Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Tök8 Itachi mit mondott XD Sztem Sasuke most már szét tudná tépni a vaksi tesóját, ha akarná :D Az Akatsuki most eléggé lecsúszott :O Eddig szuperninják voltak most meg.. XD

chilip

Quote from: blackman on 2007-02-21, 12:22:59
Észrevettétek, hogy Sasuke még nem ölt meg senkit (vagy csak nem láttuk). Talán Itachi nem véletlenül mondta nek: "You lack hatred." :oops:

üdv a fórumon  :tezsvir:

KeLa

Quote from: blackman on 2007-02-21, 12:22:59
Észrevettétek, hogy Sasuke még nem ölt meg senkit (vagy csak nem láttuk). Talán Itachi nem véletlenül mondta nek: "You lack hatred." :oops:
Mivel ő csak egy bizonyos embert akar megölni, ez nem olyan meglepő :smile:

Bishop

Sasuke külseje mögött egy normális ember van,lásd filler Kakashi maszkja :D
de ez az emo kid stílus elég nekem hogy azt kivánjam neki hogy valaki(Naruto) rugja szét a se**ét :angyali:

Devian

valószínüleg normális ember csak őt csak az érdekli, hogy erősebb legyen és megölhesse Itachi-t ...
mellesleg ő le se sz.rja hogy most jó vagy rossz Orochimaru vagy Narutó csak Itachi

Bishop

mondjuk ez erősebbé vállás még jó pár karakterre jellemző,Sasuke maradt volna Konoha-nal ha nem azt látja folyamatosan, hogy akárhogy is edz Naruto mindig egy lépéssel elötte jár
de mind1 hogy mi lesz Sasuke-val
fontosabb,a következő arc milyen lesz,konoha vs oro vs akatsuki
sounds exiting :hopp:

KeLa

Húha, belenéztem 343 Raw-ba
[spoiler]Sasuke vs Orochimaru?, vagy mi lesz ebből :eek:?[/spoiler]

És igen az lesz! :whoah:

blackman

lassan Sasuke is olyan ellentmondásos lesz mint Itachi  :confused: :ejnye:
[spoiler]mindenesetre van vér a pucájában neki menni egy Saninnak egyedül  :D
a végén még Oro Kabuto testét lopja el, és megszületik Tsunade és Jiraiya egy személyben  :hehe: :lul:[/spoiler]

chilip

Sasuke-nak eszében sem volt átadni a testét oro-nak, inkább tanul tőle amíg lehet, aztán megpróbálja elintézni  :D

itt fennvan már lefordítva jó minőségben: http://groups.msn.com/NarutoMangaReturns/343mq.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=26548

Bishop

érdekes fordulat,de szerintem Sasuke még meg fogja bánni és aztán jön majd Naruto és ketten legyőzik Itachi-t :hopp:

KeLa

Quote from: carfanatic on 2007-02-23, 22:15:48
érdekes fordulat,de szerintem Sasuke még meg fogja bánni és aztán jön majd Naruto és ketten legyőzik Itachi-t :hopp:
Sasukenek nem lehet komolyabb baja, Oronak nem egy összetört test kell :ejnye:

Bishop

de Oro nem tudja megvédeni őt itachi-tól,szerintem most az lesz hogy Sasuke elszökik és neki megy Itachi-nak,majd Itachi jól agyonveri mikor jönnek Naruto-ék Oro-hoz,de mivel Sasuke már elhúzott,mennek megmenteni,sőt talán még Oro-val is szövetkeznek,mert Oro-nak is célja hogy legyőzzék az Akatsuki-t,majd utána legyőzik Oro-t is az már úgy se lesz nagy szám

chilip

Quote from: carfanatic on 2007-02-23, 23:52:08
de Oro nem tudja megvédeni őt itachi-tól,szerintem most az lesz hogy Sasuke elszökik és neki megy Itachi-nak,majd Itachi jól agyonveri mikor jönnek Naruto-ék Oro-hoz,de mivel Sasuke már elhúzott,mennek megmenteni,sőt talán még Oro-val is szövetkeznek,mert Oro-nak is célja hogy legyőzzék az Akatsuki-t,majd utána legyőzik Oro-t is az már úgy se lesz nagy szám

oro leszarja az akatsuki-t és azt nézném én meg, hogy konohai ninják szövetkeznek konoha legnagyobb ellenségével...

Bishop

Oro nem szarja le,elösször is mert az Akatsuki most akarja megölni,másodszor meg Oro globális terveit akadályozza az Akatsuki
a közös ellenség rákényszeríti őket,pl szivesen megnéznék mondjuk egy Jiraya Oro párost együtt mondjuk az AL ellen

Vejiita

Na ez aztán a fordulat, végre valami igazán kemény fog következni! :Kiraly:
[spoiler]Nagyon akartam már látni Szászkét akció közben :szemuveges:[/spoiler]

Zen

Azért bennem nagyon motoszkál az, hogy anno azt mondták
[spoiler]Oro átka(?) megszűnteti a szabad akaratot, vagy valami ehhez hasonló.[/spoiler]
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Devian

Sasukenak van esélye végülis Oro már dögledezik abban a testben

LuckyDingo

Quote from: Devian on 2007-02-25, 01:50:02
Sasukenak van esélye végülis Oro már dögledezik abban a testben
Hát elvileg már mindent megtanult tőle, szal akár akkor is le tudná győzni, ha Oro fullos lenne , csak úgy nehezebben :D Amilyen roncs állapotban van szegény Orochimaru-sama, sztem nem lesz egy hosszú fightXDDD

Zelda

Egyetértek. Már épp kezdtem unatkozni rajta. Viszont az milyen kiábrándító, hogy Naruto keze darabokra tört. (Bár ahogy Kakashi mondta az erős jutsuk mind követelnek valami áldozatot.) De most őszintén mi lesz ha befejezi?? (Leszakad a karja?)

KeLa

Quote from: Zelda on 2007-02-27, 18:30:02
Egyetértek. Már épp kezdtem unatkozni rajta. Viszont az milyen kiábrándító, hogy Naruto keze darabokra tört. (Bár ahogy Kakashi mondta az erős jutsuk mind követelnek valami áldozatot.) De most őszintén mi lesz ha befejezi?? (Leszakad a karja?)
Vagy éppen az ellenkezője, ha tökéletesen megtanulja talán nem lesz ilyen gond...

chilip

Quote from: Zelda on 2007-02-27, 18:30:02
(Leszakad a karja?)

neki tökmindegy  :szemuveges: átmegy berzerkbe és visszanöveszti. erre ott mindenki más:  :wtf:

chilip

bazz mi lesz köv. chapterben itt egy kis ízelítő. sztem most látni fogjuk, hogy cserélt testet oro régebben (sztem most fogja megpróbálni sasukén, kérdés hogy sikerül-e neki)

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-03-02, 12:54:33
bazz mi lesz köv. chapterben itt egy kis ízelítő. sztem most látni fogjuk, hogy cserélt testet oro régebben (sztem most fogja megpróbálni sasukén, kérdés hogy sikerül-e neki)
Pontosan azt próbálja meg :P És ha lenne kedvem, akkor bemásolnám a scriptet, de nem akarom szétspoilerozni a topicot XD
[spoiler]Amúgy nagy valószínűséggel  /98%/ Oro meg fog halni -Sasuke által okozott szándékos kígyóölés XD-, szal R.I.P. Orochimaru-sama[/spoiler]

Vejiita

Tényleg... amúgy egyre inkább az a gyanúm, hogy Kishimoto lehet, hogy elfelejtette, hogy benne vannak még a történetben Hinata, Kiba és Shino is. :D
Mert elég sokminden történt már a TimeJump óta, és így semmi komoly akcióban nem szerepeltek még... :confused:

chilip

hát igen, gyanús volt már oro visszaemlékezése is, sztem is meg fog halni, vagy ha nem, összeverve elmenekül (és mostantól Sasuke is felkerül a tiltólistájára Itachi mellé :D )

Vejiita

Ugyan, szerintem Orochimaru lezúzza Sasuket. :lazza:
Mert ha Orochimaru-t lenyomják, akkor ki fogja legyőzni Itachit? Szerintem Sasuke-nak most sem lenne sok esélye Itachi ellen.
Na meg Orochimaru egy "legendary sannin", Sasuke pedig jounin-szinten lehet.
Véleményem szerint Orochimaru így vagy úgy átveszi az irányítást Sasuke teste felett.

KeLa

Quote from: Vejiita on 2007-03-04, 20:28:29
Na meg Orochimaru egy "legendary sannin", Sasuke pedig jounin-szinten lehet.
Hááát, sztem egy beteg, legyengült sannin = zseni, csodagyerek jounin szintű Sasuke  :3x3:

blackman

Hát Oro nem gyengén szét van csúszva, nem sok esélyt adok neki (ha nem lenne Kabuto, még annyit se).  :hehe:
Majd legfeljebb Szászke Edo Tensei-jel megidézi Itachi ellen és vele vereti el a jó öreg bátyust.  :hopp:  :lul:  :lul:

chilip

na ebben a fejezetben végre kiderül, és nem húzzák tovább => vagy oro megdöglött, vagy átment sasukébe:
[spoiler][/spoiler]
sztem Sasuke nyert, mivel oro ilyenkor mosolyogna erősen :D de ez nem biztos, remélem ez nem az utolsó lapja a mangának és csak jövő héten derül ki... mert akkor ölni fogok...

KeLa

Quote from: chilip on 2007-03-09, 16:11:07
remélem ez nem az utolsó lapja a mangának és csak jövő héten derül ki... mert akkor ölni fogok...
Nem remélted eléggé, ez az utolsó lap :D
Érdekes volt, fogalmam sincs h melyik győzőtt, de egy picit Sasuke felé hajlok (bár legbelül remélem h nem így lett, hajrá Oro!! :whoah:)