Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: JaFaROtthon sztem kényelmesebb.... az emberekkel meg lehet MSN/ICQ-zni.
Biztos kényelmesebb, de az msn/icq azért nem ugyanaz mint az élõ találkozás emberekkel.

Djinn

Quote from: White SeeDNem néha én is szoktam aludni. CSak nem kell olyan sokat. Mikor úgy régebben belegondoltam, hogy az ember az élete felét 2/3madát átalusza.
Szal az mondjuk 20 év tiszta alvás. az alatt mennyi anime-ot meg lehet nézni?! Így elhatároztam, hogy ezt az idõt lecsökkentem 15 évre:p
És így már meg is van olvda az embernek a "nincs idõm anime-ot nézni" dolog:D
Hmm. Nem rossz elgondolás. De azt beleszámoltad, hogy így az életed is rövidebb lesz kb 15-20 évvel? :hehe:
Viccen kívül, ha nem alszol eleget, egy idõ után a szervezeted lázadni fog.  :(
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

JaFaR

Quote from: sirtomiBiztos kényelmesebb, de az msn/icq azért nem ugyanaz mint az élõ találkozás emberekkel.
Ok, de azt ne mond, hogy csak a munkahelyeden találkozol emberekkel?!
És 7végén még mindig ki lehet menni haverokkal sörözni...

JaFaR

Quote from: DjinnViccen kívül, ha nem alszol eleget, egy idõ után a szervezeted lázadni fog.  :(
Az enyém folyamatosan lázad, mind1 hogy mennyit alszom.  :D

sirtomi

Quote from: JaFaRAz enyém folyamatosan lázad, mind1 hogy mennyit alszom.  :D
Ezzel én is így vagyok :)
Ha keveset akkor azért lázad, ha sokat akkor azért. Nem tudom eltalálni mi az ideális mennyiség nekem :)

sirtomi

Quote from: JaFaROk, de azt ne mond, hogy csak a munkahelyeden találkozol emberekkel?!
És 7végén még mindig ki lehet menni haverokkal sörözni...
De egész héten négy fal közt lenni elég rossz szerintem. Szeretek a haverjaimmal többször is találkozni, nem csak hétvégén.

Darkstar

Quote from: JaFaRAz enyém folyamatosan lázad, mind1 hogy mennyit alszom.  :D
Jaja. Ráadásul az enyém akkor is lázadouik, ha nem kapja meg a napi anime adagját.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

Quote from: sirtomiNem tudom eltalálni mi az ideális mennyiség nekem :)
Pedig nagyon egyszerû. Tudományos körökben így mondják:"Az ember átlagos alvásigénye: Csak még 5 perc"  :lazza:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

JaFaR

Quote from: sirtomiDe egész héten négy fal közt lenni elég rossz szerintem. Szeretek a haverjaimmal többször is találkozni, nem csak hétvégén.
Hát pedig nekem csak 7végén megy, mivel a többiek is dolgoznak.
És a másik probléma, hogy 6kor érek haza tök fáradtan, ilyenkor otthon tvzek bnõvel. Mondjuk nézünk vmi animét. :)
Viszont ha nem utaznék annyit több idõm lenne 7közben.

Darkstar

Quote from: White SeeDMivel lehte kettéosztani a netet? (DSL)
switch-el, vagy router-rel?!

A lényeg, hogy már van egy 4-es router, csak még kéne 1 hely:)
Az üzletben azt mondták, hogy a netet nem osztja ketté a switch. Ezen úgy néztem, mert akkor mire van, ha nem erre? :eeek:
A switch gépek összekötésére való, nem netmegosztásra, nincs is rajta wan bemenet. Minden router egyben switch is, csak éppen van az internetmegosztó funkciója. Mi pl lanon szoktunk switchet használni, mindenki ráköti a gépet, és kész is a hálózat.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Ld alairasom. Lehet jelentkezni, ha mar elegen jeleztek, hogy jonnek/nem jonnek, akkor leadom a rendelest, beszedem a penzeket.
Azt is kene tudnom, hogy ki NEM jon, hogy ne azt higgyem, hogy lusta beirni.
Koszi.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Pirula

Quote from: White SeeDAz a 6 óra alvás, amit csinálok ideális:)
:eeek: Annyival én egy hét alatt kipurcannék. Nekem naponta 9-10 óra lenne az ideális alvásmennyiség. Na vajon hányszor tudok ennyit aludni? :rolleyes:
Mondjuk nyáron fesztiválokon ez drasztikusan lecsökken napi 2-4 óra körüli átlagra, de akkor úgy is szoktam kinézni. :haha:

Kvikveg

Quote from: Pirula:eeek: Annyival én egy hét alatt kipurcannék. Nekem naponta 9-10 óra lenne az ideális alvásmennyiség. Na vajon hányszor tudok ennyit aludni? :rolleyes:
Mondjuk nyáron fesztiválokon ez drasztikusan lecsökken napi 2-4 óra körüli átlagra, de akkor úgy is szoktam kinézni. :haha:
9-10 ora... Kollega! :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Quote from: JaFaRHát pedig nekem csak 7végén megy, mivel a többiek is dolgoznak.
És a másik probléma, hogy 6kor érek haza tök fáradtan, ilyenkor otthon tvzek bnõvel. Mondjuk nézünk vmi animét. :)
Viszont ha nem utaznék annyit több idõm lenne 7közben.
Én is este 6-ra érek haza, de barátnõt még kéne szerezni :)
Ha lenne, akkor ellennék én is otthon :)

Nekem kb a 8 óra alvás szokott jó lenni. Ha kevesebbet vagy többet alszom, akkor az agyam leáll a nap közepénél :)

JaFaR

Quote from: sirtomiÉn is este 6-ra érek haza, de barátnõt még kéne szerezni :)
Ha lenne, akkor ellennék én is otthon :)

Nekem kb a 8 óra alvás szokott jó lenni. Ha kevesebbet vagy többet alszom, akkor az agyam leáll a nap közepénél :)
Nah igen, egész más ha bnõvel lakozol 1ütt. Akkor jobb otthon. ;)
Sürgõssen szerezz be 1et.  :jee: Vagy többet... :D

Én is a 8órára szavazok. Bár tök mind1, hogy mennyit alszom reggel uo. kómás vagyok.  Soha nem ébredtem még úgy, hogy kipattanok az ágyból és hajrá ugorjunk neki a napnak.

sirtomi

Quote from: JaFaRNah igen, egész más ha bnõvel lakozol 1ütt. Akkor jobb otthon. ;)
Sürgõssen szerezz be 1et.  :jee: Vagy többet... :D

Én is a 8órára szavazok. Bár tök mind1, hogy mennyit alszom reggel uo. kómás vagyok.  Soha nem ébredtem még úgy, hogy kipattanok az ágyból és hajrá ugorjunk neki a napnak.
Lehet hogy egy nõ is elég lenne  :rolleyes:

Kigyerekként mindig frissen üdén ébredtem és mentem játszani :)

JaFaR

Quote from: sirtomiKigyerekként mindig frissen üdén ébredtem és mentem játszani :)
Én a nyáriszünetben elaludtam ágyazás közben... :D

sirtomi

Quote from: JaFaRÉn a nyáriszünetben elaludtam ágyazás közben... :D
Ezt hogy sikerült?  :haha:

Ebéd után mindenki fáradt az irodában. Megy a teniszlabda dobálás :D

Kvikveg

Quote from: JaFaR...
En sem eddig soha. de most nyaron magamtol felebredtem 9kor, mert ami tennivalo volt, azt csinalni AKARTAM. Nem mindegy, mire kel fel az ember ugye... :rolleyes:

JaFaR

Quote from: sirtomiEzt hogy sikerült?  :haha:

Ebéd után mindenki fáradt az irodában. Megy a teniszlabda dobálás :D
A takaró félbehajtása után hasra feküdtem... onnan már nem volt nehéz... :D

Én most egyedül vagyok, kolléga szabin van. :ejj: És még labda sincs... :D

Xipe

Quote from: RouninJahm! Kevertem az egyik regényben szereplõ sértéssel :|
Nem valami nehéz lefordítani. Gugli elsõ körben kidobja a megoldást.

csak neki anelkul is tudnia kellene.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: JaFaRÉn a nyáriszünetben elaludtam ágyazás közben... :D
Nekem is volt egy ilyen, többnapos motorostalálkozó után tartottam élménybeszámolót otthon és beszéd közben elaludtam. :D

Rounin

Quote from: Xipecsak neki anelkul is tudnia kellene.

Lehet, hogy helyes a feltételes mód.

Kuroi Tenshi

Quote from: RouninSzéép az élet, széééép... megyek Mardukot hallgatni ;)

Félreértések elkerülése végett örülök, hogy legalább ez a meló megvan. Igaz, hogy röhejesen alacsony a bér, de több a semminél..itt lent pedig meg kell becsülni bármi melót.
Há! Csak sikerült elrontanom téged!  :__devil:

Elég gáz azért ez a munka, bármit is mondasz, fõleg a sok utazással...

Quote from: Djinn
Be kéne tiltani, hogy az ember reggel 8 elött ébren legyen!!
Egyetértek!!!  :jee:
Engem nem zavarna az otthon dolgozás, utálom a tömegközlekedést, de itthon túl sok dolog van, ami elvonja a figyelmem, és így a hatékonyságom nagyon alacsony  :haha:

Rounin

Quote from: Kuro_TenshiHá! Csak sikerült elrontanom téged!  :__devil:

Elég gáz azért ez a munka, bármit is mondasz, fõleg a sok utazással...

Ad 1: nem tetszik igazán. Inkább Dir en Grey és My Dying Bride + Sentenced ;>

Ad 2: tudom -.-

kisvirag

mmm
:)
hát, nálam Murphy törvénye nagyon erõsen dolgozik. amikor alhatnék, rendre kipattan 8-9 körül a szemem, és  em birok aludni (vagy egyéb zavaró körülmények, mint fûnyírás, ordítozó szobatrsak etc akadályoznak) amikor meg muszáj felkelni, annyira de annyira tudnék még aludni...
a legutóbb egy kellemes hétvége után jártam "érdekesen". fél 9-re kellett volna menni (ez 7órás kelést jelent), nos, délben már sikerült is felébrednem...

otthoni meló jó egyébként :D nekem is olyasféle van :)
és bár most jön a tél, és igy nem annyira, de már nagyon nem bánom, hogy wifi van otthon. kinn az udvaron is csodálatosan van jel :D nyáron már elõre látom magam, ahogy kinn bikiniben a napozóágyban nyomkodom a notebookot :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: Pirula:eeek: Annyival én egy hét alatt kipurcannék. Nekem naponta 9-10 óra lenne az ideális alvásmennyiség. Na vajon hányszor tudok ennyit aludni? :rolleyes:
Én is annyival élek, és ki is purcanok péntekre. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: XipeKatz, ezt forditsd le nekem te nagy predator.

Dtai'Kai-dte sa-de nau'gkon dtain'aun bpi-de
Az alantas nyelvetekre igy lehetne lefordítani:
A harc kezdete, a végig tart.

Lythis

Quote from: DjinnViccen kívül, ha nem alszol eleget, egy idõ után a szervezeted lázadni fog.  :(
Igen, ha meg túl sokat alszom, akkor azért. Ha nem eszik sokat, akkor ölni akar (most h beteg vagyok, mondjuk nemakar annyit enni). De legszívesebben, és legvehemensebben a kötelezõ dolgok ellen lázad. Pl a reggeli "bootidõ" és tsai...

Pirula

Ennyi alvászavarost egy kupacon! :haha:
De akkor mégis, ki mit csinál ezen a kései órán itt? Hiszen nyugodtan lehetne már szunyálni és holnap fitten, frissen kelni!