Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Dirk

Már csak a quincy változatra vagyok kíváncsi. Ők hogyan látják!
SS-t most tuti megpróbálják beállítani nem egészen jónak (főleg a mészárlás előzménnyel)

Papír qiuncy-t meg remélem beállítják később vmi über qiuncí-nek mert már 5ch óta vele küzdenek... Kezd nagyon elég lenni belőle.

kada

Quoteand wars happen...
A ch maradéka meg úgy volt, semmi új.

Member

Quote from: Dirk on 2012-05-16, 18:11:01
Papír qiuncy-t meg remélem beállítják később vmi über qiuncí-nek mert már 5ch óta vele küzdenek... Kezd nagyon elég lenni belőle.
Kilenc évig akarja írni, vele küzdenek az első nyolcban. :D :D

kada

Quote from: Member on 2012-05-17, 10:19:45
Quote from: Dirk on 2012-05-16, 18:11:01
Kilenc évig akarja írni, vele küzdenek az első nyolcban. :D :D
:falba:

you win

Chronus

Kíváncsi vagyok vajon ezzel lopják-e a bankai-t is.
Technikailag nézve, ha egy élőlényt be tud olvasztani magába, akkor egy zanpát miért ne?

Egy kicsit túl imba amúgy, szvsz. Ha ez kell ahhoz, hogy a Royal Guard megjelenjen már értem miért szarták le Aizen-t. Ichigo még mindig Opie-t veri és már bankai-t is húzott, pedig ez az ipse még csak valami x-edik senki. Mire képes akkor a Stern Ritter? :zomg:

Buckbeard meg... kezdem úgy érezni, hogy elég hamarosan halálos fordulatot fog venni ez az egész.

NLZ

Persze hogy be tud, ezé pislogott a tag, hogy miért nem nyelte be Zangetsut.
[reserved]

Chronus

Az más volt. Valami eszközt használt és incantation-t. Ráadásul nem is Quincy volt, csak egy betanított Arrancar.

Amúgy ez az Arc egyre jobb. :)

NLZ

De az alapja ugyanúgy a reiatsu elnyelés. Mint amikor Ishida kis gyűszűkben tárolja a mojóját.
[reserved]

Member

Quote from: NLZ on 2012-05-23, 23:02:19
De az alapja ugyanúgy a reiatsu elnyelés. Mint amikor Ishida kis gyűszűkben tárolja a mojóját.
Igen, ez nekem is rémlik.

Quote from: Chronus on 2012-05-23, 22:44:56
Az más volt. Valami eszközt használt és incantation-t. Ráadásul nem is Quincy volt, csak egy betanított Arrancar.
Ivan le tudta hívni ugyanazt az íjat, mint Ishida.

Chronus

Quote from: Member on 2012-05-23, 23:15:57
Ivan le tudta hívni ugyanazt az íjat, mint Ishida.

Az íja viszont elég hollow-szerű volt. Nekem inkább úgy tűnt, hogy a Quincyk átrakták a hollow erejét a zanpakutójából abba a Quincy keresztbe. Lényegében ugyanúgy működött, mint az Arrancar zanpakutója, csak íj formában jelenítette meg az erejét.

Ha belegondolsz, it makes perfect sense. Még beszéltek is róla, hogy az Arrancar azért jó katona, mert nem kell betanítani, szóval azt elvetném, hogy Quincy technikákra tanították volna, vagy hogy ugyanolyan reishi-manipulációs képessége lett volna, mint egy Quincynek. (Mitől?)

Persze az is lehet, hogy az az izé amit adtak neki ugyanazt csinálja, mint a Quincy reishi szívás. Egy miniatűr erő-elszívó izé, ami tudja tárolni az elszívott erőt, és amiből egy Quincy később beszívhatja azt, de az már egy kicsit túl broken lenne, nem igaz? :) Inkább szeretném azt hinni, hogy ezt az erő-elszívósdit csak Final Form-ban tudják használni. Már így is rég borult az erőviszony.

NLZ

Feltételezhető, hogy az Icsire küldött arrancar nem magának tartotta volna meg zangetsut, akkor viszont mindenképp valami quincy által felhasználható formában kellett volna tárolni.
[reserved]

Junchi

Opie monszta designja, miután elnyelte Allont (vagy Ayont vagy bánom is én...) most kivételesen tetszett.

Gold Rogerre meg ezek után marhára kíváncsi vagyok, hogy mit tud.

Isley

Ez a fejezet tényleg jó volt. Ahogy Kirge Opie példája mutatja, a Quincyk Holy Slave képessége lehengerlő. Ezek után a grandiózusnak, de eleinte megmosolyogni valónak is tűnt háborús terv megvalósíthatónak látszik. Persze a plot shield engedte kereteken belül. :)

Swarczi

Azt viszont én még mindíg nem értem h hol a retekben voltak eddig? Ekkora erővel az előző arcos erőviszonyokat ismerve lazán eltaposták volna SS-st és meg se kottyant volna nekik. Remélem kiderül előbb-utóbb hogy hol a búsban bújtak meg.

kada

Valahogy már kevésbé izgat.
Egyfelől mindenféle rejtett edzőhelyeket Uraharáék is tudtak gyártani, másfelől úgy tűnik SS se Uraharáékat, se a Vaizardokat nem figyelte különösebben. Ha okosak voltak, és "meglapultak" a halandók közt, nem lehet egykönnyen kiszúrni őket.
Lehet hogy csak a Karakurával szomszédos városig ballagtak el, és már biztonságban voltak.  ::)

Chronus

Az az jeges dimenzió amiben rejtőznek azért eléggé egyedinek tűnik. :)
Főleg a közlekedési módszer (árnyék?)

Chronus

:zomg: :zomg: :zomg:

[spoiler=494] :zomg: :zomg: :zomg:[/spoiler]

[spoiler=494]1000 Shinigami meghal a támadás első 7 percében.
Három 13. oszagos Shigami releasel. Meghalnak.
Kira deréktól felfele kettészakad. A reiatsuja eltűnik a radarról.
1000+ Shinigami meghal a támadás első 7 percében.[/spoiler]

Kubo, mi a faszt művelsz?

Junchi

^And the "plot" thickens!

Rég mondtam ilyet Bleach-re, de ezt a fejezetet ide. Most! Qrvasürgősen!

LuckyDingo

Ahuahuahu... :D [spoiler]Alig várom, hogy mindenkit kinyírjanak, aztán visszahozzák Őket a Dragon B... Orihime erejével :P[/spoiler]

edit: kijött. :D

Hát ez mondhatni jó volt. megint kaptunk 20 új arcot. [spoiler]A kalapos Quincy csaj érdekel, a többi olyan átlagos. :D[/spoiler]

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2012-05-30, 12:04:13
[spoiler]Hát ez mondhatni jó volt. megint kaptunk 20 új arcot. [spoiler]A kalapos Quincy csaj érdekel, a többi olyan átlagos. :D[/spoiler]

Engem inkább az a Halibel-Unohana crossover csaj(?) érdekel, neki bejövős a designja. :D

A többi elég MEHH!

Amúgy rohadt jó volt ez a ch. És a színes kép is.

kada

Az a szivecske nagyon kellett oda!
^^"
[spoiler]Kaptunk egy csomó új arcot,
hogy legyen kit megölni.
Meg elötte designolni!
Kirát meg mintha nem szeretné Kubo.  ::)[/spoiler]

Quote from: Junchi on 2012-05-30, 13:52:41
Quote from: LuckyDingo on 2012-05-30, 12:04:13
[spoiler]Hát ez mondhatni jó volt. megint kaptunk 20 új arcot. [spoiler]A kalapos Quincy csaj érdekel, a többi olyan átlagos. :D[/spoiler]
Engem inkább az a Halibel-Unohana crossover csaj(?) érdekel, neki bejövős a designja. :D
Én még nem vagyok meggyőződve hogy melyik nő ezekből (ha egyáltalán).  ^^"
Ejj de trollkodást várok.  :ejj:

Member

Az új kariktól nem csináltam be, de basszus, most elkezdett szelektálni? Pont azt a karit, akiben az egyik legtöbb lehetőség volt és akinek már baromira érdekelt, hogy mi lesz a bankai-ja??

Isley

Egész jó fejezet volt. A Stern Ritter belépője hathatós lett.

Egyébként Kubo a Stern Ritter tagok külsőjét tekintve annyira nem erőltette meg magát: Yammi, Ikkaku (Kensei) hasonmásai megérkeztek. A 18-ik oldal tetején lévő pedig eléggé hasonlít Ishida Ryukenre.

Dirk

Hulljon a férgese én azt mondom!!! ezeknek már régen bankai-olni kellett volna ha akart volna kubo vmit velük!

De az első osztagban csak bajuszos vénemberek vannak? :D

kada

Szerintem lesz csak szakállas vénember is, de rögtön lecsapják.

Member

Quote from: Dirk on 2012-05-30, 18:16:17
Hulljon a férgese én azt mondom!!! ezeknek már régen bankai-olni kellett volna ha akart volna kubo vmit velük!
Hát, eléggé ellentmond a korábbi hozzáállásával, amikor tartalékolta a szereplőket, ha most mindenkit elkukáz. Konkrétan ez egy bevallás volt, hogy sem Aizennek, sem neki nem tudott bankai-t kitalálni. Lehet Kenpachi is így el lesz pazarolva?

kada

Quote from: Member on 2012-05-30, 19:12:29
Quote from: Dirk on 2012-05-30, 18:16:17
Hát, eléggé ellentmond a korábbi hozzáállásával, amikor tartalékolta a szereplőket, ha most mindenkit elkukáz. Konkrétan ez egy bevallás volt, hogy sem Aizennek, sem neki nem tudott bankai-t kitalálni. Lehet Kenpachi is így el lesz pazarolva?
NE!
Ördögöt falra ne!

Amikor ment a panasz hogy miért [ spoiler] lett [ spoiler], elkezdtem összeszedni vajon ha itt azt olvasom előre hogy valaki férgese kikre tippelnék, és Kenpachi (meg aki tényleg) is benne voltak az első ötben. Ő speciel szimplán azért, mert sokat nem változott a SS arc 1v2-je óta, de mégse várnám alapból (és ezért lenne jó WTF).

Junchi

Szerintem mindenkit kukázni fognak, még a vénkopaszt is, aztán meg jöhet a zéró banda.

Max ideig-óráig ellesznek velük a kapitányok, úgyis megint adják magukat a felállások: a nagydarab brainless csávó megkapja Zarakit, a két csajt viszi Soifon és Unohana, azt a szemüvegest Mayuri, a pretty boy-t Byakuya, a főnököt Yama vagy Shunsuiék, a mohawk-ost Kensei, az utolsót meg Shinji vagy Rose.

Member

Quote from: kada on 2012-05-30, 19:17:26
Ő speciel szimplán azért, mert sokat nem változott a SS arc 1v2-je óta, de mégse várnám alapból (és ezért lenne jó WTF).
Pontosan ezért, megölné a varázst, ha bankai-jozna. Mert Reiji sérthetetlen, Byakuya is talán, Rukia főhős, Hitsugaya tabu szóval nemigen marad más.

Quote from: Junchi on 2012-05-30, 19:34:02
Max ideig-óráig ellesznek velük a kapitányok, úgyis megint adják magukat a felállások: a nagydarab brainless csávó megkapja Zarakit, a két csajt viszi Soifon és Unohana, azt a szemüvegest Mayuri, a pretty boy-t Byakuya, a főnököt Yama vagy Shunsuiék, a mohawk-ost Kensei, az utolsót meg Shinji vagy Rose.
Jó volna, ha valaki nyerne, valaki nem (Soi és Byaku arcát elkenhetné valaki). De Kubo nem ilyen, egyedül Ikkaku volt anno meglepetés. :(

Ha Hitsugaya meghal, a kedvenc mangám lesz. :D :D :D