Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: LythisPedig épp részleteztem volna, hogy mennyire úútálom, amikor random nyanyák a protkóragasztók felől érdeklődnek előttem a patikában, hogy mennyire elviselhetetlen volt, amikor tegnap tüdőgondozóban bejött a muksó, akinél már szószerint vártam, hogy mikor hányja ki a tüdejét, és minden kilégzésnek olyan hangja volt, mintha túrhátszürcsölne (nem, nem tudom a valóságabn az milyen hangot hallat, de sztem ilyesmi lehet).
ööö, pontosan ezekkel mi is a bajod? :3x3: inkább lőjünk le mindenkit, amint eléri az 50 éves kort, vagy komolyabban lebetegszik?? szerk: gondolom te se így gondoltad, de nem látom be, miért kéne szídni az időseket/betegeket, mert van képük még utcára menni, gyógyszertárba, stb...

amúgy bocsánat, de mit jelent a mizantrópia? :lame: én lenni tudatlan

Moha

Quote from: Fazékamúgy bocsánat, de mit jelent a mizantrópia? :lame: én lenni tudatlan
~Embergyûlölet.

Fazék

Quote from: Moha~Embergyûlölet.
az ember minden nap tanul vmit :)

Lythis

Quote from: Fazékööö, pontosan ezekkel mi is a bajod? :3x3: inkább lõjünk le mindenkit, amint eléri az 50 éves kort, vagy komolyabban lebetegszik?? szerk: gondolom te se így gondoltad, de nem látom be, miért kéne szídni az idõseket/betegeket, mert van képük még utcára menni, gyógyszertárba, stb...

amúgy bocsánat, de mit jelent a mizantrópia? :lame: én lenni tudatlan
Félreérted, nekem nem célzottan az idõsekkel van bajom, hanem velük is. Találkoztam olyan 92 éves bácsival, hogy lazán alázott hozzáállásban rengeteg mai fiatalt, és vígan mesélte, hogy melyik frontokon volt 2.vh alatt.
 Lesz*rom, h kimennek az utcára, tegyék nyugodtan, engem az zavar, amikor egy eleve agyonzsúfolt napra még jól rá is tesznek egy rakattal. Érted ma is boltban valami néni (még nem öreg, de már nem fiatal) ilyen batman-t megszégyenítõ köppenyszerû panchoban grasszál, lever egy üveg vodkát, és utána még õ vág fancsali képet, és van felháborodva... szal ez azért...
  Betegek: nos nem az a bajom h betegek, mindenki lehet az... de 'szameg, ne a közelembe akarjon ülni azzal a redves nyavalyával, örülök, h kilábaltam ebbõl a vírusos szarból, és nem akarok mégegyszer valami lórúgást szedni thx. Szal sztem nem nagy elvárás, hogy KOPJON A BÚSBA A KÖRNYÉKEMRÕL, fõleg h van máshol is hely. satöbbi, satöbbi, satöbbi...

Mizantrópia=Embergyûlölet, emberkerülés. (Idegen Szavak és Kifejezések Szótára, Akadémiai Kiadó, 1973)

Fazék

Quote from: LythisFélreérted, nekem nem célzottan az idősekkel van bajom,...
azt hiszem én inkább nem kérek ebből a mizantrópia témából. tartok tőle túl hamar összekapnánk ... :rolleyes:

Lythis

Quote from: Fazékazt hiszem én inkább nem kérek ebbõl a mizantrópia témából. tartok tõle túl hamar összekapnánk ... :rolleyes:
Lehet. Nemtom. Nem szoktam ilyeneken gondolkodni. Belátom, hogy nagyon nézõpontkrdés dolog ez az egész, mert pl lehet h attól, h engem nagyon idegesít, mást egyáltalán nem is zavar.

Lythis

Eddig bírtátok bwa-ha-ha-ha-ha!!!
 Már csak én vagyok ébren!!!(meg egy guest)
És igen, cefettül örülök a szétesett bioritmusomnak...pfff...
(and_it_just_keeps_getting_worse.... must_force_self_to_sleep... nem megy)

Edit: nah, a guest is elment... that means... egyedül vagyok a fórumon... hmm... akkor most elvben elkövethetek mindenféle rettenetes dolgokat, pl nyíthatok reeengeteg topicot, aminek semmi értelme, meg telefloodolhatom a meglévőket, és naagy képeket csatolhatok a kommentekhez, meg....tudom, tudom, "get a life"....:D

Hehh, hajnali egyeduralom:D

sirtomi

Quote from: KvikvegNem is en installaltam... Amugy ma mar letezik par felhasznalobaratabb peldany, aminek konnyu az installalasa. Mivel nekem meg halalos szuksegem nem volt ra, nem probaltam ki.
Linuxból én még nem láttam felhasználóbarát példányt. Próbálkoztam grafikus felülettel rendelkezõket (Mandrake) és tényleg a telepítése egyszerû volt, de a használata egy kínszenvedés. Lehet hogy csak nekem, mert a win-hez szoktam, de még egy egyszerû progi telepítése is tud olyan bonyolult lenni, hogy a fél délutánom ráment.

Yakumo

Quote from: LythisEddig bírtátok bwa-ha-ha-ha-ha!!!

Edit: nah, a guest is elment... that means... egyedül vagyok a fórumon... hmm... akkor most elvben elkövethetek mindenféle rettenetes dolgokat, pl nyíthatok reeengeteg topicot, aminek semmi értelme, meg telefloodolhatom a meglévõket, és naagy képeket csatolhatok a kommentekhez, meg....tudom, tudom, "get a life"....:D

Born To Rule!......:haha:

Rounin

Quote from: LythisEddig bírtátok bwa-ha-ha-ha-ha!!!

Edit: nah, a guest is elment... that means... egyedül vagyok a fórumon... hmm... akkor most elvben elkövethetek mindenféle rettenetes dolgokat, pl nyíthatok reeengeteg topicot, aminek semmi értelme, meg telefloodolhatom a meglévõket, és naagy képeket csatolhatok a kommentekhez, meg....tudom, tudom, "get a life"....:D

A guest én voltam. Mint említettem, mindig itt vagyok s figyelek a háttérbõl :3x3:
Szerencsédre jól viselkedtél ;)

Oh, btw.. get a life, all right? :haha:

Fazék

Következõ napokban (hetekben? (hónapokban??)) kicsit ritkábban leszek, mert a gépem holnap megy szervízbe... amennyiben anyu gépét megkapom használatra alkalmanként, akkor fórumra fel tudok jönni, de picit még ritkábban leszek.
az ok: a notebook-om már kicsit komolyabb megterhelés esetén is mostanában rendszeresen leáll... csak úgy. semmi jelzés, semmi készenléti mód, egyszerûen kikapcsol. és kicsit bosszantó a dolog... most menthetek le róla minden személyest, nem tudok majd semmilyen filmet se nézni, míg vissza nem kapom szervízbõl, semmi játék, stb... azt hiszem ez már a vég :( már csak abban tudok reménykedni, hogy legalább értelme lesz és hibátlanul kapom vissza... mert ha nem, akkor végképp elkeseredek, hogy ilyen rohadtsok pénzt kidobtunk erre a gépre és 1 évig lehetett normálisan használni... :mad:

Tanúlság: ne spróroljatok 50k-t egy jobb márka megvételén... :(

Azt hiszem a mai este az adatmentés jegyében fog eltelni...

szerk: ja a lényeg: CLEVO notebook. ne vegyetek ilyet.

kikuchiyo

Csesszemeg.

Elkezdtem valamit tölteni az ADC-rõl, otthagytam éjszakára, le is jött majdnem a fele, amikor valaki kinyírta a gépet, és ez a sz*r meg elfelejtette az eddigi letöltést. Kezdhetem elõlrõl, 2 GB letöltés pocsékba ment.

Fsck. :b+:
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: Fazékööö, pontosan ezekkel mi is a bajod? :3x3: inkább lõjünk le mindenkit, amint eléri az 50 éves kort, vagy komolyabban lebetegszik?
Szerintem nem mûködne, ugyan egy csomó pénz felszabadulna a nyugdíjakból, de senki nem dolgozna annyira, ha tudná, hogy nem élvezheti öreg napjait. Gondolom.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nightshadow

HI!
Tudja vki , hogy itt a képgaléria/flash alatt található "nanaca crash" játék melyik anime alapján készült? vagy csak kitalálták az egészet?

kikuchiyo

Failure is the default option

Lythis

Quote from: RouninA guest én voltam. Mint említettem, mindig itt vagyok s figyelek a háttérbõl :3x3:
Szerencsédre jól viselkedtél ;)

Oh, btw.. get a life, all right? :haha:
Look who's talking... (spying from the background - however dragon-ish it may be - is not a nice thing to do:ejnye: ) :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Fazékööö, pontosan ezekkel mi is a bajod? :3x3: inkább lõjünk le mindenkit, amint eléri az 50 éves kort, vagy komolyabban lebetegszik??
Jobb ötletem van! Rendezzünk egy nagy showmûsort, ahol azt mondjuk nekik, hogy majd megújítjuk õket, nyugodjanak meg, és lebegjenek szépen, míg egy bazi nagy lézer le nem szedi õket :lazza:

[SIZE="1"]Bár gondolom rajtam kívûl nem sokan láttátok a Logan's run-t...[/SIZE]

Fazék

Quote from: Kuro_Tenshi[SIZE="1"]Bár gondolom rajtam kívûl nem sokan láttátok a Logan's run-t...[/SIZE]
én láttam belõle többször is részleteket TCM-en, de egyszer se az elejétõl kaptam el, így végignézni se volt kedvem :)

Xipe

Quote from: Fazékén láttam belõle többször is részleteket TCM-en, de egyszer se az elejétõl kaptam el, így végignézni se volt kedvem :)

Szerintem a Logan's Run a vilag egyik legjobb filmje.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: sirtomiLinuxból én még nem láttam felhasználóbarát példányt.
Hát nem tudom, szerintem aki ért a windowshoz, annak a Linux max. szokatlan, és csak bele kell tanulni. A Mandrake meg pl. kimondottan könnyen telepíthető. Én - gyakorlatilag nulla Linuxos tudással - beállítottam egy gépet routernek, igaz, a netről töltött doksik sokat segítettek. Egyedül azzal volt gondom, hogy a gép induláskor rendesen kapcsolódjon fel a netre magától, minden más elég egyszerű volt.
Grafikus felület meg mostanság minden Linux disztróban van, általában Gnome vagy KDE, de ha nem lenne, akkor is lehet telepíteni egyet utólag.
Quote from: NightshadowHI!
Tudja vki , hogy itt a képgaléria/flash alatt található "nanaca crash" játék melyik anime alapján készült? vagy csak kitalálták az egészet?
Nem anime az alapja. A "Chross Channel" nevű PlayStation-ös (H) játék alapján készült. Ha jól tudom, más platformra nem jött ki, és PS-re is csak japán nyelven.

Moha

Quote from: NightshadowHI!
Nem anime az alapja. A "Chross Channel" nevû PlayStation-ös (H) játék alapján készült. Ha jól tudom, más platformra nem jött ki, és PS-re is csak japán nyelven.

Fazék

Quote from: XipeSzerintem a Logan's Run a vilag egyik legjobb filmje.
hmm. hát ha maga is ezt mondja, akkor lehet hogy a következõ leadásának kezdetén ott leszek a tv elõtt, hátha sikerül elkapnom...

Kuroi Tenshi

Eddig asszem 2.5szer láttam.
Én is ajánlom megnézésre. Jobb mint a mai szutykok nagyrésze.
Bár mondjuk hogy láttál belõle részletket, az sok poént lelõhet.

Fazék

Quote from: Kuro_TenshiEddig asszem 2.5szer láttam.
Én is ajánlom megnézésre. Jobb mint a mai szutykok nagyrésze.
Bár mondjuk hogy láttál belőle részletket, az sok poént lelőhet.
ha ez megnyugtat összes emlékem a filmről, hogy mintha lenne benne félmeztelen nő (bocsánat :D) illetve hogy jump-suitban járkálnak :) meg mintha víz is lett volna benne, meg talán épületek is :haha:

szóval megnézem és alternatív lehetőségként lehet hogy a korongot is elkapom, már ha majd visszakaptam a gépemet a szervízből :)

Rounin

Quote from: Fazékha ez megnyugtat összes emlékem a filmrõl, hogy mintha lenne benne félmeztelen nõ (bocsánat :D) illetve hogy jump-suitban járkálnak :) meg mintha víz is lett volna benne, meg talán épületek is :haha:

Bah.. ezt Ramiztól még simán elvártam volna, na de exMax :ejnye: :D

Ramiz

Quote from: ShiroiVagy ha nem sikerül, akkor megdobunk egy koronggal (.avi), hátha azt elkapod. :)
Nekem is! Nekem is! :)

Quote from: Fazékha ez megnyugtat összes emlékem a filmrõl, hogy mintha lenne benne félmeztelen nõ (bocsánat :D)
Semmi baj. Petienciául mondj el egy Miatyánkot és nézz meg 100 teljesen meztelen nõt. :D

Quote from: RouninBah.. ezt Ramiztól még simán elvártam volna, na de exMax :ejnye: :D
Nem kell ez az álerkölcsösség. Tudjuk, hogy a sárkányoknak van a legnagyobb farka a világon... :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: MohaHát nem tudom, szerintem aki ért a windowshoz, annak a Linux max. szokatlan, és csak bele kell tanulni. A Mandrake meg pl. kimondottan könnyen telepíthetõ. Én - gyakorlatilag nulla Linuxos tudással - beállítottam egy gépet routernek, igaz, a netrõl töltött doksik sokat segítettek. Egyedül azzal volt gondom, hogy a gép induláskor rendesen kapcsolódjon fel a netre magától, minden más elég egyszerû volt.
Grafikus felület meg mostanság minden Linux disztróban van, általában Gnome vagy KDE, de ha nem lenne, akkor is lehet telepíteni egyet utólag.
Maga a Mandrake telepítése szerintem is egyszerû volt, de egyes dolgok beállítása nekem baromi bonyolultnak tûnt, meg sokszor elõfordult hogy beállítottam valamit grafikával stb.-vel kapcsolatban és következõ indításnál újra be kellett állítanom. Ez valószínûleg kezdõ mivoltomból fakad és én bénáztam valamit, de egyszerûbben is megcsinálhatták volna :)
Meg a programok telepítésével volt sok gondom.

Rounin

Quote from: RamizNem kell ez az álerkölcsösség. Tudjuk, hogy a sárkányoknak van a legnagyobb farka a világon... :__devil:

:lazza: Imádlak Ramiz-béjbe.

Fazék

Quote from: RamizSemmi baj. Petienciául mondj el egy Miatyánkot és nézz meg 100 teljesen meztelen nõt. :D
ha tudtam volna, hogy ilyen bûntetések járnak, gyakrabban jártam volna gyónni :D

Ramiz

Quote from: Rounin:lazza: Imádlak Ramiz-béjbe.
:eeek: Én viszont ezentúl háromrétegû titánium acélötvözetbõl készült erényövet fogok hordani. :D :__devil:

Quote from: Fazékha tudtam volna, hogy ilyen büntetések járnak, gyakrabban jártam volna gyónni :D
No azért attól is függ, hogy kihez mész gyónni és mi a vétked. Például ha éjszaka titokban leosonsz, bekapcsolod és lehalkítod a tévét, hogy fel ne keltsd a többieket a lakásban, és perverziód kéjes örömmel kiélve [COLOR="LemonChiffon"]politikai vitamûsorokat[/COLOR] nézel, ahol különféle szõrös [COLOR="LemonChiffon"](szakállas), szemüveges rémes értelmiségi (alkoholista) alakok unott orrhangon arról beszélgetnek valami lepukkant stúdióban, hogy van-e Magyarországon antiszemitizmus és anti-antiszemitizmus, meg hogy szûz-e még Anettka[/COLOR]... na azért például rettentõ büntetés járna (egyheti anime- és fórummegvonás!), nem ilyen enyhe. :)