Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

NLZ

[reserved]

Junchi

:zomg: :zomg: :zomg:

[spoiler=479]大事なお知らせです。
Important notice.
平子とケンセイがSSで、体調やってます。
Hirako and Kensei are in SS as captains.
イチゴSSにいって、ジイジに銀城の死体埋めたいって言いにきた。
Ichigo goes to SS and tells Yama that he wants to bury Ginjou.[/spoiler]

Ezután a ch után 3 hétig no Bleach...

Member

Quote from: Junchi on 2012-01-11, 11:40:46
:zomg: :zomg: :zomg:

[spoiler=479]大事なお知らせです。
Important notice.
平子とケンセイがSSで、体調やってます。
Hirako and Kensei are in SS as captains.
イチゴSSにいって、ジイジに銀城の死体埋めたいって言いにきた。
Ichigo goes to SS and tells Yama that he wants to bury Ginjou.[/spoiler]

Ezután a ch után 3 hétig no Bleach...
Mert mi a f@szomból él meg Kubo??????????? Vagy csak megint trollkodik és direkt csinálja?

Hehe, szóval nem felejtette el őket, LOL. :) Nel és Grimmjow meg helyettesek, mi?

Junchi

^Ilyenkor szokták odaírni a ch végére, hogy "elhúztam anyagot gyűjteni". :D

Gondolom jön az a bizonyos nagyobb arc és most szépen kifundálja, mit és hogyan.

Member

Quote from: Junchi on 2012-01-11, 11:56:31
Gondolom jön az a bizonyos nagyobb arc és most szépen kifundálja, mit és hogyan.
Sok drognak valóban hetekig elhúzódik a másnapja. ::)

Junchi

http://www.mangareader.net/bleach/479

-ETA-

Ezek után nagyon kíváncsi leszek a köv arc-ra. (Btw balfasz spoiler nem is említette Rose-t...)

LuckyDingo

Érdekes lett ez a fejezet, de kicsit összecsapottnak tűnt ez így. :S

Megmurdel

miesz miesz? hátafaszom és remélem valaki leszoktatja kubo-t a 9gagről mer ártalmas lesz már neki :D /túl sokat trollkodik/

Liquid Snake

CH 479

Lezárva. Nem volt rossz ch. Viszont még mindig nincs vége a Bleach-nek :D Azért 3 hét gondolkodási idő kell Kubo-nak, hogy kitrollkodja khmm kigondolja hogyan is tovább :)

Member

Kíváncsi leszek rá, mely szereplőket integrálta és melyeket nem. Úgy fest, az Xecution kilép végleg.

Chronus

Érdekes volt. Nem vagyok túlzottan elégedett, de nem volt szar se. Sztem Kubo kb Ichigo erejének a visszaszerzéséig gondolta át teljesen az egészet. Az volt az évad klimax-ja, nem a tényleges vége. :)

Köv jobb legyen. Már ez is jobb volt, mint az Arracaros buzulás a vége fele :)

Dirk

Meg volt az upgrade(ennyi értelme volt az arcnak) most jöhetnek a fasza harcok! :D

Liquid Snake

Azért már csak a régi szép idők emlékére is, mikor még epic volt a Bleach, egy Soul King-es arc-ot (amivel esetleg méltán lezárnák a mangát, vagy ha nem is lezárják de legalább olyan minőséget hoz mint a Soul Society arc) megérdemelne a sorozat. Hajrá Kubo :D

NLZ

Bilibe lóg a kezed. :P  Ám kiváncsi vagyok, ki lesz a főgonosz. Sztem a vége az lesz, hogy Ichi az apjával fog közdeni! :D
[reserved]

Member

Quote from: NLZ on 2012-01-11, 21:07:59
Bilibe lóg a kezed. :P  Ám kiváncsi vagyok, ki lesz a főgonosz. Sztem a vége az lesz, hogy Ichi az apjával fog közdeni! :D
Bleachben a feltűnően jófiú gonosz, a feltűnően rosszfiú jó lesz. :)

Chronus

Quote from: Member on 2012-01-11, 22:49:30
Bleachben a feltűnően jófiú gonosz, a feltűnően rosszfiú jó lesz. :)

[spoiler][/spoiler]

Liquid Snake

Én nem hiszem, hogy valaha is rossz útra térne akár Urahara, akár Isshin. Hatalmas baromság lenne szvsz.

NLZ

[reserved]

Chronus

Quote from: Liquid Snake on 2012-01-12, 00:53:56
Hatalmas baromság lenne szvsz.

Az egyik még Mayuri szerint is egy gusztustalan alak, a másikat meg Ryuuken osztotta le a szar apasággal kapcsolatban.

Ezek ketten kizárólag csak fillerben játszanak jófiút. A mangában való megjelenéseik 90%-ában mások háta mögött szervezkednek.

Lehet, hogy a szándékaik jók, de arra mérget vehetsz, hogy a jellemük az fostalicska. A helyzet az, hogy bármelyik fejezet bármelyik pontján közölhetik, hogy milyen elképzeléseik vannak a "jó" fogalmáról, és abban is biztos lehetsz, hogy az is tökéletesen fogja követni az eddigi felfogásuk mintázatát. Ergo, az információ folyamatos visszatartását "mások érdekében", más szóval az öntörvényűséget.

Felejtsük el, hogy Ichigo egy idióta. Urahara képes bárkit átkúrni, ha a "felsőbb intelligenciája" szerint az úgy helyes. Összesen egy plot twist választja el az egész karaktert attól, hogy valamikor majd Ichigo útjában álljon, ha éppen úgy gondolja, hogy Ichigo valamit nem a nagyobb jó érdekében tesz.

És valahogy van egy érzésem, hogy ez volt a konfliktusa lényege Aizennel is, ha Aizen utolsó szavaiból lehet következtetni bármire.

kada

Quote from: Liquid Snake on 2012-01-12, 03:31:11
Quote from: Chronus on 2012-01-12, 01:32:15
...

Tartom a véleményem.
A hatalmas baromság lenne résszel egyetértek.
A nem hiszemet nem osztom ennyire teljes szívvel.

LuckyDingo

Én már jó ideje mondom, hogy Urahara lesz a rossz fiú egyszer.. és akkor is szeretni fogjuk.. pont úgy, mint most. :D

NLZ

Bár az túl egyértelmű lenne.
Legyen Ichigo a főgonosz! :D
[reserved]

Member

Furcsa volna, ha Urahara vagy Isshin misztikuma el lenne pazarolva. Túl sokat tudnak és nem hiszem, hogy Urahará-t ne vennék vissza, ha a vaizardokat igen. Biztosan szárad más is a lelkén. Lehet, hogy Aizen is csak a kísérlete része volt, elvégre tudta, hogyan lehet őt legyőzni.

Xelloss is volt, hogy elökörködött Liná-ékkal, Urahara eléggé hasonlatos személy hozzá.

Chronus

Quote from: Member on 2012-01-12, 17:42:42
Xelloss is volt, hogy elökörködött Liná-ékkal, Urahara eléggé hasonlatos személy hozzá.

Ez egy jó párhuzam. Talán...

Csak nem hagy nyugodni, hogy Kubo-ra jellemző, hogy olyan klisék mögé rejti az igazságot, amikre senki se figyel, mert "standard shonen elemek". Ott van pl az is, hogy Ichigo és Isshin ereje kb ugyanaz. Az is alul van játszva, pedig mekkora multidimenziós baromságot kihúzott már abból is, hogy Ichgo hogy tud néha hihetetlen nagy reiatsut kihúzni a látszólag nagy semmiből.

Szóval amikor Mayuri úgy néz Uraharára ahogy általában a Bleach karakterek szoktak amikor valami baszott nagy misztikum van a háttérben, akkor akaratlanul is elkezdek kombinálni, mert mondhatnám, hogy ezt a lemezt már ismerem. Ezt az eljárást, vagy mit, ahogy Kubo ezeket felvezeti. Kiszagolhatóak méterekről.

Az egészre meg rájön az a tény, hogy retconolta azt, hogy 2 Hogyouku volt, egyet Urahara készített, egyet Aizen. Mint ha készülne valamire.

NLZ

mikor volt második hógolyóról szó?
Meg mikor nézett Mayuri úgy Uraharára?
[reserved]

Dirk

Quote from: NLZ on 2012-01-12, 21:53:28
mikor volt második hógolyóról szó?

Aziten is csinált 1-et de az szar volt. Ezért kellett neki az urahara-é ami rukiákba volt elrejtve,
ÉS urahara-bol bármit kilehet nézni, ha már mayurival példálkozol, ki olyan elvetemült hogy pont őt engedi ki a börtönből, aztán egyből hadnagy majd kapitány lesz belőle :D

És am SS soha nem a jóságáról volt híres, Inkább a rend-et részesítik mindig előnyben,
Ezért Tipikus nagyon byakuya karaktere.

De legalább a vaizardokat nem dobta a kukába, Gondolom a többiek is ott vannak valamerre, ez nagoyn pozitív, hogy nem rakott be totál idegen arcokat  kapitányoknak.

Chronus

Quote from: NLZ on 2012-01-12, 21:53:28mikor volt második hógolyóról szó?

A jelenlegi, működő Hogyoukut a két Hogyouku fúziójából készítette Aizen.
[spoiler]
[/spoiler]
Urahara a sajátjával kreálta a Vaizardokat (állítólag véletlenül), Aizen a sajátjával kreálta az Arrancarokat. Ezek az események jóval a main sztori előtt történtek. Mikor Aizen először látogatta meg Barragan-t még mindhárman tradicionális kapitány ruhában voltak. Ez a sztori Aizen és Urahara közt nem állt meg a Pendulum után. A dolgok mindig is mozgásban voltak.

Talán Isshin és Ryuuken is beleilleszthető lesz majd ebbe a timeline-ba valamikor...

Quote from: NLZ on 2012-01-12, 21:53:28
[spoiler]

[/spoiler]

És azt még hozzátenném, hogy én logikai összefüggést látok e három tény között:
- A Hogyouku lelkeket eszik.
- Urahara készített egyet.
- Urahara azért kukázta ki Mayurit a börtönből mert szüksége volt a segítségére valamihez.

Add össze.

Dirk

Én valahogy nem tudom elképzelni Uraharát nagy ellenfélnek, inkább a háttérben fondorlatosan, cselesen,okosan segít ichigoéknak és ennyi. De persze lazán benne van a karakterében akármi, DE ichigo ellenfele soha nem lesz szvsz!

Kassh

Quote from: Dirk on 2012-01-13, 18:19:45
Én valahogy nem tudom elképzelni Uraharát nagy ellenfélnek, inkább a háttérben fondorlatosan, cselesen,okosan segít ichigoéknak és ennyi. De persze lazán benne van a karakterében akármi, DE ichigo ellenfele soha nem lesz szvsz!
Nem értem mire ez a nagy debate, már nagyon régóta tudjuk hogy ki a főellenség az egész Bleachben

[spoiler][/spoiler]