Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Liquid Snake

#1710
Amúgy csak úgy belinkeltem mert tetszik a kép  :P

Na kipainteltem a cursed sealt :D

http://kepfeltoltes.hu/080712/7aba9888f8a389cc1c968bce50d4a6d0_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kraivan

Remélem hogy a Hachibi megmarad, és nem az lesz amit írtatok.

Most mi az hogy az akatsuki eddigi tagjai nem tudták elkapni.
Mert nem tudták a ki és hollétét, amikor 2 sharinganuser is volt?

Most meg jön sóska az elb*szott szemével és kifigyeli a világ forgását?

Remélem kiderül, hogy a 8as már vagy 40 Akatsuki tagot bereggelizett, és most megy csemegézni újra.  :hopp:

De 4 vs 1, ebből egy, egy imba szemmelverő, 1 veszett kardforgató, 1 CS-es, meg egy... a csaj az mire jó? Mert eddig egy Sakurapótló (omgHereIsSasuke!)

Chronus

#1712
Quote from: Kraivan on 2008-07-13, 14:24:35
a csaj az mire jó? Mert eddig egy Sakurapótló (omgHereIsSasuke!)

Pont arra. Sasuke fangurl. Amúgy ha jól emlékszem medical nin, szóval support (de Tsunade meg Sakura is medical nin, szóval részemről nem becsülném le a harci képességeit se... majd meglátjuk...)

NLZ

Sóska azért választotta a csajt, mert az képes érzékelni az emberek csakráját kilóméterekről is. Egyébként már összefutott volna narutóékkal.
[reserved]

LuckyDingo

Nah wow.. a címadó egyén végre kap most egy fél chaptert, nem is hiszem.. XD És ha valaki aszitte, hogy kis időre megszabadulunk Sóskától, kövi chapter sztem csak azövé lesz.. sőt.. a következő 3 is XDDD

Chronus

Úgy néz ki Naruto végre megdöglik és végleg Sasuke lesz a manga neve  ^^
[spoiler]妙木山
Myoboku Mountain
对鸣人说了很多关于仙术的事 
Naruto is told manything about the Sage arts
深作:对现在的鸣人来说还太勉强了
Pa: However, learning it right now is a little difficult for Naruto
鸣人:那该怎么办?
Naruto: Then what should I do?
深作:要和自然融为一体
Pa: You have to blend into one with nature.
蛤蟆吉:总之要像死了一样
Gamakichi: You must die
鸣人:诶?
Naruto: Huh?[/spoiler]

chilip

Quote from: Chronus on 2008-07-16, 20:38:48
Úgy néz ki Naruto végre megdöglik és végleg Sasuke lesz a manga neve  ^^
[spoiler]妙木山
Myoboku Mountain
对鸣人说了很多关于仙术的事 
Naruto is told manything about the Sage arts
深作:对现在的鸣人来说还太勉强了
Pa: However, learning it right now is a little difficult for Naruto
鸣人:那该怎么办?
Naruto: Then what should I do?
深作:要和自然融为一体
Pa: You have to blend into one with nature.
蛤蟆吉:总之要像死了一样
Gamakichi: You must die
鸣人:诶?
Naruto: Huh?[/spoiler]


:lol: aztán néz a békuci mikor jön a RAAAAGGEEEEEEEE  :__devil: :D

NLZ

A Kyuubi átveszi az irányítást és Narutoból egy piros nyúl lesz. :D
[reserved]

chilip

#1718
fagylalttal magyarázzák narutonak a sage techeket :facepalm: bazz, de legalább megérti elsőre ::)

ed.: kyuubi nem hal meg véglegesen ha naruto megmurdel egy időre? vagy már olyan a kapcsolat hogy ő is visszatér?

Bishop

Annyira éreztem hogy valakit/ket majd zavarni fog :_piszka: Ez van ilyen Naruto jelleme, ha akarna akkor se lesz másmilyen, mert Kishi nem hagyja hogy felfogása fejlődjön Narutonak. Poénnak jó volt aki nem úgy néz már Narutora hogy "na itt van megint ez a hülye"

Kicsit tartok attól hogy most hogy kiderült ez a sage technique csak ennyit takar, Naruto nem fog új jutsukat tanulni részben mert idő szűkében vannak részben mert Jiratól is vártuk hogy majd tanít neki új jutsukat azt semmi. Ráadásul ahogy el nézem ez a natural energy nem is olyan amit Kage Bunshinos módszerrel meg lehet tanulni. De ki tudja a Fuuton rasengan nehéz falat volt de lehet egyszerűbb jutsukat csak pár perc megtanulni.

Pein meg meg Konohaba, ahol már várja őket Konoha  :ejj: Igazán készülődhetnének, megint az lesz hogy WTF megtámadtak. Valószínű lesz egy harc Tsunadevel, ám mikor már vesztésre áll Tsunade megjelenik Naruto.

Sasuke meg remélem hogy kicsit megszenved a Hachibivel mert már unom az önelégült arcát

Chronus

Quote from: Bishop on 2008-07-18, 14:15:05
Annyira éreztem hogy valakit/ket majd zavarni fog :_piszka:
Jajj már.. most nem piszkálta senki. Nem kell ugrálni. Vicces példa volt nem? Akkor meg had röhögjünk : P

Amúgy szvsz ez a Sage-tech megint csak egy idióta powerup lesz, legalábbis a leírásából nézve. Elvégre gyk csak még több chakrát fog neki adni. Remélem legalább Rasengant tökéletesíti egy kicsit. Jó lenne ha nem kellene bunshin ahhoz is hogy megcsinálja (bár tény, hogy így jobban tud a bunshinokkal is operálni, mert a rasengannal rohanó bunshin nyilván nagyobb célpont, szóval bizonyos szinten ez se feltétlenül hátulütő, ha rendesen kihasználja)

Bishop

Engem nem zavar hogy Bunshinnal csinálja, sőt legtöbbször már csak az látjuk hogy rasengan a kezébe vna és ép tünik el a bunshin. Ez kb olyan mint a handseal, mindenki tudja hogy van de mégse látjuk mostanába.

smash++

Engem annyira nem zavart, mert szinte 100%-ban biztos voltam benne, hogy Naruto 1-2 nap alatt tuti nem fog fejlődeni semmit agyilag... ha elhut arra a szintre, hogy legyen kit oktatni előre sajnálni fogom a tanítványait...
Az aztán k@rv@ jó lesz ha semmit nem tanul csak ezt a 3. chakra típus keverést... majd erősebbek lesznek az ütései és rúgásai és az illúziói(amit én genjutsunak értettem) :facepalm: .Szal megtanulja ezt és lesz egy új rasengan (amivel jön lát és győz elsőre) és vége az új jutsu tanulásnak... Nagyon remélem, hogy nem így lesz.

Én úgy emlékszek Jiraiya is tudta a Sage-techet és még is meghalt , de ha Naruto fogja tudni semmi tapasztalattal és kevés gyakorlással tuti legyőzi Pain-t  ::)
Szerintem meg inkább pont most kéne valami time jump szerű dolog fél év-2 évig . Az marhára nem lenne jó, ha Konoha bajban Pain miatt, Naruto meg vissza min edzéssel és győz.

Sasuke meg igazán pihenhetne már én a többiek képességére lennék kíváncsi

Azért marhára nem mindegy, hogy Naruto nem tudja közelharcban használni a rasengant a bushin miatt... :ejj:

Bishop

Nem tom miért nem tudná használni közelharcban. Nem a bunshinok miat bénázza el mindig hanem mert lassú, az meg egy teljesen más téma. Idő ugrást meg nem tom minek, addig meg Konoha feldobja a talpát. Jiraiya halála tiszta plot volt az nem kérdés. De Naruto benyom 1000 KB-t azt jut minden Peinre legalább 200, nem beszélve hogy ha ez a Natural energy bejön vagyis stronger illusio stronger physical attacks akkor biztos hogy főleg a KB kap egy power upot, vagyis nem tünnek el olyan könnyen. Amugyis a Chakra szívós Pein ellen nem megy sokra akármilyen ninjutsut tanul meg. Sztem Narutonak csak taijutsuba meg gyorsaságba kéne erősödnie. Meg hogy végre érjen valamit a KB meg a Rasengan, mert fillerek óta kb annyit érnek mint Konohamaru.

smash++

A sok KB-s attack nem mindig jött be neki.
Az neked közel harc, hogy szinte mindig távolról indítja a rasengant  :D ?
Talán nem lenne rossz, ha taijustu használat közben egyszer csak hopp megjelen a kezében és beviszi mint egy ütést. Vagy talán nem hallanák és látnák már másodpercek óta, hogy jön Naruto a rasengannal.

Érdekes Kakashi tudja assasinként használni a chidorit, pedig annak aztán van hangja és Sasukenek sem kell már felmászni az aréna falára.
pl
http://www.onemanga.com/Naruto/333/16-17/
http://www.onemanga.com/Naruto/371/04-05/

Azért elég gyorsnak kell lenni ahoz, hogy már messziről hallható és látható támadást betudja vinni. Nem is tudom, hogy az ODOME rasengant hogy vitte be Itachi ellen, de már az is halvány, hogy Tsunades arcnál a Oro doki ellen hogy vitte be  ::) vagy Deidara ellen. Segítség kéépen mind a 3-nál levolt fogva az ellenfél :D

Arról nem is beszélve, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy az fuuton rasenganhoz 1 vagy 2 vagy 3 KB kell neki... De valszeg 2 elég neki mert másképpen nem nyert volna a fuuton rasengannal, ami egy egyszerű már máshol sokat emlegetett plot győzelem volt...

Bishop

Na és amikor Yamatoval gyakorlatoztak? Maga a Rasengan már ott volt pár centire, és most ne menjünk bele a kivitelezésbe. Az meg hogy Naruto-t mindig látjuk futni a rasengannal csak egy szemléltetás hogy lassú, amugy sem lesz belőle sose Sasuke meg Kakashi szal nem tom mit vársz, nem fog odavillani mint Sasuke és kb két miliméterről elnyomni egy Rasengant, bár azt sem értem Sasuke mikor csinál handsealt na de hagyuk is  ::)
Hidd el ha Kishi azt akarja elhitetni hogy Naruto gyors és csöndes mint a "chidori" (Sasuke plot FTW) Akkor annyit cisnál hogy nem rajzol Narutot hogy fut csak hogy már mögötte van. Ezek annyira nem Kage Bunshin miatt vannak. És Naruto sosem fogja egyedül nyomni a Rasengant, így tnaulta meg és így használja, ez kb olyan mint Shikamarunak az árnyék manipuláció. Naruto is Kage Bunshinnal harcol és harcolni is fog. Shikamaru is csinál olyan jutsut amit Kage mane nélkül is megoldható lenne de mégsem teszi. Pl Robbanó Kunait is csak akkor dob mikor le van fogva az ellenfél, pedig megoldhatná nélküle is.

De ez egy régi vita és semmi értelme belemenni, Narutonak vannak hiányosságai de az nem a felfogása és nem az hogy hogyan csinálja Rasengant.
Sasuke sem csinál többet csak Chidor orrvérzésig, ráadásul test chidori meg társai plotokat :lame: Meg ugye a sharingan de az nem olyan ami a tehetségének mondanék, ahogy Kyuubi sem tehetség Narutonak. Egyetlen dolog ami jobbá teszi az elsősorban az ÍRÓ másodsorban a taijutsuja és a gyorsasága.
Majd most tom jön az hogy Sasuke használ alap ninja dolgokat mint shuriken etc
Naruto is http://www.onemanga.com/Naruto/246/07/ Csak valahogy nem tom felfogni mint ha Naruto minnél tovább haladunk a shipuudenbe annál jobban megy vissza az időben tehetség terén. Shipuuden kezdetekor még igéretesnek tünt mind kage bunshin mind sebesség terén.

Liquid Snake

Várható volt h ilyen lesz ez az ch. Meg még 1-2 ilyen lesz... Nem gond ha Naruto hülye, ezen a fagyin nevettem :D Nem érdekel ha meghal feléled körbemetélik csak hasznos legyem ez a Sage tréning :) Sasuke-vel semmi bajom nincs sőt szeretem mint manga karaktert de ha a 8farkút is ő győzi le az már iszonyat nagy baromság lenne... Legalább ha már ennyire muszály, hogy Sasuke csapata mindig győzzön  :lame: akkor legalább ne csak Sasuke harcolna. Tényleg nincs vele amúgy bajom de túl sokat harcol mostanában szvsz -.-

Bishop

Nagy arc a hachibi jinchuuriki de a Niggak minidg meghalnak :D Eddig egész lazán veszi az akadályokat, DE most jön Sasuke  :lame: Remélem az a fekete szemüveg azt jelenti hogy vak, enyhén érdekessé válna a harc :D Juugotól visszont a jövőben többet várok, mióta team hebiből taka lett majd Akatsuki, és Sasuke megkapta az MS-t a többiek átminősültek cannon folderré. :ejj:

LuckyDingo

Hát jah, sztem itt nem sokat fog Sasuke szeme érni.. bár majd kitalálják, hogy az ő MSe chakrán keresztül is hat, tehát nem is kell szemkontaktus XDDD De valszeg azért Thunder a köve cseptör része, mert Sharingannal nem tujdák elintézni Hachibi-samát XD

Dreamcleaver

Jaja, ez a 8farok nigga egész jó arc. Persze ENYHÉN kiszámítható, hogy mi lesz a képessége. Van ugye 6 db kardja (illetve mostmár 7? Suigetsu kardja is nála van  :rotfl:), és az egyik fejezet végén láttuk, hogy ilyen csápos polip szerű valami a jinchuuriki-je. Do the math.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Remem most meglátjuk, hogy mire is képes egy igazi biju használó, még ha plot miatt Sóskának is kell nyernie.
[reserved]

Liquid Snake

#1731
Ok, eddig nagyon tetszik. De ha most jön Sasuke és ismét győz komolyan abbahagyom a mangát. Sztem a hachibi használója megtanulta teljesen irányítani és akkor esélytelen, hogy legyőzze Sasuke. Nagy lenne vmi kioktató szöveg a veresége után :D De már előre félek, ugye Sasuke nem veszíthet -.-

A 8 farkú Bijuu egy 8 farkú kígyó. Nemtom azzal hogy fogja majd a kardokat de biztos érdekes lesz :D
Kár, hogy anno nem mutatták az 5 farkút az néz ki a legdurvábban a kedvenc Bijuum :D

Bishop

Remélem nem lesz igazam, de mivel Orochimaru minden tekintetben magába foglalja Yamatano Orochi karakterét, na meg azután hogy taka győzedelmeskedet a Hebi felett már nem lehet megint Hebi. Szal lehet mégis  egy poli lesz  :lame:

Chronus

Quote from: Liquid Snake on 2008-07-25, 18:52:28
Kár, hogy anno nem mutatták az 5 farkút az néz ki a legdurvábban a kedvenc Bijuum :D

Miért az mi? Az nem a 5-tailed-dog? Csak mert nekem a 2-tailed cat jobban bejött, a használójával együtt. Kát hogy hamar kivégezték.

Bishop

#1734
5 tailed dog olyan hogy minden farkán egy elem pontsabban egy elemből áll a farka. De nem mutatták

Liquid Snake

Jaja egy 5 farkú kutya és az 5 farka végén az 5 elementál van, víz tűz villám szél föld :D Durván néz ki. Am itt egy kép az összes Bijuu-ról igaz kicsit gyerekes :D De csak ezt találtam...

http://kepfeltolto.hu/i/?175327&t=img

chilip

Quote from: Liquid Snake on 2008-07-25, 21:53:37
Jaja egy 5 farkú kutya és az 5 farka végén az 5 elementál van, víz tűz villám szél föld :D Durván néz ki. Am itt egy kép az összes Bijuu-ról igaz kicsit gyerekes :D De csak ezt találtam...

http://kepfeltolto.hu/i/?175327&t=img

gotta catch em all :D

Kraivan

Ennyit Roronoa Zoro 3kardos technikájáról.  :hopp:
A végére meg comment
"We truly hope!"

smash++

Tiszta lopás a one pieceből,de nem zavar...
Ha tényleg nem lát vagy spec a szemüveg akkor nincs már több
"Höhöö! Genjutsu" a végénél :)
Azért szerintem nem valószínű, hogy itt vége Sasukenak. Lehet egy egyszerű replace techet fog használni. Vagy tényleg szanaszét lett szúrva.
Azért érdekes, hogy összesen 1 tailed beast használó tud igazi ellenállást mutatni a 9ből. Hisen a többit elég lightosan kapták el, sőt ált. csak 1 akatsuki tag harcolt.

Nekem az tetszett amikor bekapta a rúgást és elővette a kis note-t...  :rotfl:

KeLa

Quote from: smash++ on 2008-08-01, 11:38:27
Ha tényleg nem lát vagy spec a szemüveg akkor nincs már több
"Höhöö! Genjutsu" a végénél :)
Sztem lát, mert írkált a papírra, azt meg nem hiszem h Kishi annyira bonyolítaná a dolgokat h behozná a braille írást :D