Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Silencer

#1
Help / Re: FTP kliens/szerver help-topic
2007-10-16, 09:41:31
Nem tudom mi történhetett, de már napok óta nem tudok belépni az FTP-re. Beállítások uazok mint régen (usteam.hu:31337, passzív mód on), de Tmindig Kapcsolathívási hibát ír ki a Total commander (utolsó sor: usteam.hu=193.22.89.3)
Nem tudom mi lehet a gond, animehq-ra gond nélkül fölenged.
Ötletek?
#2
Anime társalgó / Elfen Lied
2005-08-01, 22:56:55
Két nap alatt végeztem a 13 résszel, és meg kell mondjam nagyon tetszett. Kicsit tartottam a sorozattól, mivel egy csomó helyen azt olvastam róla hogy túl lineáris a történet, nagyon véres, meg túl ecchi stb.
Így utólag nem tudok mit kezdeni ezekkel a véleményekkel. Akik szerint az EL túl durva, azok Tom és Jerry szintû móka-kacagást várnak az animéktõl? Mit szólnának pl. a Grave of the Fireflies-hoz (pedig abban még nincs is vér)?
#3
Ha vki látta õket, írjon már véleményt (érdemes-e megnézni a teljes sorozatot)!
Boogiepop Phantom
Grey Wing Federation )Haibane Renmei)
Now Then, Here There
Paranoia Agent
Én azt hallottam ezekrõl, hogy durvák, sötét hangulatúak, és nincs bennük humor. Szóval pont nekem valók  :__devil:
#4
Quote from: BonciNoir:

A kritériumoknak megfelel a Noir, kérdés, hogy tényleg ilyet keresel-e? Mert ennek a kritériumoknak többféle módon meg lehet felelni, mégis az egyik tetszhet, a másik nem.

Köszi a két tippet, megnézem õket. A sötét hangulatnál én nem a dark feelingre gondoltam (pl. Hellsing, ami pl. tetszik a lightossága ellenére is), hanem arra a szívszorító kétségbeesett, reménytvesztett feelingre, ami pl. a Jin Roh-t, meg a Berserk utolsó részeit jellemzi. Abszolút semmi bajom a lightosabb animékkel, nagyon szeretem õket, de szerintem a Jin-Roh meg a Berserk katarzis szempontjából sokkal intenzívebb, mint bármi amit eddig láttam.
#5
Quote from: ShiroiVagy inkább egyik sem. Szerintem mindháromból hiányzik vmi (kivéve talán NS), amit õ igényelne. De legalábbis a Berserk-hez képest sehol nincsenek komoly történet és sötét hangulat terén.

Köszi, teljesen igazad van. A Ninja Scroll alapmû, az biztos. Én inkább sorozatokra gondoltam, a filmek nagy részét már abszolváltam. Sajnos én is kezdem belátni, hogy hangulatban a Berserk-et semmi nem fogja utólérni, de ki tudja... A Lain-t meg a Texhnolyze-ot még nem lvolt idõm megnézni, azoktól sokat várok.
#6
Ajánljatok jó dark fantasy/horror/sci-fi animéket please! A Berserk kurvára bejött, most nézem a RahXephon-t, az is király. Hasonlóak (komoly történet, minimális humor, sötét hangulat) kellenének!
#7
Letöltöttem pár részt a Texhnolize-bõl. Mindegyik rész lefagy bizonyos helyeken a lejátszás során (már a fõcímnél is). Ti is észleltétek ezt, vagy csak kodekhiba (bár a helpfile-ban levõ összes kodeket felraktam)?
#8
Ja, a sorrendet értem, de ez nagyon sok mindent nem magyaráz meg. Az After Eclipse hányadik epizód (sajna nincs idõm elolvasni az egészet)?
Ajánjatok már hasonlókat pls!


Quote from: BlimpSztem nem elég az After Eclipse-tõl olvasni a mangát. Talán egy picit unalmas lehet, de sztem az egészet egybe érdemes elolvasni. Arra pedig sztem magától is rájött, hogy az elsõ rész az utolsó után játszódik :haha: ;)
#9
Tegnap megnéztem a Berserk-et. Hát nem is tudom mit mondjak. Sok anime filmet láttam már, de sorozatban ez volt az elsõ. Full katarzis az utolsó részek során, az eddigi legjobb anime amit láttam. Ajánljatok már vmi hasonlót, ami dark fantasy, és ahol komoly a történet.
Ja, és van hivatalos álláspont arra, hogy mi az összefüggés az utolsó rész és az elsõ között? Hogy kerül Gutshoz a nyaklánc, mi lesz Griffith-tel stb?