Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Érdekes, megjelenek a fórumon és hirtelen az emberek fele eltûnik és a maradék sem postol semmit.
Ennyire nem lehet hatalmas erejû taszító aurám :rolleyes:

Kupo

Mindenki megilyed, ahogy Alucard néz a szemüvege alól az avatarodban. :D

Djinn

Ramiz, te tényleg komolyan gondolod ezt a "vigyori" dolgot? :3x3:
Tisztára lendület visszafogó hatása van. Vagy mi. Olvasom a postokat, közbejön egy ilyen "vigyori" és teljesen kiesek a ritmusból... Jó, tudom, hogy én vagyok a :lame: , de akkor is.
Minek kell itten Kazinczy-t játszani kérem? :rolleyes:

edit: Persze mindez csak az én meglátásom. Nem piszka vagy ilyesmi.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Kuroi Tenshi

Quote from: TurboKAz csak a kissebségi öntudat. mindenhol van.
Kivéve a magyarok egy részében. Többször is hallottam, hogy még külföldön is egymást fúrják.... :rolleyes: :__devil:

Ramiz

Quote from: DjinnRamiz, te tényleg komolyan gondolod ezt a "vigyori" dolgot? :3x3:
Tisztára lendület visszafogó hatása van. Vagy mi. Olvasom a postokat, közbejön egy ilyen "vigyori" és teljesen kiesek a ritmusból... Jó, tudom, hogy én vagyok a :lame: , de akkor is.
Minek kell itten Kazinczy-t játszani kérem? :rolleyes:
Hmm, engem meg a smiley zavar... nem vagyok én nyelvújító, semmi bajom a szétflémeléssel, a spoilerrel, a meettel (ami helyesen egyébként "meeting"...) stb. Csak ez az egy zavar. Bocsánat, ha kizökkentelek a ritmusból, majd spoiler-színezem. :o
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Nekem tetszik ez a "vigyori". Azért van hogy elgondolkodom, hogy mi lehet :rolleyes:
A szmájlit sosem tudom rendesen leírni angolul :)

Djinn

Quote from: RamizHmm, engem meg a smiley zavar... nem vagyok én nyelvújító, semmi bajom a szétflémeléssel, a spoilerrel, a meettel (ami helyesen egyébként "meeting"...) stb. Csak ez az egy zavar. Bocsánat, ha kizökkentelek a ritmusból, majd spoiler-színezem. :o
Jól van na, nem kell ennyire magadra venni. Bocsi. :eeek:
Meg aztán ott volt a vigyori is, hogy ne vedd komolyan. :hehe:

Ramiz

Quote from: sirtomiNekem tetszik ez a "vigyori". Azért van hogy elgondolkodom, hogy mi lehet :rolleyes:
A szmájlit sosem tudom rendesen leírni angolul :)
:merci:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Igenigen, szépjóreggeltmindenkinek!
 Szóval alázzuk is sárba rögtön a játékfogyasztói trendeket most rögtön! Kit érdekel a csillivilli grafika, és a komplex storyline, magasfokú karakter interakció, és a már-már valós fizikával megtoldott übertáp látványvilág, amikor játszhattok TROGDOR-t is?

kisvirag

jó reggel? tulzás.
az iccakám se volt az.
le akarok fekudni, megyek ki vécére, nem tok, mer szobatárs épp benn hány nagyba... qevl mondom.... nah, valami félóra mulva kitámolyog, gyors bevetem magam, izgi dolog egy felnemtakaritott folt mellett végezni a dolgunk...

aztán meg nem birtam vmiért elaludni, sokat forgolodtam.

aztán reggel 9 tájékán arra ébrettem, h szobtársak konyhában üvöltözve (merhogy az nem normal hangero volt az biztos) tárgyalják, hogy Kinga drága (aki hányt) mit csinált, mert a lelkem nem emlékezett sokmindenre...

és  ez nem az elsõ eset, hogy azt hallgatom reggelente, hogy ki kinek tartotta meg mosta ki a lavort....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

sirtomi

Szép reggel! :)
Kiabáld le a fejüket, hátha észhez térnek.

Úgylátszik nem vagyok egyedül a rossz alvással, mondjuk nekem kb szombat óta tart ez az állapot. Mostmár meglehetõsen fáradt vagyok és a fejem is fáj.

Djinn

Ez fura. Mostanában én sem tudok aludni. Kb 3 hete szenvedek vele. Napi 3 óra szenvedés az alvásom kb, és olyan mintha folyamatosan álmodnék közben. (mindig félállomban vagyok) Aztán x naponta átalszom az egész napot, de ettõl csak még kómásabb vagyok... :beken:
Pedig én aztán bárhol, bármikor, bármennyit tudok/tudtam aludni. Híres vagyok errõl.
Már több embertõl is hallottam mostanában, hogy szenvednek az alvással és marhára fáj a fejük. Ez vmi új népbetegség, vagy mi?:3x3:

JaFaR

Quote from: DjinnEz vmi új népbetegség, vagy mi?:3x3:
Kizárt. Az "alvókám" tökéletesen üzemel még mindig... :)

kisvirag

tegnap az enyém is túl jó volt, meg miután elaludtam, nem volt gond, csak az ment nehezen :D

Djinn

Mázlisták. :)
Édeasnyám szavaival élve én már úgy nézek ki, mint egy "harminchat éves kiélt qrva".
Nem tom mirt pont 36. De a lényeg, hogy ha most ijesztgetni akarom a népet, csak behelyezek egy képet az önarcképcsarnokba magamról... :rolleyes:

Ramiz

Quote from: DjinnEz fura. Mostanában én sem tudok aludni. Kb 3 hete szenvedek vele. Napi 3 óra szenvedés az alvásom kb, és olyan mintha folyamatosan álmodnék közben. (mindig félállomban vagyok) Aztán x naponta átalszom az egész napot, de ettõl csak még kómásabb vagyok... :beken:
Pedig én aztán bárhol, bármikor, bármennyit tudok/tudtam aludni. Híres vagyok errõl.
Már több embertõl is hallottam mostanában, hogy szenvednek az alvással és marhára fáj a fejük. Ez vmi új népbetegség, vagy mi?:3x3:
Tipikus nõi alvászavar. Anyámnak ugyanez van. Öcsém bezzeg bármikor el tud aludni a buszon, és a kanyarra felébred, ami az elõtt a megálló elõtt van, ahol le kell szállnia. :)
SZerintem idegi okai lehetnek ennek, stressz meg ilyenek. Nem tudok megoldást. Nekem az válik be, hogy éjjelig internetezek/animézek, és csak aztán fekszek le, álmosan. De segíthet egy kis kifárasztás (valami sport) és egy pohárka pálinka is közvetlenül lefekvés elõtt. :) Egyébként szerintem ha az ember épp nem tud elaludni, nem érdemes az ágyban fetrengeni. Inkább filmeket nézni vagy valami. :D

sirtomi

Nekem ha nem tudok aludni, akkor már filmet sem tudok nézni az álmosságtól. Az agyam is kikapcsol már csak épp elaludni nem tudok. Ilyenkor marad a fetrengés fél éjszaka :)

kisvirag

egyébként nem tom Djinn, mennyit mozogsz, de lehet h az a gond :D

én néha pont azért nem tok aludni, mert bár szellemileg KO vagyok, fizikailag nem vagyok lefáradva
olyankor futok két három kört a koli körül, és utána úgy alszok, mint a tej, és sokkal jobbat is alszok olyankor.

igazábol nem kell sok...
én hetente egyszer járok másfél -2 órát korcsolyázni ilyenkor télen, meg néha biciklizem (mondjuk az általában min 1 óra, mert félóra a város, félóra vissza :D ) ez ugy kb elég (persze sokkal több kéne, mert én anno aktivan sportoltam... ,meg is látszik, hogy már nem...)

Lythis

Hmmm... nos igen... a szépjóreggel attól még ottfigyel... tudjátok, happyness, sunshine...(blöeeehh, én ilyet mondtam?!?!?)

Szal nekem kifejezetten szép volt, boldogan nyomatom a ZzZzZzZ-ket, de akkor a galád gázszámlás emberke - aki nyílván a melóját akarja rohadt lelkiismeretesen végezni - rátenyerel a csengõre... Halálkómásan kimegyek, ajtótnyitok, kultúrált hangnemben, arcomon a legújabb "mi a f*sz van b*zmeg?!" arckifejezéssel udvariasan megérdeklõdöm, hogy mégis miben segíthetek (közben többször megfordul a fejemben, hogy nincs is olyan messze a konyha, meg a kések...).
 Hát hogy a gázóraállás érdekelné.. (Mi a vérnek?!?! Nem volt elég h kiírtam???)
Merthogy szerinte sok. (Igeen? Ok, megnézem neki)
 Igen annyi, sõt azóta több... (pff nem mi nyomtunk el 4000 köbmétert vazz, honnan tudjam, h mi a retket csináltak ezzel, mielõtt beszerelték? mindegy)
 Köszöni szépen és elmegy... (kávét esetleg, ha már volt pofája kettécseszni a reggelemet? pff... komolyan....)

Djinn

Ebben a mozgás dologban van vmi. Bár az ujjaim rengeteget dolgoznak a billentyűzeten...  Bár azt hozzá kell tenni, hogy nem mozgok kevesebbet, mint az elmúlt 3 évben (ok, elött kb 32x többet mozogtam), szóval ha emiatt van, akkor elég lasan jött elő. Meg már dolgozok is a dolgon. Több napos ásatás keretében kivakartam a porból a szobabiciklit meg a sulyzókat és elkezdtem hasznosítani őket. :)

Filmezés és hasonlók azért nem megoldás nekem, mert ugye nem vagyok egyedül. Szegény másik felem így is megszenvedi ezt a dolgot (egyébként ő is rosszul alszik mostanában), hátha még műsorozok alvásidőben.

Egyébként erős a gyanum, hogy a központi fűtés a ludas. (pedig le van kapcsolva, de a csövek melegek...) Iszonyat szárítja  a levegőt és a por felkavarodik... Párologtatás kb. semmit nem ér. NA mindegy, majdcsak megoldom valahogy. Vagy álmonhalok. :bruhuhu:
 Csak meet-en nehogy baj legyen, mikor megláttok... :D

sirtomi

Jó reggelt Lythis! Én azt bírom amikor apukám van csak otthon szombat reggel és nem veszi észre mikor csörög a telefon. Persze az elsõ 3 csörgésre nem kelek fel, hátha valaki felveszi, de nem. Ilyenkor járok úgy általában hogy mire odaérek a 10. csörgésre a kedves hívó lerakja. Még jobb ha kb 5 perc múlva újrahív mire én már visszafeküdtem :)

kisvirag nekem a héten a sport sem segített eddig. Kedden másfél óra foci után hulla voltam és mégsem sikerült elaludnom. Holt kómásan ültem a gép elõtt még éjfélkor is.

sirtomi

Quote from: DjinnTöbb napos ásatás keretében kivakartam a porból a szobabiciklit meg a sulyzókat és elkezdtem hasznosítani õket. :)
A szobabicikli nagyon jó virágtartónak például :)

Lythis

Kösz sirtomi! Nah egen a telefonos kombó sem a legjobb.... Másik kedvencem az az állapot, h én kelek fel leghamarabb, ha bárkinek a vekkere csörög. Szal vazz ez milyen már??? (éles érzék ottfigyel:D... de akkoris..ehh) Ez akkor a legjob, amikor nekik dolguk van kora reggel, én meg éppenséggel alhatnék...

Amúgy Ramiznak igaza van, ha megpróbálsz aludni úgy, hogy nem megy, akkor már-már a mazochizmus határait súrolja, ha erõlteted a dolgot. Én ilyenkor inkább nekiállok olvasni/tv-zni/teát inni, ilyesmik. Így sokkal könnyebb sztem.

sirtomi

Én más vekkerére nem ébredek fel csak a sajátomra. Ez egy nagyon jó tulajdonság :)

Ha agyilag kész vagyok és mégsem tudok aludni, akkor én max tv-zek. Azon van hogy elalszom. A sok izgalmas és érdekes mûsoron ugye :)

Ramiz

Quote from: DjinnFilmezés és hasonlók azért nem megoldás nekem, mert ugye nem vagyok egyedül. Szegény másik felem így is megszenvedi ezt a dolgot (egyébként õ is rosszul alszik mostanában), hátha még mûsorozok alvásidõben.
Fülhallgató? :)
Egyébként hideg, friss levegõben pihentetõbb az alvás. Szellõztetés rulez! :D

JaFaR

Számomra az a legrosszabb, amikor télen felébredek a buszon, kinézek az ablakon, sötét van, és hirtelen nem tudom eldönteni, hogy most munkába megyek vagy haza?? :eek: Ilyenkor nehezen tudok visszaaludni. :D

Djinn

Quote from: RamizSzellõztetés rulez! :D
Mindig nyitva van az ablak mégha csak résnyire is. Ez nem kérdés. :)

Lythis

Quote from: JaFaRSzámomra az a legrosszabb, amikor télen felébredek a buszon, kinézek az ablakon, sötét van, és hirtelen nem tudom eldönteni, hogy most munkába megyek vagy haza?? :eek: Ilyenkor nehezen tudok visszaaludni. :D
EEEEEEEEEEEEEEEE..... na ez nem egyszerû hallod.... Mármint én ilyenkor azért általábban tudom, hogy hova megyek, ha éppen utazom (6É-n állva aludni rulezz:D)

JaFaR

Quote from: LythisEEEEEEEEEEEEEEEE..... na ez nem egyszerû hallod.... Mármint én ilyenkor azért általábban tudom, hogy hova megyek, ha éppen utazom (6É-n állva aludni rulezz:D)
Ok, de városban van világítás. Az M3ason nincs... ;)
És általában pár mp után rá szoktam jönni, hogy mi a pálya... :D

sirtomi

Egy felhasználói kézikönyvet kellene írnom egy progihoz. Ez nem is olyan egyszerû feladat mint amilyennek elsõre gondoltam. Már ilyeneken leakadtam, hogy a nagyítás/kicsinyítés funkciókat hogyan lehetne értelmesen leírni. Nekem triviális hogy hogyan mûködik, de ezt szövegesen elmagyarázni nem egyszerû :)