Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Bishop

#1770
Quote from: Én on 2008-08-05, 17:08:28
Quote from: Bishop on 2008-08-05, 17:04:19
nem vagyok kíváncsi erre arra
I think there is an ignore button for these cases.
Flames warm my hearth :angyali:

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-05, 17:11:37
Quote from: Bishop on 2008-08-05, 02:49:34
Addig is egy kis érdekesség: Naruto doujin

A karakter sheetek jól néznek ki. Jó a kari dizájn, főleg a csajoknál.  :D A férfiaknál kicsit túl szépfiús mind, dehát evvan.

Amúgy az a Ins 3.2 meg 3.1 mit takar?

Sztem ez valami olyasmi lehet hogy a srác aki csinálja két csapatot párhuzamosan akarja majd szerepeltetni, vagy két külön verzió. Sztem le van írva de tl:dr  :D

Liquid Snake

Azért van pár hasonlóság.

Takeo  =  Ace a One Pieceből, az arca ugyanaz :D
Ayaka  =  Final Fantasy X-ből Rikku kb :D
Icchiro =  Asuma és Solid Snake az MGS3-ból keveréke :D

NLZ

Quote from: Bishop on 2008-08-05, 17:04:19
Annyira vannak többségben hogy kb 3an csinálják veled az élen, minden második postod hogy Naruto így meg úgy. Meg lehet osztani a véleményedet itt, de nem vagyunk kiváncsiak hogy Narutot menynire nem bírod, én is írhatnám Sakura így meg úgy mégis megtartom magamnak, mert kurvára nem ide tarozik hogy én menynire utálok valakit az animebe/mangaba, főleg nem kell kihangsúlyozni 600xor, ha a résszel kapcsolatban van valami véleményed meg lehet osztani, vagy ha felmerül valami téma, de az hogy valaki beír hogy Naruto...., te egyből reagálsz hogy szted milyen. Ez egy community learn to adapt to it  :lazza:
Szal akkor már 2 ember élén állok? Na, már alakul a világuralom, már csak pár tag kell. De legyél már picit határozottabb. Döntsd el, hogy most mindenki, vagy csak 3 tag, és hogy most meg lehet osztani a véleményt, vagy senki se kiváncsi rá (te így eldöntve ezt, képviselve mindenkit). És ha meg lehet osztani a véleményt, akkor miért nem osztod meg a sajátodat? A véleményed azért nem tartozik ide, mert nem lehet megírni a véleményt, vagy azért nem, mert az a te véleményed. És Narutóval kapcsolatban nem a véleményemet közlöm, hanem tényeket vagy az eddigiek alapján egyenesen következő lehetőségeket. Most az, hogy ez nem úgy tünteti fel kedves főhősünket, hogy minden fanboy és fangirl ötször maga alá élvez, az nem az én hibám.
Na, de abbahagyom ezt a trollkodást, szal te se írkálj erről többet, mert ez már nagyon off. :lazza:
[reserved]

Bishop

Mondtam valaha hogy mindenki? A legtöbben max ha úgy alakul a téma akkor írják, de te ahol lehet írod. Megvan a véleményed valamiről az ok de hogy csak egy valakit tudsz fikázni örökké más érdemlegest nem írsz már kicsit zavaró. Eddig nem érdekelt de kezd kcsit untatni, lehet itt normálisan is beszélni a mangaról nem kell fikázni mindent, ha nem tetzsik mondom nen ézd és el van intézve.
Nagy tényeket közölsz Narutorol?
Quote from: NLZ on 2008-08-05, 01:18:33
Várod már, hogy Naruto megkapja az újabb Rasengan powerupot, amihez már legalább 3 kagebun kelll?  :lame:
Egyszer volt egy Rasengan power up azt egyből következtetést vonsz le, akkor az impotensség sem igazán ide tartozik. ÉS még lehetne sorolni. Szimplán unom már azt hogy mindent lehúzol, már nem lehet olvasni a topicot mert csak az fikázás megy. Részemről én ignorera teszlek, ha te engem az sem érdekel. Anno Soul Eater topicba is akkora baromságokat írtál néha hogy már fájt. Grat azon kevesek közé tartozol akiknek sikerült felhúzni.

Modik ha úhy látjátok jónak töröljétek a hsz-t, én abba hagytam.

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2008-08-05, 17:36:24
Na, de abbahagyom ezt a trollkodást, szal te se írkálj erről többet, mert ez már nagyon off. :lazza:
Nyugi, 1-2 oldal múlva újrakezdődik XD Ennek a témának már történelme van, ha flame-háborúkról van szó :) Ezt a mostani pár postot meg zárjuk stílusosan, topichoz méltóan:
Höhö genjutsu!  ^^

NLZ

Höhö genjutsu! 
[reserved]

Én

Ha már nindzsák:
[spoiler]Höhö genjutsu![/spoiler]

NLZ

Nekem az nem tetszik.  :frown:
[spoiler]Höhö genjutsu! [/spoiler]
[reserved]

LuckyDingo

LOL végre kiderül mire jó Karin :D [spoiler]Kétlábon járó hp-poti, vagy hústartalék, de lolmá XD[/spoiler]

KeLa

Tényleg LOL :D
[spoiler]Am milyen a keze? Azok harapásnyomok (jó sok van belőle xD) vagy az ő cursed seal verziója? Oo
Am meg a fórumokon mindenki nagyon happy h Sasuke végre megsérült és nem genjutsu a dolog :D[/spoiler]

Bishop

Na utánna nézek, de sajnos sejtettem hogy Karin valami imba healer lesz hogy még véletlenül se legyen nagyobb baja Sasukenek, na mind1 de remélem nem full hp és 2xeres power up buff mint Bleachbe mikor Ichigora Nell rá hányik.
Örülnék ha végre Sasuke kicsit megtapasztalná a vereséget DESPAIR :D

Liquid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-06, 18:29:48
LOL végre kiderül mire jó Karin :D [spoiler]Kétlábon járó hp-poti, vagy hústartalék, de lolmá XD[/spoiler]

Source?

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2008-08-06, 19:37:03
Quote from: LuckyDingo on 2008-08-06, 18:29:48
LOL végre kiderül mire jó Karin :D [spoiler]Kétlábon járó hp-poti, vagy hústartalék, de lolmá XD[/spoiler]

Source?
MH Confirmed spoilers képekkel :D

smash++

Quote from: Bishop on 2008-08-06, 19:00:16
Na utánna nézek, de sajnos sejtettem hogy Karin valami imba healer lesz hogy még véletlenül se legyen nagyobb baja Sasukenek, na mind1 de remélem nem full hp és 2xeres power up buff mint Bleachbe mikor Ichigora Nell rá hányik.
Örülnék ha végre Sasuke kicsit megtapasztalná a vereséget DESPAIR :D

Azért ez nem olyan, hogy csak úgy véletlen "imba healer". Sasuke nem véletlen választotta a csapatba, csak mi nem tudtuk a pontos okot, ha Konohanak van healerje Sasuke team-nek nem lehet? A 2*eres power up szöveg gondolom csak Sasuke utálat :), mert nem sok realitás alapja van.
Azt azért nem árt elfelejteni, hogy Sasuke először sharingan nélkül nyomta és csak a végén vette elő az alap sharingant, ami miatt be is nézte a dolgot. Tehát mondhatnánk, hogy mostantól veszi komolyan. De ettől még kikaphat.

De ez most kb olyan volt, mintha Naruto a Kyuubi nélkül nyomná ( anno volt rá eset, hogy kapott egy halálos vagy végső támadást és a kyuubi megmentette).

Liquid Snake

Én azért bízok benne, hogyha mégcsak a sima Sharingan is volt aktiválva de ennyire könnyen leverte akkor nem tud felülkerekedni Sasuke. Mert az megint nem lenne jó ha 2 ütésből leverték ott helyben felhílelik ( igaz Konohanak is van healer ninja de kb szart se csinált, senkit nem hílelt a helyszínen max Chiyo-t... ) és utánna na majd másodjára és akkor meg győz. Vesszen Sasuke, így kell, hogy legyen!

smash++

Egy vereség biztos jót tenne Sasukenak. De anno Narutonak is jó volt az a kis segítség amit Sakura nyújtott átváltozáskor.
Alapvetően mindneki azt akarja, hogy Sasuke veszítsen, mert már nagyon elszállt. De ha abból indulunk ki, hogy így vagy úgy, de győzött Akatsuki tagok ellen sőt nem csak ő és ezek az Akatsuki tagok verték le a többi 1-7 hordozót...

Nekem az egy nagy probléma, hogy nem láthattam a többi jinjuuruki (hogyan is kell írni?) harcát és így nehéz viszonyítani. Csak 1 lenne közülük aki marha erős és az pont a 8-as és pont Sasuke harcol ellene. Narutot is simán elkapták volna ha picit sietnek... csak ez nem illik bele a történetbe

Bishop

Nem csak simán Sasuke utálat, de félek hogy ilyen plottal fog győzni hogy karin felhealeli azt hirtelen kétszer erősebb lesz. És igen jó lenne ha vesztene. Amugy healelje Karin csak ez után legalább vonuljanak vissza, van egy előre elképzelt vég ami szeretném ha bejönne, szal Sasuke még ne haljon meg.
Nem tudom mennyire magyaráz meg akármit de a bijuu történetet ha elolvassa valaki(igaz nem konkrét mása a Naruto belinek) de ott is az van hogy az első 7 bijuu nem különösebben erős a 8 farku és a 9 farkuhoz képest de a 9 farku még egy picivel a 8 farkunál is erősebb.
Meg ez nem csak bijuun múlik, hanem hogy hogy használja az illető és hogy alapból milyen. Gaara jó példa, csak 1 farku volt bezárva mégis milyne erős volt, csak hát kellet a plot külömben nincs Gaara megmentős arc, na meg ha nem kell a falut megmenteni a bombától akkor tovább bírta volna. Akkor láttuk még a 3 farku macskát aszem, a leírás szerint a 3 farku a shinigami(igen annak a shinigaminak) a szolgája. Olyan mint a csónakban ülő alak a görög mitológiába a pokolba vezető folyón(most nem gurik be) De sajnos kikapta a fő plot no jutsu köcsögöt Hidant, halhatatlan :lame:
Ezenkivül láttuk a 4 farku teknőst, azt meg Tobi maga intézte el, azaz Madara. Nem tudjuk milyen erővel rednelkezett a 4 farku de Madara valszeg valami über genjutsuval kiütötte, na meg a Kyuubit is tudta irányítani.

LuckyDingo

Ömm, a macskacsaj a kétfarkú, a teknős meg három :) Macskalányért kár volt :/ Mondjuk nem valszeg az Akatsuki megnézte, hogykik ellen küzdenek, s olyat küldtek, aki képes elkapni a bijuut :D

Nekem bejön ez a Hachibi-sama XDDD Bár a szövege gáz, de legalább poén, hogy lazán veri Sasuke and Co.  :appl:  Ami ennél is gázabb, hogy nem egy maradandó karakter, szal valahogy Sasuke ezek után óvatosabb-erősebb lesz és talán mindent belead :(
AZ meg egyenesen Ciki, hogy Se Juugo, se Suigetsu nem tudott mit  kezdeni vele >> Ők csak azért vannak ott, hogy ne egyből Sasukén demonstrálja a rapperünk, hogy milyen imba XD

chilip

új chapi kinn, hát nemtom mi lesz narutoval, fejest ugrott a kútba  :gyagya: :D

Nihilus

Héét nap,Sasukeee. :muhahah:

Alkyra

Ez a "csinálokmégclonetsúgytanulokskilleket" trükk már kezd egy kicsit uncsi lenni...

chilip

az a trükk leszerepelt, ezért ugrott fejest a kútba :D

Liquid Snake

Kizárom a külvilágot, egy dolog érdekel. Team Eagle lose! Team Eagle lose! Team Eagle lose! Team Eagle lose!

Bishop

Nagy semmi nem történt ebbe a Chapterbe, Grat Kishi :appl: Amugy ez a clone tanulás nem tom miért unalmas mikor egyszerh asználta :_piszka:

Liquid Snake

Jah meg apró hülyeség volt az is h Sasuke a Chidorijával átüt Suigetsun az meg meg sem érzi ugye mert nem őt akarta eltalálni Sasuke  :lol:

Alkyra

Quote from: Bishop on 2008-08-08, 14:27:17
Nagy semmi nem történt ebbe a Chapterbe, Grat Kishi :appl: Amugy ez a clone tanulás nem tom miért unalmas mikor egyszerh asználta :_piszka:

Egyzer?? Számolj már: Az első konkrét skilljét is így tanulta. Utána annak az erősített változatát is úgy tanulta. Naruto minden Clone-al csinál.XD

Ez már a 3., hogy így tanul meg valamit.:) (Bár az vicces volt, hogy beugrott a vízbe a végén)

Liquid Snake

Quote from: Alkyra on 2008-08-08, 14:36:08
Quote from: Bishop on 2008-08-08, 14:27:17
Nagy semmi nem történt ebbe a Chapterbe, Grat Kishi :appl: Amugy ez a clone tanulás nem tom miért unalmas mikor egyszerh asználta :_piszka:

Egyzer?? Számolj már: Az első konkrét skilljét is így tanulta. Utána annak az erősített változatát is úgy tanulta. Naruto minden Clone-al csinál.XD

Ez már a 3., hogy így tanul meg valamit.:) (Bár az vicces volt, hogy beugrott a vízbe a végén)

Ha így nézzük akkor 4ik mert ugye Rasengan, Odama Rasengan, és Fuuton Rasengan...

Bishop

Tudatosan csak Fuuton Rasengan óta tanulja, és amugy meg nem érdekel nekem nincs bajom a módszerrel, mindenki úgy tanul ahogy tud. Ez olyan hogy ha tudok egy kétszer gyorsabb módszert akkro azt használom. Csak hát ha Naruto tanul valamit egyből azzal kell jönni hogy mennyire  lame módon tanulta meg. Mind1 nekem bejön a cloneal való tanulás az a lényeg.

Liquid Snake

Quote from: Bishop on 2008-08-08, 14:56:24
Tudatosan csak Fuuton Rasengan óta tanulja, és amugy meg nem érdekel nekem nincs bajom a módszerrel, mindenki úgy tanul ahogy tud. Ez olyan hogy ha tudok egy kétszer gyorsabb módszert akkro azt használom. Csak hát ha Naruto tanul valamit egyből azzal kell jönni hogy mennyire  lame módon tanulta meg. Mind1 nekem bejön a cloneal való tanulás az a lényeg.

Nyugi, nekem is  :D

A másik meg h ő tanulja, nem csak úgy kapja mint egy bizonyos S betűs karakter ^^

LuckyDingo

Az a bizonyos S betűs karakter is tanulja /az más, hogy ezt nem mutatták, csak a végeredményt/ csak neki, könnyebb, mert a jóisten nagyobb agyi kapacitással és jobb felfogóképességgel áldotta meg, mint az N betűs karaktert XD

Amúgy örülök, hogy békapapa nem bírta volta több Bunshinnal. Nem unalmas a tanulási módszer, csak túl sok lenne kétszer egymás után ellőni. A természetes chakrához nem lehet használni, ez így jó /a természet ellen nem lehet csalni XD/ Az a vizes ljelenet kúl volt, kövi chapterben Naruto ebihalként jelenik meg, vagy Sage-ként jön ki a vízből /ez igen nagy plotkai lenne, de ráfér már Narutora is :D/ XDDD

Sasuke és a kompániája, meg jobban tennék, ha menekülnének, mert így télleg meghal valaki XD Jó volt látni, hogy Suigetsu félt  :he: Karin meg hasznos csapattag, bár ennek tudatában Hachibi-sama helyében őt nyírnám ki először :/