Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Floodolgatunk, floodolgatunk?
ááááááá... dehoooooooogy... itt ezt úgy hívják: postszámnövelés.... :D !

De érdekes, hogy az automoderátor nem mûködik... legalábbis jól... :rolleyes:

Itachi

QuoteOriginally posted by Saori
Floodolgatunk, floodolgatunk?
Bazz bocs nem szándékos ...Gomen,Gomen :(
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shock12

QuoteOriginally posted by Lorenor
Bazz bocs nem szándékos ...Gomen,Gomen :(
Töröld... a moderátoron kívül az író megteheti... ;) !

Itachi

QuoteOriginally posted by Shock12
Töröld... a moderátoron kívül az író megteheti... ;) !
Na töröltem...Obstacle eliminated...Awaiting new orders... :D

phr0zen

Na töröltem...Obstacle eliminated...Awaiting new orders... :D

Order:SEEK&DESTROY

Itachi

QuoteOriginally posted by phr0zen
Order:SEEK&DESTROY
Objective understood...Localizing target..Target lokalized..Moving out...:uzi:

Drótmalac

Objective understood...Localizing target..Target lokalized..Moving out...:uzi:
Nem néztél te véletlenül túl sok FMP-t?

Drótmalac

Nem konkrétan az átlagemberrel van bajom,(mivel ismerek párat..)hanem a vezetősegg el meg a mentalitásukkal....És azzal ,hogy csak azért mert gazdaságilag elsők mindenki őket mimeli és az ő seggüket nyalja..persze vannak kivételk... ;) Itt érvényesül sajnos az,hogy a gyengébb kultúra elnyomja az erősebbet....Lásd:Az egész asszír birodalom azért volt egy ideig a csúcson mert ők voltak az egyetlenek és egyben elsők akaik bronz fegyverek helyett vasfegyvereket alakalmaztak...Pedig a kultúrájuk a babilóniaiakéhoz képest a béka segge alatt volt...Most is ez van csak most az asszírok helyett USA van.......
Az a baj, hogy sajnos ez teljesen igaz. Az átlagemberekkel az a baj, hogy saját vezetõik tartják édes tudatlanságban õket, mert így könnyebb a tömegeket jólcsengõ jelszavakkal irányítani. Szerintem az USA államformája: Demokratikus diktatúra.:p

Itachi

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Az a baj, hogy sajnos ez teljesen igaz. Az átlagemberekkel az a baj, hogy saját vezetõik tartják édes tudatlanságban õket, mert így könnyebb a tömegeket jólcsengõ jelszavakkal irányítani. Szerintem az USA államformája: Demokratikus diktatúra.:p
Végre vki aki egyetért velem......USA sux Japan rulez!Már néha a hányinger környékez a sok no name usa filmtől a kereskedelmi csatornákon...... :ejj:

Drótmalac

Végre vki aki egyetért velem......USA sux Japan rulez!Már néha a hányinger környékez a sok no name usa filmtől a kereskedelmi csatornákon...... :ejj:
Ettõl függetlenül nem minden USA állampolgár gonosz, vagy rosszindulatú, csak azok, akik irányítják a nagy kapitalista pénzgyártó gépezetet és elnyomják és tudatlanságba taszítják szerencsétlen honfitársaikat, és más országok népeit, akik felett a hatalom pénzbõl épült trónusairól korlátlanul uralkodhatnak.
Ez majd akkor szakad meg, ha már nem lessz több US katona, akit békemegszállásra lehet küldeni más országokba.
És ettõl függetlenül nem útálom az amerikaiakat.

Itachi

Ettõl függetlenül nem minden USA állampolgár gonosz, vagy rosszindulatú, csak azok, akik irányítják a nagy kapitalista pénzgyártó gépezetet és elnyomják és tudatlanságba taszítják szerencsétlen honfitársaikat, és más országok népeit, akik felett a hatalom pénzbõl épült trónusairól korlátlanul uralkodhatnak.
Ez majd akkor szakad meg, ha már nem lessz több US katona, akit békemegszállásra lehet küldeni más országokba.
Konkrétan magukat az embereket én sem csak a "magaskultúrájukat".Én is hallgatok pl elég gyakran Jhonny Cash t,meg Elvis t...ők pedig amcsik voltak....

Tiaro

Na ez már kezd hasonlítani egy anarchista kiáltványhoz... :eek:
De sajna sok benne az igazság. Egyébként meg gondoljatok bele: amcsik nélkül nem lenne pl Dodge Viper... :p Szal vannak jó megnyilvánulásaik. Konkrétan az iraki baromkodás óta nem kedvelem õket, ez már egy kicsit télleg sok... Ja errõl jut eszembe egy vicc.
George apó elmegy egy általános iskolába népszerûsíteni magát. Az elõadás végén megkérdezi, van-e kérdése valakinek. Feláll egy kissrác.
-Jónapot elnök úr, Bob vagyok. 3 kérdésem lenne.
1:Miért van az, hogy a választási eredmények ellenére mégis maga lett az elnök?
2:Nem gondolja, hogy Hiroshima, és Nagaszaki elpusztítása volt a legnagyobb terrortámadás a világon?
3:Mibõl gondolja úgy, hogy Amerikának bármi joga van megszállás alatt tartani Irakot?
Kicsengetnek, mindenki kimegy játszani. Következõ órán feláll egy másik fiú.
-Jónapot elnök úr, Joe vagyok. 5 kérdésem lenne.
2:Nem gondolja, hogy Hiroshima, és Nagaszaki elpusztítása volt a legnagyobb terrortámadás a világon?
3:Mibõl gondolja úgy, hogy Amerikának bármi joga van megszállás alatt tartani Irakot?
4:Miért csengettek ki 10 perccel korábban?
5:Hol van Bob...?
:)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Tiaro

Jajaja: asszem megvan a mûszkom ZH is!!! :hehe: Örüljetek velem! :p Na jó ezt lehet hogy elkiabáltam, de egy pótmeccs még belefér... :zen:

Kalibur

QuoteOriginally posted by Tiaro
Jajaja: asszem megvan a mûszkom ZH is!!! :hehe: Örüljetek velem! :p Na jó ezt lehet hogy elkiabáltam, de egy pótmeccs még belefér... :zen:
Na, ámmen! Adj egy ötöst (hehe, ha már úgyis az amiknál tartottunk). Nekem meg a fizkém... (má csak két jegyzőkönyv lóg a nyakamon... kész elnyomás ez is...)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tiaro

Max egy virtuális ötöst tudok:
                                      _
                               _    I  I    _
                              I  I   I  I   I  I
                              I  I   I  I   I  I   _
                              I  I   I  I   I  I  I  I
                   _         I  I   I  I   I  I  I  I
                 /   \       I   I  I   I  I   I I   I
                 I    \      I   I  I   I  I   I I   I
                  \     \   /     V     V      V    I
                   \      V                           I
                    \                                  I
                     \                                 /
                      \                               /  

:D
Egyébként hányadik éve nyomod az ipart?

Tiaro

Affrancba.
Pedig szépen nézett ki. :ejj:

Itachi

Na ez már kezd hasonlítani egy anarchista kiáltványhoz... :eek:
De sajna sok benne az igazság. Egyébként meg gondoljatok bele: amcsik nélkül nem lenne pl Dodge Viper... :p Szal vannak jó megnyilvánulásaik. Konkrétan az iraki baromkodás óta nem kedvelem õket, ez már egy kicsit télleg sok... Ja errõl jut eszembe egy vicc.
George apó elmegy egy általános iskolába népszerûsíteni magát. Az elõadás végén megkérdezi, van-e kérdése valakinek. Feláll egy kissrác.
-Jónapot elnök úr, Bob vagyok. 3 kérdésem lenne.
Kicsengetnek, mindenki kimegy játszani. Következõ órán feláll egy másik fiú.
-Jónapot elnök úr, Joe vagyok. 5 kérdésem lenne.
4:Miért csengettek ki 10 perccel korábban?
5:Hol van Bob...?
:)
Ó testvér sajnos ez nem vicc.....hanem szomorú valóság......genjitsu sux...... :zen:

ArchElf

Az a problema, hogy ez a felfogas bekebelezi az atlagembert is... Ahogy a magyaroknal a 'dogoljon meg a szomszed tehene is' mentalitas nem ervenyes minden emberre, de nagy altalanossagban igen, ugy az "amerikai" gondolkodas sem jellmzo minden amerikainal, de osszesegeben jellemzi a nemzetet...
Amugy a japan kultura rulz, de azert ok sem artatlanok...

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Itachi

QuoteOriginally posted by ArchElf[HUN]
Az a problema, hogy ez a felfogas bekebelezi az atlagembert is... Ahogy a magyaroknal a 'dogoljon meg a szomszed tehene is' mentalitas nem ervenyes minden emberre, de nagy altalanossagban igen, ugy az "amerikai" gondolkodas sem jellmzo minden amerikainal, de osszesegeben jellemzi a nemzetet...
Amugy a japan kultura rulz, de azert ok sem artatlanok...

AE
Az lehet de közel sem olyan sunyik mint az amcsik...Ott volt például a lelõtt koreai utasszállító precedens a 80 as évek elején.....A ksunyi amcsik egy AWACS típusú kém szerkezetet csempésztek egy koreai gépre ami rendszeresen repült át az orosz légtéren...Persze a ruszkik észrevették a kém mütyürt és küldtek két vadászt, hogy szálítsák le a gépet...A pilóta persze nem értette a helyzetet ezért vissza akart térni a koreai légtérbe...Erre az oroszok megijedtek ,hogy a gép értékes info birtokába juthatott és mivel vadászok nem léphetnek át az ellenséges légtérbe ,lelõtték a gépet....Aztán persze az álszent ****** amicsik mutogattak az oroszokra ,hogy milyen szívtelen cselekedet volt lelõni a gépet......Persze az oroszok erre azt válaszolták ,hogy nem volt nagyobb szívtelenség, mint élõ pajzsnak használni 300 ártatlan embert......  :ejj:

Kalibur

Max egy virtuális ötöst tudok:
                                      _
                               _    I  I    _
                              I  I   I  I   I  I
                              I  I   I  I   I  I   _
                              I  I   I  I   I  I  I  I
                   _         I  I   I  I   I  I  I  I
                 /   \       I   I  I   I  I   I I   I
                 I    \      I   I  I   I  I   I I   I
                  \     \   /     V     V      V    I
                   \      V                           I
                    \                                  I
                     \                                 /
                      \                               /  

:D
Egyébként hányadik éve nyomod az ipart? [/B]
Vissza a pacsi (igen, szerkesztés közben télleg látványosabb)
Második éve fárasztanak, szintén államilagosan, de azért a gatyám is rámegy a könyvekre...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

roderick

Az lehet de közel sem olyan sunyik mint az amcsik...Ott volt például a lelõtt koreai utasszállító precedens a 80 as évek elején.....A ksunyi amcsik egy AWACS típusú kém szerkezetet csempésztek egy koreai gépre ami rendszeresen repült át az orosz légtéren...Persze a ruszkik észrevették a kém mütyürt és küldtek két vadászt, hogy szálítsák le a gépet...A pilóta persze nem értette a helyzetet ezért vissza akart térni a koreai légtérbe...Erre az oroszok megijedtek ,hogy a gép értékes info birtokába juthatott és mivel vadászok nem léphetnek át az ellenséges légtérbe ,lelõtték a gépet....Aztán persze az álszent ****** amicsik mutogattak az oroszokra ,hogy milyen szívtelen cselekedet volt lelõni a gépet......Persze az oroszok erre azt válaszolták ,hogy nem volt nagyobb szívtelenség, mint élõ pajzsnak használni 300 ártatlan embert......  :ejj:

Hát jó, a japánok a II. Vh óta tényleg nem csináltak nagyon dúrva dolgokat, de f?leg azért mert nem tehették... amit pl. Kinában csináltak az egy csöppet durvább volt szerintem mint a mostani amerikai politika és most lehet azt monsani, jódehátazrégen volt... de az is része a kultúrájuknak... hál istennek ma már inkább munkában élik ki magukat

Más...
Olyankor mi rosszat csináltam, ha a mIRC asszonya:
Banned APNIC based Botnet :confused:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

QuoteOriginally posted by roderick
Hát jó, a japánok a II. Vh óta tényleg nem csináltak nagyon dúrva dolgokat, de f?leg azért mert nem tehették... amit pl. Kinában csináltak az egy csöppet durvább volt szerintem mint a mostani amerikai politika és most lehet azt monsani, jódehátazrégen volt... de az is része a kultúrájuknak... hál istennek ma már inkább munkában élik ki magukat

Más...
Olyankor mi rosszat csináltam, ha a mIRC asszonya:
Banned APNIC based Botnet :confused:
Figyelj, a háború áldozatokkal jár ,a japánok pedig sosem tartoztak azok akik finoman háboruztak...A háborúban mindenki kegyetlen ,a japánok különösen,és ez így van jól.....Az amcsik megérdemelték volna,hogy a japcsik bezuzzák õket....Inkább élnék egy Japán által uralt világban mint ebben...ha akkor éltem volna tuti hogy kamikázé lettem volna csak azért hogy bezuzzam a rohadékokat...Bármikor képes lettem volna a régi japánért meghalni...nagyon sjnálom, hogy már nincs az a mentalitás ami régen volt....Elmondottak alapján egy japán szélsõjobboldalinak tûnhetek..pedig magyar vagyok...... :rolleyes:

roderick

Figyelj, a háború áldozatokkal jár ,a japánok pedig sosem tartoztak azok akik finoman háboruztak...A háborúban mindenki kegyetlen ,a japánok különösen,és ez így van jól.....Az amcsik megérdemelték volna,hogy a japcsik bezuzzák õket....Inkább élnék egy Japán által uralt világban mint ebben...ha akkor éltem volna tuti hogy kamikázé lettem volna csak azért hogy bezuzzam a rohadékokat...Bármikor képes lettem volna a régi japánért meghalni...nagyon sjnálom, hogy már nincs az a mentalitás ami régen volt....Elmondottak alapján egy japán szélsõjobboldalinak tûnhetek..pedig magyar vagyok...... :rolleyes:

Hát, te tudod... :rolleyes:

Itachi

QuoteOriginally posted by roderick
Hát, te tudod... :rolleyes:
Nem baj már úgyse sokáig pampognak az amcsik mert össze fog omlani a "birodalmuk" lesz majd helyettük más szuper-hatalom.....:p

Drótmalac

Figyelj, a háború áldozatokkal jár ,a japánok pedig sosem tartoztak azok akik finoman háboruztak...A háborúban mindenki kegyetlen ,a japánok különösen,és ez így van jól.....Az amcsik megérdemelték volna,hogy a japcsik bezuzzák õket....Inkább élnék egy Japán által uralt világban mint ebben...
Na ja, Pearl Harbor nem volt szép dolog, de csak úgy győzhetsz le egy erősebb ellenfelet, ha leszúrod, amíg alszik. A "győzedelmes" szövettségesek pedig hajlamosak voltak egyoldalúan tekinteni a háborús bűnöket és az emberiség ellenes cselekedeteket. (nem jelenti azt hogy a németek és a japánok nem voltak bűnösök, de az oroszok pármillió saját embert küldtek halálba Sztálin alatt, és az atombomba ledobásáért sem vontak felelősségre senkit) A hadi stratégiáukról csak annyit: jól kémkedtek és sikerült feltörni az ellenséges kódokat, kb.: ennyi. Ha nem ez történik, akkor nem tudták volna megállítani a japánokat Midvay-nél és a német tengeralatjárókat az Atlanti Óceánon. Akkor most mi németül írnánk ide a fórumba és a Yomato meg a Musashi lenne kiállítva, a Missouri és az Iowa osztály többi hajója nyugodna hullámsírban. (hogy is mondjam: "érdekes" lenne...)

roderick

Na ja, Pearl Harbor nem volt szép dolog, de csak úgy győzhetsz le egy erősebb ellenfelet, ha leszúrod, amíg alszik. A "győzedelmes" szövettségesek pedig hajlamosak voltak egyoldalúan tekinteni a háborús bűnöket és az emberiség ellenes cselekedeteket. (nem jelenti azt hogy a németek és a japánok nem voltak bűnösök, de az oroszok pármillió saját embert küldtek halálba Sztálin alatt, és az atombomba ledobásáért sem vontak felelősségre senkit) A hadi stratégiáukról csak annyit: jól kémkedtek és sikerült feltörni az ellenséges kódokat, kb.: ennyi. Ha nem ez történik, akkor nem tudták volna megállítani a japánokat Midvay-nél és a német tengeralatjárókat az Atlanti Óceánon. Akkor most mi németül írnánk ide a fórumba és a Yomato meg a Musashi lenne kiállítva, a Missouri és az Iowa osztály többi hajója nyugodna hullámsírban. (hogy is mondjam: "érdekes" lenne...)

Hmmm... látta valamelyikötök a Jin-Roh-t ;)  (asszem Wolfs' Brigade néven van fent, mert ugye, angol cím azért kell :mad: )

Cobra

Én láttam a VOX-on, nekem nem igazán tetszett, sok volt benne a szöveg. Azért a páncélok meg a fegyverek tetszettek belõle.
:uzi: :morci:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ekuseru

QuoteNa ja, Pearl Harbor nem volt szép dolog, de csak úgy gyõzhetsz le egy erõsebb ellenfelet, ha leszúrod, amíg alszik.

miért utálom az amerikaiak nagypofáját:
II. Világháború amerikai / japán polgári áldozatai:
USA = 0
Japán = 400'000 (ebbõl 135'000-et mindössze két "apró" bombával) :ejj:

szóval miért is nyavajognak Pörlhárbor miatt amikor amerikai polgári áldozatok legutóbb akkor voltak amikor kõvel és botokkal harcoltak :hehe:
日本 - 中國 - 한국

Shock12

Én is láttam a Vox-on (most vette el azt a csatornát a szolgáltatóm, hogy kapnának aranyeret, mind)... nem volt rossz... de nem hagyott bennem mély nyomot...

Itachi

Sajnos ma nem tudtam annyit post olni mert akkut post undor ban szenvedek.....:(