Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: PredakingEz jó kérdés. Minta a moderárotok én még sosem ládtam öket nem activenak.
Õk sem alszanak mint White Seed :D (vkit ezzel megbántotam sry)
Pedig Shiroit gyakran jár erre, a múltkor volt Chronos is, Shadowolfot mostanában nem láttam, zsozso meg rejtetten érkezik. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

Katz, ezt forditsd le nekem te nagy predator.

Dtai'Kai-dte sa-de nau'gkon dtain'aun bpi-de
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: White SeeDNa ne!
Mi az hogy aludni!
Felkelni! Gép elé! RO-zni. Anime-ozni!

Hihetetlen. Hajnali fél négykor már alszik a nép?!

Dolgoztam :p Van aki ezt csinálja hajnali négykor :|

Xipe: a mondat elsõ fele kicsit sértõnek tûnik számomra :)

Xipe

Quote from: RouninDolgoztam :p Van aki ezt csinálja hajnali négykor :|

Xipe: a mondat elsõ fele kicsit sértõnek tûnik számomra :)

Pedig egyaltalan nem az.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: XipePedig egyaltalan nem az.

Jahm! Kevertem az egyik regényben szereplõ sértéssel :|
Nem valami nehéz lefordítani. Gugli elsõ körben kidobja a megoldást.

Darkstar

Quote from: Ramiz"Aki sokáig elfojtja bûnös vágyait, annak elõbb-utóbb hirtelen erõs lelki indíttatásban és fizikai görcsben jelentkezhet." (Papnövendékek kézikönyve a papi élet nehézségeihez, 2.-16.fejezet: A szex)
:lol: Egyébk. lehet benne valami. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: sirtomiHogy bírtók sok animet nézni? Nekem kb két hete egyet sem sikerült. Nem volt idõm még hétvégén sem.
Na, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így ezzel. Múlt hét szerda óta nem néztem semmit.
Nekem speciel most - megint - rengeteg a meló, 6 óránál elõbb nem tudok eljönni. Most hétvégén meg Meske szalagtûzõje volt. Igaz, a többiért már én voltam a hibás, mert anime nézés helyett inkább AMV.org bannereket kreáltam (szám szerint 27-et, és sorra szavazzák le õket. :()
De most hét végén már úgy tûnik, végre lesz idõm folytatni az Ikkitousen-t.

Djinn

A fene. Bezzeg ilyenkor nincs itt senki...  :mad:

Mostanában nekünk sincs túl sok idõnk animézni, de ha mégis belekezdünk valamibe, akkor nekünk is az alvás rovására megy. Úgy tûnik ez nem egyedi. :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

sirtomi

Miért kelsz ilyen korán? Késõbb már megjelennek errefelé emberek :)

Rounin

Quote from: sirtomiMiért kelsz ilyen korán? Késõbb már megjelennek errefelé emberek :)

Pontosan. Még dolgoztam, amikor postoltál, kedves Djinn. Valami 46 km-re a netemtõl ^^

Djinn

Quote from: sirtomiMiért kelsz ilyen korán? Késõbb már megjelennek errefelé emberek :)
Csak most kelltem ilyen korán. Annyira fáj a torkom, hogy nem tudtam tõle aludni, ráadásul lakik felettünk egy néni, aki mozgásképtelen és úgy kér segítséget, hogy a botjával veri a radiátort.  Mikor már 10 perce csinálja, akkor a  gondozói fején én is sziversen kipróbálnám azt a botot :grrr:  
Egyébként nagyon nem jellemzõ rám a korán kelés. Mindig csak nézek, hogy milyen idõpontokban írtok.  :eeek:

Rounin

Quote from: DjinnCsak most kelltem ilyen korán. Annyira fáj a torkom, hogy nem tudtam tõle aludni, ráadásul lakik felettünk egy néni, aki mozgásképtelen és úgy kér segítséget, hogy a botjával veri a radiátort.  Mikor már 10 perce csinálja, akkor a  gondozói fején én is sziversen kipróbálnám azt a botot :grrr:  
Egyébként nagyon nem jellemzõ rám a korán kelés. Mindig csak nézek, hogy milyen idõpontokban írtok.  :eeek:

Botpróbát támogatnám :(

Idõpontok, persze. Vannak nightbaglyok, három mûszakosok, krónikus netfüggõk :D Csoda, hogy van idõpont, amikor nem ír senki^^

Djinn

Quote from: RouninIdõpontok, persze. Vannak nightbaglyok, három mûszakosok, krónikus netfüggõk :D Csoda, hogy van idõpont, amikor nem ír senki^^
Pedig mikor "reggel" feljöttem tök egyedül voltam. Az egész fórum csak az enyém volt. Más kérdés, hogy nem sokra mentem vele...  :haha:

Egyébként mi a bánatot dolgozol te hajnali 1/2 6-kor?  :3x3:

Rounin

Quote from: DjinnPedig mikor "reggel" feljöttem tök egyedül voltam. Az egész fórum csak az enyém volt. Más kérdés, hogy nem sokra mentem vele...  :haha:

Egyébként mi a bánatot dolgozol te hajnali 1/2 6-kor?  :3x3:

Nokiát gyártok, szalagmunka keretében (mikrofon beültetés). Következtetés: ne vegyetek nokiát :lazza: Tudom, mit termelünk :__devil: A frászt.. mindegyik telefont "így" csinálják.. csak azóta rühellem. A 3220 és 7260 ill. 6230-asból pár milliárd ft. érték átment már a kezeim közt ^^"

Djinn

Minden elismerésem a tiéd Rounin!! Én simán bealudnék. Mikor egy kisboltban dolgoztam, akkor "csak" 1/2 5 kor keletm, de már az is teljesen kicsinált. Kicsit gáz volt, mikor elaludtam, és egy vevõ ébresztett fel. Mondjuk, jobb, mintha a fõnököm lett volna... :haha:

Egyébként Siemens-em van. Eddig még csak az volt, mert azt ki tudtam fizetni... :)

Rounin

Quote from: DjinnMinden elismerésem a tiéd Rounin!! Én simán bealudnék. Mikor egy kisboltban dolgoztam, akkor "csak" 1/2 5 kor keletm, de már az is teljesen kicsinált. Kicsit gáz volt, mikor elaludtam, és egy vevõ ébresztett fel. Mondjuk, jobb, mintha a fõnököm lett volna... :haha:

Egyébként Siemens-em van. Eddig még csak az volt, mert azt ki tudtam fizetni... :)

Ehehehe... attól tartok, nem érdemlem meg az elismerést. Bár most is 4 óra alvással csináltam végig az éjszakát, de volt már, hogy arra ébredtem fel : dõlök le a székrõl. Vagy arra, hogy a mellettem ülõ kolléga arra vár, hogy továbbítsam a palettát (ami felett csendesen szundikáltam^^). Persze olyan is volt, hogy 3 napot lenyomtam alvás nélkül. Utána 14 óra alvás :D (de egyetlen hibám sem volt! Erre azért büszke vagyok ^^)

Az egyetlen (na jó, a legnagyobb :rolleyes: ) probléma a melóval, hogy az utazás miatt gyakorlatilag több, mint 12 órát vagyok távol itthonról. Ez azért fáj. Az alvás rovására kell szabadidõt lefaragnom. :(

sirtomi

Vannak itt, akik hajnali négykor írogatnak, de nem zaért mert akkor érnek haza melóból :) Már net függõk.
Én még nem aludtam el munka közben, de álltam már közel hozzá.

Rounin neked legalább valamennyire kötött a munkaidõd, bár a 3 mûszakot nem irigylem.

Rounin

Quote from: sirtomiVannak itt, akik hajnali négykor írogatnak, de nem zaért mert akkor érnek haza melóból :) Már net függõk.
Én még nem aludtam el munka közben, de álltam már közel hozzá.

Rounin neked legalább valamennyire kötött a munkaidõd, bár a 3 mûszakot nem irigylem.

Kötött? Jahm. Fõleg amikor bejelentik péntek délutános mûszak végén (este 10kor) hogy másnap reggel 8-ra gyere be túlórára. Kötelezõ jellegû önkéntes túlóra :] \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
Vagy bemegyek és azzal fogadnak, hogy ma nem kell dolgozni, de holnap gyere be. Potyára utazok 3,5-4 órát. Mert NEM tudnának telefonálni... :rolleyes: Két hónappal ezelõtt négy héten át heti 6 napot melóztunk^^ Széép az élet, széééép... megyek Mardukot hallgatni ;)

Félreértések elkerülése végett örülök, hogy legalább ez a meló megvan. Igaz, hogy röhejesen alacsony a bér, de több a semminél..itt lent pedig meg kell becsülni bármi melót.

sirtomi

Quote from: RouninFélreértések elkerülése végett örülök, hogy legalább ez a meló megvan. Igaz, hogy röhejesen alacsony a bér, de több a semminél..itt lent pedig meg kell becsülni bármi melót.
Teljesen egyetértek. Én sem panaszkodom a munkaidõ miatt. Örülök hogy van munkám :)

Djinn

Az én munkaidõm kötetlen. Ráadálul itthon dolgozom. Vannak elõnyei tagadhatatlanul, de van sok hátrányi is. Pl, az ember elfelejt kimenni a lakásból. Idõnként azt veszem észre, hogy már több mint egy hete akkor voltam kint, mikor kimentem az erkélyre teregetni.  :eeek:  Vagy ha ki is megyek nem bírom elviselni a fényt (géppel dolgozóknál gyakori "betegség") mert mgszoktam, hogy mindig sötétben vagyok.  Nem mondanám, hogy emberek nélkül vagyok, mert a barátok gyakran jönnek. Valahogy így alakult ki, mi ritkán megyünk másokhoz. De a helyszín ugyanaz a munkára, szórakozásra, alvásra, barátokra, mindenre...
 Szóval az életem 90%-át egy xaros panellakásban töltöm mostanában. Mondjuk most télen nem bánom, de nyárom, mikor jobb idõ van, akkor az ember gyakran tekintget kifelé. :haha:

sirtomi

Én az irodából is gyakran tekintgetek kifelé :)
Nekem is kötetlen a munkaidõm, a munka legyen kész, akkor haza lehet menni ;)

Rounin

Nekünk meg nincs is közvetlen ablak a szabadba... na jó, a plafonon van ^^ Messze, a légelszûrõ berendezés csövei közt.. o.O

Szeretnék itthon dolgozni. :( Én biztos kimozdulnék, mivel a lyukas-deszka odakint van :D

Na megyek aludni :)

Kvikveg

Quote from: Rounin..
Szeretnék itthon dolgozni. :( Én biztos kimozdulnék, mivel a lyukas-deszka odakint van :D
...
Hehe, beletelt par masodpercbe, mire rajottem mi az. :D:D:D

Djinn: szimpatikus beosztas... Mit csinalsz te pontosan?  :rolleyes:
Valahol mar irtad, de nem tudom hol...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Quote from: KvikvegDjinn: szimpatikus beosztas... Mit csinalsz te pontosan?  :rolleyes:
Valahol mar irtad, de nem tudom hol...
Djinn (egyik) foglalkozása lenni programozó. Manapság ezt tevékenykedi, mert ebbõl jön némi maniii. Sok pénz kell, hogy Djinn venni tudjon jobb gépet, hogy könyebb legyen dolgozni, amivel ugye keresei a pénzet a gépre...vagy mi.  

Be kéne tiltani, hogy az ember reggel 8 elött ébren legyen!! Szörnyûek a következmények! :ejj:

Kvikveg

Quote from: DjinnDjinn (egyik) foglalkozása lenni programozó. Manapság ezt tevékenykedi, mert ebbõl jön némi maniii. Sok pénz kell, hogy Djinn venni tudjon jobb gépet, hogy könyebb legyen dolgozni, amivel ugye keresei a pénzet a gépre...vagy mi.  

Be kéne tiltani, hogy az ember reggel 8 elött ébren legyen!! Szörnyûek a következmények! :ejj:
:lul:
Es mit milyen nyelven tetszik programozni? (Ha nem problema a faggatas...)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Elég sok programozó van errefelé :)

Djinn visszaforgatod a pénzet, hogy még több legyen késõbb és többet tudj visszaforgatni? :D

Djinn

Quote from: Kvikveg:lul:
Es mit milyen nyelven tetszik programozni? (Ha nem problema a faggatas...)
Hogy melyik tetszik? Ebbe nem mennék bele. :haha:
Szóval mikor mi köll ugye... Hát jelenleg C#. De ugye semmi sem megy csak úgy azt kész. SZóval SQL, ASP,HTML, XSL, XML, CSS... Az agyam(?) olyan néha mint egy méhkas, amiben keverednek a nyelvek(meg a mozaikszavak) és mán lassan nem tudom kibogózni õket. Idõnkét akkora fatális baromságokat vagyok képes leírni. Aztán csak nézek hogy került ez az én monitoromra...  :3x3:
Bezeg mikor még a "Tanuld meg a Basic nyelvet" cimû könyv volt az isten... Eh. Tényleg nem kéne korán kellnem. :o

edit: Egyébként nem véletlenül nem írok a munkáról itt. Az munka, ide meg akkor jövök, mikor ki akarok kapcsolni. Gondolom ezzel mindenki így van.

JaFaR

Quote from: DjinnAz én munkaidõm kötetlen. Ráadálul itthon dolgozom.
Quote from: DjinnHát jelenleg C#. De ugye semmi sem megy csak úgy azt kész. SZóval SQL, ASP,HTML, XSL, XML, CSS...
:confused:
Ez jól hangzik....
Engem is érdekelne ilyen állás...
Bár nincs otthon netem, de talán megoldható lenne.
És végre nem kellene minden nap fél6kor kelnem és napi 4órát utaznom. :beken: :bruhuhu:

sirtomi

Én nem szeretnék otthon dolgozni, így legalább emberek között vagyok :)

JaFaR

Quote from: sirtomiÉn nem szeretnék otthon dolgozni, így legalább emberek között vagyok :)
Otthon sztem kényelmesebb.... az emberekkel meg lehet MSN/ICQ-zni.