Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: BonciAz a nap van ma, amikor kijött az elsõ My Otome (Mai HiME 2nd season) trailer. Klikk!

Ezek szerint Mai is benne lesz? Vagy én néztem el valamit?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kisvirag

omm, hat....
meg novice vagy?

az az igazsag, hogy en olyat lattam ritkan, h valakinek a ket levele egyenlo lett volna... job level altalaban lassabban no

de egyebkent lehetett vmi patch, vagy hasonlo miatt ilyen... ez põersze csak tipp :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

roderick

Quote from: kisviragaz az igazsag, hogy en olyat lattam ritkan, h valakinek a ket levele egyenlo lett volna... job level altalaban lassabban no

Feleteszem úgy hívták, hogy pap, mert nekik a gyógyítás miatt lehet a job levelt úgy is fejleszteni, hogy else mozdulsz a fõvárosból:) én legalábbis így tettem sokáig:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

.Attila

Quote from: White SeeDÉpp most léptem elõ íjászá. (+mi az hogy még. tegnap dél környékén sikerült beindítanom)
Basszus, most kevesebbet sebzek mint novice-ként. +Nagy hatótávolság?? 3 lépés. Gyak 1 lövés elõnyöm van:)

Nem tudsz valami jó helyet tápolásra. Most vagyok a legutálatosabb helyzetben:
Olyan ellenfelek vannak hogy vagy én szedem le õket nagyon könynen, vagy õk szednek le engem mégkönyebben. Utálom ezt a felállást.

Azt az egyszintû fejlõdést meg úgy sikerült elérnem, hogy a gubókat is folyton aprítottam ami a job levelt nyomta felfelé.
Lépjél pár joblvl szintet és fejleszd fel legelõször a hatótávolságot maximumra.
Majd Prontera északi kijáratától menj egy térképnyit jobbra, ott van rengeteg virágszörny vagymi, ami nem tud mozogni, és megfelelõ lõtávnál meg sem tud támadni :)

.Attila

Quote from: White SeeD+Kérdés: ha party-ban nyomúl az ember, akkor a legyilkolt szörnyek után az exp annyi részre oszlik ahányan a party-ban vannak, vagy mindenki megkapja a full EXP-t?

++Van ilyen sok halom cuccos mint fagyökér meg hasonlók, és a tárgyleírásnál oda van írva, hogy gyógyszert lehet belõle csinálni. De kivel és hol?
+ természetesen nem kapsz full xp-t, eloszlik annyi emberre, ahányan vagytok.

++ amikbõl potiont lehet csinálni (red herb, yellow herb, white herb, blue herb), azok alapból is gyógyítanak (kék esetén manát töltenek), viszont az egyik városban (elfelejtettem a nevét, a kereskedõk városa, ahol kikötõ van), a bal alsó sarokban lévõ egyik ház vmelyik szobájában van egy npc, nála lehet potionöket csináltatni.

sirtomi

Egyre negyobb kedvet kapok ehhez a játékhoz. Kell csinálnom valahogy helyet, mert most tele van a vinyó és akkor nekiállok én is.

Kvikveg

Quote from: bpka000Annyi támpontot adtam, hogy épp csak meg nem mondtam a megfejtést. :D
Ahogy Miyagi sensei mondaná: láss, ne csak nézz!
Tipp: 2005 Aug 15 EVA Armageddon? :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

es az xp csak akkor tud eloszlos lenni a partiban, ha 3 (vagy 5?) levelnél nincs nagyobb különbség a tagok közt. egyebkent csak az fogja megkapni az xpt aki az uccsot utotte rajta
vagy vmi iesmi.
valahol neten volt egy tokjo database, szornyekrol, cuccokrol, etc, majd utananezek
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Dragon

Quote from: KvikvegTipp: 2005 Aug 15 EVA Armageddon? :hehe:
Eléggé a sötétben tapogatóztok.

De most már lejárt az idõ, itt a megfejtés:

Aug. 15. a 2nd Impact dátuma, így 5. évforduló lenne
most senki nem kapott pontot :p

edit: mellesleg a Location-öm nem segített a megfejtésben?
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Darkstar

Quote from: KvikvegTipp: 2005 Aug 15 EVA Armageddon? :hehe:

Ha a Second Impact-re gondolsz, az 2000 szeptember 13.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dragon

Quote from: DarkstarHa a Second Impact-re gondolsz, az 2000 szeptember 13.
A D&R elején bevágott biztonsági kamera képet nézd.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Darkstar

Quote from: bpka000A D&R elején bevágott biztonsági kamera képet nézd.

A D&R most nincs a gépemen, a DVD meg már egy ideje eltûnt. :( (Az EoE-ban nincs benne?)

Belenéztem, és tényleg Aug. 15.-ét mutatja.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dragon

Quote from: DarkstarA D&R most nincs a gépemen, a DVD meg már egy ideje eltûnt. :( (Az EoE-ban nincs benne?)
A lényeg, hogy mindenhol mást írnak, én meg csak ebbõl a kameraképbõl indulok ki.

Raggie

Quote from: bpka000A lényeg, hogy mindenhol mást írnak
Akkor még jóó hogy nem jöttünk rá! Én meg úgy tudom, hogy április elsején volt! :D   :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

TurboK

http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h30649739

limitált példányszámban kiadott Hitachi gyártású Sega Saturn, nem a sima hanem az extra uber NAVI verzió (sokkal ritkább), + a hozzá való LCD monitor (amibõl csak pár ezer példány létezik), + GPS és az összes hozzávaló tartozék - cirka 200 ezer jen.

Ki akar kölcsönadni?

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

.Attila

Quote from: kisviragvalahol neten volt egy tokjo database, szornyekrol, cuccokrol, etc, majd utananezek
http://www.rodatabase.org/

Rounin

Quote from: TurboKhttp://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h30649739

limitált példányszámban kiadott Hitachi gyártású Sega Saturn, nem a sima hanem az extra uber NAVI verzió (sokkal ritkább), + a hozzá való LCD monitor (amibõl csak pár ezer példány létezik), + GPS és az összes hozzávaló tartozék - cirka 200 ezer jen.

Ki akar kölcsönadni?

Gondolom az akarat csak megfelelõ tõkével társulva érdekel. Ez esetben megmaradok az erkölcsi támogatásnál.
Kérdésem csak egy volna: ez az ár jó, vagy pofátlanul magas, estleg nevetségesen alacsony érte? Nem értek ti. hozzá :]

TurboK

Quote from: RouninGondolom az akarat csak megfelelõ tõkével társulva érdekel. Ez esetben megmaradok az erkölcsi támogatásnál.
Kérdésem csak egy volna: ez az ár jó, vagy pofátlanul magas, estleg nevetségesen alacsony érte? Nem értek ti. hozzá :]
http://nfg.2y.net/games/hisaturn/

Ha azt nézzük hogy egy komplett, full szett van fenn minden tartozékkal, a 200 000 jen még olcsónak is számithat.

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

TurboK

Quote from: ShiroiÉs nyugodtan újságolta, hogy 13 évesen már megvolt az anál is, ja és mellesleg épp ott ül most mögötte a fiúja, és nem zavarja, hogy egy vadidegennek ezt mind elmondja. És ez most nem kirívó példa, rengeteg ilyen van.
lehetett volna az a lány fiú, és akkor a fenti mondat 3x durvább.

Rounin

Quote from: TurboKhttp://nfg.2y.net/games/hisaturn/

Ha azt nézzük hogy egy komplett, full szett van fenn minden tartozékkal, a 200 000 jen még olcsónak is számithat.

o.o Woah. Ez átok jól néz ki :3x3: Ahogy nézem, ez tényleg nem sok érte. Akár uzsorát is érne ;)

Quote from: PirulaHell Kairakuda, educika und Leon Carter!  :)

Eh.. na szép. Ez ám a szíves fogadtatás, alig jönnek ide, máris poklot idéznél a fejükre ;)

Darkstar

Szintén Green green: mit jelent a chama? Ugyanúgy a nevek után használják, mint a chan-t, kun-t, stb.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: TurboKlehetett volna az a lány fiú, és akkor a fenti mondat 3x durvább.
:lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: RouninEh.. na szép. Ez ám a szíves fogadtatás, alig jönnek ide, máris poklot idéznél a fejükre ;)
Hát persze! Grrr hörrr metál!  :__devil:
:haha:

Darkstar

Quote from: White SeeDszvsz a chan és a sama szóösszevonása:)
Ilyeneket lehet még látni a Dears-ban, ahol a kiscsaj összevonja az alien meg az anoying szót meg hasonlók.

Én is erre jutottam, de viszont a jelentésére nem jöttem rá, mert a chan szerintem komoly, belsõséges viszonyt feltételez, míg a sama egészen más.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: PirulaHát persze! Grrr hörrr metál!  :__devil:

Rhapsody man, love and peace ;)  :ad: :whoah: :angyali:

Ramiz

Quote from: PirulaHát persze! Grrr hörrr metál!  :__devil:
Ha ezekhez hozzávesszük, hogy láthatták az Ifitalálkozós képeket (japán zászlós fejkendõ, kés a szájban), akkor elképzelhetjük, milyen kép alakult ki bennük Piruláról... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: RamizHa ezekhez hozzávesszük, hogy láthatták az Ifitalálkozós képeket (japán zászlós fejkendõ, kés a szájban), akkor elképzelhetjük, milyen kép alakult ki bennük Piruláról... :D
Ja, leginkább egy korai Picassóhoz hasonló. :)

sirtomi

Hány postnál vannak a postfordulók?
Valahol meglehet ezt nézni?

.Attila

Quote from: White SeeDMire jók a kártyák és hogyan tudom õket felhasználni? Most nézem hogy van 2:) Ilyen gagyi nyulas rá van írva hogy luk+1 meg még 2 adat +1. De hova kell berakni hogy mûködjön?
Vagy mit kell velük csinálni?
Vannak slotos cuccok (fegyver, sapka, páncélzat, pajzs, accessory, asszem ennyi), azokba berakhatod.
Minden kártyánál megvan, hogy mibe lehet belerakni, és ha belerakod, akkor adja azt a plusz statot, ami olvasható rajta.
Vigyázz, ha berakod a kártyát, többé nem tudod kivenni! Ill. anno terjengett vmi pletyka egy új npv-rõl, ami kiveszi a kártyát, de akkoris a kártya elveszik, csak a slotos cuccot kapod vissza üres slottal.

Darkstar

Quote from: sirtomiHány postnál vannak a postfordulók?
Valahol meglehet ezt nézni?

Ezt eredetileg Bonci írta a bemutatkozásokba:

30-tól member
100-tól senior member
500-tól fanatic member
750-tõl addict member
1000-tõl ancient member
1500-tól otaku
2000-tõl postmonster
3000-tõl Lord of the board
5000-tõl Godlike!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん