Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

KeLa

Quote from: Zelda on 2007-01-10, 23:12:47
Most olvastam végig a mangát a legutóbb megjelent részig. Most én vagyok hülye, vagy az ott tényleg hyoton és suiton keverék volt rasengannal?
Ez így elég fura. (mármint, hogy kb 3napig tanulta Naruto a hyoton chakrairányítást és akkor csak így beugrik,hogy suiton? )
Az nem úgy van ahogy gondolod :ejnye:

Naruto  ->  Fuuton Rasengan |
                    +                   ----> Gufuu Suika
Yamato -> Suiton Hahoryuu   |

Vejiita

Nem tudja valaki hogy melyik a fuuton?
Mellesleg jó a képed, Ichimaru taichou  :jee:

KeLa

Quote from: Vejiita on 2007-01-11, 15:20:07
Nem tudja valaki hogy melyik a fuuton?
Mellesleg jó a képed, Ichimaru taichou  :jee:
Fuuton=szél
Suiton=víz
Gufuu Suika no Jutsu -> Typhoon Water Vortex Technique

Zelda

Úgy ahogy mondja (írja). Amúgy nagyon köszi, közben már rájöttem :D

Devian

Quote from: Zelda on 2007-01-10, 16:42:05
Nem tudom, sztem szimplán húzzák az időt valamiért. Biztos, hogy más is van amire Naruto képes, ez így nagyon kevés. (Vagy eztán tanul még?) Nem hiszem.
De tény, hogy ez kevés mind Orochimaru mind Akatsuki ellen.

nemtom emlékeztek e de mikor Narutó elindul Gaara megmentésére akkoor Ero mondja neki HOgy :" Dont use that jutsu"    vagyis tud valamit de irányítani nemtudja   (elején a 4 farku cuccra gondoltam de kiderült hogy azokra nem is emlékszik)

Vejiita

Quote from: Devian on 2007-01-13, 01:49:57
nemtom emlékeztek e de mikor Narutó elindul Gaara megmentésére akkoor Ero mondja neki HOgy :" Dont use that jutsu"    vagyis tud valamit de irányítani nemtudja   (elején a 4 farku cuccra gondoltam de kiderült hogy azokra nem is emlékszik)

Én is nemrég gondolkoztam ezen... kíváncsi lennék arra a jutsu-ra amiről Erosennin beszélt, azonban attól a lehetőségtől félek, hogy már Kishimoto elfelejtette, hogy Naruto-nak két "brutal támadásáról" sem tudunk semmit, és csak egy lesz neki :D

KeLa

Quote from: Vejiita on 2007-01-13, 12:37:29
Én is nemrég gondolkoztam ezen... kíváncsi lennék arra a jutsu-ra amiről Erosennin beszélt, azonban attól a lehetőségtől félek, hogy már Kishimoto elfelejtette, hogy Naruto-nak két "brutal támadásáról" sem tudunk semmit, és csak egy lesz neki :D
Ha emlékeztek Sasuke-nél is volt egy ilyen, amikor Orochimaru megállította, h ne használjon vmi jutsut...
[spoiler][/spoiler]

Zelda

Hát igen. De engem Sasuke most nem nagyon érdekel. Az annál inkább, hogy megint nincs manga!!!  :morci:  :bruhuhu:

Vejiita

Quote from: Zelda on 2007-01-13, 15:02:03
Hát igen. De engem Sasuke most nem nagyon érdekel. Az annál inkább, hogy megint nincs manga!!!  :morci:  :bruhuhu:

Na igen, néha úgy érzem, mintha direkt nem érdekelné a manga készítőjét (17 oldalig kapuban állás) és az anime készítőit (töménytelen bugyuta filler) a rajongók véleménye :ejj:

Calintz

Quote from: Vejiita on 2007-01-15, 20:08:25
Quote from: Zelda on 2007-01-13, 15:02:03

Na igen, néha úgy érzem, mintha direkt nem érdekelné a manga készítőjét (17 oldalig kapuban állás) és az anime készítőit (töménytelen bugyuta filler) a rajongók véleménye :ejj:
Ja és mi lesz a vége elvesztik a rajongókat és majd leáll a készítés...én legalábbis már lemondtam a fillerek nézéséről...
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

Bishop

áá ez csak ilyen hangulat fokozás szerintem,hogy most mindenki úgy érzi hogy Naruto gyenge aztán Kishi előrukkol pár olyan húzásra hogy egyből mindenki a képernyőre ragad :D

Zelda

Ja mint most a Bleach-ben :D

Vejiita

A Bleach-ben? :eek:
Ez nagyon  :_off: lesz, de muszáj megkérdeznem:
Zelda: Már a Bleach animében normális részek mennek? Nem merem megkérdezni a Bleach topicban, mert nem akarok milliárd spoilert :D

Ja igen, amúgy egyre kevésbé értem Narutot mostanában: amikor Sasuke kétszer elküldte a sunyiba, és majdnem meg is ölte, mi a túróért akarja még mindig "visszahozni"? Legalább ne azt mondaná, hogy visszahozza, hanem azt, hogy észre téríti, vagy valami hasonlót...
Komolyan, mostanában mintha kezdeném jobban megérteni Sasukét, mint Narutót :3x3:
Meg ez elég furcsa, de mintha Naruto érettebben viselkedett volna a TimeJump előtt.

KeLa

Quote from: Vejiita on 2007-01-16, 20:22:16
A Bleach-ben? :eek:
Ez nagyon  :_off: lesz, de muszáj megkérdeznem:
Zelda: Már a Bleach animében normális részek mennek? Nem merem megkérdezni a Bleach topicban, mert nem akarok milliárd spoilert :D
Jaja, már azok, vagy is eddig 1 rész, a 110.

Vejiita

Hohóóó, kösz az infót, ez jó hír :Kiraly:
Remélem minél előbb le tudom tölteni az ftp-ről is... :szemuveges:
(remélem látjuk még komoly eksönben Zaraki Kenpachi-t a továbbiakban)

isamisa

Sziasztok!

Én azt szeretném megkérdezni hogy honnan töltitek a Narutó mangát??
Mert az FTP-n csak a 28. Könyvig tudtam leszedni. És az AnimeHQ-ról is csak a chapter 271.-ig

Bocs ha nagyon egyértelmüt kérdeztem, de a forum rögtön a onnan kezdődött hogy elrabolták Garát.

:merci:
Isa

KeLa

Quote from: isamisa on 2007-01-17, 13:57:27
Mert az FTP-n csak a 28. Könyvig tudtam leszedni. És az AnimeHQ-ról is csak a chapter 271.-ig
http://www.narutocentral.com/multimedia/naruto-manga/

chilip

Quote from: isamisa on 2007-01-17, 13:57:27

én innen szedem: http://www.narutofan.com/ a címoldalon mindig ki van írva minden, ami Naruto-val kapcsolatos... (manga, anime, még psx-es játék is)

isamisa

Köszönöm mindketőtöknek.
:jee: :szemuveges:

Zelda

Szuper ma végre kijött az új rész!!!!
Gyorsan feliratot hozzá hagy olvassam!!!!  :jee:

KeLa

Quote from: Zelda on 2007-01-19, 20:02:30
Szuper ma végre kijött az új rész!!!!
Gyorsan feliratot hozzá hagy olvassam!!!!  :jee:
Már kijött lefordítva is ;)

Pfff, a NarutoBuzz féle verzió minősége nagy sz@r lett :mad:

Zelda

Igen, néhol olyan mintha valaki leöntötte volna a lapot  :frown:

Devian

hát az igaz olyan mintha zsírkrétával lenne rajzolva mind1 
ebből a részből siralmasan kevés derült ki xD

narutó újtechnik: semmi
ki hal meg ki nem: semmi

Zelda

Hát ja. Semmivel nem haladtunk előre.

Zelda

[spoiler]A JetixMax átveszi a Naruto-t!!!!!!!!!!!!!
Még nem tudni mikortól adják, ha van több infó szólok!!!!!!!
Naruto MAGYARUL!!! El sem hiszem!!!!!!!!!!!!!!
[/spoiler]

gyulababa

"Az élet egy tál cseresznye" - Futurama

Devian

weeeee kijött a 339 és mutatják benne az úh jutsut !!!!!!    de megint csak iszonyat rövid volt

Bishop

ez még nem az új jutsu,csak egy fajta mellék termék,Yamato azt mondta hogy nincs kész,de sokat fejlődött,senki ne hidje hogy ez a béna Shuriken lesz Naruto über jutsuja :ejnye:

chilip

az a béna shuriken olyan erős mint egy rasengan mivel az az alapja, el tudja dobni (bár az egyik fillerben már baseballozott a sima rasengannal  :lame:), és mivel szél-elemű átmegy az mindenen... kiváncsi leszek, hogy néz majd ki a végleges alakja a Fuuton Rasengannak...

Devian

oké hogy nem befejezett de legalább valami :P    meg gondolom így fog kinézni a rendes is csak kicsit "cool"ab