

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2011-12-14, 12:30:48
kinn a BLÍÍÍCS és nekem TETSZETT ez a chapter, riruka is előkerült, ginjou-t is kiírták
+1 Nekem is bejött,kicsit rövidnek tűnt. Most gondolom jön egy kisebb flöshback.

Megmurdel

jah tök jó kis chapter volt :D és am jah eza szokásos 19 oldal nem tűnt annyinak

chilip

lehet mert sokat nem kellett olvasni?  :haha: One Pieceben sokkal több a szöveg pl, sokkal tovább tart 1 oldal

Junchi

Wow, jó gyorsak voltak...

A fejezet mindenesetre EPIC, a létező legvastagabb kiemeléssel.

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2011-12-14, 12:42:52
lehet mert sokat nem kellett olvasni?  :haha: One Pieceben sokkal több a szöveg pl, sokkal tovább tart 1 oldal

Az OP úgyis rövidnek tűnik.. XD Amúgy Rirukát kicsit elpocsékoltnak éreztem. Tsuki kirohanása meg legalább annyira out of character volt, mint amikor Ulquiorra felhúzta magát és Ichigóra ordított.. XD

Member

Jól bírja Tsuki, túlélte Byakuyá-t.

Quote from: LuckyDingo on 2011-12-14, 13:01:33
Amúgy Rirukát kicsit elpocsékoltnak éreztem. Tsuki kirohanása meg legalább annyira out of character volt, mint amikor Ulquiorra felhúzta magát és Ichigóra ordított.. XD
+6*1023

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2011-12-14, 13:01:33
Amúgy Rirukát kicsit elpocsékoltnak éreztem.

Én azt nem vágtam, hogy akkor most minek ment bele Rukiába? Csak azért, hogy ebben a ch-ban előjöhessen? :D

chilip

gondolom meg akarta figyelni az eseményeket, elvégre el volt zárva egy másik dimenzióba

Liquid Snake

Quote from: Junchi on 2011-12-14, 12:56:29
Wow, jó gyorsak voltak...

A fejezet mindenesetre EPIC

Ööö?  :wtf:

Ritka unalmas volt MEGINT szvsz. De legalább valószínű, hogy vége Ginjou-nak, Riruka meg Tsuki meg FAIL. Egyébként azon mindig gondolkoztam, hogy egy szempillantás alatt több métert képesek teleportálni szinte a karakterek, de egy ilyen támadásnál mint Tsukishima-é annyi idő alatt míg egyszerűen megfordulna, 2 másik karakternek is van ideje közbelépni. Lulz.

Member

Először azt hittem, hogy levágatja Rukiá-t, végre valami hasznosat is csinált volna.

Megmurdel

perszeeee h még több gond legyen :D bár azt énis megnéztemmvolna  :jee:

NLZ

uccsó kép: gyanús fickó elkezd egy kisfiút simogatni. Hát izé. :D
[reserved]

Zelda

Itt már Ginjou nem gyanus, most épp azt várják, hogy sajnáljuk őt, hiszen csúnya véget ért, de legalább a lelke még megtisztulhat. xD

kada

Na most akkor power of friendship, vagy mi van?  :ejj:

Dirk

Ha nem tévedek akkor ez volt ichigo első szándékos gyilkolása! Csak fejlődött valamit :D

NLZ

Ki mondta, hogy meghalt? Újabb NAKAMAA! xDD
[reserved]

kada

Chronus

Szerintem meghalt.

Persze Orihime tudja gyógyítani a halált, szóval csak plot twisten múlik, hogy halott is marad-e, de szerintem itt már nem lesz semmi más vele kapcsolatban. Tévedjek.

Dirk

Olyan látványosan halt meg hogy ezt még orihime se tudja meggyógyítani!
De végre lassan vége ennek, amilyen lassan kezdődött, a végére felpörögtek a dolgok, ichigo megyint bankai, ami érdekes hogy semmi belső scene nem volt, hogy zangetsu-val beszélgetett volna vagy ilyesmi.

És már lehet agyalni hogy mi lesz most, mert ichigo badass lett :D és nincs kivel küzdenie.