Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Djinn:D Elnézést, én voltam a vitakezdõ! Bocsánat.
De legalább van, aki megerõsített (meg van aki nem  :haha: )

El van nézve ifjú hölgy. Nem kegyed a hibás, hanem a rút, galád történelem :haha:

A meg nem erõsítés pedig kedvet ne szegjen, lesz még ilyen bõven :D

EDIT:

Quote from: KeelhaulGrat Rounin a 12000. hszhez ebben a topikban és elõre ivva a medve bõrére, grat a 2000.hez:)

Baaasszus o.o 14000-ik az offtopicban, 12000-ik a gratokban O.o Kezdek kerekedni :D Csak tokám ne legyen^^"

Ramiz

Nektek nincs elegetek "smiley"-ból! Ha úgy tetszik:
"Ha te aztat mondod gangszta, én aztat mondom betyár,
de a betyár helyett aztat is mondhattam volna, hogy zsivány."

(bár a sok divatmajom hazavágta a kezdeti Belga-szeretetemet).
Szóval: milyen hülye szó már az, hogy smiley? De most komolyan! Plusz ragozni sem lehet! Smiley-t, smileyt, smileit... A fonetikus átírást meg le sem merem írni (******), olyan ronda! Ezért javaslom, hogy vezessünk be helyette valami szép magyar szót!
Kiinduló javaslatok: józsi, béla, esetleg (kerülendõ a félreértéseket) vigyori. (Még ez is jobb, mint a... szóval az.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: RamizNektek nincs elegetek "smiley"-ból! Ha úgy tetszik:
"Ha te aztat mondod gangszta, én aztat mondom betyár,
de a betyár helyett aztat is mondhattam volna, hogy zsivány."

(bár a sok divatmajom hazavágta a kezdeti Belga-szeretetemet).
Szóval: milyen hülye szó már az, hogy smiley? De most komolyan! Plusz ragozni sem lehet! Smiley-t, smileyt, smileit... A fonetikus átírást meg le sem merem írni (******), olyan ronda! Ezért javaslom, hogy vezessünk be helyette valami szép magyar szót!
Kiinduló javaslatok: józsi, béla, esetleg (kerülendõ a félreértéseket) vigyori. (Még ez is jobb, mint a... szóval az.)
Legyen Szpájdi!

Keelhaul

Quote from: RamizEzért javaslom, hogy vezessünk be helyette ...
Tréfás pofi
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

kisvirag

mosolyszimbólum a magyar neve
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: PirulaLegyen Szpájdi!
Eltalált név. :D Csak túl angolos. Ha már váltunk, magyaros (=magyarul könnyen kiejthetõ, leírható legyen! (Még Szpájdi se tudja kiejteni az õ nevét ;) ))

Quote from: KeelhaulÉn városi ember vagyok, látok a sötétben és hárítok ha piálásról van szó ;)
Áhá, nem csoda, hogy a város szélén laksz (16. ker... jé, én is ott lakok :D azonbelül hol laksz?)... senem városi, senem falusi archetípusnak nem felelsz meg 100%-ig. :)

Quote from: KeelhaulTréfás pofi
Túl hosszú a netes szlenghez. Akkor már inkább csak "pofi".
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: kisviragmosolyszimbólum a magyar neve
Ez jellemzõ példája annak, hogy mennyire barom magyarításokat tudnak kitalálni a szakemberek. :) (Anno a "website" szóra kiírtak egy versenyt. Az alábbi javaslatok születtek: címlap, fõétlap, nyitólap, ottlap, bázisoldal, honlap. Szerintem nemcsak azért érzõdik az utolsó az egyedül lehetséges megoldásnak, mert az nyert, hanem azért is, mert a többi baromság. :D)
Röviden: nyakatekert, hosszú, unalmas. Ezt vessük el.

Lythis

Emoticon.... SZMÁJLI, nem egyremegy? Úgyis ugyanazt a beteg labdacsot látod, ami emberi arckifejezéseket próbál imitálni...
 Labdacs, vigyori, télleg semmi ötletem....

Pirula

Quote from: RamizTúl hosszú a netes szlenghez. Akkor már inkább csak "pofi".
Ez egész jó.
Vagy legyen Leon. Leon a pofi.

Ramiz

Quote from: LythisEmoticon.... SZMÁJLI, nem egyremegy? Úgyis ugyanazt a beteg labdacsot látod, ami emberi arckifejezéseket próbál imitálni...
Labdacs, vigyori, télleg semmi ötletem....
Miért, a labdacs egész jó. Megvan az az elõnye is, hogy semelyik külföldi nem tudja kiejteni, az biztos. :D
Akkor eddig két szavazat a vigyorira. :D Ennek annyi hátránya van, hogy a dühös, síró stb khm... "emoticon"-okra nem illik túlságosan...

Darkstar

Az emoticon jó, legfeljebb c helyett k-val. Szvsz jobb, mint a "mosolyszimbólum". Bár a labacs se rossz. :)
Quote from: PirulaVagy legyen Leon. Leon a pofi.
:lol:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kisvirag

pedig hivatalosan igy hivják
de télleg
viszont
akkor nesze nektek néhány magyarítás:

nick: álnév, becenév
chat: csevegõfórum
chatroom:csevegõszoba, csevegõcsoport
node: csomópont
e-mail:drótposta e-levél, emil, fényposta
link: élõkapocs, ugrópont
spam: szemétlevél, kéretlen levél
kliens: ügyfél
server: kiszolgáló
topic: témakör
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: DarkstarAz emoticon jó, legfeljebb c helyett k-val. Szvsz jobb, mint a "mosolyszimbólum". Bár a labacs se rossz. :)
Ennél csak találunk jobbat... mint lekopírozni egy angol szót. :)

Darkstar

Quote from: RamizEnnél csak találunk jobbat... mint lekopírozni egy angol szót. :)
Remélem. Meglátjuk. :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Quote from: RamizEnnél csak találunk jobbat... mint lekopírozni egy angol szót. :)
Mosolybogyó? :D Bár lehet hogy sokan az ekire asszociálnának.

Keelhaul

Lehetne még esetleg 'pajti' is.

Amúgy sashalom hévmegálló, hõsökfasora, jobbraleavégén az újszász folytatása
45ös busz rulez
Ez nagyon off volt, de aki érti az érti. Húhú de nagyon titokzatos voltam ;)
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)

Ramiz

Quote from: PirulaMosolybogyó? :D Bár lehet hogy sokan az ekire asszociálnának.
Hát igen... a végén még ránkfogják, hogy titkos drogos fórum ez... :D

Quote from: Raggie GordonJujuujujujujjjuuujjjjj.... kösz, hogy nem verted nagyobb dobra. Ki is javítottam! :D Me= hattalmas :lame: !!!
Mi volt az? Mi volt az?
Raggie, hagy nevessünk egy jót, lécci mondd el!!! :D

Hmm... akkor nem vagyunk szomszédok. :D

Keelhaul

Ramiz kapcsolj, neked írtam, hogy hol a 16keren belül :)

Kvikveg

Quote from: kisviragmosolyszimbólum a magyar neve
Valahol vigyornak hivtak. En megszoktam a smileyt. Szmajli. Mosolyka szo szerint, de az nagyon nyalas kifejezes.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Quote from: KvikvegValahol vigyornak hivtak. En megszoktam a smileyt. Szmajli. Mosolyka szo szerint, de az nagyon nyalas kifejezes.
:haha: Ki hívott téged vigyornak? bocs, rossz poén

Ramiz

Quote from: KeelhaulRamiz kapcsolj, neked írtam, hogy hol a 16keren belül :)
tudom, kapcsolj, reagáltam! :D (Elrontottad az üzengetés titkos feelingjét :D )

Keelhaul

Quote from: Ramiztudom, kapcsolj, reagáltam! :D (Elrontottad az üzengetés titkos feelingjét :D )
Jahogy  :lul:
Figyelmetlen voltam. Szentmihály?

Ramiz

Quote from: KeelhaulJahogy  :lul:
Figyelmetlen voltam. Szentmihály?
Jah. Város pereme. Ankh-Mopork széle. :D

Raggie

Quote from: KeelhaulRamiz kapcsolj, neked írtam, hogy hol a 16keren belül :)
Szomszédomban, a 16ker-gettóban! :D

Ramiz: azt írtam, hogy Sz. Kézmûves, de ne mondd el senkinek!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

JÓÉJT! mindenkinek menek bubukálni holnap korán kelek h meglegyen a jogsis péjpör!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

sirtomi

Jó éjszakát!

Nekem is le kellen feküdnöm már.

Lythis

Majd lassan nekem is, de még be kell fejeznem azt a rohadt kiselõadást:hogyaza:

Pirula

Quote from: LythisMajd lassan nekem is, de még be kell fejeznem azt a rohadt kiselõadást:hogyaza:
Én kis naiv meg azt hittem hogy más nem szokott határidõ elõtt max. 10 órával beadandókat írni. :D

Lythis

Quote from: PirulaÉn kis naiv meg azt hittem hogy más nem szokott határidõ elõtt max. 10 órával beadandókat írni. :D
Hol éltél eddig?!?!:D Ez nem szokás, ez már életforma:D

Pirula

Quote from: LythisHol éltél eddig?!?!:D Ez nem szokás, ez már életforma:D
És mi a témád? Nekem tegnap éjjel testnevelési játékokat kellett összeírnom hogy azt eljátszassam 19-20 éves lányokkal... ma meg is történt.