Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kalibur

:confused:  Most a conig aludni fog ? Sirály... az aztán már felér egy kisebbfajta hibernációval is :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shock12

... csönd lesz addig ;) ... egy kis nyugalom kell néha :) !

Drótmalac

QuoteOriginally posted by Shock12
... csönd lesz addig ;) ... egy kis nyugalom kell néha :) !
:lol: kicsit gonosz, de tettszik :D

roderick

Nero 5.5.stb-vel szeretnék videocd-t írni .ogm fájlból, de a "stream encoding"-gal vagy mifene baja van. Van erre valami codec vagy újjab nero már tudja vagy én vagyok :lame: vagy VirtualDubbal meg kell b?völni a fájlt???

:confused:
( :uzi: :lame: )
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Chronos

QuoteOriginally posted by roderick
vagy VirtualDubbal meg kell b?völni a fájlt???

:confused:
( :uzi: :lame: )
Igen, ez elég fair megoldásnak tûnik...:)

CHRONOS

Sky

Roderic a cybermágus ... :D
Mess with the best,
Die like the rest...

roderick

QuoteOriginally posted by Chronos

CHRONOS

:( Na pont ezt akartam kihagyni... de azért kösz a választ

QuoteRoderic a cybermágus ...

:)

Itachi

:( Na pont ezt akartam kihagyni... de azért kösz a választ

:)
Még jó hogy nekem nincsenek gyakran olyan problémáim mint RodericK the Cybermage nek.....Az én cybermágiám még az adeptus minort sem üti meg..... ;)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Drótmalac

QuoteOriginally posted by Lorenor
Még jó hogy nekem nincsenek gyakran olyan problémáim mint RodericK the Cybermage nek.....Az én cybermágiám még az adeptus minort sem üti meg..... ;)
Akkor az a haverom mit szóljon, akinek "megtiltottuk", hogy két méternél jobban megközelítse a gépet, mert olyan erõi vannak, amik elszívják a Cybertér energiáit és 5 percen belül lefagyást okoz, anélkül, hogy a géphez ért volna?
Egyébként az én cybermage tudományom, az enduser license agreement felénél teljesen elszállt:hehe:

Itachi

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Akkor az a haverom mit szóljon, akinek "megtiltottuk", hogy két méternél jobban megközelítse a gépet, mert olyan erõi vannak, amik elszívják a Cybertér energiáit és 5 percen belül lefagyást okoz, anélkül, hogy a géphez ért volna?
Egyébként az én cybermage tudományom, az enduser license agreement felénél teljesen elszállt:hehe:
Ez teccett.... :lol:

ArchElf

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Nekem is volt egy ilyen ismerosom, amikor rajottnunk "mit tud", utana mindig o betatesztelt... O kb 1 ora alatt annyi hibat tudott generalni, mint mi a tobbiek (harman) egy het alatt...
:D
AE
:(
(ui. bocs az ekezetek hianyaert, de most nemtudok ugy irni)

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Sky

Nekem is van egy ilyen ismerõsöm...
Kitiltották a a kedvenc netbáromból mert ha belépett a terembe akkor 10 percen belül az összes windows kritikus hibával meghányt...
Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

QuoteOriginally posted by Sky
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm...
Kitiltották a a kedvenc netbáromból mert ha belépett a terembe akkor 10 percen belül az összes windows kritikus hibával meghányt...
Most már átléptünk a paranormális világába......:3x3:

VASH

Most már átléptünk a paranormális világába......:3x3:

Knock, knock, lorenor...

The matrix(anime) is you...
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Kalibur

QuoteOriginally posted by VASH
Knock, knock, lorenor...

The matrix(anime) is you...
Neked nem aludnod kéne :confused:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

VASH

QuoteOriginally posted by Kalibur
Neked nem aludnod kéne :confused:

de csak zavart éreztem a (erõben)forumban:D

idáig aludtam, elég volt...
(ne tudjátok meg milyen beteg vagyok, ellenségemnek se kívánnám:()
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Itachi

Ha megnyugtat Vash san én együtt érzek veled...Szörnyű dolog a betegség...:(

Shock12

Az, de látom nem az ujjaidra húzódott :D ! Mindegy, üdvözlünk! (Bár egy kis csend nem lett volna rossz :D ! )

Itachi

Milyen zavart???????????:rolleyes:

roderick

QuoteOriginally posted by Chronos

CHRONOS

És ha a VirtualDub nem nyit meg .ogm fájlt akkor mi legyen :confused:

Itachi

Cybermage in action :D

roderick

Cybermage in action :D

Jah, azért nekem is van egy pár trükk a trasolyomban... :D

Chronos

Csak a VirtualDubMod tudja megnyitni...;)

CHRONOS

Tiaro

Na, ez a fagyásos dolog érdekes, azt hittem, csak nekem van ilyen spéci aurám. Amíg nem volt gépem, akárhányszor is mentem fel játszani akármelyik haveromhoz, a gépek halálozási aránya 100%os volt. És ez nem is vicc. Vagy a hálózat esett darabjaira, vagy az OS lett öngyilkos, vagy semmibõl materializálódó vírusok pusztították szét a Win95-öt (akkoriban még az volt a menõ :D  ) Hála az égnek, amióta van itthon saját, eltûnt a jelenség, különben hetente vehetnék új konfigot. Viszont jött egy újabb aura: öt utcai lámpából egy lekapcsolódik, ha elsétállok mellette. Legutóbb éppen egy haveromnak meséltem errõl, õ kiröhögött, aztán ahogy sétálltunk, sorra négy-öt lámpa aludt ki másodpercre pontosan akkor, amikor aláértünk... MOndanom se kell, mire a következõ alá értünk, az elõzõ újra felgyulladt. :lol: Azóta nem röhög. Eddig azt hittem, hogy a pszeudo-kinetikus energiáim spontán manifesztációja olyan felszültséget indukál körülöttem, ami ilyen hatással van az elektronikus cuccokra. Persze van egy egyszerûbb szakkifejezés az ilyen személyekre: looser... :D
De örülök, hogy másoknak is van hasonló tapasztalata... :jee:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Itachi

QuoteOriginally posted by Tiaro
Na, ez a fagyásos dolog érdekes, azt hittem, csak nekem van ilyen spéci aurám. Amíg nem volt gépem, akárhányszor is mentem fel játszani akármelyik haveromhoz, a gépek halálozási aránya 100%os volt. És ez nem is vicc. Vagy a hálózat esett darabjaira, vagy az OS lett öngyilkos, vagy semmibõl materializálódó vírusok pusztították szét a Win95-öt (akkoriban még az volt a menõ :D  ) Hála az égnek, amióta van itthon saját, eltûnt a jelenség, különben hetente vehetnék új konfigot. Viszont jött egy újabb aura: öt utcai lámpából egy lekapcsolódik, ha elsétállok mellette. Legutóbb éppen egy haveromnak meséltem errõl, õ kiröhögött, aztán ahogy sétálltunk, sorra négy-öt lámpa aludt ki másodpercre pontosan akkor, amikor aláértünk... MOndanom se kell, mire a következõ alá értünk, az elõzõ újra felgyulladt. :lol: Azóta nem röhög. Eddig azt hittem, hogy a pszeudo-kinetikus energiáim spontán manifesztációja olyan felszültséget indukál körülöttem, ami ilyen hatással van az elektronikus cuccokra. Persze van egy egyszerûbb szakkifejezés az ilyen személyekre: looser... :D
Nem véletlenül PSZICHO KINETIKUS ra gondolsz vagy csak vicc volt......:rolleyes: A looser szót ki nem állhatom.....Tipikus XAR AMI kifejezés....Semmi köze a japán mentalitáshoz...GYŰLÖLÖM a KÖCSÖG AMERIKAI kultúrát!!!!!!!!!:morci: :morci: :morci:

Tiaro

Lol.
És miért? Voltál már kint? Ismersz személyesen egy amcsit is? Nekem sem a kedvenceim (fõleg mióta GB bácsi vezeti õket :ejj: ), de ez így egy kicsit túlzás, nem? Amúgy szvsz a japán kultúra is igen tiszteletre méltó, de én sose tudnék annyi kötöttség szerint élni, mint õk tették (teszik?). Szóval hagyjuk csak a hot-dog zabálókat békén...
Ja + valami: nem, nem vicc volt az a sor... halál komolyan beszélek folyamatosan hülyeségeket...  ;)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Saori

Hihi^^ Dejóóóóóóóó^^ Ezeket eddig nem olvastam, de megnyugtató hallani, hogy nem csak én teszem ily módon tönkre a suli+ a barátaim összes gépét (hál isten az itthoni már immunis rám)..nameg az összes utcai lámpát^^
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Hihi^^ Dejóóóóóóóó^^ Ezeket eddig nem olvastam, de megnyugtató hallani, hogy nem csak én teszem ily módon tönkre a suli+ a barátaim összes gépét (hál isten az itthoni már immunis rám)..nameg az összes utcai lámpát^^

Ezért nem hallt ki még a rendszergizda, mint állatfaj :) !

Itachi

Lol.
És miért? Voltál már kint? Ismersz személyesen egy amcsit is? Nekem sem a kedvenceim (fõleg mióta GB bácsi vezeti õket :ejj: ), de ez így egy kicsit túlzás, nem? Amúgy szvsz a japán kultúra is igen tiszteletre méltó, de én sose tudnék annyi kötöttség szerint élni, mint õk tették (teszik?). Szóval hagyjuk csak a hot-dog zabálókat békén...
Ja + valami: nem, nem vicc volt az a sor... halál komolyan beszélek folyamatosan hülyeségeket...  ;)
Nem konkrétan az átlagemberrel van bajom,(mivel ismerek párat..)hanem a vezetősegg el meg a mentalitásukkal....És azzal ,hogy csak azért mert gazdaságilag elsők mindenki őket mimeli és az ő seggüket nyalja..persze vannak kivételk... ;) Itt érvényesül sajnos az,hogy a gyengébb kultúra elnyomja az erősebbet....Lásd:Az egész asszír birodalom azért volt egy ideig a csúcson mert ők voltak az egyetlenek és egyben elsők akaik bronz fegyverek helyett vasfegyvereket alakalmaztak...Pedig a kultúrájuk a babilóniaiakéhoz képest a béka segge alatt volt...Most is ez van csak most az asszírok helyett USA van.......

Saori

Nem konkrétan az átlagemberrel van bajom,(mivel ismerek párat..)hanem a vezetősegg el meg a mentalitásukkal....És azzal ,hogy csak azért mert gazdaságilag elsők mindenki őket mimeli és az ő seggüket nyalja..persze vannak kivételk... ;) Itt érvényesül sajnos az,hogy a gyengébb kultúra elnyomja az erősebbet....Lásd:Az egész asszír birodalom azért volt egy ideig a csúcson mert ők voltak az egyetlenek és egyben elsők akaik bronz fegyverek helyett vasfegyvereket alakalmaztak...Pedig a kultúrájuk a babilóniaiakéhoz képest a béka segge alatt volt...Most is ez van csak most az asszírok helyett USA van.......

Floodolgatunk, floodolgatunk?
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"