Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Öööööö...mirõl is folyik itt a társalgás?? Én csak selytem.... ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonÖööööö...mirõl is folyik itt a társalgás?? Én csak selytem.... ;)

Akkor amíg én szóval tartom Ramizt, te gyorsan csempészd vissza a magazinjait oda ahonnan elvetted ;)

Ramiz

Quote from: RouninUhh... nem böngészted eleget azokat a magazinokat :/ Kicsit naív vagy, de majd megnõlsz ;) Ajánlom figyelmedbe a partner-keresõ rovatokat =] Van itt minden, mi szem-szájnak (s egyebeknek) ingere :D
Nem tudtam, hogy a figyelmedet csupán a társadalom egy szûk rétege köti le. Az a rétege, amit a kisgyerekek elõtt letagadnak a szülõk. No de mindegy. A tanácsod attól még jó. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Edina-chan

Quote from: White SeeDAnno, hogy lehet, hogy a hack//sign elvileg 26 részes, de az FTP-n 28 rész van fenn?? :wtf:

igeeeen?  :eeek:
ehh, érdekes, én még csak a 11. résznél tartok ^^''

roderick

Quote from: White SeeDAnno, hogy lehet, hogy a hack//sign elvileg 26 részes, de az FTP-n 28 rész van fenn?? :wtf:

oly meglepö mód, hogy van 2 extra rész, amit felnyomtak a DVD-re, de ezek ilyen bónusz izék, hogy örülj magadnak.... asszem az egyik paródia, a másik meg egy mellékszál...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Quote from: roderickoly meglepö mód, hogy van 2 extra rész, amit felnyomtak a DVD-re, de ezek ilyen bónusz izék, hogy örülj magadnak.... asszem az egyik paródia, a másik meg egy mellékszál...
A paródiát láttam csak, az elég szánalmas...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Danhibiki

ohhh nooooo jégkása lett a Red Bull-omból help meeeee :bruhuhu: de utálom ezt a problémát:)

:D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Raggie

Szvsz végy egy másikat!
Mondjuk van egy másik megoldás is, amihez nem kell további pénzt költened... feltéve ha van egy kis részecskegyorsítód(zsebrevágható méret is elég), egy magasnyomásos kamrád, jó sok dúsított uránod és persze mondjuk egy ólomszobád, ahol veszély nélkül kisérletezhetsz. Naszóval a részecskegyorsítóba belereszelsz egy kis uránt(ja igen, még reszelõ is kell) és aztán bekapcsolva gyorsan a magasnyomású kamrába dobod. Azután az egész szerkezetet......
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Danhibiki

ok megvannak a cuccok, de kéne a másik fele is a megoldásnak;):D

Raggie

....ööö...az a baj, hogy csak egy öreg orosz atombiológus tudta csak a titkos második felét, és mikor egyszer kipróbálta, feketelyuk keletkezett és beszippantott egy háztömböt. Namost a legnagyobb baj az, hogy õt is, és õ meg magával vitte a tudást... :RIP:
:D

Well, do ya, punk?"

Danhibiki

ja jólvan ezt azé szomorúan vettem tudomásul:( Rest In Peace ruszki barátunk

Moha

Quote from: animoniTini magazinok?????Én azokat már csak azért is szoktam néha könyvtárban olvasgatni, hogy egy jót röhögjek :lul:  :lul: Komolyan olyan sületlenségeket tudnak beleírni néha a tinilányok, hogy azon már csak nevetni lehet!
Én egy idõben pont ezért vettem meg néha ill. olvasgattam a netes segítségrovatokat. Komolyan, néha annyira nevetséges (néha szánalmas) dolgokat írtak...

A Kreténben volt még egyszer ennek a paródiája, na az jó volt. :D

Ramiz

Quote from: MohaA Kreténben volt még egyszer ennek a paródiája, na az jó volt. :D
:lol: :hail: :cool: Megvan.

Ramiz

Hagyjátok már a témát... mindenki tudja, hogy azok kamu levelek. Egytõl egyig.

.Attila

Jaja. Általános iskolai osztálytársam (lány) is írt a nõvérével együtt egy ilyen marhaságot csak úgy poénból.

Raggie

Azért nem élünk olyan szar helyen! Például a pia korhatára csak 18 és nem 21, mint egyes naggyonfelvilágosult, naggyonûberokos tengerentúli országokban.(Mondjuk a Hollandok mégjobban nyomják a 16-os korhatárral!)(meg a Csehek, akiknél szintén 18, de mindenki víz helyett is sört iszik, 10[!] éves kortól! :jee: )

Szóval csak fel a fejjel White SeeD kolléga!

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: Raggie GordonAzért nem élünk olyan szar helyen! Például a pia korhatára csak 18 és nem 21, mint egyes naggyonfelvilágosult, naggyonûberokos tengerentúli országokban.(Mondjuk a Hollandok mégjobban nyomják a 16-os korhatárral!)(meg a Csehek, akiknél szintén 18, de mindenki víz helyett is sört iszik, 10[!] éves kortól! :jee: )

DE ha valaki nem szereti az alkoholos italokat, vagy csak a sört, annak nem olyan jó hely ez :)

Persze olyan nincs hogy valaki nem szereti a sört :D

Raggie

Quote from: sirtomiDE ha valaki nem szereti az alkoholos italokat, vagy csak a sört, annak nem olyan jó hely ez :)

Persze olyan nincs hogy valaki nem szereti a sört :D
A ciginek is ugyennyi a határ! ;) Ja és még mindíg a legtöbb minden olcsóbb mint Ny-Euban!

Edit: sajnos léteznek olyan balgák, de õket nem megvetni, hanem sajnálni és észhez téríteni van kötelességünk. Nekünk sör-misszionáriusoknak! :D

Well, do ya, punk?"

.Attila

Quote from: Raggie GordonPéldául a pia korhatára csak 18 és nem 21
Quote from: White SeeDHonkongi net árak
Lehet, hogy a 2 között van összefüggés? :rolleyes:

Raggie

Quote from: BonciLehet, hogy a 2 között van összefüggés? :rolleyes:
Én Amerikkáról beszéltem. Csak a félreértés elkerülése végett!
(és csakazért sincs összefüggés a pia korhatára és a net ára között! :hehe: )

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: ShiroiCsatlakozom, és várom rendíthetetlen válaszokat, hogy miért is jók a fentebb említett dolgok...
bevallom, én is áruló vagyok :) se sör, se cigi

Darkstar

Quote from: ShiroiCsatlakozom, és várom rendíthetetlen válaszokat, hogy miért is jók a fentebb említett dolgok...
A cigiben nem tudok segitemi, utálom.
A sör jó nyári melegben (lehet mást is inni, de a sör is nagyon kellemes), sörbõl is többféle van, nem mind keserû. Aki meg szereti, annak nem számít még ha az is. :) Persze izlés kérdése.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

Quote from: Raggie GordonAzért nem élünk olyan szar helyen! Például a pia korhatára csak 18 és nem 21, mint egyes naggyonfelvilágosult, naggyonûberokos tengerentúli országokban.(Mondjuk a Hollandok mégjobban nyomják a 16-os korhatárral!)(meg a Csehek, akiknél szintén 18, de mindenki víz helyett is sört iszik, 10[!] éves kortól! :jee: )

ez eleg idetlen beiras volt.
allami korhatar o, mindenhol van.
te betartottad?

gondolkozz el azon vajon miert 18 es 21 ev a minimum korhatar, ha nem megy majd segitek.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: Xipeez eleg idetlen beiras volt.
allami korhatar o, mindenhol van.
te betartottad?

gondolkozz el azon vajon miert 18 es 21 ev a minimum korhatar, ha nem megy majd segitek.
Miért lett volna idétlen? Az rendben van, hogy mindenhol van állami korhatár és, hogy nem sok helyen tartják be, de akkor minek kell 21-re tenni? Azért hogy õk csakazértis megmutassák, hogy kemények és erényesek! (ottis piálnak a tizenévesek!)

Edit: Xipe:Én sem tartottam be, de ennek most mi köze van a posthoz? :confused:

White SeeD+Shiroi:Mondtam, hogy van aki nem szereti a sört. Azt is mondtam, hogy nem tom megérteni. Ha valaki azért nem szereti a sört mert keserû, akkor az nem is fogja megszeretni. Ne próbálkozzon szvsz "édesebb" sörfajtákkal(amik általában a barna sörök, meg az angol fajták), mert úgy nem lesz az igazi, ha nem tud mindenhol inni egy sört csak olyan helyeken ahol tartanak spéci fajtákból is(ezek ált drágább helyek). DE! Ezért nem nézek le SENKIT! Nem szidok senkit! Ízlések és pofonok! Csak remélni tudom, hogy majd egyszer ráéreztek a sör ízére és nem csak egy "keserû löttyöt" fogtok benne látni!  :rolleyes:
A cigi megint más dolog! Arról nekem sincs ilyen jó véleményem, tudom, hogy káros, stb,stb... De élvezetet nyújt a cigiseknek akármennyire is nem tudjátok elképzelni. Ezért megintcsak nem kell szidni/lenézni senkit. Ez még sajnos nem is csak ízlés kérdése, mivel más is rászoktathat valakit a cigire, még ha az elején nem is tetszik neki. Ha már rászokott nem tud leállni. DE! Mégis voltak nyolcvaniksz éves öreg falusi papperek régen is meg most is akik világ életükben keményen dohányoztak és mégis éltek ennyi évesen! Sokan voltak!
Edit: tom, hogy ez nem pozitívum, nem is azért írtam, csak mégis van...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Shiroi:eeek: Ez most ugye nem volt komoly? Ugye te sem hiszed el, amit írtál? Nem lehet leszokni? Annyi mindent meg tudni állni az ember ha akar, nem pont a cigi a kivétel. Csak akarni kell...
könnyû mondani... szokj rá cigire. szívd 1-2 évig, majd szokj le róla. többen is cigiznek a környezetemben, és véletlenül sem jellemgyenge emberek, buli miatt kezdtek el cigizni, most már bánják, de akárhányszor próbátak leszokni, mindig visszajött. nehogy félreérts, nem azt mondom, hogy nem lehet leszokni, csak azt hogy kurvára nehéz...

Raggie

Még csak annyit tennék hozzá, hogy én olyat is ismerek, aki csak a társaság miatt szokott rá, nem szerette, tudta/tudja végig, hogy káros, le akar szokni és mégsem tud. Ugyanakkor a húsvéti böjtöt meg betû szerint betartja, tehát õ sem akaratgyenge!!

Ha már rászoktál(ehez min. kel 2-3 év), akkor akármennyire is utáltad az ízét, a füstjét, a mindenét, élvezni kezded!! Nem a te hibád(csak az, hogy eddig kitartottál mellette!!) de így van, és ez még nehezebbé teszi!

Edit:ez a fenti példánál megint nem játszik szerepet csak egy ráadás.

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Shiroi:eeek: Ez most ugye nem volt komoly? Ugye te sem hiszed el, amit írtál? Nem lehet leszokni? Annyi mindent meg tudni állni az ember ha akar, nem pont a cigi a kivétel. Csak akarni kell...

Nem lehet leszokni, max. tartózkodni  használatától :] Szaktekintély általi információ... vagymi -.-

Moha

Quote from: White SeeDDe az sem volt rosz mikor valami barom egy metszõollóval bérmálta magát, mert aszitte akkor nem lesz gyereke....
A körülmetélés és a bérmálás tudtommal nem ugyanaz! :) Amúgy azt a levelet pont olvastam én is.
Quote from: White SeeDDe van. Én kifejezetten gyûlölöm. hogy lehet olyan keserû löttyöt meginni? mi benne az élvezet.
A dohányosokat sem értem. Mi a jó abban hogy füstöt lélegeznek be?
Én sem vagyok nagy sörös (egyáltalán alkoholt ritkán iszom), de pl. egy meleg nyári napon kimondottan jól tud esni egy üveg hideg sör. Szerintem csak hozzá kell szokni, hogy keserû. ;)
Bár ez érdekes, mert pl. borból csak az édeset tudom meginni, abból is inkább a fehéret... :rolleyes:

A dohányzással egyetértek. Engem egyelõre nem tudtak rászokatni, és nem is fognak, bár van pár dohányos a környezetemben (munkahelyemen is, itthon is). Bár sajna a fiatalabb korosztály számára "sikknek" számít a cigi... :ejj:

sirtomi

Én sose dohányoztam, a füstöt se kedvelem, de azt még elviselem, ha muszály.

Egy jó hideg sör szerintem pont azért jó, mert egy kicsit kesernyés. Bár szeretem az édesebbeket is.
A bort is kedvelem, de attól van hogy ég a gyomrom, ezért maradok inkább a sörnél. :)