Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2008-09-10, 18:59:18
Quote from: LuckyDingo on 2008-09-10, 18:14:50
Nah ebből is spoilerek..
[spoiler]Sasuke köbö most utáltatta meg megát velem végleg. Amit Madarával beszélt, az gusztustalan és bizonyítja, hogy Sasuke egy nyomoronc emo-boy. Reméltem hogy seggberúgja 8tail.. de úgy néz ki ezzel várhatunk Powerup Narutoig -___- De hogy gondolkodhat valaki ilyen logikátlanul? :S ááh mindegy...[/spoiler]

Pls ha spoilert írsz rakj mellé egy linket is ahonnan nézted :D THX.
Miért? :D De elárulom, Mangahelpers Naruto Spoileres topic :P

Liquid Snake

Áhh pont ezt akartam elkerülni, hogy utánna kelljen mászkálni mindig xD Habár lehet jobb lenne egyszer megjegyezni. Nah mind1, azért legközelebb pls dobj egy linket is az ilyen lusta fórumozóknak mint én :) Mondjuk most éppen nem is lustaság hanem fáradtság xD

Zen

Quote from: Liquid Snake on 2008-09-10, 19:50:15
Áhh pont ezt akartam elkerülni, hogy utánna kelljen mászkálni mindig xD Habár lehet jobb lenne egyszer megjegyezni. Nah mind1, azért legközelebb pls dobj egy linket is az ilyen lusta fórumozóknak mint én :) Mondjuk most éppen nem is lustaság hanem fáradtság xD
+1, szintén fáradt.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Liquid Snake

:lol: Nemhiszem, hogy igazi Spoiler ez. Sztem még Sasuke sem emosodhat be ennyire h ilyen mindless killer legyen belőle. Elég érdekes...

Bishop

Ez annyira eröltetett Anti Sasuke fanoktól elvárt szöveg, de ott van az a confirmed ami miat muszáj lesz elhinnem  ::) Kubo füve már nem csak Odat de már Kishit is elérte :morci:

Liquid Snake

Vazzeg mindenki füvezik fene a fejüket  :uzi:

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

smash++

Azért némi logika van Sasuke gondolkodásában...
Erre azért kíváncsi vagyok, idáig Sasuke ninjakat sem ölt meg, nem tudom, hogyan akar ártatlanokat vagy régi barátokat gyilkolni. :gyagya:
Az, hogy az öregeket kiaraja írtani egyértelmű és mondhatni örülök neki.

Egyébként szerintem Sasukenek és Madaranak több esélye van, mint Oronak volt. Végülis összehasonlítás képpen Itachi + Madara kivégezte az egész Uciha klánt, amiben biztos voltak nem gyengus ninjak is.

Úgy érzem Sasuke csak akkor lesz igazán boldog ha megölik :D

LuckyDingo

Ez kifejezetten tetszetős chapter lesz :D Kínai scant néztem csak, [spoiler]de tetszik, ahogy megoldják Jiraya könyvét :D Az elején meglepődtem:D Sose gondoltam volna erre :)
Sasuke megőrült és Raikage mérges.. az se semmi csávó XD[/spoiler]
Az említett spoileres topicban megtalálható a link, ha valakit érdekel _D

chilip

a szászukés 1-2 oldal kivételével ez a chapu nagyon tetszett :)

smash++

Nah akkor ennyit Sasukeről. Úgy tűnik nem kerülheti el a sötét oldalt :D ,pedig szerintem eleinte nem ált szándékában pszihopata gyilkos lenni.
Mondjuk most gondolom mindenki még jobban uálja Sasuke-t, hogy azokat is meg akarja bütetni akik ártatlanok. De azért jobban belegondolva, az Uciha-k között is biztos voltak ártatlanok. Nők, gyerekek, idősek és hideg vérrel kiirtották őket (Itachi ugyebár) és nem más mint Konoha parancsára...

Mondjuk vaalhogy megkell oldani, hogy Naruto - Sasuke összecsapásnak értelme is legyen, ne csak a "azzé is visszaviszlek és kész" :)

A többi pedig ok volt.

KeLa

Remélem nem csak a szája jár és tényleg mészárolni fog ::)
Ha már 1x ekkora barom, akkor nem okozzon csalódást... x]

NLZ

De az a vicc, hogy Sasuke kész tényként kezeli Madara mondókáját, csak mert utóbbi 5x elmondta, hogy ez az igazság. Ennyi erővel azt is mondhatta volta, hogy Itachi rájött, hogy ő meleg, de a diszkriminálás elkerülése végett, az öregek tanácsára leölte a klánját. :D
[reserved]

chilip

[spoiler]Madara: Meleg vagyok... Itachi is az volt... de a klán nem nézte ezt jó szemmel, ezért tanácsot kértünk az öregektől. Ők mondták hogy öljük le az egész klánt!

Sasuke: NEEEEEM! NEM LEHET IGAZ!!!

M: de...

S: neeeem... ilyen nincs...

M: de.

S: Úristen! A bátyám meleg volt...

M: Tragédia... öljük le konohát...

S: NE!!!

M: De...

S: .... oké.

M: Just as planned! és sasuke... te is meleg vagy...

S: ... [/spoiler]

Liquid Snake

Hát minden rendben lett volna ezzel a chval... De azt a világért sem bírom felfogni, hogy a legyengült Falcon csapat, hogy tudott csak úgy kisétálni a tetthelyről Killerbee-vel. Ennyire ratyi az egész Rain villlage vagy mi ez?

chilip

vagy a tréninghely volt messze a falutól, nehogy killerbee kárt tegyen benne véletlen :D

Liquid Snake

Viszont ottvolt az a 2 ninja akik figyelték sztem azok is elegek lettek volna ahhoz h max visszalopják a Killerbee-t és meginduljanak vele a falu felé... Na de mind1 így történt ez van.

LuckyDingo

Ez lightning village vagy mi nem? Egy ninja nem bírta volna visszalopni Killerbeet :D De utánna ment egy és majd küldi Raikagénak a pozíciót XD

Bishop

Próbálom kizárni a chapter eseményeit és csak a könyvben történtekre emlékezni, az hihetetlenül jó volt  :jee: Sasuke meg can give me a favor and die, SŐT remélem mostmár valaki nagyon feltörtli vele a padlót, aztán majd megtudja hogy kurvára leszarjuk a dühét meg a bosszúvágyát. :__devil: :grrr: :morci:

Prof. William

Az elején azt hittem hogy egy újabb timejump történt de amikor kiderült az igazság nagyot röhögtem. :)

Kraivan

A könyv jó volt...

Viszont Itachi újabb eyepowerupot kapott? Hova már?!

A régi idők ninjái trükköztek, főleg Sasuke.
Most meg skill:

[spoiler]OmgWtfIPwnYouSharingan:
Cast time: Instant - 2sec
Chakra cost: more then you ever have
When you activate omgwtfIownyouSharingan, youre entering Imba mod, and you can do anything lame, and win. The damage you make is {unlimited x chakra cost}
After the plot you will recover.
Btw... you'll get wierd pupils. Reallllllly wierd.[/spoiler]

chilip

Quote from: Kraivan on 2008-09-13, 16:13:00
A könyv jó volt...

Most meg skill:

When you activate omgwtfIownyouSharingan, youre entering Imba mod, and you can do anything lame, and win. The damage you make is {unlimited x chakra cost}

:facepalm: :D

Liquid Snake

A könyv jó volt...

Most meg skill:

:lol: ? Te mióta nem olvasod a manga-t? xd

Kraivan

Quote from: Liquid Snake on 2008-09-13, 21:41:57
A könyv jó volt...

Most meg skill:

Fail...
Sóska helyett Itachi lett...
Hajnali 15kor megesnek ilyen hibák.

Nah...
A régi időkben (ami itt 3 éve) még trükközött a legtöbb ninja, kifejezetten Sasuke-től láttunk látványos megmozdulásokat.

Az éjszakai munka kihatással van a nappalra...

Liquid Snake

Quote from: Kraivan on 2008-09-13, 21:50:58
Quote from: Liquid Snake on 2008-09-13, 21:41:57
A könyv jó volt...

Most meg skill:

Fail...
Sóska helyett Itachi lett...
Hajnali 15kor megesnek ilyen hibák.

Nah...
A régi időkben (ami itt 3 éve) még trükközött a legtöbb ninja, kifejezetten Sasuke-től láttunk látványos megmozdulásokat.

Az éjszakai munka kihatással van a nappalra...

Sejtettem, én, hogy nem teljesen "józan" állapotban írtad  :D

Dreamcleaver

Ah két új női karakter, csak jót jelenthet.  :D Kár, hogy sztem nem sokáig szerepelnek majd...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

smash++

Nekem így jó pár dolog felmerült eme rész kapcsán.
1: Sasuke egyenes úton halad a vaksi főgonosz címért :) ,habár szóban feszít az erejével.
2: Az új ninjak jól és erősnek néznek ki. Kicsit könyebb őket komlyan venni mint 1-2 Konoha ninjat.
3: A gyúrós Kage beszólt, hogy miért intézik ilyen lassan a dolgokat, amikor a Hyuga-s dolgot is milyen gyorsan elintézték. Innen volt az a köcsög ninja aki megpróbált kinyírni valakit, majd Neji apját kellett feláldozni. Ha igen, vesszen ez a Kage is és a többi   :mad:   :uzi: , jöhet Neji aki bosszút áll :D
4: Jéé, Pain-t nem írták ki a sorozatból, még :)
5: Nah ezt utálom néha Narutoban. Jajj nee már, háát ez túl nehéz... majd viszek egy kis olajat magammal és akkor megint csak félig tanulok meg valamit. Én ugyanezt nem szeretem a Rasengan használatában...

chilip

uccsó lap végén írták hogy kövi részben sage training vége lesz jövő héten, kíváncsi vagyok az "awakening" mit takar majd :)

Zen

Quote from: smash++ on 2008-09-19, 13:53:18
5: Nah ezt utálom néha Narutoban. Jajj nee már, háát ez túl nehéz... majd viszek egy kis olajat magammal és akkor megint csak félig tanulok meg valamit. Én ugyanezt nem szeretem a Rasengan használatában...
Mentségére szóljon, h sürgeti őket az idő. :smile:
&fmt=1