Hírek (készülő filmek, bejelentések, érdekességek)

Started by Fazék, 2006-09-21, 21:19:27

Previous topic - Next topic

Cloud

Látványos lesz, de ez  már egy másfalyta Star Trek.

Meg milyen már hogy az Enterprise-t a földön építik.

Zsiga

Quote from: Cloud on 2009-02-13, 00:03:02
Meg milyen már hogy az Enterprise-t a földön építik.
Milyen lenne? Az eredeti Enterprise-t is a San Franciscoban építették.

Cobra

Az már inkább zavaró, hogy a zászlóshajón huszonéves kadétok a tisztek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Dreamcleaver

Quote from: Cobra on 2009-02-13, 00:59:30

Nyugi, majd lesz japán Star Trek is, ahol 14-16 éves teenagerek kezében lesz a hajó irányítása.  :D

De amúgy azért is mondtam, hogy az a Kirk fail.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Zsiga

Quote from: Cobra on 2009-02-13, 00:59:30
A TOS-ben Kirk 31 évesen (a Starfleet történetének legfiatalabb kapitányaként) kapja meg az Enterprise-t, mért ne válogathatna magának egy fiatal csapatot? (Btw. pár fontosabb szereplő életkora '65-ben: Spock - 33, Sulu - 28, McCoy - 38, Scotty - 43, Chekov - 20)

Dreamcleaver

Nekem amúgy nem teljesen tiszta, hogy ez a film mikor is fog játszódni. Hozzáteszem, hogy (tudom ez szentségtörés) az eredeti sorozatot sohasem láttam végig (a TNG-től voltam rendszeres néző). A régi sorozat hogy kezdődött? Kirk már az Enterprise kapitánya volt, vagy ott is akkor építették?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: Dreamcleaver on 2009-02-13, 02:42:32
Nekem amúgy nem teljesen tiszta, hogy ez a film mikor is fog játszódni. Hozzáteszem, hogy (tudom ez szentségtörés) az eredeti sorozatot sohasem láttam végig (a TNG-től voltam rendszeres néző). A régi sorozat hogy kezdődött? Kirk már az Enterprise kapitánya volt, vagy ott is akkor építették?
Az első TOS-Enterprise (az NCC-1701) 2245-ben épült, Kirk '64 végén (vagy '65 elején) kapja meg és '65-ben indulnak teljesíteni az ötéves tervet. :) Hogy a filmre ez mennyit fog módosulni azt nem tudom.

Ramiz

http://www.firstshowing.net/2009/02/12/must-watch-first-the-taking-of-pelham-123-trailer/

Az a bajom ezekkel a mai trailerekkel, hogy - különösen ilyen jellegű film esetében - nem is akarom végignézni a filmet, mert minden kiderül a trailerből, és Hollywoodban manapság meglepetésekből nagy hiány van. Kb csak a legvégére vagyok kíváncsi, de ott sincs sok lehetőség... mindketten jófiúk, túszejtő meghal, kész.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Quote from: Zsiga on 2009-02-13, 10:41:45
Quote from: Dreamcleaver on 2009-02-13, 02:42:32
Az első TOS-Enterprise (az NCC-1701) 2245-ben épült, Kirk '64 végén (vagy '65 elején) kapja meg és '65-ben indulnak teljesíteni az ötéves tervet. :) Hogy a filmre ez mennyit fog módosulni azt nem tudom.

Tulajdonléppen arra akartam rájönni, hogy ha az eredeti sorozatban Kirk 31 évesen lett az Enterprise parancsnoka, akkor ebben a filmben hogy játszhatja egy ilyen huszonéves nyikhaj?

Vagy azért csak szimplán Star Trek a film címe, mert gyak ezzel újraírják az egészet?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Ramiz

Zsiga

Quote from: Dreamcleaver on 2009-02-13, 14:16:00
Tulajdonléppen arra akartam rájönni, hogy ha az eredeti sorozatban Kirk 31 évesen lett az Enterprise parancsnoka, akkor ebben a filmben hogy játszhatja egy ilyen huszonéves nyikhaj?

Vagy azért csak szimplán Star Trek a film címe, mert gyak ezzel újraírják az egészet?
Valószínű sokminden át lesz írva, de erről nem igazán vannak információim, a trailerből is csak annyi maradt meg hogy jól néz ki a CG. :smile:

Fazék

hümm. végülis korrekt. ha már teljesen kivágták a Watchmen-ből a kalózos történetet, legalább bemutatják más formában:
Watchmen: Tales Of The Black Freighter
az előzetes tetszett, a végeredményt még majd meglássuk.

chilip

Quote from: Fazék on 2009-02-13, 18:38:25
hümm. végülis korrekt. ha már teljesen kivágták a Watchmen-ből a kalózos történetet, legalább bemutatják más formában:
Watchmen: Tales Of The Black Freighter
az előzetes tetszett, a végeredményt még majd meglássuk.

valaki felismeri-e a zenét ami a trailer alatt megy? esetleg valami hasonlót tud valaki mondani?

Bicskei

Inglourious Bastards - Becstelen Brigantyk (Quentin Tarantino új filmje) teljes előzetese:

http://movies.yahoo.com/movie/1808404206/video/11988602

---------------------------------------------------------------------------------------
Angyalok és Démonok új előzetese:

http://angelsanddemons.msn.com/#/trailer/1/?icid=MOVIES1&GT1=MOVIES1
Ultras liberi

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Quote from: Bicskei on 2009-02-14, 19:17:43
Inglourious Bastards - Becstelen Brigantyk (Quentin Tarantino új filmje) teljes előzetese:

Ez már a hivatalos magyar cím?
Miért ipszilonnal?

Solid Snake

Quote from: Ramiz on 2009-02-15, 00:33:12
Inglourious Basterds - Becstelen Brigantyk
Miért ipszilonnal?

Gondolom, a Basterds-et így akarják "hűen" lefordítani.

Bicskei

Quote from: Solid Snake on 2009-02-15, 11:02:30
Quote from: Ramiz on 2009-02-15, 00:33:12
Inglourious Basterds - Becstelen Brigantyk
Miért ipszilonnal?

Gondolom, a Basterds-et így akarják "hűen" lefordítani.

nem én írtam el hanem az egyik filmes újság...valszeg szándékkal

http://www.sg.hu/cikkek/65570
Ultras liberi

Nakedape

Cloud

Nakedape

kicsi vagyok, fiatal és  alulművelt.

elnézést

Bicskei

Ultras liberi

Cloud

Blood live action

http://www.youtube.com/watch?v=vVeOA4-3eaE

Nekem tetszik. De tuti hogy nem adja vissza anime hangulatát. De mindenképp megnézem majd.  :cool:

Fazék

Nakedape

Fazék

Cobra

Lol, mi ez a baromság?  Tudom ,hogy volt egy Donnie Darko című akármi, ez annak a folytatása lenne?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Makos

Nemtom nekem is annak a folytatásának tűnik.