Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Devian

[spoiler]1.fogadjunk hogy nem lessz sasuke/itachi fight.... valamit csak dumálni akar
2.tobi legyakja a leaf teamet -->naruto berserk .. vagy talán látunk már végre valami Hinata/Kiba /Shino teknikát
3.Suigetsuék meg csak kardoznak egy sort a régi szép idők emlékére[/spoiler]

blackman

Azért Tsunade elérzékenyült egy kicsit. De már túl késő.

asd5ster

jó a manga :D....nincs esetleg lefordítva mert pár dolgot nem értek  ??

chilip

Quote from: asd5ster on 2007-12-01, 00:31:52
jó a manga :D....nincs esetleg lefordítva mert pár dolgot nem értek  ??

ideje komolyabban is angolt tanulni :D , kifizetődő ilyen hobbinál ;)

LuckyDingo

Hátőő egyre jobban unom és kezdem utálni a mangát /is/... egyrészt beállt a story, másrész meg olyan, mintha mindent egyszerre akarnának elintézni a végére -___-

smash++

Ritka szar volt ez a CH :)
Tsunade-s dolgot teljejsen feleslegesnek éreztem... Ennek max akkor van ételme ha Jiraiya túléli,de ez szinte lehetetlen.Így csak beletettek egy fölösleges érzelgős romantikás vmit,hogy még jobban sajnálják azok J halálát akik kötődnek az ilyen témákhoz.Mint pl ÉN :D
Mi ez a sz@r... be se fejezték a harcot,de már összeugrasztottak mindenkit.Most ez a divat?Mutatnak egy harcot és mielőtt vége lenne áttérnek egy másikra  :confused:
Azért nehogy már ennyire közel legyünk a végéhez...

asd5ster

azt még megkérdezném hogy a mangák melyik nap jelenneke meg ??

chilip

talán szerdán a weekly jump-ban... legalábbis szerdán vagy csütörtökön szokott fenn lenni a scan tokyotosho-n :)

asd5ster

asd5ster

miután sasuke legyőzi oruchimarut ( nem tom hogy kell leírni :) ) ...akkor két valaki csdatalakozik hozzá ...de azt nem értettem meg hogy kik ők és mi a szerepük ..
valaki  felvilágosítana  ?? :D

chilip

orochimaru :D
[spoiler=spoiler]Suigetsu - rab volt orochimarunál és kisérleti egyed is sztem
Juugo - kísérleti egyed volt (cursed seal tőle származik, a vére okozza)
Karin - orochimaru eggyik embere volt - ő lesz a csapat "szeme" , chakra érzékelő képessége van

hogy suigetsu és juugo miért kellett neki, nemtom mivel eddig egyedül karin is elég lett volna (tett rá célzást, hogy mind3ukat egy speciális tervre választotta ki)... a csapat nemsok mindenben segített sasukénak eddig, suigetsu egyszer megidézte mandát sasukéval eggyütt mikor menekült a robbanás elöl és karin volt az, aki megkereste sasukénak a többieket és info-val szolgált a környékről ahol épp haladnak/haladtak[/spoiler]

asd5ster

:merci:

akkor végülis semmi szerepük sincs :D

chilip

Quote from: asd5ster on 2007-12-02, 18:41:30
:merci:

akkor végülis semmi szerepük sincs :D

volt rá célzása sasukénak, hogy vmi spéci tervre kellenek, de eddig nem derült ki, hogy mi az. ebből csak azt szűröm le, hogy most biztos nem oldódik meg az itachi problémája... (mer ugye a mostani chapterben találkoztak újra)

asd5ster

na végigolvastam :)
kár hogy csak eddig van még meg...nemeg az is hogy az anime kurvára le van maradva :(

csacsa

Quote from: asd5ster on 2007-12-03, 22:41:07
na végigolvastam :)
kár hogy csak eddig van még meg...nemeg az is hogy az anime kurvára le van maradva :(

addig örülj míg ennyire le van maradva, mert ha megint beéri a mangát, jönnek az überfillergagyiságok... :ejnye:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

asd5ster

hát a fillereket nagyon utáltam a simában :D:D
ott át is lapoztam vagy 30 részt :)

van esély rá hogy az anime begyorsul?? mert egy hetet várni rohadt szar  :frown:

chilip

és mikor csinálnák meg? :D 1 hét 1 résznél nem lesz gyorsabb, inkább adjanak kicsit több mangaanyagot 1 részbe

ed.: apropó animés témát animés topicba  :ejnye:

asd5ster

szeintem meg vagy 30 résszel több le van gyártva mint amit leadtak..mindennél így van ( általában ) :D

na majd mostmár legközelebb tényleg az animesbe megy :D:D

a kedves mashasi kishimoto pedig elkezdhetne egy picit gyorsabban rajzolni :D

LuckyDingo

Quote from: asd5ster on 2007-12-04, 17:59:12
a kedves mashasi kishimoto pedig elkezdhetne egy picit gyorsabban rajzolni :D
A Kedves Masashi Kishimoto lenne? :XD Nah jó nem leszek szőrszálhasogató :P
Amúgy majd hülye lenne gyorsabban rajzoni. én nagyon úgy érzem, hogy ennek a mangának hamarosan vége van :/ Csak így olyan összecsapott :\

chilip

asd5ster

szerintem még rengeteg lesz..hol van az még hogy naruto hokage legyen..mégcsak 15 éves....legalább még 200-300 rész tippelek neki

KeLa

Quote from: asd5ster on 2007-12-04, 21:22:22
szerintem még rengeteg lesz..hol van az még hogy naruto hokage legyen..mégcsak 15 éves....legalább még 200-300 rész tippelek neki
Már volt egy timeskip, szal meg lehet oldani azt h Naruto hokage legyen feleennyi rész alatt :smile:

Már akartam írni h a kor nem akadály, mert Gaara is fiatalon lett kazekage, de aztán eszembe jutott h Naruto még értelmileg nincs olyan szinten :lul:

smash++

Quote from: asd5ster on 2007-12-04, 21:22:22
Lehet az előbb is.Hokage akkor is lehetsz pl ha feláldozod magad a faluért vmi mident elpusztító harcban,ami sanszos Naruto esetében :)

Ahogy Kela mondja.Naruto elég sokmindentől távol van még :D.

asd5ster

a főhősök nem halnak meg :ejnye:

chilip

itt nem biztos (bár nagy valószínűséggel nem fog, de nem elképzelhetetlen hogy feláldozza magát a levelek alatt rejtező titkos níndzsafaluért ;) )

LuckyDingo

nah sajna eljött, amire már lehetett számítani..
[spoiler]R.I.P. Jiraiya-sama[/spoiler]

chilip

nagyon jó, a végén nem tudatta az olvasókkal, hogy mire jött rá...  :ejj: de valószínüleg genjutsu az egész, mivel olyanokkal harcol, akikkel találkozott már, és a harc elején jira vagy az eggyik béka meg is jegyezte, hogy a legerősebb genjutsut a rin'negan-nal lehet elsütni...

LuckyDingo

Az durva lenne, hogy így veszi át az irányítást Jira teste felett.. fúú de rossz lenneeee >_< Kövirészben már neki is olyan szeme lenne -_-

smash++

chilip

lehetne belőle jó kis sub-plot. Jiraya vs. Naruto team (esetleg sasuke-val) és sharingannal feloldanák Jira-chanról a genjutsut... addig lehetne naruto-nak is 1-2 powerup... ez így még egész türhető lenne, csak meg ne haljon nekem >_<,