Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Vikunya

#1
Quote from: RamizA SW: KOTOR 2 - ben melyik bolygón lehet elõször fénykardot szerezni? Onderon, Nar Shaddaa, Korriban vagy Dantooine?

Valóban mindegyik bolygón van olyan küldetés, ahol kard alkatrészt kapsz jutalmul, egyet akkor is szerzel amikor Visas megjön, kristályt meg vásárolhatsz. Ha olyankor csinálod meg ezeket a küldetéseket, amikor már van fénykardod, alkatrész helyett kész kardot kapsz. Remélem a következõ KOTORban (ha lesz) nem kell órákig játszanom, ha fénykardot is akarok a jedimnek.
#2
Games / Sudeki
2005-09-23, 22:54:24
Gondolkodtam rajta, hogy beszerezzem a Sudekit, de a gépem egy kicsit sovány hozzá :(
Amúgy ebben a stílusban pc-re Silveren kívül még ott volt a Septerra Core. Az se volt rossz, feltéve ha feltelepítetted a patch-et és ha nem zavart, hogy nagy nehezen végigküzdöd magad egy unalmasan nagy, ellenfelekkel túlzsúfolt labirintusban csak azért, hogy egy még nagyobb labirintusba juss... :)
#3
Games / Verekedõs játékok
2005-09-23, 22:44:44
Quote from: RouninGulty Gear XX
Így van :)

Egyébként szomorú, hogy a pc-t mennyire elhanyagolják e tekintetben.

Nimlot, esetleg próbálkozz mindenféle arcade/konzol emulátorokkal, úgy már elég nagy lesz a választék.
#4
Hentai / ajánljatok hentai-t!
2005-08-23, 10:31:44
Quote from: NimlotNekem valami echi félét ajánljatok PLZ!

Esetleg Hanaukyo Maids.
#5
Games / Verekedõs játékok
2005-08-20, 23:19:20
Quote from: RouninNa de GG-ben hogy az öregördögbe sikerül neked elõhozni mindent? Ha sok gombot nyomsz be egyszerre (és itt sokat kell olykor) akkor semmi reakció :P
A legjobb mozgásokat mellõzve pedig nem az igazi :|

A saját gépemen valamiért nem akad a billentyûzet, nyugodtan bevesz akár négy-öt gombot is egyszerre. De ha pl. itthon próbálkozom a család gépével, ott három gomb és csak egy sípolás a reakció.
Az egyedüli akadály az 360/720 mozgások, azokat csak nagy ritkán tudom kihozni. De GG-ben az nem kell.

Turbok: Megvan a Toshinden, de az XP valóban nem szeresse. Maga idejében nem volt rossz. Earthworm Jim jó poén, kár, hogy csak Rungo mozgásait tudta és nem voltak valami jó kis Jimes speckói :)
#6
Games / Verekedõs játékok
2005-08-20, 22:33:24
Quote from: RouninHa van tisztes gamepad hozzá :D Mert billentyûzetrõl enyhén .. khm.. szagos anyagcsere-végtermék.

Miután hosszú éveken át csak billentyûzettel játszottam minden ilyesféle anyagot, tavaly végre beszereztem egy jó gamepadot. Most már szinte mindent azzal játszok, kivéve verekedõs dolgokat :D Azok egyszerûen nem mennek máshogy, csak a klaviatúráról. Valszeg csak megszokás kérdése.
#7
Games / Verekedõs játékok
2005-08-20, 21:02:46
Fibrillál ez a topic... most kiütöm 200-zal. Talán visszajön :)

Végre (sõt: VÉÉÉGREEE) megszereztem a Guilty Gear XX #Reload-ot PC-re.
Minden 2D-fighter rajongónak erõsen ajánlom, a játszhatósága az egyik legjobb az eddig általam próbált verekedõs cuccok közül (pedig próbáltam már egypárat).
#8
Quote from: ReLax18... K-DST rulez :whoah: ...

K-DST bizony  :whoah: habár a V-ROCK-ot semmi sem múlja felül :)

Összességében nem csalódtam a San Andreasban. A Vice City-nek ugyan jobban megfogott a '80-as retro hangulata, de amikor kombájnnal arattam a jónépet, a SA is végleg meggyõzött :)
#9
Hentai / ajánljatok hentai-t!
2005-08-18, 15:43:31
Quote from: sirtomiAkkor ez biztos jó lehet. Megnézem :)

Tényleg jó, merem ajánlani.
#10
Hentai / ajánljatok hentai-t!
2005-08-18, 14:08:14
MaiKing-ben is van elf (asszem 3. epizód).
#11
Quote from: FeldinBlimp! És ez neked megvan? Mert akkor ezt is elkérném. Most úgyis bepipultam a Planescapre.
Vkinek vmi ötlete? Már volt 2 csapattárs, Morte meg a Dvmi'vmi az az elfszerû cucc a változó karddal. Na most kiirtottam a sikátoros részt ahol a templom van. Erre amikor mennék el belök a Lady egy labirintusba. Egyedül. Onnan kijutottam, de a társaim sehol sem találom... Hol vannak???????????

Ugyan párszor már végigjátszottam a Tormentet, de a Ladyt egyszer sem idegesítettem fel. Esetleg nézz meg egy leírást a gamefaqs-on (meg kellene számolnom, hányszor postoltam már ezt :) )
#12
Games / Final Fantasy Rulez
2005-05-15, 15:35:23
Quote from: KipeEzer köszönet. Ez az angol szöveg nagyon sokat segített. (Amit én találtam angol végigjátszást az nem volt ilyen részletes). :jee:

Ha végigjátszást keresel, akkor itt keresd. Az itteni FF leírások részletessége asszem minden igényt kielégít :)
#13
Games / Final Fantasy Rulez
2005-01-29, 01:05:47
Quote from: BruceHuhh... Ezt nem ma írtam, szal már majdnem el is felejtettem, de ma találtam rá példát! Itt olvastam
Egyébként ez a két rész az, amirõl beszélek:

Szóval ez egy létezõ dolog... Nem lenne rossz több ilyent találni  :rolleyes: ;)

Na ja, de ezzel nem a FF-ben lehet megnyitni a titkos cuccot, hanem a Legend of Mana-ban...
#14
Games / Final Fantasy VII
2005-01-29, 01:02:26
Quote from: PhoeneixAmugy meg ff8-at nem tudtam vegigjatszani, mert annal a jelenetnel, mikor a garden felszall es kimentek az erkejre mindig kiallt a progi, erre letezik vmi patch vagy csak ugy egyszeruen pc-n nem lehet vegigtolni?
Mar vagy 3 kulonbozo forrasu cd-vel probaltam, de 1ikkel se ment.

Végig lehet, nekem patch nélkül sem fagyott soha. Bezzeg a 7... Mire sikerült patchelnem hogy egyáltalán menjen, a random fagyásai néha igencsak idegesítettek.
#15
Games / Final Fantasy Rulez
2004-12-18, 11:14:57
Quote from: SysOP XXLAz I-gyel és a II-vel a playstationos Origins keretein belül játszogattam, de nem erõltettem túl. A III-at nem láttam még :rolleyes: IV, V, VI ZSNES-sel (a VI még PSXre is megvan :hehe: ) A VII-t és a VIII-t PCn vittem végig, az IX-et ePSXe-vel vitte végig az öcsém, én idõhiány miatt félbehagytam :(

A X pénzhiány miatt nem fenyeget, a XI pedig MMORPG, szintén nem fenyeget :rolleyes:

Az I-gyel és II-vel próbálkoztam már NES emuval és az Originsel is, de nem jutottam túl messzire. Most, hogy megjelent GBA-ra is, újra nekiláttam, talán végre sikerül legalább az I-et végigjátszani. A II fejlesztési rendszeréért viszont sosem rajongtam. A III annak ellenére, hogy NES-es, egész játszhatónak bizonyult, azt NES emuval végignyomtam. Sztem az a legjobb a három közül.
#16
Quote from: BruceHmm... és jó a sztorija? Mert akkor feltétlen nekiállok leszedni :)

Nekem tetszett a sztori. Próbáld ki, nem fogsz benne csalódni.
#17
Hentai / ajánljatok hentai-t!
2004-11-27, 10:49:33
Words Worth után tudom javasolni a MeiKinget. Fantasy, nem durva, de nem is cenzúrázott.
#18
Quote from: BruceAz milyen játék? A koleszos belsõ hálón láttam, de nem is hallottam róla, és eddig lusta voltam utánanézni :rolleyes:

Leggyakrabban a Zelda játékokhoz szokták hasonlítani, elég nehezen kategorizálható. Van benne akció, kaland, verseny, miegyebek. Remek játék, érdemes kipróbálni.
#19
Games / Final Fantasy Rulez
2004-11-13, 15:26:47
Quote from: BruceTesómtól érdekes dolgot hallottam, mely a PSX-es Sqaresoft játékok egy részét jellemzi. Valahol azt olvasta, hogy egyes játkékok legjobb cuccait nem az adott játék rejti! Csak az a gáz, hogy konkrét példára ugyanúgy nem emlékezett, ahogy az oldalra, ahol olvasta... hiába, nem egy nagy gép-mágus, és ráadásul a koleszában olyan vacak gépek vannak, hogy az is csoda ha betölti az Explorert... Csak arra lennék kíváncsi, hogy errõl más is hallott-e? Ja, hogy mirõl is van szó: például (ezt sak így hasraütésbõl, mert mint említettem konkrét példa nem áll rendelkezésre...) Final Fantasy 7-ben eljutok valameddig. Final Fantasy 8-ban is eljutok valameddig. A mentéseket egy memóriakártyán tárolom, és valamit megbuherálva a töltésnél egy új mittudomént, mondjuk fegyvert kapunk... (asszem pont fegyverrõl olvasott...) Ismerõs ez valakinek?

Hát konkrétan a Final Fantasyknál vagy más Square cuccoknál nem tudok róla, hogy ez menne. Mondjuk van elég sok game, ahol lehet mentést importálni az egyik epizódból a másikba, de azok általában összefüggenek, míg a FF játékok nem. (Tudtommal még az FFX és X2 között sem lehet importálni, pedig ott még értelme is lenne.)
#20
Games / SNES rpg-k
2004-10-15, 23:31:52
Quote from: SusziA Terranigmaval jatszottatok már? Kinek hogy tetszett?

Tulajdonképpen egész jó kis akció-rpg, de a vége nekem sem igazán jött be. Mindenesetre jobban tetszett, mint az Enyx hasonló régebbi játékai (Soul Blazer, Illusion of Gaia.) SB túl rövid, az IoG-t meg valamiért hamar meguntam.
#21
Anime társalgó / Cicalányok
2004-09-09, 23:41:23
WordsWorth-ben is van (asszem a 2. részben).
#22
Hentai / ajánljatok hentai-t!
2004-09-09, 21:20:51
Szerintem se nézd meg, Feldin. Mondjuk én még nem láttam, de ha Itachi valamire azt mondja, hogy durva, azt azonnal elhiszem :)
#23
Games / Metal Slug sorozat
2004-09-03, 11:33:58
Quote from: TurboKaki úgy gondolja hogy ez a legnagyobb játék a földön az írjon ide, mert a Metal Slug tényleg a legnagyobb játék a földön, most viccen kívül.

Talán az a legnagyobb játék dolog kicsit vitatható, de ebbe nem megyek bele, mindenkinek megvannak a maga kedvencei. És az tény, hogy minden Metal Slug játék hatalmas móka, fõleg ketten játszva. Nameg ha nem a játékteremben dobálod bele a zsetonokat, én legalább is gyorsan elszegényednék :) Szóval remekül megcsinált lövöldözés, rengeteg humoros betéttel - kategóriáján belül tényleg az egyik legjobb.
#24
Games / Stratégiai játékok
2004-09-03, 11:22:52
Quote from: DamnatusNaa Dune1-ben azt a helyet nem találtam meg, ahol látomást kellett volna kapjak. De így már sejtem. Én az erõd mellett kezdtem bóklászni, míg szomjan nem haltam.

Nem olyan bonyolult az a látomásos dolog. Simán bemész pár mezõnyit akárhol sivatagba, akár a palotától, akár egy sziecstõl indulva, és VÁRSZ egy kicsit egy helyben. Csak annyira kell bemenni, hogy már ne legyen a képen sziecs, harvester, vagy ilyesmi. (Nem kell a wait until day/night opciót használni, csak ne mozogj egy rövid ideig.)
#25
Offtopic / Gratulációk-Archive
2004-08-29, 14:56:03
Kongratulálok Feldin! :)
#26
Quote from: thrallnemtujátok honnan tudom megszerezni a monkey island 1-2-t??(amásik 2-t már végigvittem és azok nagyn tecettek)

Itt is meg van mind a kettõ.
ScummVm meg tényleg jó dolog.
#27
Games / Final Fantasy Rulez
2004-07-29, 21:30:40
Quote from: thrallmeik a solitary island??(de asszem azkell)

Látod erre most nem emléxem... egy walkthroughban néztem meg gyorsan, hol is volt az uccsó tábla. Repkedj körbe és szálj le minden szigeten, csak megtalálod.
#28
Games / C64 (retro rulez)
2004-07-27, 15:24:22
Quote from: StairanHa valakit érdekel innen a c64-es játékok zenéinek remixelt mp3 változatát lehet leszedni!

Köszi, ez tényleg remek! Ezek közül sok zenét még a C64-esen prüntyögve is nagyon szerettem, de így egyik másik különösen jól szól. Last ninja rulez! :)
#29
Games / Final Fantasy Rulez
2004-07-27, 10:40:42
Solitary Island shrine-ban voltál?
#30
Games / Final Fantasy Rulez
2004-07-27, 10:36:06
Quote from: thralla 4. tábla holvan??megvan a bahamutos,a törpfalvi és a meg a harmadik és az istory falls-os(vagyis az egyik faq-ban így írják)

A tenger alatt felszedted?

Edit: bocs, az a törpés. Mindjárt megnézem.