Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Piyoko

#1
Anime / Re: Naruto
2007-10-25, 21:47:56
A szavazás szerint a legnépszerűbb női ninja Hinata de ki volt a legnépszerűbb férfi szereplő? :confused:
#2
Anime / Re: Angel sanctuary
2007-10-19, 20:44:35
Leadták a német viván :eek:?Ez komoly?Én azért maradok a mangánál.Hű conon cosplayben nagyon állat volt,hogy annyian beöltöztek az AS-ből :whoah:
#3
Help / Re: FTP kliens/szerver help-topic
2007-04-01, 15:59:14
 :frown:Az előbb próbáltam kikapcsolva és úgysem ment:'(..Nem tudom mi lehet a baj..Biztos én szúrok el valamit de foggalmam sincsen hogy mit mert mindent jól írtam be.

---------------------------

Ráadásként az előbb sikerült ftp kapcsolódnom az Animehq-ta szóval már télleg nem tudom hogy mi az Usteammel a baja :lol:

---------------------------

CIKKIII WÁHÁHÁHÁHÁ!!!Kiderült hogy véletlenlül úgy írtam be hogy useteam nem usteamXD!CIKIIII!! :oops: Miért mindig velem történik ezV_V?Múltkor elkezdtem panaszkodni egy másik fórumon hogy nincsen hang meg minden és kiderült hogy nem dugtam be a hangszórótXD!CIKIIIIIII!


Legközelebb légyszíves használd a Modify gombot, köszi. - Zsiga
#4
Help / Re: FTP kliens/szerver help-topic
2007-04-01, 15:51:08
Szerintem nincs vele baj mert ezen a gépen máskor is ftpztem már..
#5
Help / Re: FTP kliens/szerver help-topic
2007-04-01, 13:13:01
Sziasztok!


Sohasem sikerül az ftp kapcsolódás :bruhuhu:!Letöltöttem a TotalCommandert meg mindent úgy csináltam ahogy mondtatok de mindig azt írja ki hogy nem találja a kiszolgálót! :confused:Miért?Pedig most másik gépről kapcsolódok és többször is leellenőriztem hogy minden renben van-e(paszív mód bekapcsolva van-e,jelszó,stb)de mindig ezt írja ki.Másik kapcsolóval is próbálkoztam de az is dettó volt :frown:.Remélem segítetek :whoah:!
#6
Manga / Re: Manga boltok itthon
2006-11-12, 10:18:48
Nos..hát..az én tapasztalataim:
Én eddig a King Comics-nál meg az Animestarsnál vásároltam.
King Comics:Nos..Mivel nem vagyok pesti a forgalom miatt nehéz volt rávennem anyuékat hogy bevigyenek de megtörtént.Gondoltam itt veszem meg az ajándékát a szintén mangakedvelő barátnőmnek.Bementem,el kezdtem nézelődni..német..német..(tanulom a nyelvet de..) felhívom a barátnőmet hogy mondja milyen mangát szeretne..Mondja mondja de egyet sem találtam meg amit akart és ha volt is németül(de ő nem tud németűl) .Hát...gondoltam akkor majd bejövünk együtt mert telefonon nehét mangát választani meg én nem tudom hogy neki mi kellene ebből a választékból..Hát jól megvettem az anándékot :haha:..De azért magamnak vettem egy pár dolgot..mégse menjek üres kézzel :ejnye: ..Nem találtam meg azokat a mangákat amiket akartam pedig hosszú volt a listám... :frown:..De azátn vettem egy Ai yori aoshit (fúú ezt nem szeretem :ejj:) egy Full Meatl Panicot meg egy Fushigi Yuugit(háhhá mind angolXD tökjó hogy ezek azok voltak!)
Animestars:
Innen rendeltem eddig a legtöbbet..Nagy a választék szinte minden megvan amit eddig néztem..Nekem csak a postaköltséggel van bajom..ami egy 1000-ressel megnöveli a vásárlás árát.No meg a kiszállítási idő...kb durván úgy 2 hónapot kellett várnom míg megérkeznek azok a mangák (2db Loveless egy Gravitation és egy Imadoki mind angolul) Szegény barátnőmnek egy csomót kellett várnia míg megkapja a szülinapi ajándékát..Amúgy itt sem tudott választani rendesenXD a végén már csak úgy bemondott valamit...Valami egykötetes Kaorit vagy Watasét akart de sehol sem voltXD!De hát..ez van..

Vásároltam már a szupperrrr jóóó anime CONokon is.
Itt sok árus van sok mangával ..meg sok tülekedő ember tömeg..de egy idő után meg lehet szokni..A lényeg hogy ügyesenek és szemfülesnek kell lenned hogy meglásd és megvedd azokat a mangákat amiket akarsz.Itt sok múlik ezen.De azon is múlik hogy van-e vagy sem...Szóval itt nem mehetsz biztosra.Csak a szerencsén múlik.

Lényegében a King Comicsnál az volt a bajom hogy sok a német..(bele kell húznom a tanulásba) az Animestarsnál az hogy sok a kiszállítási idő a CON-on meg nem mehetsz biztosra.


L
#7
Manga / Re: Kaori Yuki mangak
2006-11-12, 09:52:39
Azt nem tudom hogy most min dolgozik éppen de a Mangazinra került fel két új fordítás a mostani műveiből: a Fairy Cube és még valami parfümös aminek a neve 0-val kezdődik..Csak most nem jut eszembe.. :oops:..De annyit tudok róla hogy 2006-os kiadású.Szóval elég új :cool:!
#8
Kultúra / Re: Netes rádióadók
2006-11-12, 09:45:49
www.nihongo.fm
Ez egy japán nyelvtanulós rádió amin japán szavakat és egyszerűbb mondatokat lehet megtanulni.A rádió nyelve angol de így legalább egyszerre két nyelvet lehet megtanulni :jee:!