Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Bishop

:merci:

hát Sasuke-nak ezek a titkos ismerősei meg buvóhelyei annyira eröltetettek :ejj: , Visz a többi része jó volt :Kiraly:

chilip

TEAM 8! vééégre, olyan rég lehetett látni őket, és a timejump után is csak egy pillanat erelyéig mutatták őket egyszer. remélem most bőségesen kárpótolnak minket...

KeLa

Quote from: carfanatic on 2007-05-18, 22:09:57
hát Sasuke-nak ezek a titkos ismerősei meg buvóhelyei annyira eröltetettek :ejj: , Visz a többi része jó volt :Kiraly:
Sztem annyira nem eröltetett, ha ninja kutyák vannak, mértne lehetnének ninja macskák is :smile:

blackman

Quote from: KeLa on 2007-05-19, 00:01:16
Sztem annyira nem eröltetett, ha ninja kutyák vannak, mértne lehetnének ninja macskák is :smile:

Ja, sztem se, nekem tetszettek. Az vizsont nem, hogy Shikamaru nem ment a csapattal.  :ejj:  :ejnye: Előtte Kakashi ott ecsetelgeti, hogy über taktika kell ahhoz, hogy a két csapat jól működjön együtt, meg ilyenek, erre pont őt hagyja otthon. Kakashi ezt még megfogja bánni.  :uzi:  :D

Bishop

Nem úgy értettem,hanem hogy régebben Sasuke nem barátkozott senkivel csak Naruto-ékkal, és erre most titkos Uchiha bázisok meg ninja macskák akik szolgálják őt. Mi fog még kiderülni hogy Sasuke-nek kapcsolatai vannak a feudal lord-okkal is? :lame:

smash++

Quote from: blackman on 2007-05-19, 12:17:29
Quote from: KeLa on 2007-05-19, 00:01:16

Ja, sztem se, nekem tetszettek. Az vizsont nem, hogy Shikamaru nem ment a csapattal.  :ejj:  :ejnye: Előtte Kakashi ott ecsetelgeti, hogy über taktika kell ahhoz, hogy a két csapat jól működjön együtt, meg ilyenek, erre pont őt hagyja otthon. Kakashi ezt még megfogja bánni.  :uzi:  :D
Nagyon jó volt ez a rész.Végre.Azért látszik...Team8  elég fontos missiont kapott.Eddig talán a legnagyobbat.Gai miison nem volt angy szám.Shikamaru csapatáé már igazi kihívás,de ez...Itachiék,Sasuke

Ha egy kicsit belegondolnál és elolvasnád a mangat mégegyszer akkor látnád,hogy ez a csapat tökéletes választás...szerintem Először is két csapat kell.Méghozzá olyanok akik már sokat dolgoztak együtt.Shikamaru nem tartozik bele egyik csapatba sem,szóval ebben a felállásban kicsit kívülálló.Ez nem egy hozzuk vissza Sasuket misson sem pedig filler,hogy ide oda keverjük a csapatokat.

Egyébként is kicsit gyereeks módon leírva
Kiba&Akamaru=szagalás,követés
Hinata=X-Ray látás
Shino=kommunikáció
és ezek csak az alap képességek.Nem szabad elfelejteni,hogy azért elég ütős csapat.

KeLa

Kiváncsi vagyok h Sai majd h jön ki az új társaival meg milyen beceneveket fognak kapni :lol:

Vejiita

Na az engem is érdekelne... :D
Amúgy a ninja-macskák nekem is tetszettek. :rotfl:

csacsa

Quote from: KeLa on 2007-05-19, 14:51:51
Kiváncsi vagyok h Sai majd h jön ki az új társaival meg milyen beceneveket fognak kapni :lol:
Ez jó, ez tetszik...

A ninja macskákról csak annyit, hogy a főmacska fején miért pántos fül van???
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

chilip

Quote from: csacsa on 2007-05-19, 19:36:44
neko mimi mode de :D

KeLa

Egyértelmű h ő ember, csak szereti a macskákat, hiszen az unokája is ember méghozzá elég szemrevaló :redface:
/Kár h neki csak ennyi szerepe volt... :D/

Vejiita

Quote from: KeLa on 2007-05-19, 20:14:04
Egyértelmű h ő ember, csak szereti a macskákat, hiszen az unokája is ember méghozzá elég szemrevaló :redface:
/Kár h neki csak ennyi szerepe volt... :D/

Újfent egyetértek. :lol:

smash++

Mivel senki nem akar írni pedig már kint van a manga,töröltem az előző postom (mert már megint dupláznék)
Naaa naaa
Nem akarok kötekedni :),de még régen azt mondta vlaki,hogy Hinata részvételét a fillerben élvezzem ki és az új kitalált lézer technikát,mert a mangaban nincs szerepe (legalábbis akkor,addig nem volt).Most pedig kivel jár kéz a kézben  :hehe:.Na jó kéz a kézben nem és nem is csak ketten,de akkor is Hinatat kapta maga mellé Naruto!!!YEAH  :whoah:
"Please be gentel Naruto-kun"  :redface:
Kíváncsi vagyok mit fog Naruto felmutatni!Szerintetek???? Láthatunk még 4-5-6 farkú állapotot vagy azt most szüneteltetik.Inkább az új rasengan lesz a téma?

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2007-05-25, 23:45:30
Mivel senki nem akar írni pedig már kint van a manga,töröltem az előző postom (mert már megint dupláznék)
Naaa naaa
Nem akarok kötekedni :),de még régen azt mondta vlaki,hogy Hinata részvételét a fillerben élvezzem ki és az új kitalált lézer technikát,mert a mangaban nincs szerepe (legalábbis akkor,addig nem volt).Most pedig kivel jár kéz a kézben  :hehe:.Na jó kéz a kézben nem és nem is csak ketten,de akkor is Hinatat kapta maga mellé Naruto!!!YEAH  :whoah:
"Please be gentel Naruto-kun"  :redface:
Kíváncsi vagyok mit fog Naruto felmutatni!Szerintetek???? Láthatunk még 4-5-6 farkú állapotot vagy azt most szüneteltetik.Inkább az új rasengan lesz a téma?
Sztem nem tud sokat felmutatni.. Sai is megmondta.. [spoiler=OMG18+]kicsi a himbilimbije XDDDD[/spoiler]
Amúgy valszeg Deidara-sama és Tobi-kun Narutoékra szállt rá :D És Sasuke mögé meg Sakura lopódzott :D Ennek így van értelme :D egy kis romantika.. már amennyi Sasuketől kitelik, miután elüldözte Karint XD
Juugo meg megőrlt, hogy madarakkal beszélget? :XD Bár lehet ez egy olyan képesség, mint Kibának van :D Nah mindegy :D  Várom a kövi chaptert, mert mindig sikerül így befejezni XD

blackman

Ez a chapter kurva jó volt. Nem tudom, hogy csinálta, de sikerült szinte mindenkit belesűrítenie méghozzá teljesen normálisan és arányosan. Hamarosan láthatjuk Tobit harcban.  :D Suigetsu meg megint alkotott: "This is just an underling. Sasuke wont care."  :D
Kezdenek bonyolódni a dolgok.  :D  :muhahah:
Bárcsak az anime lenne ilyen jó.  :bruhuhu:

LuckyDingo

Van egy olyan gyanúm, hogy Tobi nem fog harcolni, csak alszik egyet amíg Deidara harcol XD Suigetsu meg lehet jobban használja Zabuza kardját, mint maga Zabuza.

chilip

kinn fordítva az új chapter: http://www.datorrents.com/download.asp?id=21583&name=Naruto%20355%20%5BNarutoBuzz%5D.zip.torrent , hááát rendesen nekivágtak, semmi szarakodás, chapter végére már [spoiler]megvan a Konohai csapatnak Sasuke szaga, mer ugye ninja-kutyák is besegítenek :D naruto meg egy csapatban van yamatoval meg hinatával ^^ deidara is már nyomon van tobi-val, csak az nem derült ki, hogy kit találtak meg, narutot vagy sasuket...[/spoiler]

smash++

Szeritnem lehet búcsúzni Deidara papától :D
Akárkivel kerül össze most remélem elintézik,mert nem kedvelem annyira.Néztétek a karját?Ha megint elveszíti nem lesz kinek visszavarni  :hehe:
Valaki mondja már meg mitől van az a pukkanás "durranás" amikor az Akatsuki tagok csinálnak vmilyen jutsut.A gyűrű az oka?Felerősíti,felgyorsítja?

LuckyDingo

Azért van pukkanás, mert a készítőknek szüksége volt helyre /Naruto hentaikat töltöttek le/ és véletlenül törölték a chakra-molding.wav filet :D Ezért változott :D
Amúgy sztem semmi különösebb oka, van :D vagy lehet hogy nagyon sok chakránál pukkan XD

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-26, 15:22:43
Azért van pukkanás, mert a készítőknek szüksége volt helyre /Naruto hentaikat töltöttek le/ és véletlenül törölték a chakra-molding.wav filet :D Ezért változott :D
Amúgy sztem semmi különösebb oka, van :D vagy lehet hogy nagyon sok chakránál pukkan XD
:haha:
Na de azért akkor is,nekem fura,hogy csak az akatsuki tagoknak van olyan hang effekt.Elméletileg nem lenne szaabad eltérnije gondolom,hacsak nem tényleg befolyásol vmit a gyűrű.

LuckyDingo

Hmm a gyűrűknek sztem más funkciója van :D Assezm régebben írtam, hogy valószínűleg az akatsuki Végső Jutsujának lenne a seal-sorozata :D

Vejiita

:lol: :lol: :lol:

KeLa

Akkor Narutonál jó nagy "pukkanásnak" kéne lennie :lol:

chilip

Quote from: KeLa on 2007-05-30, 22:43:26
Akkor Narutonál jó nagy "pukkanásnak" kéne lennie :lol:

volt is korábban a naruto vs. kiba meccs végén (2. chuunin exam)  :D

LuckyDingo

Nah ha igazak a friss spoilerek, akkor most eléggé utálom a mangakát... [spoiler=mangaspoilerek-nem tudni]Aszondja, hogy narutoék mögé Kabuto vágodik be félis Orochimaru szemmel.. ami lássuk be elég hihetetlen, de mindegy.. de ha ez igaz, nem tom mi lesz XD Én spec nem akarom látni Kabutot :/ De olyat is olvastam, hogy Sasuke csak pillanatnyi győzelmet aratott Oro felett és ha sokat használja a CS-t akkor Megszállja őt /ez nekem kicsit Bleach-gyanús XD Ogichi+Ichigo kezdetleges kapcsolata XD/[/spoiler]
Nah mindegy amíg nincs raw vagy teljes confirmed script, addig nem idegelem magamat :D

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2007-06-01, 11:33:51
Nah ha igazak a friss spoilerek, akkor most eléggé utálom a mangakát... [spoiler=mangaspoilerek-nem tudni]Aszondja, hogy narutoék mögé Kabuto vágodik be félis Orochimaru szemmel.. ami lássuk be elég hihetetlen, de mindegy.. de ha ez igaz, nem tom mi lesz XD Én spec nem akarom látni Kabutot :/ De olyat is olvastam, hogy Sasuke csak pillanatnyi győzelmet aratott Oro felett és ha sokat használja a CS-t akkor Megszállja őt /ez nekem kicsit Bleach-gyanús XD Ogichi+Ichigo kezdetleges kapcsolata XD/[/spoiler]
Nah mindegy amíg nincs raw vagy teljes confirmed script, addig nem idegelem magamat :D
Ha vmi ilyesmi lesz akkor nekem sem fog tetszeni.Ez kicsit nagy hülyeség.Végülis Oro is egy Akatsuki tag (ex) nem pedig egy isten.3 akatsuki tagnak már annyi,1 Hokagenek is annyi,majd pont ő a halhatatlan (nem jó).Az viszont lehet,hogy Kabuto megleste mi is történt és Oro utolsó lélegzetével átvette a testét vagy vmi ilyesmi.De nekem elegem van Oroból.oro nem tudom,hogy szállja meg attól,hogy sokat használja a CS-t,ez max akkor lenne igaz ha Oro lenne a CS origin-je,de nem.
Most nagyon kíváncsi vagyok.Ilyen rémhírek után.

KeLa

Úgy tűnik csak én örülnék egy Oro comeback-nek :D

smash++

256:[spoiler]Egy mukkot nem értettem belőle :D.Na de ehez már nagy pofa kell.Igazak a rémhírek.Kabuto skizo lett,de nem csak lelkileg de kinézetre is.Mehet az Akatsukiba az ember zabálós mellé társnak.Sasuke meg leveri majd Deidarat az tuti.Azért vicces nem?Naruto volt aki először csinált summoninget és eddig semmit nem láttunk tőle.Sasuke meg csak úgy hívja a kígyókat és enm is olyan piciket.[/spoiler] nem tudom minek tettem bele.Holnap má ugyis mindenki fogja tudni vagy még ma

LuckyDingo

Bah ilyen nincs... [spoiler]Kabuto feje nagyon őrült lett XDDD De valszeg Orochi már meghalt, csak Kabuto annyira komálta, hogy magába operálta a maadékot XDDD[/spoiler]