Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: FeldinMajd megyek ha lesz netem!
Félév körültõl ha minden jól megy.
Amúgy mi a honlapcím?

rakattintasz az alairasomban levo kepre es oda iranyit, kulonben //www.l2matrix.net
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

roderick

Quote from: RamizHmmm... mióta először elteleportáltam Gludinba (megunva Elmore-t), egyre jobban tetszik a játék. :) Ugyan PC-k itt sem nyüzsögnek, de nagy, gyönyörű városok vannak, a szélmalmok egészen elképesztettek... annyira élethű! Most éppen a sivatagban mászkálok, élvezem az ellenfelek változatosságát és a Falloutra hajazó zenét... :cool:
Minden fajú "kezdő" karakter Gludinba érdezik először?

Az tény hogy nagyon szép, szerintem offline játékban sem volt más ami túltenne rajta, talán a Morrowind, mind maga a grafika, mind ahogy meg vannak tervezve a városok az nagyon hangulatos, meg a zenéje is egy lapáttal rátesz.
Igaz nekem a játékmenet eddig eléggé unalmasnak és nehézkesnek tünik WoW után... igaz az akcióbb jellegü, de pl. mire megszoktam, hogy egérrel kell klikkelni hogy odamenjek közben leszakadt egypár része az agyamnak.

edit: azért kiváncsi vagyok ilyen grafika mellet hogy kezeli, ha 200-an ráugranak egy várra vagy egy sárkányra... WoW-ot pl. az teszi nagy csalódássá, hogyha valahol 40+ faszi kitalálja hogy raidet csinálnak körbenézni valamelyik ellenséges városban, akkor már lehet tudni, hogy be fog halni a szerver... ami elég ciki dolog, mert ezzel hirdették annó (igaz ez nem a grafikán múlik Wowban, hanem más részein a programnak)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Xipe

Quote from: roderickAz tény hogy nagyon szép, szerintem offline játékban sem volt más ami túltenne rajta, talán a Morrowind, mind maga a grafika, mind ahogy meg vannak tervezve a városok az nagyon hangulatos, meg a zenéje is egy lapáttal rátesz.
Igaz nekem a játékmenet eddig eléggé unalmasnak és nehézkesnek tünik WoW után... igaz az akcióbb jellegü, de pl. mire megszoktam, hogy egérrel kell klikkelni hogy odamenjek közben leszakadt egypár része az agyamnak.

edit: azért kiváncsi vagyok ilyen grafika mellet hogy kezeli, ha 200-an ráugranak egy várra vagy egy sárkányra... WoW-ot pl. az teszi nagy csalódássá, hogyha valahol 40+ faszi kitalálja hogy raidet csinálnak körbenézni valamelyik ellenséges városban, akkor már lehet tudni, hogy be fog halni a szerver... ami elég ciki dolog, mert ezzel hirdették annó (igaz ez nem a grafikán múlik Wowban, hanem más részein a programnak)

majd azt vard ki amikor ti ugrotok ra egy olyan varra amit 2000-en vedenek.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

thrall

Quote from: roderickedit: azért kiváncsi vagyok ilyen grafika mellet hogy kezeli, ha 200-an ráugranak egy várra vagy egy sárkányra... WoW-ot pl. az teszi nagy csalódássá, hogyha valahol 40+ faszi kitalálja hogy raidet csinálnak körbenézni valamelyik ellenséges városban, akkor már lehet tudni, hogy be fog halni a szerver... ami elég ciki dolog, mert ezzel hirdették annó (igaz ez nem a grafikán múlik Wowban, hanem más részein a programnak)
esetleg, majd ha 2 teljes Ally-val írtjátok Antharas-t :D (olyan 500 ember :P), a múltkor csak 9 órán keresztül ment ennyi emberrel :)

roderick

Node tényleg, hogy bírja maga a kliens? leveszitek csutkára a grafikát? nem olvad le a proci?
Kicsit nehezen hiszem el, hogy egy program rendesen meg van írva mostanában..:)

Hülye kérdések rovatunk folytatódik:
1. shield stun-nak mekkora az esélye? miböl számolja ki?
2. craft skillek azok hogy müködnek? vagy csak törpék tudnak? vagymi?

nemigazán találtam még egy "Noobz guide to lineage2-öt", hogy minden hülyeségre választ kapjak, fórumokat meg amiket nézegettem általában szakértö blabla tölti ki :)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Xipe

Quote from: roderickNode tényleg, hogy bírja maga a kliens? leveszitek csutkára a grafikát? nem olvad le a proci?
Kicsit nehezen hiszem el, hogy egy program rendesen meg van írva mostanában..:)

Hülye kérdések rovatunk folytatódik:
1. shield stun-nak mekkora az esélye? miböl számolja ki?
2. craft skillek azok hogy müködnek? vagy csak törpék tudnak? vagymi?

nemigazán találtam még egy "Noobz guide to lineage2-öt", hogy minden hülyeségre választ kapjak, fórumokat meg amiket nézegettem általában szakértö blabla tölti ki :)

shield stun-t nemtom mibol szamolja ki, de majd megkerdezem neked.
craft skill-t csak es kizarolag a torpikek ismerik, es abbol is az Artisan es warsmith.

egyenlore meg nincs szuksegetek ra, de csinalunk egy 80-as szintu torpet ha majd kell valakinek.

es nem, nem vesszuk le a grafikat semennyivel.
max nem nezunk oda hogy szenved.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: thrallesetleg, majd ha 2 teljes Ally-val írtjátok Antharas-t :D (olyan 500 ember :P), a múltkor csak 9 órán keresztül ment ennyi emberrel :)

egyedul elintezem Antharast.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeegyedul elintezem Antharast.
Na jó de GM-ként nem PC-ként... :D

Quote from: roderickIgaz nekem a játékmenet eddig eléggé unalmasnak és nehézkesnek tünik WoW után... igaz az akcióbb jellegü, de pl. mire megszoktam, hogy egérrel kell klikkelni hogy odamenjek közben leszakadt egypár része az agyamnak.
Azért jó, mert odakattintasz egy messzi hegyre, és míg odaér, megvacsizol. :)
Csak az a gáz, hogy ha menet közben megtámadnak, nem ütsz vissza automatikusan. Van erre valami módszer? Auto attack? Xipe?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizNa jó de GM-ként nem PC-ként... :D

Csak az a gáz, hogy ha menet közben megtámadnak, nem ütsz vissza automatikusan. Van erre valami módszer? Auto attack? Xipe?

autoattack nincs.
kulonben az nem GM karakter volt.
hanem normal karakter, csak igen magas szinten, jo fegyverrel es jol plusszolt femalsogatyaval.
_(๏̯͡๏)_

thrall

Quote from: RamizNa jó de GM-ként nem PC-ként... :D

ja van, bot-nak hívjáka progi-t és bannolnak érte szinte mindenhol (kivéve mondjuk az OFF server-t)

Xipe

Quote from: thrallja van, bot-nak hívjáka progi-t és bannolnak érte szinte mindenhol (kivéve mondjuk az OFF server-t)

mivel a bot az csalas, meg jo hogy bannolnak erte.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: thrallja van, bot-nak hívjáka progi-t és bannolnak érte szinte mindenhol (kivéve mondjuk az OFF server-t)
De én nem tápolásra gondoltam, hogy otthagyod a gépet és két nap múlva, mire megnézed, léptél 10 szintet :D , hanem hogyha tényleg megtámad valaki, akkor arra visszaüss. Mivelhogy az ellenfelek kis része támad csak meg automatikusan, ez szerintem nem lenne túl durva. No mindegy. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizDe én nem tápolásra gondoltam, hogy otthagyod a gépet és két nap múlva, mire megnézed, léptél 10 szintet :D , hanem hogyha tényleg megtámad valaki, akkor arra visszaüss. Mivelhogy az ellenfelek kis része támad csak meg automatikusan, ez szerintem nem lenne túl durva. No mindegy. :)

orulj eki hogy ahol most vagy ott nem tamad rad 30 ellenfel.
ha gondolod elteleportallak olyan helyre ahol minden nekedmegy.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeorulj eki hogy ahol most vagy ott nem tamad rad 30 ellenfel.
ha gondolod elteleportallak olyan helyre ahol minden nekedmegy.
:D

Gludinban a Martin vagy milyen nevű Pet Master elkezd küldetéseket adni egy Pet-hez. Namost ha nekem már van egy (sárkány), akkor ha megcsinálom, válaszhatok másmilyen Pet-et is a sárkány mellé? Vagy nem, mert akkor nem is töröm magam.

Xipe

Quote from: Ramiz:D

Gludinban a Martin vagy milyen nevű Pet Master elkezd küldetéseket adni egy Pet-hez. Namost ha nekem már van egy (sárkány), akkor ha megcsinálom, válaszhatok másmilyen Pet-et is a sárkány mellé? Vagy nem, mert akkor nem is töröm magam.

gludinban az elso pet quest egy farkasert megy.
kerdeseket fog feltenni amire sehol nem kapsz valaszt tehat en igazabol hagynam.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipegludinban az elso pet quest egy farkasert megy.
kerdeseket fog feltenni amire sehol nem kapsz valaszt tehat en igazabol hagynam.
És nem tudod esetleg megnézni a válaszokat? A harc részét megcsinálom. Most már annyival is aktuálisabb a dolog, hogy a sárkányom egy közös elhalálozásunk alkalmával, velem ellentétben, döglött maradt. Elrohantam Resurrection Scrollért, de addigra a kürttel együtt eltûnt. Pedig úgy megkedveltem! :beken: Szóval kell ez a Pet Master.

Xipe

Quote from: RamizÉs nem tudod esetleg megnézni a válaszokat? A harc részét megcsinálom. Most már annyival is aktuálisabb a dolog, hogy a sárkányom egy közös elhalálozásunk alkalmával, velem ellentétben, döglött maradt. Elrohantam Resurrection Scrollért, de addigra a kürttel együtt eltûnt. Pedig úgy megkedveltem! :beken: Szóval kell ez a Pet Master.

majd adok egy masikat ne felj.
en tudom a valaszokat mert masfel napot toltottem azzal hogy megcsinaljam a questet.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipemajd adok egy masikat ne felj.
:merci: Lehet, hogy etetni is kellett volna, de ezt is csak onnan tudom, hogy rákerestem az interneten, hogy "lineage 2 + pet". :)

Egyébként mindjárt Maraduer leszek, csak meg kell találni, hogy hol a fészkesben fészkelnek a Goblin Tomb Raiderek, mert a térkép elég bugos, ahol jelöl, ott csak Werewolfok vannak. :rolleyes:
edit: megvannak... :D

Xipe

Quote from: Ramiz:merci: Lehet, hogy etetni is kellett volna, de ezt is csak onnan tudom, hogy rákerestem az interneten, hogy "lineage 2 + pet". :)

Egyébként mindjárt Maraduer leszek, csak meg kell találni, hogy hol a fészkesben fészkelnek a Goblin Tomb Raiderek, mert a térkép elég bugos, ahol jelöl, ott csak Werewolfok vannak. :rolleyes:
edit: megvannak... :D

bocs, nagyon alapnak vettem az etetes temat.
ha nem vagy biztos valamiben akkor csak szolj.
_(๏̯͡๏)_

Dreamcleaver

Lineage 2 jó kis játék lenne, de két dolog bosszantó benne. Egyik a sok, pubertáns kor alatti PK. A másik, hogy a szörnyek még erősen boostolt server rate-k mellet is ( ez jó magyaros volt) rohadt ritkán dobnak ki jó cuccott. Ehhez törpének kell lenni + csak azok tudnak craftolni, ellenben harcban tök bénák. Szóval így elég egyoldalú a játék "gazdaság" része.

Szóvel ez azt jelenti, hogy a Lilith-n könnyű pénzt szerezni és vanni cuccokkat a boltban, a Longhornon meg güriznem kell? Abbahagytam úgy két hónapja, de ha ez egy jó szerver akkor jövök. Megvan az installer.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Quote from: DreamcleaverSzóvel ez azt jelenti, hogy a Lilith-n könnyű pénzt szerezni és vanni cuccokkat a boltban, a Longhornon meg güriznem kell? Abbahagytam úgy két hónapja, de ha ez egy jó szerver akkor jövök. Megvan az installer.
Én nem értek az MMORPG-s szakkifejezésekhez meg technikákhoz, de ennek a szervernek csak egy baja van: az, hogy kevesen vagyunk. Úgyhogy jó lenne, ha jönnél, és akit csak tudsz, csábítsd ide. :)

edit: van egy kérdésem, amit én nem értek, egy ismerősöm kérdezi, aki lehet, hogy jönne ide játszani. a kérdés így szól:  mennyi az xp / sp / adena / drop / spoil szorzó?

Dreamcleaver

Quote from: RamizÉn nem értek az MMORPG-s szakkifejezésekhez meg technikákhoz, de ennek a szervernek csak egy baja van: az, hogy kevesen vagyunk. Úgyhogy jó lenne, ha jönnél, és akit csak tudsz, csábítsd ide. :)

edit: van egy kérdésem, amit én nem értek, egy ismerõsöm kérdezi, aki lehet, hogy jönne ide játszani. a kérdés így szól:  mennyi az xp / sp / adena / drop / spoil szorzó?

akkor e mellet én még azt kérdezném, amit valószínûleg Ramiz szintén nem ért, hogy Chronicle 3-as a szerver? :lul:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Kedvenc foglalatosságom közben érdekes találkozás ért.
Látszólag ugyanaz a jelenet, pedig valójában itt beszedtem egy gombát és megnőttem, szóval tényleg háromszorakkora vagyok, mint az a hiéna.

edit: nem tudjátok "véletlenül" :) , hogy az Ork Marauderré váláshoz szükséges két áruló orkot, akik valamilyen Umar törzsben bujkálnak, a hegységnek, amire a térképen a játék által odatűzött bigyó mutat, melyik oldalán találom? Két órája mászkálok a hegy körül, most már a gerincen is végigszteppeltem, de semmi... wáááá!!! Megőrülök ezektől a küldetésektől! (A délelőttömet azzal töltöttem, hogy kb 20 goblint legyilkoltam, aztán megjelent egy patkány, annak eltettem a fogát... és mindezt 10-szer egymás után... csak hogy Marauder lehessek... egy begolyózott Marauder, wáááhh... na inkább alszok má )

Xipe

Quote from: Dreamcleaverakkor e mellet én még azt kérdezném, amit valószínûleg Ramiz szintén nem ért, hogy Chronicle 3-as a szerver? :lul:

szerver Chronicle 3, de dolgoznak a Chronicle 4-en.
a Koreai verzio mar megvan.

lilith        5x/5x/8x/8x
Longhorn 25x/25x/stb.

Lilith tehat a nehezebbik szerver ahol megkuzdessz mindenert.
Longhorn konnyebb peldaul macsinaltam egy eventet ahol kaptal egy zsomo penzt de 15 millioert tudtal magadnak venni barmi max C szintu cuccot.
igy is majd 2 oramba telt kiosztanom mindent.
a legmagasabb szintu cucc amit GM event alatt adni fog az a B.
A es S szintu cuccokat csakis Torpek fognak tudni csinalni.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: RamizKedvenc foglalatosságom közben érdekes találkozás ért.
Látszólag ugyanaz a jelenet, pedig valójában itt beszedtem egy gombát és megnőttem, szóval tényleg háromszorakkora vagyok, mint az a hiéna.

edit: nem tudjátok "véletlenül" :) , hogy az Ork Marauderré váláshoz szükséges két áruló orkot, akik valamilyen Umar törzsben bujkálnak, a hegységnek, amire a térképen a játék által odatűzött bigyó mutat, melyik oldalán találom? Két órája mászkálok a hegy körül, most már a gerincen is végigszteppeltem, de semmi... wáááá!!! Megőrülök ezektől a küldetésektől! (A délelőttömet azzal töltöttem, hogy kb 20 goblint legyilkoltam, aztán megjelent egy patkány, annak eltettem a fogát... és mindezt 10-szer egymás után... csak hogy Marauder lehessek... egy begolyózott Marauder, wáááhh... na inkább alszok má )

nem kell feltetlenul megcsinalnod a szintvalto Questeket.
eleg ha odamesz Puss The Cat-hez es ott kivalasztod magadnak a kovetkezo kasztodat.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: DreamcleaverLineage 2 jó kis játék lenne, de két dolog bosszantó benne. Egyik a sok, pubertáns kor alatti PK. A másik, hogy a szörnyek még erősen boostolt server rate-k mellet is ( ez jó magyaros volt) rohadt ritkán dobnak ki jó cuccott. Ehhez törpének kell lenni + csak azok tudnak craftolni, ellenben harcban tök bénák. Szóval így elég egyoldalú a játék "gazdaság" része.

Szóvel ez azt jelenti, hogy a Lilith-n könnyű pénzt szerezni és vanni cuccokkat a boltban, a Longhornon meg güriznem kell? Abbahagytam úgy két hónapja, de ha ez egy jó szerver akkor jövök. Megvan az installer.

PK-tol ne felj. nem nagyon toleraljuk azokat akik PK-bol elnek.
egy magas szintu torpe viszont nagyon is jol tud harcolni.
majdnem az egyik legjobb Sherman Tank egy Tallum Glaive w/ Health-el a kezeben.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipelilith        5x/5x/8x/8x
Longhorn 25x/25x/stb.
:merci:

Quote from: Xipenem kell feltetlenul megcsinalnod a szintvalto Questeket.
eleg ha odamesz Puss The Cat-hez es ott kivalasztod magadnak a kovetkezo kasztodat.
:hopp: 1000x hála! :D

Egyébként ti is linkelhettek mókás screenshotokat, ha vannak. Xipe meséltél valami sárkányos képrõl pölö. :)

Xipe

Quote from: Ramiz:merci:

:hopp: 1000x hála! :D

Egyébként ti is linkelhettek mókás screenshotokat, ha vannak. Xipe meséltél valami sárkányos képrõl pölö. :)

ahogy ohajtottad, itten a sarkanyos kep.
a sarkany.
en a sarkanyomon.
_(๏̯͡๏)_

thrall

lassan kezdem meguni a Paradise szerencsétlenkedését, úgyhogy nemsokára megyek hozzátok :D

Ramiz

Quote from: Xipeahogy ohajtottad, itten a sarkanyos kep.
a sarkany.
en a sarkanyomon.
:cool:

Quote from: thralllassan kezdem meguni a Paradise szerencsétlenkedését, úgyhogy nemsokára megyek hozzátok :D
Király! Gyere plz! És hozd a haverjaidat is! :)
Én a Lilithen vagyok, lehet, hogy lassabb a fejlõdés, de így az igazi. :D Raggie-t is csábítgatom. Mondjuk ha hirtelen sokan lennének Longhornon, akkor talán átmennék, de jobb lenne, ha hirtelen itt lennének sokan. :D