Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

kada

Egész addig nem volt rossz, amíg be nem hozta a két damsel-in-distress karaktert.
Hogy a töketlen a tökösebb és a tökös mennyire töketlen, meg se lep.  ^^"

Mondjuk ha behoznak egy "THEY"-t, akikkel olyan Baatezu-Glabrezu barátságba voltak eddig csak valahogy elfelejtődött a dolog... jovanna iszonyat hosszú Blood War-ról mire asszociáljak  :angyali:
(Ugye eddig csak a Quincy volt ami ilyen rendfelborogató, de elvileg abból csak 1.5 maradt)

Hmm annyira nem is iszonyat hosszú mondjuk az az ezer év, Yamajiji már akkor is öreg volt, Unohana meg ugyanúgy épp 21 éves és nemrégóta kapitány ahogy ma is kérlek ne ölj me-

Member

Nekem a Quincy-k ugrottak be Mayuri szavaiból, azért beb@szna, hogy most már quincy/hollow kombók volnának az ellenfelek, bár Kubo-tól kitelik bármi. :D
Viszont eléggé in medias res, kíváncsi vagyok a továbbiakra.

kada

Mire gondolsz, hogy a legyakott Quincy hordák - mivel a shinigami kard valami lélekkörforgást vált ki - tértek volna vissza?
Mennyi idő is volt a nagy mészárlás?
Mert ha hamar vitték végbe, és Ishida nagyapja korában történt (és mellesleg amikor Mayuri már hatalmon volt, ami szintén kevesebb mint száz éve lehetett), akkor nagyon sántítana hogy thousand year war.
Gyakorlatilag olyan régről csak azt tudjuk hogy voltak vagy hárman a mai stábból akik már ott voltak?
(és miért emlékszem háromra amikor csak kettő jut eszembe)

Member

Ha folyamatosan gyakták a Quincy-ket, még lehet is akár, hogy kitermelődjön egy sereg.

Liquid Snake

kada

Quote from: Member on 2012-02-08, 19:44:46
Ha folyamatosan gyakták a Quincy-ket, még lehet is akár, hogy kitermelődjön egy sereg.
szóval csak 200 éve volt ha jól értem és egész hamar

Brasszikoszteroid

Sztem kezdésnek nem volt rossz, még ha tényleg in medias res is volt.

Mayuri kinézete meg...  :cool:

Apropó. Ha tényleg a jégpalota lesz az egyik főhelyszín, akkor nem valószínű, h Kubo bemutatja nekünk a poklot is?

chilip

elvileg a movie a pokolról ezért volt, az nem cannon? mármint sokmindent kiszabdalt belőle az animátor bagázs de kubo írta a sztorit, nem?

Brasszikoszteroid

Elvileg ő, gyakorlatilag meg bele szólása volt... who knows... xd

Noha örültem, h a hell arc movie-ként volt feldolgozva, azért szívesen láttam volna mangába is... de ez már nem valószínű sztem...

Junchi

Ch

"Nem to'om ki vagy, de szállj le az ágyamról."  :lol:
Ez az Ivan (LOL) nevű arrancar wannabe meg... erm... szal WTF, design?
Hiyori meg Lisa a semmiből előkerül, a Földön vannak és... Áh, mik zajlanak itt? :D

Chronus

Biztos egy hírnök Harribeltől.
A Quincyk közös ellenség. :)

Nemtom ti, hogy vagytok vele, de engem idegesít az új gyerek. Nekem egy buzi shota se álljon Rukás pózban Ichigoval egy cover page-en. Már a merő implikációtól is felfordul a gyomrom.

Junchi

Quote from: Chronus on 2012-02-15, 17:14:03
Nemtom ti, hogy vagytok vele, de engem idegesít az új gyerek.

Dun worry, you're not alone.

Nem látom mi értelme volt egy ilyen csicskát behozni Aizen legyőzése után. Szal ha kalkulálunk a folyamatosan növekvő erőszintekkel, akkor most valami espádánál is durvább enemy-csoport jön (legyenek akkor a quincyk azok) és oda meg teljesen fölösleges egy ilyen Hanataro #2, aki jellemre kábé cipőtalp szintjén mozog. (És mibe, hogy a seiyuu-ja még fokozza is majd az irritáló-faktorát...)

Member

Quote from: Junchi on 2012-02-15, 17:27:20
Nem látom mi értelme volt egy ilyen csicskát behozni Aizen legyőzése után. Szal ha kalkulálunk a folyamatosan növekvő erőszintekkel, akkor most valami espádánál is durvább enemy-csoport jön (legyenek akkor a quincyk azok) és oda meg teljesen fölösleges egy ilyen Hanataro #2, aki jellemre kábé cipőtalp szintjén mozog. (És mibe, hogy a seiyuu-ja még fokozza is majd az irritáló-faktorát...)
Szerintem 2 chp és eltűnik. A cover is biztosan csak trollkodás. :D

Azért megnyugtató látni, hogy az Arrancar-okat nem sikerült teljesen eltörölni.

Chronus

Quote from: Junchi on 2012-02-15, 17:27:20Nem látom mi értelme volt egy ilyen csicskát behozni Aizen legyőzése után.

Coming of age stafétabot átadás.
Deathking Muderboss Ichigo már nem túl relatable for the new audience, és az audiece (életkorilag) mindig frissül.

Engem inkább az egész bullshit yaoi jellege zavar, és az, hogy a gyerek valami iszonyat gyökér. Hanatarou Chuck Norrisnak tűnik mellette. Inkább lenne több Rukia, ha már visszatért, erre 2 fejezete benne vagyunk az új arc-ban, és még sehol se ő, se Renji. Tudom, hogy türelmetlen vagyok, és ez így logikus, de akkor is. Remélem csak a lore miatt tűntek el, és nem úgy lesznek ignorálva a fél évad alatt, mint HM-ben.

Member

Quote from: Chronus on 2012-02-15, 18:13:34
Engem inkább az egész bullshit yaoi jellege zavar, és az, hogy a gyerek valami iszonyat gyökér. Hanatarou Chuck Norrisnak tűnik mellette. Inkább lenne több Rukia, ha már visszatért, erre 2 fejezete benne vagyunk az új arc-ban, és még sehol se ő, se Renji. Tudom, hogy türelmetlen vagyok, és ez így logikus, de akkor is. Remélem csak a lore miatt tűntek el, és nem úgy lesznek ignorálva a fél évad alatt, mint HM-ben.
Kubo nekem nem tűnt nagy yaoi fannak, bár Hitsu is nagyon fangirl bullshit, szóval lehet, hogy újabb fantasztikus fanservice eszközhöz nyúlt? :(

Ivan... Lol, csak én várom azt, hogy az animében balalajka háttérzene szóljon és sarló-kalapács legyen a csoport védjegye? :D Ha már Ichigo úgyis náci.

Dirk

QuoteHa már Ichigo úgyis náci.
:D :D :D

Kubo rohadtul nem tud fejezet kezdéseket csinálni. ÉS engem nem is a 2 ch zavar hogy nem történt semmi azon kívül hogy még 2 gyöker lett benne hanem hogy az elmúlt fél évben nem történt semmi :D
Ichi visszakapta az erejét... meg 1-2 változtatás.  Töménytelen elbaszott ch. Senki nem ezek miatt olvassa ezt.

Mind1 de most úgy néz ki az arrancarok szövetségesek lesznek, csak nem olyan hülyék hogy az Istenük legyőzőjére támadnak :D

Mind1 Hanataru eltünt remélem ez a 2 is elfog gyorsan, aztán jöhetnek az Aizen szintű enemyk

Swarczi

Quote from: Dirk on 2012-02-15, 20:11:58

Mind1 de most úgy néz ki az arrancarok szövetségesek lesznek, csak nem olyan hülyék hogy az Istenük legyőzőjére támadnak :D

Ááá ne becsüld le a mangaka-t, kiderül h ezek übergia hollowokból létrejött arrancarok akiket még Aizen is bebörtönzött mert félt tőlük. Most meg kiszabadultak h el tűnt Aizen és végre kikiálthatják saját királyságukat.  :D

kada

Quote from: Junchi on 2012-02-15, 16:49:18Hiyori meg Lisa a semmiből előkerül, a Földön vannak és...
És amilyen szerencsések Longcoatovits elvtárs pont mellettük jött át a földre...  ^^"

Kellően unalmas chapter volt hogy még csak kiparodizálni se akarjam.
Ichigo meg meztelen gigai-t tárol az ágyában? Én a szekrénybe pakoltam volna valami eldobható kutyapokrócba, bejönnek a fater/hugaim és az életemnek vége.

Junchi

Aki azt hitte, hogy én vagy Chronus vagyunk hardcore Bleach-fagok, az nagyot tévedett...

[spoiler]Trollolo![/spoiler]

Acchan

Quote from: Junchi on 2012-02-18, 19:55:20
Aki azt hitte, hogy én vagy Chronus vagyunk hardcore Bleach-fagok, az nagyot tévedett...

:facepalm:

Megmurdel

Quote from: Junchi on 2012-02-18, 19:55:20

dafuq did i just see? XD

LuckyDingo

No tessék.. [spoiler]Quincyk -_-[/spoiler]
Én valahogy ezt nem szerettem volna XD Mondjuk még kérdés, hogy miért úgy néz ki Iván, mint az arrancarok.. :D

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-02-22, 15:08:39
Én valahogy ezt nem szerettem volna XD Mondjuk még kérdés, hogy miért úgy néz ki Iván, mint az arrancarok.. :D

Hmm...
Mi lenne ha azért... mert az!
Csak nem tudja elfogadni.  ^^"

Dirk

Én is szkeptikus vagyok valahogy sose érdekeltek igazán. De üsse kő nézzük meg mi lesz!! :D

Junchi

Ha ez azt jelenti, hogy több Ryuukent kapunk, hát akkor I'm sold.

Member

Pedig csak vicceltem.

Quote from: Member on 2012-02-08, 17:31:15
azért beb@szna, hogy most már quincy/hollow kombók volnának az ellenfelek, bár Kubo-tól kitelik bármi. :D

NLZ

És kiderül, hogy Ichigónak Quincy erőket kell megtanulnia és azt kell egyensúlyba hoznia a másik kettővel, mint Narutoban a Sage módnál.
[reserved]

chilip

ember/hollow/shinigami/fullbring és most még quinci is, ichigo 5DIMENZIÓS lény lesz :D

NLZ

Végülis meg lett mondva, hogy Ichigo félig shinigami, félig... quincy? :)
[reserved]