Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: Venom on 2008-05-29, 01:51:24
Az utolsó Naruto részben Konoha már porig égett, hullák fekszenek a romok között, Sasuke pedig épp Narutot belezi ki lassan és fájdalmasan. Alul pedig nagyjából az áll majd japánul a mangaka tollából: "Elnézést, de elrontottam a manga címét.. a következő kiadásban átírjuk Sasuke-ra. Tényleg bocs.. With love:Masashi Kishimoto"
Fix'd  :lazza:

smash++

Quote from: smash++ on 2008-05-10, 16:21:33
Nem gyengén sokat írtetok  :he:

[spoiler]Miközben olvastam, gondolkodtam azon, hogy na erre írok valamit, erre 3 postal lejebb már valaki leírta :)

Azzal kezdem, hogy Tobi mondókáját igaznak veszem, mert egyébként nem lehet véleményt írni. De ettől még lehet kamuzik, hogy Sasuke társuljon vele...
A lényeg, hogy Itachi kinyírta a klánt és nem egyedül hanem Madara segítségével (ezt talán Itachi mondta). Marha érdekes, hogy sikerült nekik egy olyan Konoha fan-t alkotni aki a saját klánja és családja ellen fordul  :gyagya:

Engem inkább az érdekelne, hogy milyen klán volt a Senju... szerintem ugyanaz a vegyes saláta mint most Konoha. Magyarul tényleg nem voltak gyengék, de azért érdekes, hogy egy ugyanakkora létszámú Uciha ninjaval feltudják venni a versenyt  :confused:. Mondjuk Tobi úgy meséli, mintha alapjában véve csak a 2. legerősebbek lettek volna "We were the only clan who was a match for them". Végülis egy Uciha a harc folyamán hihetetlenül fejlődik, mert egyre több techet szív magába, vagy nem? Na mindegy, énaz Uciha klant erősebbnek tartom, mint bármlyik másikat, mégis egy igazi warrior klán volt, aki bármilyen techet megtanul. Szóval vagy nem volt elég tehetség náluk vagy Hashirama egymagában a Senju felé nyomta a mérleget.

Tobi tesója felajánlotta a szemét neki és elfogatta,szóval ez még ok, sőt félelmetesen hasonlít Sasukere a srác :).  Madaranak igaza volt, állandóan nyírták egymást és most legyünk haverok... Hány szülőt, fiút, lányt öltek meg valakinek. Érdekes lehet,így egy falut felépíteni  :confused:

Alapvetően nem értem Tobinak miért volt gond az első Hokage kérdés, hiszen még ő is felnézett rá. Habár tény és való, elcseszett dolog, hogy nem kapott semilyen pozíciót a fő alapítók egyiker  ::)

Tobi is csak vaalmilyen szinten beakart kerülni a vezetők közé, hogy a klán ne gyengüljön, szóval nem lázadásról volt szó!!!! De ellen fordultak a saját társai. Emlékezzünk vissza, érdekes módon Danzu az a kutya sem halt még meg, pedig ő is az első Hokage "ellen fordult"...

Tobi elment, iagaza volt és visszatért egy revansra, szintén igaza volt. Nem akarta Konohat elpusztítani, szerintem... ^^"
A kilenc farkú pedig szerintem bosszút aakrt állni a falun, hiszen akkor ott ős is veszített és az eddigi természetét ismerve nem volt könnyű neki megemészteni.

Innentől meg megint érthető, hogy az Uciha-k nem akartak egy ketrecben élni. A Harmadikban pedig nem csalódtam, ő legalább mindenki mellett kiállt... és innen látszik hogy Hokagenek lenni kevés, azt a  hármat lekell gyilkolni :)

Itachira most valahogy nem vagyok kíváncsi, ennyire nem szerethette Konohat vagy úgy gondolta ne legyenek két oldalon halottak, így megölte az egész klánt és legalább a kis tesó is garantáltan életben maradt. Habár nőt, gyereket ölni nem lehetett egyszerű...
[/spoiler]

Mit szeretnék most majd látni?! Sasuke és Team Hebi+Tobi Konoha ellen megy, mondjuk egy egész falu ellen talán ők kevesek és ezért kellhetnek a jinjuriki-k
Majd hősi halált fognak halni az utolsó Ucihak,de legalább a két öreget és Danzot magukkal viszik...

Úgy tűnik ha igaz amit mondotok valaki meghallgatta a kívánságom :D

Talán ezzel megtudok magyarázni eg ykét érdekes kérdést.
1 Sasuke Itachi megölve meszerezte az MS-t, ez szerintem tiszta és ok.
2 Sasuke megkapta Itachi szemeit! Csak azt kihagyták, de mi másért vitték volna el a testét.
http://www.onemanga.com/Naruto/396/07/
http://www.onemanga.com/Naruto/395/16/

Gondolom Madaranak is olyan szeme van mint Sasukenek, csak ezt a KS-t is aktiválni kell.

3 Aloe Vera minek jegyezte volna fel a harcot ha nem azért, hogy Madara tisztában legyen Itachi és Sasuke képességeivel, vagyis ne legyen meglepetés tech ellene.

Bishop

Sasuke egy utolsó idióta, azt se tudja mi a bátya kivánsága. Itachi azért szenvedett ennyit és halt meg hogy védje Konohat és hogy ne legyen háboru erre EMOboy azért is jobbnak érzi magát. Remélem mostmár le sz valaki aki kicsit alázatra neveli :uzi: :__devil:

Nem csak Itachi testét de mindegyik halott Akatsukisét elviszik.

smash++

Quote from: Bishop on 2008-05-29, 11:20:07
Sasuke egy utolsó idióta, azt se tudja mi a bátya kivánsága. Itachi azért szenvedett ennyit és halt meg hogy védje Konohat és hogy ne legyen háboru erre EMOboy azért is jobbnak érzi magát. Remélem mostmár le sz valaki aki kicsit alázatra neveli :uzi: :__devil:

Nem csak Itachi testét de mindegyik halott Akatsukisét elviszik.

Szerintem nyílvánvaló, hogy Sasuke előbb utóbb veszíteni fog, szóval eljön a te időd is ;). Az animeben is mindig ez volt. Sasuke feltuningolta magát Gaara ellen és Naruto verte le. Szóval most is Naruto fog győzni és mindig Naruto fog győzni, mert ő az aki igazából soha nem kapott ki és azt se tudja milyen érzés az amikor komoly harcban állandóan veszítesz. Mindenki leszólja Sasuke-t pedig ő megérdemelt egy power up-ot

Igaz,de azzal, hogy elvitték a testét és említettéka  másik linkben, hogy "fading away fast" talán magyarázható, hogy megkapta Sasuke a szemeit.

Nem értem azon miért kell kiakadni, hogy Konoha ellen megy. Gondoljatok bele...
Sasuke egész klánját és családját megölte Itachi a szeretett testvér, ebben a hitben élt éveken keresztül és ezért edzett.
Konoha felnevelte és vigyázott rá.
Most kiderül, Itachi parancsra cselekedett és azért ölt meg mindenkit, hogy Konoha megússza 0 áldozattal, természetesen Sasuke kivétel lett. Szeretett Konohaért mindent.
Konoha az ahol nevelkedett nem más mint egy hazug falu, ahol csak kihasználták a tesót és őt is átverték, sőt akár meg is ölték volna ha nincs Itachi.
Kb ez lehet most a fejében.

Én simán megölném a vezetőket, a 3 öreget. Kétlem, hogy egész Konohat elakarja pusztítani. De ha igen akkor az egy picit túlzás...

Bishop

Itt már minden túlzás, igazán ülhetne a se**én kicsit és várhatna az alkalomra, addig is látnánk kicsit mást is mint EMOboy-t. Tőlem menjen Konohanak, de ez a végtelen önteltség hogy csak úgy nekirohan.
Biztos Naruto győz de vagy valami rohadt nagy plottal vagy a sorozat legvégén. Azt meg hogy ki mit érdemel meg sztem ne menjünk bele, Naruto nem nem vesztett hanem egyszerűen mindenki le**arja. A powerup is túlzás. Elsőnek Kirin, majd most Tsukoyomi Amaterasu és Susanoo, most meg saját MS meg EMS. Nameg Team Eagle :lame:
Mind1 lesz ami lesz de akkoris elég lame ahogy alakulnak a dolgok.

smash++

Még nem láttam a teljes fordítást és még nem láttam a kövi ch-t sem, így nem merem állítani, hogy csak úgy nekirohan. Azért azzal még szerinem ő is tisztában van, hogy azért Konohaban nem kevés erős ninja van aki lehet egyedül nem olyan kiemelkedőek, de együtt győzhetnek. Pár Akatsuki már benézte. Csak nem nyílt háborúra készül.
Max ha Pain és a faluja mellé áll.

Szóval engem nagyon érdekel ebből mi lesz!

Azt viszont el kell fogadni, hogy Oro és Itachi is kikerült az ellenfelek köréből és pár Akatsuki tag. Kell valaki aki erősebb tőlük (Oro+Itachi). Így Sasuke átvette Oro és Itachi pozícióját valamilyen szinten és "powert" is kapott hozzá.
Tegyük fel nincs ez a power up. Itachi halála után kicsit nehezebb lenne megszerzeni ezeket e techeket. Így picit leegyszerűsítették a dolgokat. De az MS és a KS szerintem érthető és jogos, a többi már picit túlzás (de ez van).

Venom

Naruto egyszer veszített érdemben, az pedig a Sasukeval való harc során történt.


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Liquid Snake

#1567
Az lenne a legjobb ha Team Hebi + Akatsuki egybeolvadna és Sasuke lenne a vezetőjük. Madara úgyis gyenge. Így legalább van esély pár nagyon brutális fightra :) Úgyértem, hogy a Konoha hanyagolt ninják is újra szerepet kaphatnának egy-egy durva harcban. Értem ezalatt Shino,Kiba,Shikamaru,Neji,Lee,Chouji,Hinata,Ino,Tenten stb... Mily szomorú, hogy a legelhanyagoltabb Konoha ninja sztem Naruto... :)

smash++

Quote from: Venom on 2008-05-29, 15:31:45
Naruto egyszer veszített érdemben, az pedig a Sasukeval való harc során történt.
Ez igaz. De az aztán a nagyon ritka pillanatok egyike, elkerülhetetlen volt. Még előtte, pont azzal alázták Sasuket, hogy ha Naruto rasenganja eltalálja ott marad. persze a harc közben érdekes módon egy szintre lett téve  ::)
azt azért ne felejtsük el, hogy Naruto az elején nem harcolt komolyan, szerintem.

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-29, 18:59:11
Madara úgyis gyenge.
LOL. Ehhez képest elég lazán nyomta Narutoék ellen :D

Kraivan

#1569
Hááát

Egy hetet várni erre...
Igazából 4-5 régebbi mangából összeválogattak 15 oldalt és a maradékra betették a OMGWTFPWNZORszempillantást...
Team Hebi helyett Eagle... Oro helyett Madara lett a tag...

Úgy tűnik az Uchiha klán ilyen emos klán...
Ugyebár lélektani hatásokra jön elő a sharingan...
Ha félsz (erőteljes stressz... harci félelem) előjön...

Majd nagyobb stresszre fejlődik...

A mangekyo akkor jön elő ha a legjobb haverod kinyírod... Vagyis bedepizel...

Most meg megjelent ez...
Sasuke szintet lépett:
[spoiler]Tudja milyen színű a tükör, csak nem mondja meg...[/spoiler]

LuckyDingo

Van az a kép, ahol Sasuket utoljára homlokon koppintja Itachi.. az naon loool :D Itachi, mint egy zombi, Sasuke meg halálra rémülve.. ez színezés és Signature gyanús XD
Nem volt ez amúgy olyan rossz.. lol :D Csak mondjuk 3 fontos oldal volt:
1.Sasuke... sorry
2.Team ex-Hebi rendben vany /Felmerül a kérdés, hogy Kisame-Suigetsu fightot egy az egyben elfelejthetjük?/
3. Team Eagle + Thermonuclear-eyes,, opened by Sasuke  O.Ó "Me.. orc/Uchiha/... me.. have... sharingan extreme.. me Crush Konoha"
Szal kábé ennyi volt :D Tényleg nem egy nagy eresztés.. főleg, hogy már kedden-szerdán lelőtték Sasuke szemét spoilerben lol :)

Liquid Snake

#1571
Hát nemtom ki mit gondol de azért gondoljátok bele magatokat Sasuke helyzetébe. Megölik az egész családját bosszút esküszik a testvére ellen aki az egyetlen megmaradt Uchiha rajta kívül... Amikor véégre megöli a testvérét kiderül, hogy ő valójában nagyon messze állt atól amit hittek róla, és az is kiderült, hogy az egész családja Konoha miatt halt meg. Nemtom ti mit csinálnátok de nekem is lazán az lenne az első tervem, hogy a föld szintjével tegyem egyenlővé Konoha-t...

LuckyDingo

#1572
Quote from: Liquid Snake on 2008-05-30, 14:19:29
Hát nemtom ki mit gondol de azért gondoljátok bele magatokat Sasuke helyzetébe. Megölik az egész családját bosszút esküszik a testvére ellen aki az egyetlen megmaradt Uchiha rajta kívül... Amikor véégre megöli a testvérét kiderül, hogy ő valójában nagyon messze állt atól amit hittek róla, és az is kiderült, hogy az egész családja Konoha miatt halt meg. Nemtom ti mit csinálnátok de nekem is lazán az lenne az első tervem, hogy a föld szintjével tegyem egyenlővé Konoha-t...
Bocs, de ahogy már fentebb említették, nem Konohát kéne kicsinálni, mert az egész csak a vezetőség miatt volt.. Sasuke meg kinyírna mindenkit..Elég lenne Tsunadét /teljes legyen a sannin gyilok/ meg az öregeket + Danzou-t leölni és megvan a bosszú ennyi :D

Jobban belegondolva, Sasuke helyében kinyírnám magam. Nem látta a mindentlátó szemeivel az igazságot és kinyírta az egetlen élő rokonát O.O ha magával végezne, mehetne a Pokolba, mint a többi Uchiha.. aztán annyit shurikengyakorlatozik a bátyussal, amennyit csak akar.. XD

Liquid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2008-05-30, 14:45:10
Quote from: Liquid Snake on 2008-05-30, 14:19:29
Hát nemtom ki mit gondol de azért gondoljátok bele magatokat Sasuke helyzetébe. Megölik az egész családját bosszút esküszik a testvére ellen aki az egyetlen megmaradt Uchiha rajta kívül... Amikor véégre megöli a testvérét kiderül, hogy ő valójában nagyon messze állt atól amit hittek róla, és az is kiderült, hogy az egész családja Konoha miatt halt meg. Nemtom ti mit csinálnátok de nekem is lazán az lenne az első tervem, hogy a föld szintjével tegyem egyenlővé Konoha-t...
Bocs, de ahogy már fentebb említették, nem Konohát kéne kicsinálni, mert az egész csak a vezetőség miatt volt.. Sasuke meg kinyírna mindenkit..Elég lenne Tsunadét /teljes legyen a sannin gyilok/ meg az öregeket + Danzou-t leölni és megvan a bosszú ennyi :D

Jobban belegondolva, Sasuke helyében kinyírnám magam. Nem látta a mindentlátó szemeivel az igazságot és kinyírta az egetlen élő rokonát O.O ha magával végezne, mehetne a Pokolba, mint a többi Uchiha.. aztán annyit shurikengyakorlatozik a bátyussal, amennyit csak akar.. XD

Jaja mondjuk én is gondolkoztam így rajta és az akkori Konoha a hibás ha most lerohanja azzal nem bosszul meg semmit. Max ha Danzou-t megöli... Hát mind1 nem gondolkozok többet úgyis felesleges :D

smash++

Ez az új CH finoman szólva kevés volt.
Madara nekem mindig gyanús amikor a sharingan szemeivel néz.
Madara célja = Oro céllal -> Sasuke teste :D
Sasuke elég őrült fejet vág a végén :)
Kemény harcok lesznek itt úgy érzem...

MacKenzie

Nekem van egy tippem, hogy ez merre tart. Naruto absolue pozitív hősnek számít és amikor Sasuke Konoha ellen vonul igy vagy ugy (elvvel vagy shurikennel) legyőzi vagy meggyőzi, ha Naruto Hokage lesz segít visszaállítani az Uchiha-k becsületét.
Nothing Personal... Kid.

Pr3d4k1ng

Egyre szarabb a Nar... Sasuke manga.
Milyen már 4-en vannak és elakarják pusztítani Konohát, még ha az Akatsukival is összeállnának, (már aki életben maradt,) akkor sem látok sok esélyt.
4+3 (- Zetsu mert ő nem harcol) egy egész falu ellen?? NANEEEEEEEEEEEEEEE!!!  Ennyire Sasuke nem lehet táp!!:gyagya:  :falba:  :falba:
Kisameval most mi van???? Meghallt???
BAssza már meg a legjobb Akatsukisok meghaltak akkor.  Sasori, Hidan, Kakuzo, Deidara, Itachi és most Kisame.
Megcsinálnak egy S-rangú táp ninjákból álló szervezetet és erre meg hirtelen hullnak mint a legyek.  :grrr:
Ott van Pain, Conan, Tobi/Madara és Zetsu aki csak infot gyűjt és semmi harc.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

chilip

nem hinném hogy halott, meg Orochimaru is pár év alatt összehozott egy kissebb ninjafalut és háborút robbantott ki konoha ellen, nem hinném hogy egy ilyen bandának olyan nagy nehézség lenne... vagy titkon kinyírják a vezetőit a falunak...

Liquid Snake

Ismét nemtudom miért sír a szája mindenkinek. Hol volt az akár egy betűvel is megemlítve, hogy most azonnal mennek és leigázzák Konoha-t? Kurvára sehol nem volt ilyen. Sasuke új "célt" tűzött ki maga elé és ennyi. Ehhez is hozzá fog készülni mint anno a Team Hebi szervezéséhez is. Főleg, hogy ebben az évben már nem lesz több Sasuke fight, Sakura és Kakashi jön... Ne gondolkodjon előre senki mert mindig csak a sírás van belőle:  Sasuke túl táp  :bruhuhu: Naruto gyenge  :bruhuhu: Akatsuki halott ( holott még ki tudja kik csatlakoznak meg Sasuke-nek/Madara-nak is milyen terve van velük)  :bruhuhu: 4en leigázzák Konoha-t  :bruhuhu:... Mindig mikor bejövök a topicba csak azt látom, hogy valaki sír valamiért, nem az, hogy kivárná már végre, hogy hogy alakulnak a dolgok a tetves mangában... Csendbe kell maradni, a normális véleményeket megosztani és várni a fejleményekre nem telesírni a topicot. Idegesítő, hogy egy normális hozzászólást nem lehet olvasni immár oldalakon keresztül mert csak az van, hogy miért ez? miért az? de szar meg lame stb... Jah és mellesleg Kisame-t sem értem, hogy miért temetitek mikor egy büdös szó nem volt róla, hogy meghalt. Miért halt volna meg? Ki ölte meg? Öngyilkos lett mert meghalt Itachi? Arrrghhhh  :falba: :falba: :falba: Lehet én vagyok a hülye de felidegesítenek az idióta találgatások + a folytonos negatív kritikák.

LuckyDingo

Quote from: Pr3d4k1ng on 2008-05-31, 15:46:40
Kisameval most mi van???? Meghallt???
Senki se tudja.. de szerintem nem halt meg..
Quote from: Pr3d4k1ng on 2008-05-31, 15:46:40
BAssza már meg a legjobb Akatsukisok meghaltak akkor.  Sasori, Hidan, Kakuzo, Deidara, Itachi és most Kisame.
Megcsinálnak egy S-rangú táp ninjákból álló szervezetet és erre meg hirtelen hullnak mint a legyek.  :grrr:
Ott van Pain, Conan, Tobi/Madara és Zetsu aki csak infot gyűjt és semmi harc.
Honnan veszed, hogy meghalt Kisame lolmá? XD meg azt is hogy Zetsu nem harcol.. méne harcolna? :D Nemhiszem, hogy csak a Földben bújkálás miatt vették be Aloe-kunt az Akatsukiba.
Amúgy most nem tom mi a gond.. sztem teljesen normálisan hullott el az akatsuki fele.. ők se szuperman-ek.. kivéve Hidant.. de ő most is elvesztette a fejét, bár még él.. pár mázsa föld és kőtörmelék alatt ugyan.. XD

És Chilipnek igaza van.. még sokan is vannak egy bérgyilkos misszióra :D
Meg ha belegondolsz hogy  top ninják Konohában, mint pl Gai meg a tanítványai nem bírtak egy gyengus Kisame utánzattal, akkor ha Most mondjuk Sasuke köbö fele olyan erős, mint Kisame, még akkor is simán elbír egy halom ninjával + ott az űberimba MS, amivel kábulatba ejtheti az egész falut.. csak sztem annyira nem hülye, hogy head on bemászik Konohába és rombol, mint  Godzilla Tokiót.

Bishop

Én kinézem belőle, már teljesen bekattant  :D Szegény ayga felmodnta a szolgálatot

smash++

Én azt nem értem, hogy Hidanban mi a kibebaszott jó. Szerintem a legeslegszarabb Akatsuki tag, sőt a legelcseszetebb ninja... Az ok, hogy jól néz ki. De milyen képessége van már...ez még a Narutoban is sok nekem, jah és talán az egyik legbutább tag volt.

Vegyük azt alapul, hogy Sasuke egyből neki rohan Konohanak, mert van akinek így jött le. Na de ha így is lenne akkor mi van?!
Csak gondoljatok bele. Erről ki tud? Kurvára senki Konohaból.Másik Itachi+Madar megölte az egész Ubiha klánt még ha nem is volt erős a megmaradt klán (amit kétlek, mert biztos nem voltak gyenge ninjak úgy általában). Most meg Itachi helyett Sasuke és még plusz S osztályú ninjak. Itachi és Kisame ha akarták volna bárkit elintézhettek volna Konohabn, mint assasin mission :) lol
Szóval ha azt vesszük, hogy még plusz az Akatsuki tagok is kiegészítik Sasuke csapatát, simán van esélyük.
Crush Konoha nem biztos úgy van, hogy akkor most fejjel a falnak. Leht okosan is csinálni, mint Oro, habár benézte, de nem alakultak rosszul a dolgok.
Crush Konoha azt is jelentheti, hogy a vezetőket kiiktatják és bevonnak más falut és kész. Káoszban nehéz védekezni.

Szóval nem tudni pontosan mi lesz és ezért nem kéne ennyire leírni a mangat is. Kurva jó harcokat láthattunk eddig szerintem. Azon is tegyük túl magunkat, hogy Sasuke már túl erős. Ígyis úgy is veszíteni fog. Ő nagyon komolyan vette ezt a pár évet és most be is kattant picit.

Én annak lehet nem örülnék, ha Naruto meggyőzné őt, hogy "gyere vissza barátom, majd ha Hokage leszek újra csillogni fog az Uciha klán". Itt valakinek meg kell halnia :) (vagy nem)

Liquid Snake

Quote from: smash++ on 2008-05-31, 21:16:20
Én azt nem értem, hogy Hidanban mi a kibebaszott jó. Szerintem a legeslegszarabb Akatsuki tag, sőt a legelcseszetebb ninja... Az ok, hogy jól néz ki. De milyen képessége van már...ez még a Narutoban is sok nekem, jah és talán az egyik legbutább tag volt.

Vegyük azt alapul, hogy Sasuke egyből neki rohan Konohanak, mert van akinek így jött le. Na de ha így is lenne akkor mi van?!
Csak gondoljatok bele. Erről ki tud? Kurvára senki Konohaból.Másik Itachi+Madar megölte az egész Ubiha klánt még ha nem is volt erős a megmaradt klán (amit kétlek, mert biztos nem voltak gyenge ninjak úgy általában). Most meg Itachi helyett Sasuke és még plusz S osztályú ninjak. Itachi és Kisame ha akarták volna bárkit elintézhettek volna Konohabn, mint assasin mission :) lol
Szóval ha azt vesszük, hogy még plusz az Akatsuki tagok is kiegészítik Sasuke csapatát, simán van esélyük.
Crush Konoha nem biztos úgy van, hogy akkor most fejjel a falnak. Leht okosan is csinálni, mint Oro, habár benézte, de nem alakultak rosszul a dolgok.
Crush Konoha azt is jelentheti, hogy a vezetőket kiiktatják és bevonnak más falut és kész. Káoszban nehéz védekezni.

Szóval nem tudni pontosan mi lesz és ezért nem kéne ennyire leírni a mangat is. Kurva jó harcokat láthattunk eddig szerintem. Azon is tegyük túl magunkat, hogy Sasuke már túl erős. Ígyis úgy is veszíteni fog. Ő nagyon komolyan vette ezt a pár évet és most be is kattant picit.

Én annak lehet nem örülnék, ha Naruto meggyőzné őt, hogy "gyere vissza barátom, majd ha Hokage leszek újra csillogni fog az Uciha klán". Itt valakinek meg kell halnia :) (vagy nem)

:tezsvir:

Hogy említetted Oro-t eszembe jutott, hogy ő kb egyedül vette be majdnem egész Konoha-t. Jó voltak még ilyen selejt ninják mellette de az sztem nemsokat számít. Plusz ugye azok akiket az akkori Chuuninok győztek le. Neji,Lee,Shika, stb stb. És Oro is csak azért "bukott el" mert nem ismerte azt a rejtett Jutsut amit a 3ik bevetett ellene, az a léleklopó vagy mi nemtudom már a nevét. Szóval ha azt nézzük most Sasuke-ék kb 4szer olyan erőben vannak mint Oro akkor + ha Akatsuki is velük van akkor pedig 10+szor olyan erősek. Méghogy nincs esélyük... Na de mind1 majd szépen jönnek ki a ch-k és mindenki meglátja, hogy mi fog történni :)

Bishop

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-31, 21:45:18
az a léleklopó vagy mi nemtudom már a nevét.
Shiki fuujin

Nem értem miért hiszi mindenki azt hogy most az Akatsuki odadugja a képét, ez az egész Sasuke meg Madara Magánakciója, meg Sasuke pont az a tipus aki nem fogad el segítséget Team Eagle megy(vagy mia  turó most a nevük) nem Akatsuki. De az tény hogy nég ígyis Erősebbek.

Na még akartam valamit írni, de elfelejtettem, majd editelem ha eszembe jutott :angyali:

Prof. William

#1584
Kicsi Sasuke milyen vidám volt mindig. :)

Úgy tűnik a Uciháknál családi vonás hogy egyre emósodnak ahogy telik az idő... Az 50 éves kort már egy sem éri meg mert addigra felvágáják az ereiket...

Liquid Snake

Quote from: Bishop on 2008-05-31, 22:42:55
Quote from: Liquid Snake on 2008-05-31, 21:45:18
az a léleklopó vagy mi nemtudom már a nevét.
Nem értem miért hiszi mindenki azt hogy most az Akatsuki odadugja a képét, ez az egész Sasuke meg Madara Magánakciója,

Hát csak annyiból lehet ezt gondolni mivel az Akatsuki vezére Madara :) Sztem nem fogja csak úgy végignézni az eseményeket. + jól jön neki az alkalom, hogy beszerezze Naruto-ból a Kyuubi-t mert ugye azt még mindig nem tudjuk mi a végső célja a Bijuu-kkal...

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2008-05-31, 23:28:36
Quote from: Bishop on 2008-05-31, 22:42:55
Quote from: Liquid Snake on 2008-05-31, 21:45:18
az a léleklopó vagy mi nemtudom már a nevét.
Nem értem miért hiszi mindenki azt hogy most az Akatsuki odadugja a képét, ez az egész Sasuke meg Madara Magánakciója,

Hát csak annyiból lehet ezt gondolni mivel az Akatsuki vezére Madara :) Sztem nem fogja csak úgy végignézni az eseményeket. + jól jön neki az alkalom, hogy beszerezze Naruto-ból a Kyuubi-t mert ugye azt még mindig nem tudjuk mi a végső célja a Bijuu-kkal...
World Domination XD Az a cél :D Konoha lerombolása és a Hidden Rain vagy Mist, vagy milyen faluba beolvasztása már jó kiinduló pont :D Konoha a legbefolyásosabb ninja falu, szóval érthető lenne, ha Madara nem elpusztítani csak elfoglalni szeretné és jelen pillanatban képes az ős-Uchiha befolyásolni Sasuket.   Aztán meg bealázzák az összes falut a bijuuk erejével és kész is. :) Sasuke lehet a Hokage Madara a tanácsadó.. Naruto meg egy csöves, aki mindennap leissza magát és arról álmodik, hogy ő lesz a hókágéj! XD

Bishop

#1587
Madaranak semmi értelme vinni az Akatsukit, ha ennyire akarta volna megtehette volna nagyon rég, sőt voltak már jobb napjai is az Akatsukinak. Suigetsu biztos nem viseli el Kisamet mint csapattárs, Zetsu sose volt a za harcos tipus,bár elképzelhető hogy ő ott lezs. Pain meg most olvasztja az arzenáljába Jiraiyat :bruhuhu:

edit: Madara sztem csak Sasuket kiséri hogy szemmel tartsa, az hoyg a Team akármivel mi lesz az neki édes mind1, Konohaval meg sztem még vanank tervei vagy még nem akart nekirontani. Ez az egész bolond Sasuke agyából ugortt ki.

Van egy elméletem hogy végződik ez az egész. Sasuke bosszúmánia már egyszinten van Kid szimetriamániájával :D még egy bogárért is bosszút állna. Naruto meg fog halni Madara meg az Akatsuki által ezért amikor Konohat már kiírtotta kiírtja team akrámit meg az akatsukit is, majd mikor ez is megvan járja az a országot mert ugye mindig lesz kin bosszút állnia végül már cska ő marad és mivel bosszút kell álnia akiket megölt. Magával is végez. The End :D

smash++

Quote from: Bishop on 2008-05-31, 23:41:57
Pain meg most olvasztja az arzenáljába Jiraiyat :bruhuhu:

Nagyon remélem, hogy nem. Nem úgy tűnt mintha pályáztak volna a testére és a elég mélyre süllyedt... így Konohaba se tudják visszavinni testét.

Szeritem az telljesen világos, hogy Madara marhára nem azt akarja mint Sasuke. Sasuke jelenleg inkább egy eszköznek tekinthető.
Pain célja teljesen világos -> World Peace :D

Én nagyon várom a kövi CH-kat, mert úgy érzem nagyon sötétben tapogatózzk. Itt a pont, hogy ezért is jó a manga, mert azért nem olyan könnyű megmondani, hogy mi lesz. Nem úgy mint a Bleachben :), ott jóval nagyobb százalékban megtudod mondani.
Pl Chronus lehet már most metudná írni a kövi 30 Bleach CH történéseit 70-80%-ban true eredménnyel :)
Én biztos nem, mert nincs ilyen tapasztalatom és képességem

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2008-05-31, 23:56:22
Quote from: Bishop on 2008-05-31, 23:41:57
Pain meg most olvasztja az arzenáljába Jiraiyat :bruhuhu:

Nagyon remélem, hogy nem. Nem úgy tűnt mintha pályáztak volna a testére és a elég mélyre süllyedt... így Konohaba se tudják visszavinni testét.

Szeritem az telljesen világos, hogy Madara marhára nem azt akarja mint Sasuke. Sasuke jelenleg inkább egy eszköznek tekinthető.
Pain célja teljesen világos -> World Peace :D

Én nagyon várom a kövi CH-kat, mert úgy érzem nagyon sötétben tapogatózzk. Itt a pont, hogy ezért is jó a manga, mert azért nem olyan könnyű megmondani, hogy mi lesz. Nem úgy mint a Bleachben :), ott jóval nagyobb százalékban megtudod mondani.
Pl Chronus lehet már most metudná írni a kövi 30 Bleach CH történéseit 70-80%-ban true eredménnyel :)
Én biztos nem, mert nincs ilyen tapasztalatom és képességem

Sztem ha Painnek kell A Kyuubi, akkor minden bizonnyal felhasználja Jira kinézetét... sajna.
Igen madara csak eszköznek tekinti Sasukét.. Amúgy Már az első pár chapterben megmondta Sasuke, hogy ő csak egy bosszúálló XD Eddig okésan alakítja a szerepet  :)

Az a 70-80% kicsit sok nekem.. legyen 50% mert azért jópárszor mellélőtt még ő is XD De általában télleg jó meglátásai vannak :D
Az fix, hogy a Naruto kiszámíthatatlanabb, de kis erőlködéssel a Bleach is lehetne.. viszont ott jobban lehet bírni a főhőst :P nah mindegy ez nem egy blícs vs natúró tpoic :D