Szerepjátékok

Started by Xaga, 2004-07-27, 16:11:06

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: ShiroiIgen de ez ebbõl a szempontból lényegtelen. Meg aztán dark agesben teljesen más, ott nem annyira cigányos, mint napjainkban... ;) Nem könnyû elvonatkoztatni, de ha sikerül, akkor jó játékot lehet vele is játszani.

Nem azért kérdeztem, mert ezzel bármi problémám van, csak gondoltam társalgásindító töltelék-kérdésnek megteszi. Valamint így bizonyságot is nyertem emlékeimmel kapcsolatban, és még jóbarátomat sem kellett zaklatni (google). -.-

Lythis

Quote from: bpka000Kezdõk hajlamosak Gangrelt vagy esetleg Brujah-t választani, azok eléggé szabadelvûek, vagy ha nem tudnak dönteni akkor klántalant (habár avval szerintem nagyobb hátrányok járnak, mint elõnyök)
Ez mind eléggé populáris.
A Ravnos nem rossz választás, de azért ott már van egy kis "megértenivaló", egy kis "beleélnivaló" :)

Khayvin fattyai..... hahaha
Hja, de senki sem kezd szívesen kötött karakterrel... persze kiskapuk mindíg vannak. Ugyanakkor a klánok a modern vampire-ben (dark ages-t abszolút nem vágom) egyáltalán nem kötöttek, ami a származást illeti, mert beölelnek bárkit, ha ezzel a klán, illetve az aktuális szülõ érdekét szolgálják, és erre felhívják az ember figyelmét minden esetben. Pl már nem minden Settita egyiptomi, és rendesen akad már olyan Ravnos is, aki nem cigány. Sõt - bár nagyon elenyészõ számban - de mostmár akadnak Tremere nõk is.
 Egyébiránt szerintem a leg kötetlenebb klán messze a Malkavita:D

roderick

Quote from: LythisEgyébiránt szerintem a leg kötetlenebb klán messze a Malkavita:D

Szerintem az emberek nagy részének fogalma sincs igazán milyen egy malkavita...

Amúgy persze kötetlenül lehet Vampire karaktereket alkotni, de azrét szvsz. mesélövel sokat kell egyeztetni, mert nem mindegy ki a nemzöd meg ilyenek... azok elég nagy kötöttségek
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

kisvirag

humm

szerintem a többi klán kötöttségei skkal erõsebbek... Torreádorként kicsit furán néznek rád, ha szakadtan, hippi módjára jársz, vagy hasonló.

malkavitaként még a szellemi difidet is a magad javára fordíthatod, és a kijátszásban is sokkal sokkal több lehetõség rejlik. Nagyobb kihívásnak tartom egy 4 szeméyliséges skizo malkáv eljátszását, mint egy kékvérû Ventruet....

esetleg egy olyan malkáv, aki ha csengõszót hall, elkezd valami darabot elõadni... fõleg, ha van a csapatban valakinél kard :D (kardcsörgés rulez)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

kisvirag

Quote from: LythisPl már nem minden Settita egyiptomi, és rendesen akad már olyan Ravnos is, aki nem cigány. Sõt - bár nagyon elenyészõ számban - de mostmár akadnak Tremere nõk is.
 Egyébiránt szerintem a leg kötetlenebb klán messze a Malkavita:D

Azért Giovanni az továbbra is csak családtag lehet :D

Lythis

Quote from: kisviragAzért Giovanni az továbbra is csak családtag lehet :D
jó, ok, ez tény de a Giovannikat nem szeretem, szal le vannak tojva:D

A legkötetlenebb ha csinálsz egy Tremerét, és felveszed hozzá a köthetetlen tulajdonságot... akkor lényegében hátrányok nélkül indulsz (ha nem számítjuk h valszeg a több Tremere rendesen rövid pórázon tart majd téged, amint kiderül a stuff, és valószínüleg nem örülnek majd neked annyira)

A Malkavitákban szvsz az a jó, hogy abszolút komplex jellemekt adhatsz neki (tulajdonképpen kell is). Mindemellett azonkívül, h a Malkávok összetartanak, annyra nincsenek megkötve klánon belül, mint mondjuk az Asszamiták, vagy a Tremere.

Caitiff-ek meg abszolút közutálatnak örvendenek, szal aki kezdõként caitiffet indít az szvsz egyúttal magára ragasztja a "kenjétek el a pofám" cetlit is...

Rounin

Én maradok a Tremere klánnál. Keserû gõg rulz :bsd:

Lythis

Quote from: RouninÉn maradok a Tremere klánnál. Keserû gõg rulz :bsd:
ha már gõg, akkor szerintem lazán Ventrue!
 Mondjuk a Tremerében is van, az tény. Õket leginkább az elzárkózóttságuk, és az összetartásuk miatt bírom. Mondjuk kell is, tekintettel, hogy a Kamarilla többi tagja nem kedveli õket túlságosan, de legalábbis alapból gyanakvó velük szemben.

Rounin

Quote from: Lythisha már gõg, akkor szerintem lazán Ventrue!
 Mondjuk a Tremerében is van, az tény. Õket leginkább az elzárkózóttságuk, és az összetartásuk miatt bírom. Mondjuk kell is, tekintettel, hogy a Kamarilla többi tagja nem kedveli õket túlságosan, de legalábbis alapból gyanakvó velük szemben.

Oh, én saját karakteremre értettem amit írtam, bár tény, hogy a klán valóban bír ezzel a jellemvonással. De hát történelmük ad is rá magyarázatot - ami még mindig csak egy sztereotípia és szerintem fõként a már idõsebbekre vonatkozik (a keserû gõg, a sima ugyebár könnyen kialakul az ifjakban is :D )

Edit:
Ventrue nekem túl kékvérû :|

Lythis

Quote from: RouninOh, én saját karakteremre értettem amit írtam, bár tény, hogy a klán valóban bír ezzel a jellemvonással. De hát történelmük ad is rá magyarázatot - ami még mindig csak egy sztereotípia és szerintem fõként a már idõsebbekre vonatkozik (a keserû gõg, a sima ugyebár könnyen kialakul az ifjakban is :D )

Edit:
Ventrue nekem túl kékvérû :|

A történelmük majdnem egyedülállóvá teszi õket a klánok közt (The giovanni whom I oh-so-despise are a bit similar though)
 A klánok legtöbbjét sztereotípia alapján ítéli meg a többi, de mondjuk ez alap, mert nem lehet átfogóan elmagyarázni egy klánt egy szabálykönyvön belül.

Az viszont tény, h még egy olyan kékvérû elitista bagázs, mint a Ventrue, nincs mégegy. Szal õket kijátszani tényleg nem lehet egyszerû. Az ok, hogy rendesen nagyobbak az erõforrásaid, de ez nem változtat azon, hogyha nincs sabbat, akkor a Brujah legszívesebben a te pofádat kenné el...

Lythis

Egyébként van itt valaki, aki behatóbban ismeri az Ars Magica-t? És esetleg el tudja nekem magyarázni, hogy pontosan mire is megy ki a dolog, mer az még nagyon ko, h mitológiai sötét középkor az alap, de nem asik le, hogy most pontosan hogy is miért is megy ez az egész stuff.

Illetõleg ha már szóbajött a Vampire, akkor van esetleg aki ismeri a többi WoD játékot is? Kishazánkban nem nagyon futottam még össze velük, és érdekelne, hátha valakinek vannak tapasztalatai velük kapcsolatban.

Ramiz

Na megvolt az elsõ Vampire játékom (kalandom)... Maga a rendszer nagyon tetszett, azt hiszem, meg is veszem a magyar könyvet (nagyon szépen és korrektül meg van csinálva). A kaland úgy igazán nem tetszett: nem tudtam kijátszani a Toreadoromat (végig csak szellemekkel kellett beszélgetni meg hullákkal, úgyhogy a Giovanni elvolt, én meg malmoztam... képtelen voltam bekapcsolódni, és ez mindig kikészít). A vége szerintem nagyon béna lett (bár alig ismerem a rendszert): egy 7. generációs vámpír ellen kellett volna harcolnunk. A 12. generációs, kezdõ Ventrue pisztollyal szíven lõtte (jó sok Akaraterõt ráköltött, hogy biztos sikeres legyen - ilyet szabad egyáltalán?), mire az lebénult, aztán felette a testét a csapatunk egyik tagja, 2 generációval feljebb ment emiatt és kapott egy csomó képzettséget... még csak nem is harcoltunk... no mindegy. Majd belejövök...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: RamizNa megvolt az elsõ Vampire játékom (kalandom)... Maga a rendszer nagyon tetszett, azt hiszem, meg is veszem a magyar könyvet (nagyon szépen és korrektül meg van csinálva). A kaland úgy igazán nem tetszett: nem tudtam kijátszani a Toreadoromat (végig csak szellemekkel kellett beszélgetni meg hullákkal, úgyhogy a Giovanni elvolt, én meg malmoztam... képtelen voltam bekapcsolódni, és ez mindig kikészít). A vége szerintem nagyon béna lett (bár alig ismerem a rendszert): egy 7. generációs vámpír ellen kellett volna harcolnunk. A 12. generációs, kezdõ Ventrue pisztollyal szíven lõtte (jó sok Akaraterõt ráköltött, hogy biztos sikeres legyen - ilyet szabad egyáltalán?), mire az lebénult, aztán felette a testét a csapatunk egyik tagja, 2 generációval feljebb ment emiatt és kapott egy csomó képzettséget... még csak nem is harcoltunk... no mindegy. Majd belejövök...
Ehh...hányan voltatok a kotériában? Mer 7.gen az már azér rendesen ancilla.. sztem..persze a korától is függ. De az h szivenlõjük, diablerizáljuk, az nekem odatesz... A szellemekkelpofázás meg bennevan a dologban... elvben ti sem vagytok többek tápos sétáló hulláknál...

Edit: egyébként nem volt idõtök összerázódni, vagy csak a karaktered nem passzolt a helyzethez?

roderick

Quote from: LythisIlletõleg ha már szóbajött a Vampire, akkor van esetleg aki ismeri a többi WoD játékot is? Kishazánkban nem nagyon futottam még össze velük, és érdekelne, hátha valakinek vannak tapasztalatai velük kapcsolatban.

Én nagyrészt ismerem a többit is, mert mi haverokkal nagyrészt Crossovert játszunk, tehát minden könyvet egybegyúrunk és lehet mindenféle természetfelettivel lenni.

Mage-t egész jól ismerem és állíthatom, hogy talán a legkomolyabb mind közül... talán azért nem is lett híres, mert nagyfokú érettség kell hozzá, mert nem ilyen diszciplina szerü behatárolt képességied vannak, hanem gyakorlatilag "bármit" megcsinálhatsz varázslatokkal, csakhát ugye mindennek megvannak a maga következményei :)
Werewolf-ot nem ismerem nagyon, mert valamiért sose vonzott, de az is alkalmas jó kis elégikus kalandozásra, persze soksok emberfeletti akcióval.
Changelingben vannak a tündérek, akik az elhétköznapiasodás ellen küzdenek, biztos ezt is nagyon élvezetesen lehet játszani, de szvsz. eléggé elvont társaság szükségeltetik hozzá, hogy a tündérek "másféle látásmódját" igazán ki lehessen játszani.
Wraith az egyszerüen beteg, a Call of Chtulutól legfeljebb halálra rémülsz, de ez viszont arra kéztet, hogy önmagad vess véget az életednek... mondjuk ahol önpusztító szellemeket kell játszani, ott ez elvárható, deazértmégis...
Hunter eléggé alap, ök a "feldühödött" emberek, akik írtják a természetfelettit, jó kis oldschool vámpír/farkas vadászatokat lehet tartani :)

QuoteA 12. generációs, kezdõ Ventrue pisztollyal szíven lõtte (jó sok Akaraterõt ráköltött, hogy biztos sikeres legyen - ilyet szabad egyáltalán?), mire az lebénult, aztán felette a testét a csapatunk egyik tagja, 2 generációval feljebb ment emiatt és kapott egy csomó képzettséget...
Ez kicsit simlisnek tünik nekem, de nem akarok beleszólni ki hogy játszik...

Ramiz

Quote from: roderickWraith az egyszerüen beteg, a Call of Chtulutól legfeljebb halálra rémülsz, de ez viszont arra kéztet, hogy önmagad vess véget az életednek... mondjuk ahol önpusztító szellemeket kell játszani, ott ez elvárható, deazértmégis...
Hunter eléggé alap, ök a "feldühödött" emberek, akik írtják a természetfelettit, jó kis oldschool vámpír/farkas vadászatokat lehet tartani :)
Ezek elég jól hangzanak. :D

Quote from: roderickEz kicsit simlisnek tünik nekem, de nem akarok beleszólni ki hogy játszik...
Hát ez az... én sem így szoktam mesélni. (Inkább vagyok "szemét kõszívû KM", mint hogy feltápoljam a karikat.)

Vampire: the Requiem-et ismeritek? Milyen? Van magyarul?

Másik kérdés: Vampire: The Masquerade alapkönyv (lehetõleg magyar, de angol is jó) neten van? A CD-s kiadás is érdekel.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dragon

Quote from: RamizNa megvolt az elsõ Vampire játékom (kalandom)... Maga a rendszer nagyon tetszett, azt hiszem, meg is veszem a magyar könyvet (nagyon szépen és korrektül meg van csinálva). A kaland úgy igazán nem tetszett: nem tudtam kijátszani a Toreadoromat (végig csak szellemekkel kellett beszélgetni meg hullákkal, úgyhogy a Giovanni elvolt, én meg malmoztam... képtelen voltam bekapcsolódni, és ez mindig kikészít). A vége szerintem nagyon béna lett (bár alig ismerem a rendszert): egy 7. generációs vámpír ellen kellett volna harcolnunk. A 12. generációs, kezdõ Ventrue pisztollyal szíven lõtte (jó sok Akaraterõt ráköltött, hogy biztos sikeres legyen - ilyet szabad egyáltalán?), mire az lebénult, aztán felette a testét a csapatunk egyik tagja, 2 generációval feljebb ment emiatt és kapott egy csomó képzettséget... még csak nem is harcoltunk... no mindegy. Majd belejövök...
Anyám....
Hát nem akarok senkit megsérteni, de szerintem effektíve MAGUS-t játszottatok vampire szabálykönyv alapján.
Szóval a 7. gen nem azért 7. gen, mert már egy éve vámpír és sok küldit megcsinált. Az nem olyan, hogy találunk egyet az utcán, megkérdezzük, hogy "csókolom 7. generációsnak teccik lenni?" és ha igennel válaszol, akkor egy szívlövéssel leterítjük. Vagy Diablósan áttévedünk olyan területre, ahol 7. generációsok spawnolnak. :D
Ha nagyjából a "valóságos" vampire környezetben játszottatok volna, akkor 5-6 kaland mire odáig eljuttok, hogy tudjátok hol találtok ilyen hatalmú vámpírt, és akkor még nem jutottatok be hozzá, és nem öltétek meg.
Megjegyzem, Budapest hercege lehet kábé ilyen generációs, persze a hercegségnél nem csupán ez számít, vannak ennél "fiatalabb" hercegek is.

Lose no oppurtunity to obtain the Kindred blood. Recognize that you are not as the Get of Khayvin.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Ramiz

Quote from: bpka000Hát nem akarok senkit megsérteni (...)
Engem biztos nem fogsz, mert 1. nem én meséltem, 2. én is ugyanazt kifogásoltam, mint te (és nem néztem se MAGUSnak, se Diablónak a Vampire-t, bár sztem a MAGUSban sem úgy mûködik a dolog, ahogy itt volt ebben a kalandban). A KM pedig nem olvassa ezt a fórumot. :)

Dragon

Quote from: RamizA KM pedig nem olvassa ezt a fórumot. :)
Talán jobb is. ;)
Egyébként csak úgy mellékesem megjegyzem: ugye tudod, mit csinált a kezdõ ventrue?
ha feltételezzük, hgy valami pokoli mázlija volt, és valóban sikerült, amit tett
1. akármilyen klánba is tartozott az a 7. gen, most valószínûleg a környéken tartózkodó összes klánjabeli a ventrue barátunkra vadászik
2. a diablerie nem igazán tartozik a megtûrt dolgok közé, pláne kamarilla területen, nem is beszélve arról, hogy valami más klán szokása..... khm,khm,nem is tudom melyiké :D
szóval normális esetben a következõ "kalandban" már nem szerepelne

Practise restraint and develop inner strength to withstand the Beast. Resist Frenzy at all costs.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Ramiz

Quote from: bpka000Talán jobb is. ;)
Egyébként csak úgy mellékesem megjegyzem: ugye tudod, mit csinált a kezdõ ventrue?
ha feltételezzük, hgy valami pokoli mázlija volt, és valóban sikerült, amit tett
1. akármilyen klánba is tartozott az a 7. gen, most valószínûleg a környéken tartózkodó összes klánjabeli a ventrue barátunkra vadászik
2. a diablerie nem igazán tartozik a megtûrt dolgok közé, pláne kamarilla területen, nem is beszélve arról, hogy valami más klán szokása..... khm,khm,nem is tudom melyiké :D
szóval normális esetben a következõ "kalandban" már nem szerepelne.
Ez nem normális eset. :) Egyébként a 7genes Tremere volt, és kihirdettek rá (ott a helyszínen) Vérvadászatot... mondjuk ettõl még nem értem, hogy miért lehet diabelizálni Budapesten, Kamarilla területen... jó, n00b vagyok még, de talán nem ezzel a partival/KMmel kéne megtanulnom Vampire-özni, nehogy rossz dolgokat szokjak meg. :) Ezért kéne egy jó kis fórumos parti! Próbálok szerezni alapszabálykönyvet is.
(Az 1.-es pontnak így is be kéne következnie, de sztem a KM nagylelkûen elfelejti... vagy: "ne játsszuk le, ne untassuk a többieket, menjen a következõ kaland"...).

Rounin

Quote from: RamizEz nem normális eset. :)

Hát ez nem :D Ha már Káinnal is összefutottatok, szólj ;)

Lythis

Quote from: RouninHát ez nem :D Ha már Káinnal is összefutottatok, szólj ;)
Tegnap zúzta le a fél háztömböt, mer nem kapott elég borravalót... köcsög pizzafutár...

de most komolyan, szal kb Victoria Ash 7.gen, és ha valaki olvasta a klánregényeket, akkor kb vágja, h ez mit takar...(aki meg nem, annak tessék pótolni:))
 Diablerie? azt az Asszamiták szeretik csinálni, a Kamarilla tiltja, és még a Sabbat is ódzkodik a dologtól - legalábbis nyíltan nem vágnak fel vele, az fix.

A Ventrue "fattyat" aki kinyírta a Tremerét, valószínüleg szenesre pörkölik éjjeleken belül, a Herceg meg nagyvalószínûséggel nem tesz semmit, csak elsimítja a stuffot, mert õ sem kockáztatna meg egy offenzívát a Tremere erõsséggel a városban (nem ugrik be, h mi a neve a "fészkeiknek"). És nyílvánvalóan a diablerizálót sem fogják puszipajtinak kezelni.
 Legalábbis sztem ez lenne a normális... de a diablerie miatt minimum az atyja tekeri ki a torkát, ha kamarilla tag.

Rounin

Quote from: LythisTegnap zúzta le a fél háztömböt, mer nem kapott elég borravalót... köcsög pizzafutár...

Ez ám az álca :D Ki keresné õt pizzafutárként :)

QuoteA Ventrue "fattyat" aki kinyírta a Tremerét, valószínüleg szenesre pörkölik éjjeleken belül,

Esetleg megnézetik vele a napfelkeltét.

De az tuti, hogy életút karakterként nem vinné sokra :)

Ramiz

Oké, megnyugodtam... ^^
De egy jó dolog is volt, amit el kell mesélnem. Este 7-tõl reggel 6-ig játszottunk, aztán feküdtem le aludni. Nekem ez a játék új volt, zsongott a fejem a sok információtól. Amikor felébredtem, tök sötét volt (valaki egy takarót tett az ablak elé), és úgy félálomban 2 dolog jutott eszembe. 1.: vámpír vagyok. 2.: hajnalban feküdtem le, és "sötét éjszaka" kelek fel. Következtetés: ideje elindulni vadászni... :__devil: Aztán rájöttem, hogy csak dél van, és nem is vagyok vámpír.

kisvirag

LOL

de egyébként egy esetleges forumos partiban én is bennelennék...
mondjuk ugy lenne jo, hogy IRL, csak forumtagok ruccannak ossze :)

Ramiz

Quote from: kisviragLOL
de egyébként egy esetleges forumos partiban én is bennelennék...
mondjuk ugy lenne jo, hogy IRL, csak forumtagok ruccannak ossze :)
IRL nem tudom, mit jelent, de egyébként én is csak fórumtagokkal gondoltam, fõleg mert ennyi ember ismeri/ért hozzá/szeret játszani. Kérdés, hogy ki lenne még benne egy év közbeni, rendszeres játékban. Raggie-vel együtt 3an vagyunk... még min. 1 ember kéne, és 1 km 3 jk felállásban játszhatunk.

Rounin

Quote from: RamizIRL nem tudom, mit jelent, de egyébként én is csak fórumtagokkal gondoltam, fõleg mert ennyi ember ismeri/ért hozzá/szeret játszani. Kérdés, hogy ki lenne még benne egy év közbeni, rendszeres játékban. Raggie-vel együtt 3an vagyunk... még min. 1 ember kéne, és 1 km 3 jk felállásban játszhatunk.

IRL= In Real Life :)

roderick

Quote from: RamizVampire: the Requiem-et ismeritek? Milyen? Van magyarul?
Requiem asszem még nincs magyarul, amúgymeg ez az új WoD2-es cuccos, amiben újratervezték az egész világot, egyrészt összehangolva öket, másrészt meg, hogy elszakadjanak a vérpistizös, 100ezer kiegészítös eléggé sekélyessé váló régi WoD-tól (nomeg persze a pénzért is csinálták felteszem.)

Nekem az a személyes véleményem, hogy egy nagyon korrekt könyv (csak kell hozzá elivleg a WoD alap könyv is a kettö együtt meg cefetdrága lehet) és kezdö játékosoknak inkább ajánlanám mint a régi Vampire-t, mert tényleg visszakanyarodik a régi-öreg Vampirehöz (pl. a 2. kiadás, ahol még nem volt játszató se a függetlenek se a sabbath), ami inkább Interjú a vámpirral-osabb, nem ilyen hentelös, tápolódós dolog.
Viszont mikor nekem kellett döntenem én inkább a régi Vampire-t mesélése mellett tettem le a voksot, mert azt már jól ismeri az ember, meg azért eléggé összekavarták a klánok dolgot az újban (van egyrészt vérvonal, amit a nemzödtöl kapsz, meg van egy közösség, akihez csatlakozhatsz, de szerintem nem olyan hangulatosak mint a régiek). Persze ez inkább csak a szokás hatalma, lehet ha az új Mage jó lesz, akkor elmélyülök a témában. Sokan mondják, hogy kicsit D&D-s lett, egyrészt játéktechnikailag (pl. nem generáció van, hanem valami vérerösség dolog, így nemcsak diablerizálással válhatsz erösebbe, hanem pusztán a korral), másrészt abból a szempontból is, hogy nincs (még) egy komplett kidolgozott világ, a mesélö olyan környéket teremthet amilyet akar.

QuoteMásik kérdés: Vampire: The Masquerade alapkönyv (lehetõleg magyar, de angol is jó) neten van? A CD-s kiadás is érdekel.

Uggyankérem, interneteken midnen van... én spec dc-röl szereztem be nagyon sok WoDkönyvet (aztán haverom odaadta szinte mindegyik fontosabbat egy DVD-n), persze szerintem nagyrészt csak angolul vannak fent

Raggie

Quote from: RouninIRL= In Real Life :)
Hát akkor, lehetne minden meet után, vagy a társasos meetek keretében!! Neem? :jee: Szvsz fennséges lenne!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonHát akkor, lehetne minden meet után, vagy a társasos meetek keretében!! Neem? :jee: Szvsz fennséges lenne!

Amen to that brother Gordon :zen:

Rég merültem el a sötétség világában. Hiányzik :bsd: Még a végén fel is költöznék Bp-re  :3x3:

Fazék

hmmm kíváncsiságból lehet hogy benne lennék tartalék tagként ebben a szerepjátszósdiban. átkozottul rég próbáltam, talán most már elfogadhatóbb szinten vágnám a stílust :)

persze számítani kell rá, hogy bármilyen világban indulunk, szinte 0-ról kell felképezni engem :)