Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: KvikvegNa ezert is jo a Hellsing. :__devil:
Hehehe... Azért Alucard is 24-25 évesen állt meg öregedni, véletlenül sem 45 vagy 60 évesen (lehetett volna egy ráncos Vlad Tepes is...) :D mondjuk még mindig jobb, mint egy 15 éves tiniAlucard :eeek:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Danhibiki

Quote from: RamizHehehe... Azért Alucard is 24-25 évesen állt meg öregedni, véletlenül sem 45 vagy 60 évesen (lehetett volna egy ráncos Vlad Tepes is...) :D mondjuk még mindig jobb, mint egy 15 éves tiniAlucard :eeek:
L:DL Azért ne becsüljük le a korosztályom, kérem:ejnye: :p Szerintem Alucard van 30 is.
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz:D mondjuk még mindig jobb, mint egy 15 éves tiniAlucard :eeek:
köylökarD :)

Egy kicsit engem is zavar, hogy csupa 14-16 évesek vannak szinte mindenhol...

De azért van még néhány kivétel. Pl EL-ben is kb 18-19 évesek (egyetemisták)

Rounin

Quote from: Kuro_TenshiköylökarD :)

Egy kicsit engem is zavar, hogy csupa 14-16 évesek vannak szinte mindenhol...

De azért van még néhány kivétel. Pl EL-ben is kb 18-19 évesek (egyetemisták)

Ja :D Voltak 6-7 éves gyerekek, majd 8 év eltelik és hirtelen egyetemisták :rolleyes:

Necrid^

Quote from: RamizHehehe... Azért Alucard is 24-25 évesen állt meg öregedni
Hát nemtom.. inkább 30-35 szvsz.
Quote from: Ramiz15 éves tiniAlucard :eeek:
:lol: itt röhögök monitor elött.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Alucard... Minimum 30. Max 40. Nem tudom. Ez talan tulzas. De nem 25!!! De o amugy is rendhagyo eset. :rolleyes:
GitS szereploi sem 25osek. Ishikawa pl.
Mas kerdes, hogy most nekem is tobbnyire a 14es korosztaly ugrott be, de oszinten: szerintem tobb iskolas nez animet, mint felnott. Raadasul akkor meg a napi gondok is alt azonosak, es meg lehet almodozni, hogy ha ez meg az leszek ha nagy leszek. Nem? Azumanga, Love Hina, ... :lul:  Golden Boy ugrott be, de az nem ez a tema asszem... :D (o meg 20as, de viselkedesre :lul: )
A karakterrajzolasnal meg allatian fiatalitanak, ld pl Fullmetal Alchemist, Mustang. Hat szerintem irl o se ennyire fiatalnak nezne ki. A feje nagyon fius. De testalkatra es foleg viselkedesre mas.

Amugy offolunk. :rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Slayer_Ace

Love Hina, Special-ok, Love Hina Again:
Egyszerûen zseniális, imádom:jee: :jee: :jee:
El sem hiszem, hogy [COLOR="White"]happy end lett a vége, és, hogy Keitaro végre megcsókolta Naru-t, hoppá fordítva történt..lényeg a lényeg[/COLOR]:haha:

HVp213

Kiröl is szol a vita? :p csak nem Alucard rol?! nézd meg a ava-m hány évesnek látszik rajta Vlad bácsi? (sztem nem 25... min 30)

Love Hina Golden Boy 4ever!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Slayer_Ace

QuoteOriginally Posted by White SeeD
Ugyan ugyan, olvassmangát. Abban sokkaljobb vég van:p
Már nekiálltam letölteni:) , de mangából mennyi van?? (én egy 416Mb-os zip fájlt töltök, ami 01-14-ig tartalmazza)

Kvikveg

Quote from: HVp213Kiröl is szol a vita? :p csak nem Alucard rol?! nézd meg a ava-m hány évesnek látszik rajta Vlad bácsi? (sztem nem 25... min 30)

Love Hina Golden Boy 4ever!
:D 130
Amugy goto Hellsing SPOILEREK!!! topic. :D:__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: White SeeDUgyan ugyan, olvassmangát. Abban sokkaljobb vég van:p

Shinobu hosszú hajjal rulez... :D :hehe:
Failure is the default option

Fazék

Folytatom szokásos őrületemet, hogy próbálok ígéretes sorozatokat kiszúrni anidb-ről, legújabb találatom a Mushishi. A mostanában találtak közül ez tűnik számomra eddig a legígéretesebbnek.
rövid leírás róla AniDB-ről lopva:
QuoteThey are neither plants nor animals. They differ from other forms of life such as the micro-organisms and the fungi. Instead they resemble the primeval body of life and are generally known as "Mushi". Their existence and appearance are unknown to many and only a limited number of humans are aware of them. Ginko is a "Mushi-shi" who travels around to investigate and find out more about the "Mushi". In the process, he also lends a helping hand to people who face problems with supernatural occurances which may be related to the "Mushi".
eddig 2 részt láttam, mindkettő nyugodt, békés tempójú, de véletlenül sem unalmas, a zenéje nagyon szép és magával ragadó. részenként 1-1 rövid történet tanúi lehetünk, szép lassan egyre többet tudunk meg a mushi-król. érdekes misztikus hiedelmek tanúi lehetünk, szépen tálalva :) Ha előrébb tartanának a manga fordításával, akkor most gyorsan neki is ugranék, de sajnos az eddig megjelent 6 kötetből úgy látom még csak a 2. fordításánál tartanak :(
Anime News Network-ös oldala az animének. a horror megjegyzés kicsit megtévesztő lehet, lehet hogy később lesznek ilyen elemek is benne, de egyelőre abszolút semmi durva nem volt :) de tényleg :)

A sorozat még nagyon az elején tart, szóval akik nem szeretik hétről-hétre követni ezeket, hanem inkább egybe néznék meg, azok még várjanak vele :)

sirtomi

Érdekesnek tûnik. Honnan szerzed be? Lehet hogy lenne türelmem minden héten várni ha tetszik az elsõ pár rész.

Alkyra

Quote from: kikuchiyoShinobu hosszú hajjal rulez... :D :hehe:

I LOVE SHINOBOU!!:lul: :lul:

A manga az nekem jobban tetszett, mert ott -sokkal- tovább mentek.(úgyis.:haha: )
Akinek tetszett az anim a mangáért meg fog õrülni...

Necrid^

Quote from: sirtomiÉrdekesnek tûnik. Honnan szerzed be? Lehet hogy lenne türelmem minden héten várni ha tetszik az elsõ pár rész.
Én innen szedem Click

kikuchiyo

Fazék: Ezt a Mushishit én is kinéztem, de sajnos nincs időm nézni...

Edit: Most nézem ANN-on, hogy élőszereplős film készül belőle Katsushiro Otomo rendezésében. Akkó tán annyira nem lehet rossz...

Ramiz

Quote from: kikuchiyoFazék: Ezt a Mushishit én is kinéztem, de sajnos nincs időm nézni...

Edit: Most nézem ANN-on, hogy élőszereplős film készül belőle Katsushiro Otomo főszerepl... khm... rendezésében. Akkó tán annyira nem lehet rossz...
Ő nem rendezni szokott? :3x3:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

És én mit írtam szerinted? :D

[COLOR="LemonChiffon"][SIZE="1"]Amúgy kösz...[/SIZE][/COLOR]

Necrid^

Tegnap nézem az OST-ok ami adot Fazék és közötük volt a Vandread. igy belekeztem hallgatni és elégge tetszett a zene. mondom magamnak milyen anime lehet ez a Vandread. utána néztem és tetszett a story. és igy gondoltam letöltöm. tegnap este letöltöttem az első session és meg is néztem :eeek: ma reggel pedig a Session 2. már csak az OVA maradt hátra. naon jó kis Mechás anime + comedy,Ecchi, romance. mindenkinek aljánlom.:jee:

Ramiz

Quote from: kikuchiyoÉs én mit írtam szerinted? :D
[COLOR="LemonChiffon"][SIZE="1"]Amúgy kösz...[/SIZE][/COLOR]
Hát, ahogy a quote-ben látom... izé... jé, tényleg jól írtad! ;)

Kupo

Nemrég lett meg PS2re a Zone of the Enders The 2nd Runner, meg régen láttam animebe az ZoE Idolo-t, meg mecha rajongó vagyok, meg KONAMI-s is, ezért megnéztem a Dolores, i-t. :)
Nekem eléggé tetszett, fõleg a vége felé indult be jobban. :D
Aki szereti a Mecha-kat, az mindenképpen nézze meg! :jee:

SaiyaGin

Kezdem úgy érezni, hogy ez a sorozat parodizálja a mechás sorozatokat. :D
A fõ trió még mindig az ócska robottal próbálja megmenti Japánt, amely harc közben bedöglik, vagy kifogy belõle a benzin. :lul:
Nem elhanyagolhatóan a karakterekre is jut elég idõ. :)

Cobra

Quote from: NecridTegnap nézem az OST-ok ami adot Fazék és közötük volt a Vandread. igy belekeztem hallgatni és elégge tetszett a zene. mondom magamnak milyen anime lehet ez a Vandread. utána néztem és tetszett a story. és igy gondoltam letöltöm. tegnap este letöltöttem az elsõ session és meg is néztem :eeek: ma reggel pedig a Session 2. már csak az OVA maradt hátra. naon jó kis Mechás anime + comedy,Ecchi, romance. mindenkinek aljánlom.:jee:
A 2 OVA nem OVA, hanem TV adás volt és csak összefoglaló, pár másodperc extra jelenttel. Sajnos a 2. összefoglalóból csak egy katasztrófális minõségû verzió létezik, ezért szerintem felesleges megnézni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Necrid^

Quote from: CobraA 2 OVA nem OVA, hanem TV adás volt és csak összefoglaló, pár másodperc extra jelenttel. Sajnos a 2. összefoglalóból csak egy katasztrófális minõségû verzió létezik, ezért szerintem felesleges megnézni.
oks kösz h szóltál mert most ép akartam neki kezdeni a letöltéshez :)

Kvikveg

Quote from: SaiyaGinKezdem úgy érezni, hogy ez a sorozat parodizálja a mechás sorozatokat. :D
A fõ trió még mindig az ócska robottal próbálja megmenti Japánt, amely harc közben bedöglik, vagy kifogy belõle a benzin. :lul:
Hehe, lehet, hogy megvan az egyetlen nekem valo mechas anime?

SaiyaGin

Quote from: KvikvegHehe, lehet, hogy megvan az egyetlen nekem valo mechas anime?

Lehet. :)

Ramiz

Quote from: SaiyaGinKezdem úgy érezni, hogy ez a sorozat parodizálja a mechás sorozatokat. :D
Jól hangzik. :D Ha a végére értél, kérünk szépen egy értékelést. :)

SaiyaGin

Quote from: RamizJól hangzik. :D Ha a végére értél, kérünk szépen egy értékelést. :)

Ha nem felejtem el, írok!:)

ArchElf

Két most indult animét volt szerencsém elkezdeni.
Az első a Karin, ami az első két rész után alapvetően valami iskolás-vámpíros történet, de nem az "jobb gyomrot" kívánó fajtából. Az első rész mégy csak-csak bejött, de azt hiszem kezdem elveszteni az érdeklődésem iránta. Az első két rész után úgy 6.5/10-nél áll nálam, de ha így folytatják lehet rosszabb is.
A másik egy Lamune nevezetű, ami szintén iskolás, de a romantikus fajtából... Sok minden nem történt még idáig benne (szintén a 2. résznél járnak). Úgy látom mostanában bejönnek nekem ezek a lájtos limonádéanimék. :haha:

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Fazék

A sorozat tiovábbra is a jobbak közül való talán. Bár itt is kislány a halál, és õ gyûjti be a lelkeket, de ezt már megszokhattuk a japánoktól, hogy ez a mániájuk :D Bár talán már leírtam, de hadd álljon itt mégegyszer, szóval a sorozat lényege, hogy (általában valami 15-19 év közötti) diákot, vagy szívatják, vagy zaklatják, vagy elárulták, stb, és nem igazán bírja elviselni így az életet. De hallottak róla, hogy ha éjfélkor a net-en fölmennek ennek a Jigoku Shoujo (Hell Correspodence a fordítás szerint) honlapjára és beírják hogy ki az aki megkeseríti az életüket, akkor elvégzik helyette a munkát, megadják a lehetõséget, hogy a pokolra juttatják, de cserébe el kell hogy adja a lelkét õ is, vagyis szintén a pokolba jut, majd késõbbi (akár természetes) halála után. Meglepõdnék, hogy ha akár egy rész is megoldódna magától, vagyis nem kéne leoldania a piros fonalat, a szalmabábúról (ezzel kötõdik meg a szerzõdés) az éppen aktuális szenvedõ hõsnek, de talán így is élvezetes lesz továbbra is a sorozat. Bár kicsit hatásvadásznak érzem, de egész jól bele lehet borzongani a pokolra juttatás folyamatát ábrázoló jelenetekbe. szóval vszleg végignézem a sorozatot, de nem várok tõle semmi kimagaslót. a zenéje illik hozzá, és ahogy kell, fokozza a hangulatot. Aki szereti a melankólikusabb, elkeseredett szereplõkkel jól ellátott sorozatokat, annak érdemes lehet beletekintenie. szerintem :)