Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

HVp213

Üdv Itthon sutababu!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

sutababu

Köszike a szíves fogadtatást! :)
Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj Neki a terveidrõl!

Moha

Üdv sutabubu!
Nem baj, ha bõvítem az ajánlót? ;)
Nézz Love Hina-t, Midori no Hibi-t, Kimi ga Nozomu Eien-t. ^_^

.Attila

Szia sutababu! :) (a hajimemashite már nem érvényes, hisz' a galleryben már találkoztunk ;))

Darkstar

Üdv a fórumon sutabubu!
Ajánlások terén csatlakozom Mohához. :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Wow! Mostanában csomó olyan emberke jön, akik szinte az összes kötelezõ animét látták amit tudnék mondani. Üdv itt köztünk sutababu, és gratulálok a kedveceidhez!(CB, GB, Hellsing, Escaflowne :kiraly: ) Csak így tovább és nézz Evangelion-t, Akira-t és Hayao filmeket!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Üdv sutababu! Sanctuary, Bebop és Escaflowne, de amúgy jó. :__devil:

Quote from: Rounin*rángó arcidegek* Minek ide õk? :morci: Na, píszendláv...  :lazza:
Hehe, pont az ezt megelõzõ postommal elõre megcáfoltalak! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Meske

Üdv itt sutababu!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Necrid^

Welcome sutabubu !! :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Hajimemashite Sutababu!

Quote from: RamizHehe, pont az ezt megelõzõ postommal elõre megcáfoltalak! :D

Én a Berserkre utalok ;> Shiroi nem az egyetlen fan :P

Beren

Haligali Mindenkinek!
Különösen a Blues Company-fanoknak; azoknak, akik mennybe mennek a Metallica Symphonic-albumától; a nehéz- és könnyûlovasságnak (a gyalogosoknak is:):)); a Gyûrûk Ura-Gyûrûkúra rajongóknak; azoknak, akik megünneplik a júnuis 6-át és a november 8-át; végül még azoknak, kik kívülrõl fújják a Nagy Durranás-Haláli Fegyver-Sziki Szökevény-Drágám, add az életed-Robin Hood a fuszkeklik fejedelme-Brian Élete-Gyalog Galopp-Ûrgolyhók-Galaxis útikalauz stopposoknak-Horrorra akadva 3... címû opuszokat!

A nevem Beren,
a fórumot egy ideje ismerem

az animét csak ritkán nézem
a Ghost in the shell 1-2 nyerte el egyedül tetszésem

ki Szilmarilokat olvasta
nevem történetét úgyis tudhatja
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Ramiz

Quote from: Berenaz animét csak ritkán nézem
:3x3:
Azért kösz, hogy megünnepled a születésnapom. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: BerenA nevem Beren,
a fórumot egy ideje ismerem

az animét csak ritkán nézem

ki Szilmarilokat olvasta
nevem történetét úgyis tudhatja

Mae govannen Beren!
Elen síla lúmen omentielvo.

Beren

Quote from: Ramiz:3x3:
Azért kösz, hogy megünnepled a születésnapom. :D

Mázlista! Nekem csak a verduni csata jutott...:PPPP Ráadásul Orwell is pont 1984-et adta címûl ama könyvének! Na, de melyik napján születtél? a Fályáén, ami a fényt hozta, vagy a Hûbérúrén, aki visszavette jussát?

[Mae govannen Beren!
Elen síla lúmen omentielvo.]

Yelda Yomenië Símen
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Necrid^

Üdv Beren ür!! :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Relunx

Üdv néked Beren!

Reluhx

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Üdv Itthon Beren! :jee:

(mikor megláttam a neved azt hittem h már régi FORUM tag vagy mer ismerös volt, aztán olvastam a bemutatkozást s "megvilágosodtam" :p)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Üdvözöllek dicsõ lovag, több a füled mint a... szóval szia Beren! :)

sutababu

Hi!

Elgépesérért a címekben bocsika, csak néha gyorsan ütöm a billentyûzetet, azt kimaradnak v. megduplázódnak betûk. Magyarul is szoktam elég érdekeseket írni, úgyhogy ez még elég jó hibaarány volt. :D

Tegnap néztem Midori no Hibi-t! :) Jókat kacagtam már az elsõ részen is! :)
Kérdés: Love Hina a Golden Boy-hoz hasonló? Szívesen veszek még ajánlásokat. :)
Öcsém most a Full metal Alchemist-et nézi és az ajánlókaban is azt olvastam, hogy jó.

Elõre is köszike.

sutababu

Na már az elsõ mondatban is volt elgépelésem! :D (én mondtam)

A Gantz-nak is most akarok nekiállni. Igaz csak pár percet láttam belõle, meg elolvastam a sztorit, de nagyon jónak tûnik.

Ramiz

Quote from: BerenNa, de melyik napján születtél? a Fályáén, ami a fényt hozta, vagy a Hûbérúrén, aki visszavette jussát?
A Kocsmárosén, aki kitöltötte nekem az elsõ sört.

Quote from: sutababuKérdés: Love Hina a Golden Boy-hoz hasonló? Szívesen veszek még ajánlásokat. :)
Erre van másik topik (Anime/nem tudom, mi a neve :D ), de most kivételesen:
LH sehol nincs a Golden Boyhoz képest, illetve Gantz: jól indul (ígéretesen), de hamar ellaposodik, és csak a hentelés marad. Mangát is csak pár kötetig érdemes olvasni.

Raggie

Üdv Beren! Gondoltam, h a Silmarillokból van a neved, de nem is mertem remélni, hogy ekkore JRRT-fan vagy! :jee: Azért ajánlhatok néhány kötelezõ animét, hátha megtetszenek neked?
Ha igen: Cowboy Bebop, Hellsing, Neon Genezis Evangelion, Akira, Hayao Miazaki filmjei.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

.Attila

Quote from: RamizLH sehol nincs a Golden Boyhoz képest
Ez így elég durva kijelentés ahhoz képest, hogy egyrészt különbözõ mûfaj, másrészt a Love Hina-nak kerek története van, a Golden Boynak meg csak alapszituációja.

Moha

Quote from: BonciEz így elég durva kijelentés ahhoz képest, hogy egyrészt különbözõ mûfaj, másrészt a Love Hina-nak kerek története van, a Golden Boynak meg csak alapszituációja.
Egyetértek! Szerintem a Love Hina és a Golden Boy is szuperjó anime, de nemigen lehet õket összehasonlítani, lévén két eléggé különbözõ stílusú mûrõl van szó.

Amúgy üdv a fedélzeten, Beren!

Djinn

Üdvözlet sutababu és Beren!  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

sutababu

Sziasztok!

Nos, tegnap este bevillant, hogy életem elsõ anime-ja nem is Dragon Ball volt, hanem a CAPTAIN FUTURE!!!! :D :D :D :D
Nem is értem hogyan felejthettem el.... szal bocsika, de a bem. így helyes.
Még így utólag: Köszi a szíves fogadtatást. :)

Kvikveg

Szia sutababu! Nezz Hellsinget!
Szia Beren! De azert nem felkaru, ugye? :hehe: en lenni GyU fan, konyvek szintjen, azt mar reg ismerem. Anniyra azert nem vagyok fan, hogy kutyuket gyujtsek, meg fanakarmit irjak, stb-stb. De a Szilmarilokat elolvastam, ez asszem jelent valamit.  :eeek:
A datumok nem ugrottak be... Towel Day tavasszal van, nem??!
Gyurukura nem tetszett, van ilyenbol 100 masik, meg azert ilyent nem olyan nehez osszedobni, es valahol kicsit sertett... Namindegy. A filmekbol egesz jo szazalekom van, bar en meg hozzaadnam a Folytassa Cleo-t, es most nem jut eszembe meg mit... Ugysem ismeritek valoszinuleg... :(

Na nezzuk mit ajanlhatok:
Azumanga Daioh, Hellsing, Cowboy Bebop, Hellsing, Excel Saga*, Hellsing, Hellsing, Gankutsuou, Hellsing, Grave of the Fireflies, Hellsing, Kiki's Delivery Service (Miyazaki), Hellsing, Laputa - Castle in the Sky (Miyazaki), Love Hina, Midori no Hibi, Mononoke Hime (Miyazaki), mplayer - bocs, az lejatszo, Samurai Champloo, Trigun, stb-stb. Ja es Hellsing. Najo, abbahagyom. :D
* meg csak par reszt lattam, de eleg buggyant ahhoz, hogy ajanlgassam.

Sok sikert Luthien Tinuviel megtalalasahoz!  :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Kvikveg: kihagytál kb-ra hét CB-t és négy SC-t! Ja meg két Akirát! ;) :D

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: Raggie GordonKvikveg: kihagytál kb-ra hét CB-t és négy SC-t! Ja meg két Akirát! ;) :D
Az hagyjan, de 5 Golden Boyt! :D

edit: talaltam meg parat:
Bastard, Wolf's Rain, Night Walker, Vampire Hunter D, -"- - Bloodlust, Ghost in the Shell (2 film, 2 sorozat), Chihiro (barmi Ghibli), Animatrix, Berserk (meg nem lattam, de sokan mondjak, hogy jo), Lain (nekem nem jott be, de detto), Steamboy, Hoshi no Koe (rovid)

OFF vege
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.