Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: AssassinAnnyit a Nightfall-ról, hogy õk ingyenesek, legalább ennyit értékelhetnétek bennük...
Nem tudom, ti mennyire szívesen vállalnátok ingyen egy szerver fenntartását?
van egy rosz hírem, ezek eddig mind azok :D
más: a paradise manapság már egész jó, igaz...bejött a donation item(vagy csak fog, de akkor nemsokára), és a GM-ek kötsögök :/

Xipe

Na, ne fikazzuk masoket, hanem gyertek at mihozzank.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

thrall

Quote from: XipeNa, ne fikazzuk masoket, hanem gyertek at mihozzank.
dehogyis, épp most csináljuk meg a 3 nagy magyar klánt, amit madj 1 ally-ba szervezünk :D (majd... :D)

Ramiz

Jah... megkaptam a játékot, gyertek csináljunk usteames fasza gyerek-csapatot! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

thrall

Quote from: RamizJah... megkaptam a játékot, gyertek csináljunk usteames fasza gyerek-csapatot! :D
jaja, és csnálunk egy klán-t, és szépen jól megy minden, egészen addig, amíg az admin úgydönt, hogy õ egy 1/1/1/1-es server-t akar csinálni, és akkor lesz majd a l2hun és a nithfall :D:D:D (lásd HungaRO---> ragnahun.hunRO) :__devil: :__devil:

roderick

Xipe, amióta kitöröltem azokat a cuccokat amiket modntál azóta teljesen meg van halva a connector...
ugyhogy vagy te, vagy Ramiz be tudnád másolni vagy elküldeni, hogy mik voltak az ip címek amiket kitöröltem? :eeek:

edit: hmm mégse kell, megjavult a dög amint idepostoltam ezt:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Xipe

Quote from: thralljaja, és csnálunk egy klán-t, és szépen jól megy minden, egészen addig, amíg az admin úgydönt, hogy õ egy 1/1/1/1-es server-t akar csinálni, és akkor lesz majd a l2hun és a nithfall :D:D:D (lásd HungaRO---> ragnahun.hunRO) :__devil: :__devil:

admin nem dont ugy hogy csinal egy 1/1/1/1 szervert mert ket szerverunk van.
Lilith ami 5x es longhorn ami 25x.

plusz eleve barmi ilyen szintu valtozashoz mind a 4 GM-nek igennel kellene szavaznia ami soha nem fog megtortenni.

mi nem Retail szervert akarunk hanem olyat amit az ember elvezhet.

szoval mar igazan nincs miert kifogast irogatni.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: roderickXipe, amióta kitöröltem azokat a cuccokat amiket modntál azóta teljesen meg van halva a connector...
ugyhogy vagy te, vagy Ramiz be tudnád másolni vagy elküldeni, hogy mik voltak az ip címek amiket kitöröltem? :eeek:

edit: hmm mégse kell, megjavult a dög amint idepostoltam ezt:)

valoszinuleg azert nem ment mert kiszedtuk a servers.txt egy pillanatra es nem talata meg a keresett query-t.
_(๏̯͡๏)_

thrall

Xipe én nem kifogásokat tlaáltam, hanem csak leírtam az álatlam ismert legutóbbi USTeam guild esetét (ja, persze azt kihagytam, hogy elég kevesen voltunk, szal kelett még ember, aki nem USTeamos volt, és miután kettészakadt a server a legtöbb játékos: a. elhagyta a RO univerzumot, B. a hülye Ragnarok.hu -ra mentek :D)

Xipe

nekem mindegy.
en is es a tobbi GM is orulne neki ha jonnenek emberek hozzank.
ha nem, hat nem.
nem kell kifejezetten USteam Guild.
akar minden egyes ember csinal maganak egy kulon klant es haboruztok egymassal.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipevaloszinuleg azert nem ment mert kiszedtuk a servers.txt egy pillanatra es nem talata meg a keresett query-t.
Most miért kellett a misztikumot letépned az USteam-ben való postolás által megjavuló probléma éppen csak szárnyat bontó legendájáról? :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Assassin

Majd ha a Digital Mind nem s**rt ad el akkor majd szívesen játszok a gépen és filmezek... ha jelenleg müködne...
Thrall: Amúgy hadd súgjam meg neked, hogy van fizetõs magyar szerver:P
" There is no sin to know their sins."

Ramiz

Nem megy a játék... installáltam, frissítettem, ellenõrizem a fájlokat, minden fáin, aztán a fõmenüben egy hibaüzenet fogad, miszerint nem sikerült befejezni a GameGuard frissítést (error 360), és próbáljak meg valamit, de nem tudom , hogy mit, mert kitakarja az "OK" gomb... :lame:
kell valami patch a játékhoz?

Xipe

Quote from: RamizNem megy a játék... installáltam, frissítettem, ellenõrizem a fájlokat, minden fáin, aztán a fõmenüben egy hibaüzenet fogad, miszerint nem sikerült befejezni a GameGuard frissítést (error 360), és próbáljak meg valamit, de nem tudom , hogy mit, mert kitakarja az "OK" gomb... :lame:
kell valami patch a játékhoz?

nem, igazabol csak probald meg megegyeser, ilyet nekem is csinalt egy darabig.
van aki csak kitorolte a gameguard filet es ment neki.

Szolok itten, a regisztracio most mar mukodik a siteon szoval ha eddig nem tudtatok a jatekra regelni akkor most mar meg tudjatok tenni.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipenem, igazabol csak probald meg megegyeser, ilyet nekem is csinalt egy darabig.
van aki csak kitorolte a gameguard filet es ment neki.
Grrr... újrainstalláltam, és még mindig nem megy...

Xipe

Quote from: RamizGrrr... újrainstalláltam, és még mindig nem megy...

akkor torold ki teljesen.
de remelem vegigcsinaltad az updatelest a Lineage2.exe-vel.
_(๏̯͡๏)_

thrall

Quote from: AssassinThrall: Amúgy hadd súgjam meg neked, hogy van fizetõs magyar szerver:P
de azt Donation-nek hívják, és az csak opcionális dolog, és sok helyen semmitsem ér ;)

roderick

ööö... nekem akkor csinált ilyet, amikor futtattam a connector izét miközben a játékot indítottam... de amit azt becsuktam ment redesen

Ramiz

Kitöröltem az említett könyvtárat, most már fut, már csak a regisztrálással és a Connectorral kell megbirkóznom, és bent vagyok! :)

Xipe

Quote from: thrallde azt Donation-nek hívják, és az csak opcionális dolog, és sok helyen semmitsem ér ;)

nem egeszen.
van olyan szerver ahove MUSZALY fizetned hogy jatszhass.
nem donation hanem kotelezo belepesi dij.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

L2Connector nem találja a játékot, és ezért nem tudja futtatni, akárhova is pakolom.
A honlapon meg próbáltam regisztrálni 3 e-mail címmel is, csak az egyikre kaptam aktiváló levelet, de nem fogadja el a jelszóm, aztán amikor el akarom küldeni még egyszer a jelszót, már az e-mail címem sem látja.

thrall

Quote from: Xipenem egeszen.
ez de baromság, akkor már inkább mennék OFF serverre :P

Xipe

Quote from: RamizL2Connector nem találja a játékot, és ezért nem tudja futtatni, akárhova is pakolom.
A honlapon meg próbáltam regisztrálni 3 e-mail címmel is, csak az egyikre kaptam aktiváló levelet, de nem fogadja el a jelszóm, aztán amikor el akarom küldeni még egyszer a jelszót, már az e-mail címem sem látja.

remelem jol instalaltad a connectort.
az elso kerdes az hogy hova szeretned installani.
a masodik meg az hogy mutasd meg neki az Liineage 2 system mappajat
tehat elmeletileg C:\Program Files\Lineage2\system

a regisztraciot eppen babraltuk mert valamiert nem akart ertesitest kuldeni.
probald meg ujra. vagy MSN-en kuldd el nekem mit akarsz es megprobalom en.
_(๏̯͡๏)_

roderick

Nah, nekem már remekül müködik minden, ha nem jó helyre installáltad a connectort, akkor csak simán rá kell klikkelni a lineage shortcutjára, miután flusholtad a DNS-t (ilyen szép magyarsággal).

Eddig még a társaság is jó volt, hisz csak egyesül lófráltam az egész szerveren:p

Assassin

Quote from: Xipenem egeszen.

Hogy haladsz az embergyüjtéssel az amerikai szerverre?
Van olyan is, hogy a bannolt emberek azért küldenek pénzt a szerverfenntartóknak,
hogy feloldják a karaktereiket:) Szép világ...
Thrall: igen és vannak, akik adakoznak az ingyenszervereknek:)
" There is no sin to know their sins."

Ramiz

Quote from: roderickNah, nekem már remekül müködik minden, ha nem jó helyre installáltad a connectort, akkor csak simán rá kell klikkelni a lineage shortcutjára, miután flusholtad a DNS-t (ilyen szép magyarsággal).

Eddig még a társaság is jó volt, hisz csak egyesül lófráltam az egész szerveren:p
Ok, a connector megvan (system könyvtárba kell tenni, installálás közben igazán szólhatna...). Én sem találkoztam még senkivel, gondolom el kell hagyni a kezdők területét... vagy mindenhol ilyen kevesen lesznek?
Egyébként én ork vagyok Skrull néven, és ha elérek egy életképes szintet, akkor mehetünk mindenféle király csapatos küldetésre. :)
Csináltam egy jövendőbeli karaktert is, egy elfet, mert az meg marha jól néz ki. Törpök röhejesek, főleg a zene, ami megy... XD

Xipe

Quote from: RamizOk, a connector megvan (system könyvtárba kell tenni, installálás közben igazán szólhatna...). Én sem találkoztam még senkivel, gondolom el kell hagyni a kezdők területét... vagy mindenhol ilyen kevesen lesznek?
Egyébként én ork vagyok Skrull néven, és ha elérek egy életképes szintet, akkor mehetünk mindenféle király csapatos küldetésre. :)
Csináltam egy jövendőbeli karaktert is, egy elfet, mert az meg marha jól néz ki. Törpök röhejesek, főleg a zene, ami megy... XD

szol is.
masodik ablakban kiiarja hogy Please select Lineage2 system folder.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeszol is.
masodik ablakban kiiarja hogy Please select Lineage2 system folder.
Megszaggatom ruháimat és hamut szórok a fejemre. Nem elég, hogy nem veszem észre, de még be is szólok... :lame:

Xipe

Quote from: RamizMegszaggatom ruháimat és hamut szórok a fejemre. Nem elég, hogy nem veszem észre, de még be is szólok... :lame:

azt hiszem kenytelen leszek Skrull-t megbuntetni.
_(๏̯͡๏)_

roderick

aha, gondoltam is rá, hogy lehet te vagy Skurll... a Community menüpöntban be lehet hozni, hogy kik vannak online...

Amúgy valahogy be lehet állítani, hogy ablakban fusson a játék? mert optionsben nem igazán találtam, de számomra sokkal kényelmesebb lenne... legalább teljesképernyös ablakban fusson vagy bármi