Ever 17 Out of Infinity

Started by Prof. William, 2006-09-02, 13:00:30

Previous topic - Next topic

Prof. William

#60
Jaja windowsos a hiba. (küldés meg minden) Ha működik a betömörített save akkor meg megtudom nézni a + endingeket is. Jajdejó.

Konklúzió... Nagyon bejött ez a játék! Várom az anime film, és HL2 szerű akciójáték feldolgozást.

Könyv nem kell, mert csak úgy irásgyakorlat gyanánt írok egy kis fanficet rólla. Valamelyik endingből... :)


Ja igen. Várom a tömörített save-t. rapid vagy másmilyen....

Kupo

Előbb elfelejtettem berakni a linket... :oops:
Itt van most, save mappám.Már csak pár kép hiányzik etc. 2-ből, és egy pár dolog, amit előbb leírtam, de tényleg nem lenne rossz, egy anime belőle, tetszett a játék, előszőr játszottam ilyen novel-essel. :)
Tudsz még valami jó hasonlót?

Prof. William

#62
Hát a Figures of Happines. Ez is kissé miszikus+ jó a szori, de ez egy hentai játék Bár a szex háttérbe szorul a sztzori mögött...

Éns sem ismereksok ilyet.

Esetleg a Brave Soul még. Ez játék közbne ilyen rpg maker szerű de a beszélgetéseknél ugyanilyen rajzolt. + annak még rendes anime intrója is van... :)

A save működik de...

[spoiler] Az epilogok csak ilyenek? Valamit kiír németül aztán dumálnak + babasírás +vége.  Bár a coco endingből kiderül mi lesszt Takeshival de a Tak-Sora endingel nem lettem okosabb... [/spoiler]

Bár mondjuk a coco epilog úgy tűnik mindent megmagyaráz.

Esetleg még nem lenne egy mentésed a Coco ep legelejéről? Mert az az említett hiba miatt nem jön be...

kozitomee

Hali!!!
Emberek én eddíg 2X vittem ki de semmi HENTAI jelleg csak love meg ilyenek!!! De szerintem tök furi mert van vagy 1000 szál és eddíg csak halállal végződött!!! Ami nagyon teccik hogy másodjára sikerült a Kid nevű karakterrel mennem! Most azon gondolkozom hogy lehet megpróbálom még 1X!!! Jah és Kid nem hal meg!!! :D :D :lol::D :D
Eredetileg sikerülne a népnek kiúsznia mert láttam olyan képet :whoah:
Nah mind1 csak szoltam!!!!

Prof. William

Ezekhez mondjuk írd ki hogy spoiler mert lehet hogy vanaki még nem játszott vele.

Kid nem hal meg sőt... Nekem az ő endingjei tetszettek a legjobban.

Ha akarod adhatok egy végigjátszást ahoz hogy hogy kell végigvinni.

Melleleg ha minedkivel végigviszed akkor kapsz egy extra befejezést aholmegmagaráznak mindent. :)


Kupo

#66
Ja, Coco ending-nél kiderül minden, asszem. :)
Az, hogy Kid, vagy Takeshi-val vagy, az az elején a választástól függ: I have to find my friends ; Who am I.
Most meg elviszem Coco epilogue-ig.  :)
Az intro jönne, és azután kell egy mentés?

Edit: Egyébként msot vettem észre, Auto-Save-nél, vagy hol, jobb oldali mentéseknél legalul az Epilóg eleje, de ha az nem jó, akkor küldhetem mégegyszer. :)
Ja, és itt van a végigjátszás.

Prof. William

#67
Úgy kéne hogy lemegy a coco outró és azután...

Edit: Na vélemélynek?

Pls a Coco outro utánni mentést...

Kupo

Auto Save 5-s, amit küldtem az asszem az outro után van ha jól tudom.
De ha nem, itt van megint egy, szerintem erre gondolsz. link

Darkstar

#69
Öhm
[spoiler]Az Tsugumi good ending az, amikor én meghalok (ki a tengeralattjáróból), ő pedig (remélem legalábbis) túléli? Abból kiindulva, hogy ő él, még akár good is lehet, lévén eléggé közel kerültem hozzá. :) Olyan nincs, hogy mind2en túléljük? +Mi volt az az 1 életjel a Lemu-n?[/spoiler]

Basszus, azóta rajtam ül az a depressziós hangulat...  :bruhuhu:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Az az ending tényleg elég keméyn volt de ha vérbeli, szívbemarkoló, bőgető bad endinget akarsz látni akkor a Tsugumi-Sora bad endinget nézz meg.

Annak az a lényege hogy se Sora-val se Tsugumival nem törődasz annyira. (Hol az eggyik, hol a másiknak segíteszz, vagy semleges válaszokat adsz.) Nas ott jön egy nagyon nagyon jó de nagyon depresszív ending.

Nerm aggódj Takeshiért. Ha az összes good endinget végigviszed akkor jön a Coco-ending (A true ending)  és abban minden kiderül mi történik hőseinkel az ominózus jelenet után.

Kiddel már vitted? Én először Takeshivel mentem de aztán a Kid endingek szerencsésen felvidítottak. :)

A +1 életjelre is a Coco endingben lessz magyarázat.

Darkstar

#71
Nem igazán rajongok a bad endingekért (gondolom ez az előző postomból kiderült :)). Szépnek lehet, hogy szép, de ha 3 napig elb***** a hangulatomat, akkor vhogy kevésbé tudom értékelni. :)

Amúgy meg Tsugumi miatt agódtam inkább. Végre beleszeret valakibe, erre annak kampó (legalábbis eddig), és ez így nagyon nem jó.  :bruhuhu:

Most tolom végig a töbi good endinget, mert kiváncsi vagyok az igazi végére. De ha az depressziós lesz, kiküldöm a monitort a csukott ablakon. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Kid endingeket vitted már? Azok jobban tetszettek reméllem. :)

Darkstar

#73
Nem, még 1iket sem. Eddig még csak a Tsugumi endingnek értem a végére, most csinálom a Sora goodot. :)

Sora "good" ending is megvolt, akkor most jöhet Kid. Aztán a true ending. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William


Darkstar

You good ending befejezve, azért csak most, mert szarakodott a gép. Hát igen, na ez a good ending, az ilyet szeressük nagyon. :) A vége előtt azon a tollas játéknál meg majdnem leestem a székről. Na az a rész kész volt.  :whoah:  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Az a kedvencem amikor Coco-val csirkét játszunk és közben belegondlolunk hogy X-méterrel a tenger alatt egy szétesőben lévő bázison csirkéset játszunk. Erre röhögni kezdünk.

Darkstar

Végülis mi mást lehetne csinálni? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Végül is vagy röhögünk vagy begolyózunk. Mondjuk jó adalék lett volna ha valamelyik társunkon kitör a bezártság hatására a mélységtéboly aztán meg kell fékezni. Tiszta Higurashi lenne.  :uzi:

Nekem is mondjuk a You ending tetszett a legjobban.

Alkyra

Nah. Végigvittem a Coco Endinget is...és meg kell hogy mondjam...hogy ennél jobb játékkal még nem találkoztam! :cool: :cool: :jee: :jee: Eszméletlen jó a sztorija. Hihetetlenül össze van rakva.
[spoiler]Az hogy tulajdonképpen KÉT lemu baleset van, KÜLÖNBÖZŐ időben. Hihetetlen. :) S hogy tulajdonképpen Takeshi , Tsugumi s az Ő gyerekük(Hokuto meg Sara) az egésznek a központja. Meg természetesen a Blink Winkel.^^
Akkorát néztem mikor kiderült...[/spoiler]

Ez a játék megérdemel egy 10/10 értékelést.^^ Nagyon jó volt.:)


btw.: vlknek sikerült elérni takeshi epilogúsát? Vagy az együtt van a Coco Endingel?

Prof. William

#80
Ja és még az nagy poén...

[spoiler] hogy amikor Takeshivel vagyunk akkor a 1. Lemu katasztrófa idejében vagyunk amikor meg Kid-el akko már a 2 Lemu katasztrófa, csak mi hisszük azt hogy egy időben játszódik a sztori! Utólag persze már világos miért nincs Sara a Takeshi sztoriban jisz még mesgem született. + az 1ben még csak nem i sazzal a Takeshivel vagyunk akit mi Takeshinek hiszünk. Őrület! 2. Takeshi a 2. idejeblkei Sora-ba zúg bele ha úgy visszük, de ha a  Tsugumi vonalat visszük akkor a 1 idejében vagyunk... :) Szuper!  [/spoiler]

Tulképpen a Coco endingben kiderül mi lett Takeshivel miután dobbantot a tengeralatjáróról...

Szerintem is 10/10. Várom a mielőbbi animésítését!

Soul

Olyan problémám lenne, hogy nincs zene játék közben és a szereplők hangját se hallom(full telepítés meg minden,csak az op videonak van hangja).Előfordult ez már 1-2 H gaméval is és nem értem mi lehet a probléma.Ezek a játékok nem a gép ill. hangkártya igényükről híresek.A hangkártya driver frissítést anno próbáltam és akkor nem segített.Tud valaki valami okosat mondani?

Darkstar

Még mindíg nem ért oda?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

 :D De de, csak én nem néztem tegnap a postaládát és ma hozták fel. Hát azért írok mert felraktam és ugyan az van :'(.Én valami direct X-s dologra gyanakszom de hát a "legújabb" dx van fen 9esből.Hangkártyám Nforce 2es integrált,de nem lehet ez az oka, qrva gép  :comp:.Még néztem neten is és hangkártya minimum a gépigénynél nincs feltüntetve  :smile:.

Darkstar

Eh, akkor viszont tényleg nem tudom, nálam eza verzió ment rendesen. :/
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

Quote from: Soul on 2007-12-30, 13:38:07
:D De de, csak én nem néztem tegnap a postaládát és ma hozták fel. Hát azért írok mert felraktam és ugyan az van :'(.Én valami direct X-s dologra gyanakszom de hát a "legújabb" dx van fen 9esből.Hangkártyám Nforce 2es integrált,de nem lehet ez az oka, qrva gép  :comp:.Még néztem neten is és hangkártya minimum a gépigénynél nincs feltüntetve  :smile:.
Ugye beteszed neki azt a cd-t, amin a zene+hangok vannak? :redface:

A tökéletesség unalmas.

Soul

#86
De elvileg fullon instaláltam és akkor a hangokat is fel kellett volna tennie, vagy mégsem?  :smile: Majd később megnézem most vár Karazan :).


*upd: Kipróbáltam amit tanácsoltál Selmo, de semmi :'( ugyan az :'(.Bár sok reményt nem fűztem hozzá mivel telepítéskor felmásolt mindent fullon.Semmi hang hibát nem jelez nem ír semmi hiba üzenetet csak nincs hang :'(.Pedig ugy játszanék vele de hang és zene nélkül felejtős, így kb olyan mintha hang nélkül néztél tv-t.Akkor senkinek semmi ötlete nincs?

Selmo

Ugye véletlenül sincs bejelölve az elején a Do not use DirectSound? Továbbá a sound menüben semmi sem áll 0-án? A könyvtárában megvan a bgm.dat és voice.dat?

A tökéletesség unalmas.

Soul

Ha télleg ez lett volna mondjuk a gond akkor rájöttem volna, mer 1 idő után kiszurja a szemem , meg először rögtön azt néztem mennyire van állítva a hangerő.
Itt van 3 screen: 01 02 03
De nem akarom felfogni hogy a Nforce2es hangkáryta ezt nem tudja támogatni :S, vagy nem értem mia probléma mert hiba üzenet nincs , csak nincs hang és zene, egyes egyedül a videonak van hangja, de ezt már írtam korábban.

Selmo

Hát fogalmam sincs, nálam is megy gond nélkül.

A tökéletesség unalmas.