4chan pwn4g3, random blődségek és trollságok.

Started by Rounin, 2006-11-23, 21:02:00

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: teraflare on 2008-06-05, 14:27:34
utánanéztem már mi is ez a lazytown

Felesleges a kiscsajt külön megpedobear-ezni, az eredeti klip önmagában is elég durva (ez kicsit editált, de nem poénosra, és a dal meg úgyis ugyanaz, és az is elég félreérthetetlen... nekünk legalábbis :D).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Nekem ez a lány nagyon nem jön be O_o.

Dreamcleaver

Quote from: Rounin on 2008-06-06, 01:42:43
Nekem ez a lány nagyon nem jön be O_o.

You like 18+ girls? OMG! You fukken abomination! Burn in hell!  :rotfl:

Btw she'd love to ride an elephant?  :zomg:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2008-06-06, 01:44:27
You like 18+ girls? OMG! You fukken abomination! Burn in hell!  :rotfl:

I'd like to have 72 virgins so no thanks.

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Ramiz on 2008-06-06, 21:15:26
http://austinist.com/2008/06/03/texas_man_kills.php

Görgessetek le a biciklis képig...

Ehh... durva. És akkor még lehet örülni, hogy csak egy halt bele...

Ramiz

Quote from: Rounin on 2008-06-06, 22:09:51
Quote from: Ramiz on 2008-06-06, 21:15:26
http://austinist.com/2008/06/03/texas_man_kills.php

Görgessetek le a biciklis képig...

Ehh... durva. És akkor még lehet örülni, hogy csak egy halt bele...

Moar like LOL!!!
Az a kép, bocsánat, de nagyon vicces... :D

minuszmiki

A kép valamelyik tegnapi újságban is benne volt, én is jót mulattam rajta. :D

Rounin

Quote from: Ramiz on 2008-06-07, 00:27:55
Moar like LOL!!!

Lehet, de csak addig vigyorogtam, míg bele nem gondoltam a hulla családjának helyzetébe. :__devil:

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Rounin on 2008-06-07, 01:03:50
Quote from: Ramiz on 2008-06-07, 00:27:55
Moar like LOL!!!

Lehet, de csak addig vigyorogtam, míg bele nem gondoltam a hulla családjának helyzetébe. :__devil:

GTFO, srsly. (Egyébként szerintem azok röhögtek a legnagyobbat. Annyira bizarr és balfasz és szerencsétlen a helyzet, hogy nem lehet mit csinálni. "Kellett nekünk lebeszélni a crossmotorozásról... akkor biztos nem ütötték volna el részeg sofőrök!...")

Rounin

Quote from: Ramiz on 2008-06-07, 10:32:39
GTFO, srsly. (Egyébként szerintem azok röhögtek a legnagyobbat. Annyira bizarr és balfasz és szerencsétlen a helyzet, hogy nem lehet mit csinálni. "Kellett nekünk lebeszélni a crossmotorozásról... akkor biztos nem ütötték volna el részeg sofőrök!...")

Stop playing the cold guy. You know you're a sensitive, caring person in the inside. :_piszka: :D

motifator

Nem semmi  :jee: Mondjuk csak végigtekertem, de így is ijesztő, hogy milyen sok számot ismertem belőle :D
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Xzone

Quote from: Próféta on 2008-06-07, 20:51:25
http://www.youtube.com/watch?v=Xz0PaPpmGa8

:w00t:

Hatalmas respect annak, aki ezt megcsinálta!

A végén a "Music:" felirat alatti részről egy fordítás nem lenne rossz :)

Edit: Nvm, a kommenteknél ott van.

Ramiz

Quote from: .Attila on 2008-06-09, 22:47:02
Abba lehetne hagyni a zsidózást? Ez még a politizálásnál is rosszabb.

Én

Ramiz

Akartok trollkodni? Erőszakos barlangi trollok nem kellenek, ez itt most a precíziós, finom borzolgatás esete, ahol a célszemélyben felötölhet a trollkodás lehetősége, de egy leheletnyi bizonyosságot sem kaphat rá.

http://www.youtube.com/watch?v=vCBAzQiXHJY#RTHlRKTcVKU
- Ezt a videót kell dicsérni minél változatosabb, elrugaszkodott szempontok és érvek alapján. Én vagyok virtualdog. Nem tudom, honnan jött az ötlet (este, tanulástól behülyülve láttam a videót, és amúgy tényleg tetszik - de ez persze nem akadálya némi trollkodásnak), nem ismerem a videó készítőjét.

Próféta

Előtted már csinálta ezt valaki:
QuoteI draw parallels between this video and Charles Dicken's Great Expectations. This movies embodies the peak of mans expressive capability. Through this movie we are able to search our own soul and look within our human nature.

Fazék

Egy zseniális ötlet!

later that evening:
Quote from: Zsiga on 2008-06-16, 19:53:40
Quote from: Fazék on 2008-06-16, 19:52:38
Egy zseniális ötlet!
Obvious troll.
bocs tényleg, a 4chan topic-ba akartam rakni, átpakolná vmi illetékes? :redface:
szerk: áhhá! szóval ezért nem tudtam törölni a hozzászólásomat, mert vki nagyon gyors volt :haha:

Zsiga

Quote from: Fazék on 2008-06-16, 19:55:08
szerk: áhhá! szóval ezért nem tudtam törölni a hozzászólásomat, mert vki nagyon gyors volt :haha:
:)

.Attila

Hé, nem csinálunk hülyét belőlem :hehe:

Ramiz

Quote from: Próféta on 2008-06-16, 19:51:14
Előtted már csinálta ezt valaki:
QuoteI draw parallels between this video and Charles Dicken's Great Expectations. This movies embodies the peak of mans expressive capability. Through this movie we are able to search our own soul and look within our human nature.

Jééé, tényleg! :) Biztos a haverja. Észre sem vettem. Kár...

kikuchiyo

Failure is the default option

Tycho

valami siratódal lehet... m<3<3tikins azzal trollkodik, hogy törli a /b/-t...

minuszmiki

Rounin

Draconire

Darkstar

Nincs /b/   :cool:

Update: már van
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

YOU FUCKING FAGGOT MOOT WHAT HAVE YOU DONE WITH MY /b/?!?!?!?!?!?!?!?! gb2 cock smoking you sack of shitting dick-nippled cuntrags, and GTFO. FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I cannot believe this shit! Like the traitor Judas, you WILL recieve your divine retribution, you, moot and all of the faggots infesting this hallowed ground. The Armies of Anonymous will march again, and this time we will not stop until the demon and the traitor lie dead at our feet! Now, as /b/, our Shelter, our Rock, our Valhalla is tainted and infested with the faggotry of /a/ weeaboos, we stand in somber respect, for the death of our home. Hail to /b/, our crumbling bastion against the tide of AIDS and fail. Though the fires of cancer now infect and ravage your once glorious walls, the fires of hate and vengeance will never be extinguished! We the last surviving defenders of freedom, hope, and lulz will continue to fight, to resist, to deny you, Moot, the Faggot King, the Realm of Faggotry you want. Anonymous cannot be defeated, cannot tire, cannot break. We have an unbreakable goal to fight for. Farewell, /b/, our glorious Pillar, our great monolith. As the faggots desecrate your sanctity and trod over your holy ground, we, Anonymous, though outnumbered and cast into the fires of Faggotry, will not give up. We will not allow this desecration of your Sacntity to go unpunished. Moot and the Arch-Heretic will pay in foul blood for every inch of ground we have so grudgingly given. Anonymous does not forgive! Anonymous does not forget! /b/ will be avenged.