Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Bishop

Oro-t miért buktam volna? őtt nem öregség témához montam hanem hogy mint konoha-s ő is akatsuki tag volt

Tsunade meg tudom hogy látszat de ilyen látszatot a mai nők 70% kb próbál fentartani magáról,plusz ahogy te is mondtad Tsunde úgy néz ki mint egy harmincéves,yondi csapattársa meg most kb 30-35 lehet

KeLa

Yondi-t 20-25 körülinek tippelném. Akkor halt meg amikor Naruto született. Naruto most 15, szal elvileg most lenne kb 35-40. Az esélye megvan, h az a csaj Rin de sztem már túl öreg lenne...

Devian

nehogymár minden eltűnt Konohást az Akatsukiba soroljunk :)   Rin... Obito ...

LuckyDingo

Nah most miért ne lehetne? :D Lehet hogy az egész Akatsuki egy konoha összeesvküvésből indult XDDD Amúgy Rin sztem tényleg halott, de Tobi sztem Obito :D Csak a kövek alatt meghülyült XD

Bishop

Rin nem hiszem de yondi társára hasonlít a leader társára és lehetséges is

LuckyDingo

Nah az első spoilerek alapján, [spoiler=nem tuti]most csak Konohában folytatódik a story és Naruto nem megy még sehová, mert az Itachis dolgot az ANBUra hagyják..
Viszont jó hír, hogy a manga 2. részében Team 8 !!! ;)[/spoiler]
EDIT:
2.nd spoiler:
[spoiler=hihetőbb deeee..]Nah itt meg az van, hogy Karin megtalálja Itachiékat és Sasukéék elindulnak utánuk, miközben Itachi és kisame eldöntik, hogy mennek Narutoért :D
Naruto meg ott izél, hogy ő már le tudja győzni Itachit, de Tsunade nem engedi, hogy menjen :D Azaz lesz keményen egy napja, hogy legyőzze Jirayát, ha ez sikerül neki, akkor mehet :D Ennyi :D[/spoiler]

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-08, 20:55:14
2.nd spoiler:
[spoiler=hihetőbb deeee..]Nah itt meg az van, hogy Karin megtalálja Itachiékat és Sasukéék elindulnak utánuk, miközben Itachi és kisame eldöntik, hogy mennek Narutoért :D
Naruto meg ott izél, hogy ő már le tudja győzni Itachit, de Tsunade nem engedi, hogy menjen :D Azaz lesz keményen egy napja, hogy legyőzze Jirayát, ha ez sikerül neki, akkor mehet :D Ennyi :D[/spoiler]
Konohában buli lesz :lol:

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-05-09, 19:51:42
Quote from: LuckyDingo on 2007-05-08, 20:55:14
2.nd spoiler:
Nem tuti mert most egy új Spoiler látott napvilágot :D
[spoiler=Spiler nr.2]Az egész chapterben Akatuki meeting lesz XD ÉS Suigeturól kiderül valami érdekes.. az előző spoiler jobban tetszett :D[/spoiler]

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-09, 20:48:31
Quote from: KeLa on 2007-05-09, 19:51:42
Nem tuti mert most egy új Spoiler látott napvilágot :D
[spoiler=Spiler nr.2]Az egész chapterben Akatuki meeting lesz XD ÉS Suigeturól kiderül valami érdekes.. az előző spoiler jobban tetszett :D[/spoiler]
Eh, na mindegy, most már csak azt hiszem el amit látok :D

chilip

akatsuki meeting biztos lesz, láttam spoiler pic.-t, itt fennvan- http://groups.msn.com/NarutoMangaReturns/353pic.msnw
remélem nem az egész chaptert ez fogja elfoglalni.

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-05-10, 22:03:07
akatsuki meeting biztos lesz, láttam spoiler pic.-t, itt fennvan- http://groups.msn.com/NarutoMangaReturns/353pic.msnw
remélem nem az egész chaptert ez fogja elfoglalni.
Deh.. a 80%a az lesz. Mondjuk én nem bánom /bár Sasuke is lesz és már kezd elegem lenni a Team Snaekből : P/

KeLa

Most lehet h vmit nagyon elnéztem, de Deidara nem elvesztette mind2 kezét?  :wtf:

blackman

Épp olvasom a Groupson a subos mangát erre nem kitörlik.  :Eztneked: Ilyet még nem b*sztam.  :wtf: Épp a negyedik képnél jártam.

blackman

Nah végülis sikerült a végére érni...  :D Jó kis chapter
[spoiler]
Tobi megint hozza a formáját  :D
Suigetsu-ról meg kiderült hogy ő a Second Zabuza  :lol:
Kisame reagálása is jó volt Hidnékra: "Zombi-twins"
Lassan mindenki az Akatsukira fpg vadászni, azt hiszem elkezdtek "félni"  :rotfl:  :lul:
[/spoiler]

chilip

mekkora arc tobi :D hát lassan meglesz a 8. jinchuuriki is, aztán az egész akatsuki narutora fog vadászni? az lesz ám az érdekes... addigra biztos megtanul egy még erősebb jutsut.

Zen

Vagy talán elkezdi használni azokat, amiket edig tanult de sose használt..
Vagy jönnek azzal, h "Naruto, meg kell tanulnod ezt meg ezt, és akkor a technikád még erősebbé fog válni!!!"
hmm..kezdek borúlátó lenni, nem jó ez így.  :frown:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Bishop

volt egy kis baki a mostani manga-ba, Kisame azt mondja hogy a four tales elem jutsu-kat használ, de azt a gobi használ és a four tales-t már Diedera elkapta.

Az Akatsuki nagy sz*rban van, most ha elkezdik kiszedni a bijuu-t akkor hidan és Kakuzu nélkül az életben nem fejezik be és könnyen megtámadhatják, és 30%os ál Akatsukisok most nem fogják tudni megállítani Sasuke-t vagy Naruto-t

csacsa

Quote from: carfanatic on 2007-05-12, 11:15:02
Az Akatsuki nagy sz*rban van, most ha elkezdik kiszedni a bijuu-t akkor hidan és Kakuzu nélkül az életben nem fejezik be és könnyen megtámadhatják, és 30%os ál Akatsukisok most nem fogják tudni megállítani Sasuke-t vagy Naruto-t
Egyetértek veled, Hidan és Kakuzu nélkül nem 3 nap lesz a justu, hanem több, meg Itachi is sűrűbben kell, hogy a háta mögé lesegessen most, hogy már a "kicsi öcsi" is a nyomában van Naruto-ékkal egyetemben és sztem tőle (Sasuke) jobban tart mint Narutoéktól, mert Ororcjit vki megölte...és nem fog sokáig tartani nekik, hogy rájöjjenek ki tette...
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

KeLa

Quote from: csacsa on 2007-05-12, 12:46:46
mert Ororcjit vki megölte...és nem fog sokáig tartani nekik, hogy rájöjjenek ki tette...
Már tudják h ki tette... :D

csacsa

Quote from: KeLa on 2007-05-12, 12:55:08
Quote from: csacsa on 2007-05-12, 12:46:46
mert Ororcjit vki megölte...és nem fog sokáig tartani nekik, hogy rájöjjenek ki tette...
Már tudják h ki tette... :D
Bizti, nem csak azt tudják, hogy meghalt vagyis hogy megölték??? Akkor lehet átugrottam egy képet a fejetzetben  :eek:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Devian

Oró az nem egy isten volt ugyanúgy akatsuki tag(szokásos : le volt gyengülve halálán volt nem is hrba verte le stb.) ... magyarul Narutóék is kinyírták Hidanékat ... szóval mindenkitől van okuk félni

hát hogy meg tudják e védeni magukat azért még kétséges Leadert meg néhány tagot még mindíg nem láttunk ..

blackman

Sztem Tobi egy beépített ember. aki belülről bomlasztja az Akatsukit.  :D  :hopp:

chilip

Quote from: blackman on 2007-05-12, 14:19:28
Sztem Tobi egy beépített ember. aki belülről bomlasztja az Akatsukit.  :D  :hopp:

engem kisértetiesen emlékeztet Brookra... :D

smash++

Quote from: KeLa on 2007-05-12, 00:28:41
Most lehet h vmit nagyon elnéztem, de Deidara nem elvesztette mind2 kezét?  :wtf:
Ööö nem volt régen arról szó,hogy Kakuzo visszavarja vagy mi? :confused:
Én valami ilyesmire emlékeztem,de az is lehet Deidaranak viiszanő,hiszen felrobbantja magát az se teljesen normális dolog.
Kíváncsi vagyok most mi lesz Narutoval.

LuckyDingo

Deidara kazait megkeresték és vissza lett varrva :D
Tobi egy idióta, de jófiú és sztem a leader is kedveli XD /tényleg úgy beszél vele, mint egy gyerekkel XD/
Akatsukit sztem ne féltsük :D
Még mindig megvan 6 ember /tapasztalt erős ninják/
Sztem amúgy a végső szuperbumm jutsuhoz kell majd az összes gyűrű és 9 ember. Szal sztem lesznek addig még új tagok az akatsukiban :D
Én narutotól nem félnék :D Kakuzu is csak azért halt meg mert Kakashi legyengítette cseppet + nem tudta, hogy Narutonak van egy imba technikája :D
Az akatsuki mostmár tudja ezt :D Amúgy naaagy valószínűséggel egy Kisame-Itachi-Suigetsu-Sasuke fight lesz előbb, ugye Karin csak felderítő /eddig/ Juugo meg megmarad Deidaranak.. /ok tudom, most Deidara Suigetsura indult be, de úgyse fog vele harcolni  :)/

KeLa

Ez az! Team 8 és Narutoék útnak indulnak!  :hopp:

Bishop

HOL HOL HOOL? LINK!!!!! :hopp:

Drake

Bishop

:merci:

de már megint várhatunk egy hetetet :bruhuhu: remélem gyorsan lefordítják ezt :hopp:

KeLa

Quote from: carfanatic on 2007-05-18, 21:33:36
remélem gyorsan lefordítják ezt :hopp:
Itt is van  ;)  (csak fordítás)