Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

chilip

ha oro győzött, mi értelme lenne Sasuke-t kergetnie Naruto-nak? csak a torka lenne véres a sorozatnak, amiért eddig küzdött a főhős, az örökre elveszett? ugyanmár... a testcserélő-jutsu érdekes volt, nem hittem volna, hogy egy másik dimenziót csinál magában oro és abba húzza bele a másik lelkét, majd elemészti... mondhatni elég gusztustalan, ahogy kinéz oro belülről... akkor már inkább Naruto csatornája :D

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-03-09, 23:25:55
Quote from: chilip on 2007-03-09, 16:11:07
remélem ez nem az utolsó lapja a mangának és csak jövő héten derül ki... mert akkor ölni fogok...
Nem remélted eléggé, ez az utolsó lap :D
Érdekes volt, fogalmam sincs h melyik győzőtt, de egy picit Sasuke felé hajlok (bár legbelül remélem h nem így lett, hajrá Oro!! :whoah:)
Gondolj bele.. Kit üldöz Naruto? Sasuke-t, Ki akarja kinyírni Itachit? Sasuke :O Orochimaru mit akart? Sasuket, de aztán mit akart? Semmit, ami a story szempontjából lényeges lenne, max elpusztítani Konohát, de az kit izgatXD
Szal Oronak már semmi funkciója nincs, mellesleg sztem ő örömében Ugrándozott volna, hogy végre belebújhatott a kedvenc kicsi Sasuke bőrébe és agyonhasználhatja végre a Sharinganját.
Sasukenek inkább olyan "nah ezzel is végeztem, delúzer ellenfél volt, remélem Itachi jobb lesz" arckifejezése volt XD

KeLa

Én még nem írnám le Oro-t :D

Lehetséges folytatás: Kabuto belép a szobába és Oro a maradék erejével ráveti magát (mert ugye nem tudjuk 100%-ra h meghalt) és megszerzi Kabuto testét :smile:

Liquid Snake

Oro biztos h nem halt meg. Ha meghal az sokkal nagyobb harc ztán fog bekövetkezni :) Bár arra én is kíváncsi vagyok hogy most Sasuke vagy Oro van a testben  :D

KeLa

Quote from: Liquid Snake on 2007-03-10, 12:06:50
Oro biztos h nem halt meg. Ha meghal az sokkal nagyobb harc ztán fog bekövetkezni :) Bár arra én is kíváncsi vagyok hogy most Sasuke vagy Oro van a testben  :D
Hm... talán mind2!!  :3x3:

chilip

Quote from: KeLa on 2007-03-10, 12:28:53
Quote from: Liquid Snake on 2007-03-10, 12:06:50
Hm... talán mind2!!  :3x3:
Hm... talán eggyikük sem, és zombi módjára mászkál Sasuke teste, azt mondogatva, hogy Kabuto  :merci:

LuckyDingo

Hát az Oro Kabutoba menekül még elmenne, de egy Skizo Sasukét nem fogadnék el :S

blackman

Skizo Sasuke  :lol:  :lol: Jól hangzik. Így már ketten lennének  Itachi ellen.  :muhahah:  :rotfl:

LuckyDingo

Quote from: blackman on 2007-03-10, 14:04:16
Skizo Sasuke  :lol:  :lol: Jól hangzik. Így már ketten lennének  Itachi ellen.  :muhahah:  :rotfl:
Szászke-kún egyedül akarja kicsinálni a Vidrát, szal esélye sincs hogy Oro benne maradjon :D Nagy csalódás lenne ha Oro nem halna meg.. beteg volt, őrült volt, Sasuke jobb, Oro- > nyekk, vége kipusztult :) Olyan régen halt már meg fontos kari /nah jó nem régen, de én Asumát annyira nem kedveltem :D -ismerek valakit aki most kinyírna XD ezér-/

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-10, 16:09:26
Olyan régen halt már meg fontos kari.
Hidan és Kakuzu - sztem őket azért fontosnak lehet mondani.

blackman

Ahogy Gaara mondaná: "There isnt enough blood.".  :uzi:

chilip

Quote from: KeLa on 2007-03-10, 16:13:55

Hidan (a hallhatatlan) nem halt meg, és sztem látni fogjuk még...

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-03-11, 01:29:47
Quote from: KeLa on 2007-03-10, 16:13:55

Hátőő mire kiharapdálja magát a betemetett gödör aljáról... az 1023. chapterben talán előkerül és akkor odamegy Shikamaru, mondja neki: He sikerült kimásznod.. ejnye -és visszarúgja a gödörbe

chilip

nem te pö($ erre gondoltam, a gyűrű-nek vmi fontos szerepe lehet. sztem így tartják a kapcsolatot, és azzal képesek a rejtekhelyre visszamenni azonnal. bár mozogni nem tud - így visszaportálni sem a rejtekhelyre - de vhogy vmilyen jutsu-val biztos rá lehet akadni... elvégre S-osztályú bűnözőkről van szó...

blackman

Majd előjön valamelyik fillerben és jól megkérdezi, hogy  :wtf: , hova lett az Akatsukija, meg az ő samája, mire Shikamaru meg Temari unokája rávágja, hogy "Már számítottam rád.", és megmutatja neki a mellette lévő új gödröt.   :hopp:  :rotfl:

Bishop

a gyűrűk szerintem a bijuu-k kiszívásában játszanak szerepet,mert mindenki csak nem tanulta meg azt a jutsu-t, talán ezzel tudja még egy picit irányítani is a leader a többieket,és most hogy hidan meg kakuzu is meghalt problémás lesz a kiszívás ezért kell nekik Oro gyűrűje és ezért akarják részben megölni őt

chilip

oro áruló, ezért akarják kicsinálni...

KeLa

Quote from: chilip on 2007-03-11, 01:29:47
Ha esetleg nem maradt belőle semmi, csak hamu, akkor hiába halhatatlan :D
(vagy talán szemenként össze szedi magát? :rotfl: :lul:)

LuckyDingo

Sztem vehetjük Úgy hogy Kakuzunak nyekk, Hidan meg R.I.P. /rest in pieces/ szalők kilőve :D Viszont a leader normális feje már érdekelne XD Utálom mindig csak a szemneit nézniXD bár már a hajszínét lehet tudni ^^

Bishop

Quote from: chilip on 2007-03-11, 10:43:44
oro áruló, ezért akarják kicsinálni...
mondtam hogy részben,lehetne sorolni hogy áruló na meg ha megszerzi sasuke-t akkor még gondot is jelenthet,de most csak a gyűrűről volt szó

smash++

Na én is csatlakozok lassan a manga group-hoz :D
Még azért egy kicsit levagyok maradva.Most van vége annak a bizonyos NAruto Sasuke találkának,ami az anime elején volt.
Lenne egy kérdésem.
Emlékeztek arra a részre amikor Naruto harcolt Oror ellen "4 farok" módban.Amikor vége lett a harcnak és Sakura gyógyította Naruto-t Yamato mondott vmit,Sakurának. 297 page 11 ha color-t veszem
Na erről az oldalról milyen szó maradt le szerintetek? Love him vagy Like him :D

Egyébként nekem nem tetszett annyira Naruto 4farkú állapota vagyis a rajz nem volt olyan jó.Egy nagy "fekete paca".
Érdekes tetszik,hogy Naruto mennyire erős,de valahogy nem ezt vártam,így valahogy nem az igazi.Az még cool volt amikor vörös szem,egy-két farok kint chakra körülötte.De ez a szétszedek mindent és mindenkit nem az igazi,főleg úgy hogy nem is Naruto harcol

Modify:
Még vmi.Az szerintem kurva szar volt amikor Sai átadta az ANBU listát.Azért ez egy kicsit túlzás szeritnem!!!!Most akkor kinél van a lista???,mert utoljára az ágyon láttam...

KeLa

[spoiler]LOL, mégiscsak Sasuke győzött... De ki kondolta volna h van benne annyi emberség h kiszabadítsa Oro kísérleti patkányait :D[/spoiler]

smash++

Na végre írt valaki :D.Már alig vártam.Reggel óta postolni akarok,de nem akartam az enyém után.
Akkor én is spoiler.
[spoiler]Most akkor Sasuke győzött?
Kicsit zavaró volt néha."Átvettem",de mit?Végülis akkor átvette a hatalmat.Ki volt az a kisérleti patkány?Nem váom.Most akkor Kabutonak is finoman célzott.Hogy mostantól nekem engedelmeskedsz!!!
Az meg megint milyen szar má!!!!!!!!Naruto új jutstu-ját nem használhatja.... :ejj:.Na nee máárrr.Ez milyen??!!!!Most szerezte,marha erős és nem használhatja,mert őt is harcképtelenné teszi. :wtf:  Ezért szenvedett ennyit...Mi a túrónak kell ilyen baromságokat kitalálni a készítőknek.Most akkor mi értelme volt az edzésnek azon kívül,hogy rájött a KG előnyére????Megtsnult egy király jutsut és nem használhatja,de semmivel nem lett gyorsabb.Szóval [---------------------------------------------------------] lyen messzi van még Sasuketól. [/spoiler].
Na végre kiadtam magamból :D

Modify: [spoiler]újra néztem.Végülis ha jól vettem ki Sasuke elfogyasztotta OROT,mert talán a szemei is megváltoztak.Vagy nem?Vagyis mintha magábaszívta volna Oro-t és a technikájit.Valaki magyarázza el mit olvastam!! :D [/spoiler]

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-03-17, 12:36:15
[spoiler]újra néztem.Végülis ha jól vettem ki Sasuke elfogyasztotta OROT,mert talán a szemei is megváltoztak.Vagy nem?Vagyis mintha magábaszívta volna Oro-t és a technikájit.Valaki magyarázza el mit olvastam!! :D [/spoiler]
[spoiler]A szemei sztem nem változtak meg, de én is úgy látom h nem csak egyszerűen megölte - így mondta: I've taken over, szal igazad lehet, sztem is elnyelte.[/spoiler]

blackman

[spoiler]Tsunade magyarázata Naruto kezére ésszerűen hatott. Bár lehet, mivel ez csak félig kész jutsu, ha teljesen elsajátítja, nem fog magában is kárt tenni. Ki tudja... Mindenesetre annak nem sok értelme van, hogy "nagy nehezen" megtanul egy technikát, aztán meg nem használhatja, mert még magában is kárt tesz  :ejj: [/spoiler]

[spoiler]Sasuke meg mostmár tudja a soult transfer technikát és most már ő is halhatatlan? Vagy hogy van ez?  :confused: És a következő chapter címe is sokat sejtet. Szóval lesznek még meglepetések.[/spoiler]

KeLa

Quote from: blackman on 2007-03-17, 14:55:33
[spoiler]Sasuke meg mostmár tudja a soult transfer technikát és most már ő is halhatatlan? Vagy hogy van ez?  :confused: És a következő chapter címe is sokat sejtet. Szóval lesznek még meglepetések.[/spoiler]
[spoiler]Ha így is van úgysem használná, hiszen a jelenlegi teste a legerősebb amivel szembe szállhat Itachi-val, uánna meg már mindegy neki, hiszen elérte a célját...[/spoiler]

Modify: Szinte mindegyik Narutos fórumon azt olvastam h Sasuke legyőzte Oro-t, de az nem halt meg...

smash++

Na de most aztán keverik a dolgokat a készítők :D.Én is a fentieket mondom,de nem tudom valahogy biztosra állítani,mert sikerült úgy kihozni ezt a ch-t,hogy ott motoszkál egy rakás mondatban és tettben egy kis másik jelentés is.

Lehet tényleg az a gond,hogy Naruto jutsuja nem tökéletes.De akkor sem értem.Az edzés alatt is elsütött párat és azok sem voltak tökéletesek,de mégsem félkézzel jött harcolni.
Mivel rájött erre a KG-s gyorstalpalóra most azt kéne látnunk,hogy elkezd új jutsukat tanulni...Végülis ezek szerint egy rakás mindent megtanulhatna.Megtanulta az egyik legnehezebbet az "elemetál irányitást",mostmár innen igazán nem nagy dolog megtanulni a wind jutsukat ha vannak egyáltalán  :confused:.
Én még arra leszek kíváncsi mi lesz a 2 és netán a 3. elementálja :D ?!
De az is furi,hogy ugybár Narutonak már egyszer kitört a nyaka és Róka koma helyre rakta.Beanda ha sejt regenerálódást ne tudná megcsinálni vagy vmi ilyesmit.Azért e nyakcsigolyát sem tudják a Medic Ninjak helyre rakni :D

chilip

Quote from: smash++ on 2007-03-17, 16:11:44
Na de most aztán keverik a dolgokat a készítők :D.Én is a fentieket mondom,de nem tudom valahogy biztosra állítani,mert sikerült úgy kihozni ezt a ch-t,hogy ott motoszkál egy rakás mondatban és tettben egy kis másik jelentés is.

Lehet tényleg az a gond,hogy Naruto jutsuja nem tökéletes.De akkor sem értem.Az edzés alatt is elsütött párat és azok sem voltak tökéletesek,de mégsem félkézzel jött harcolni.
Mivel rájött erre a KG-s gyorstalpalóra most azt kéne látnunk,hogy elkezd új jutsukat tanulni...Végülis ezek szerint egy rakás mindent megtanulhatna.Megtanulta az egyik legnehezebbet az "elemetál irányitást",mostmár innen igazán nem nagy dolog megtanulni a wind jutsukat ha vannak egyáltalán  :confused:.
Én még arra leszek kíváncsi mi lesz a 2 és netán a 3. elementálja :D ?!
De az is furi,hogy ugybár Narutonak már egyszer kitört a nyaka és Róka koma helyre rakta.Beanda ha sejt regenerálódást ne tudná megcsinálni vagy vmi ilyesmit.Azért e nyakcsigolyát sem tudják a Medic Ninjak helyre rakni :D

innen már csak az kéne, hogy megtanulja előhívni azt a chakra-pajzsot, amit a kyuubi is köré rak posessed formban a legelső formájában (az még nem sebezné úgy és irányítható lenne). egyébként szerintem ha naruto új elemet fog tanulni, az a tűz lesz :D majd csinál szép kis tűzvihart ;)

KeLa

Quote from: chilip on 2007-03-17, 16:25:42
egyébként szerintem ha naruto új elemet fog tanulni, az a tűz lesz :D majd csinál szép kis tűzvihart ;)
Naruto eleme a szél, sztem nem tud más elemi jutsukat használni. Volt egy teszt is, h milyen típus Naruto, amikor a kezébe adták azt a levelet...

chilip

Quote from: KeLa on 2007-03-17, 16:37:02
Quote from: chilip on 2007-03-17, 16:25:42
egyébként szerintem ha naruto új elemet fog tanulni, az a tűz lesz :D majd csinál szép kis tűzvihart ;)
Naruto eleme a szél, sztem nem tud más elemi jutsukat használni. Volt egy teszt is, h milyen típus Naruto, amikor a kezébe adták azt a levelet...

ott meg is mondták, hogy egy jounin általában 2 elemet tud használni már, és kivételes esetekben még kombinálni is tudják őket...