Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Lorenor
Akkor elnézést:nem írni nem tudok hanem figyelmesen olvasni.... :rolleyes: De akkor se az írásomat baxtatni (ha az sing akkor helyes a re de mivel ÉN sign nak láttam ezért a RA a részemrõl nem volt helytelen szóval STFU.......:morci:

Két dolgot azért kéretik nem elfelejteni !
1. nyilvános topicról lévén szó, vegyél vissza a hangnemből, bármilyen sok postod is legyen !

2. Deklaráltan lányra szórtad a szitkot, teljesen alaptalanul, aki csak némi pozitív kritikált gyakorolt, és megjegyezte, hogy azt nem úgy írják !

Nem hinném, hogy ez magánvélemény, mert akkor nem nyilvánítanám ki, ha azt mondom, ilyen paréj megnyilvánulás önmagában is nagyon elítélendő, nemméghogy egy lánnyal szemben ! Ha meg azt is tekintjük, hogy mindezt elkövetted a bocsánatkérésedben is, és ő ráadásul nem is így viselkedett veled, akkor meg nyugodtan állíthatom, hogy most bebizonyítottad, hogy mekkora tuskó is vagy. Gratulálok !

Itachi

QuoteOriginally posted by Saori
Igen eljutottam már odáig....
Akkor biztos konstatáltad ,hogy elözõ post od fölösleges billentyû koptatás volt.... ;)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

Akkor biztos konstatáltad ,hogy elözõ post od fölösleges billentyû koptatás volt.... ;)

Drága..én még mindig kevesebbet koptatom a billentyűzetet mint _egyesek_
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Tac-csont

Lorenor te balfék ki 10 ujját se tudja megszámolni mond hát vala.
Az én angol tudásom szerint e hell = pokol... a sing = valaki éneke noss akkor mond már meg úgy õszintén mitõl lessz a Hellsing bõl Hellsign a pokoli szignál vagy mefene :D  Amiket te alkotsz itt beszólásokat az csúcs.

:bsd:  By:Tac-csont

Cobra

Épp elég flémelést olvasok a Battlefield fórumon, úgyhogy hagyjátok abba, vagy hozom az UV Blastert
:uzi: :morci:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itachi

QuoteOriginally posted by Shock12
Két dolgot azért kéretik nem elfelejteni !
1. nyilvános topicról lévén szó, vegyél vissza a hangnemből, bármilyen sok postod is legyen !

2. Deklaráltan lányra szórtad a szitkot, teljesen alaptalanul, aki csak némi pozitív kritikált gyakorolt, és megjegyezte, hogy azt nem úgy írják !

Nem hinném, hogy ez magánvélemény, mert akkor nem nyilvánítanám ki, ha azt mondom, ilyen paréj megnyilvánulás önmagában is nagyon elítélendő, nemméghogy egy lánnyal szemben ! Ha meg azt is tekintjük, hogy mindezt elkövetted a bocsánatkérésedben is, és ő ráadásul nem is így viselkedett veled, akkor meg nyugodtan állíthatom, hogy most bebizonyítottad, hogy mekkora tuskó is vagy. Gratulálok !
Ad 1:Nem lánynak szólt.....Hanem mindenkinek aki rágalmazott...ha az illetõ fiú volt akkor egyben ezzel le is b u z iz tam....
Ad 2:A hangnemem csak akkor ellenséges ha úgyérzem ,hogy alaptalanul vádolnak olyasmivel amirõl nem tehetek vagy ha az illetõk sincsenek azzal tisztában ,hogy amit mondank nem feltétlenül a valóságot tükrözi.....
Ad 3:Amító ebben a topicban vagyok mindenki csak ****ogat..Én meg egy nagyon érzékény individuum vagyok aki a különbözõ dolgokat mellre tudja nagyon szívni..Szóval csak akkor vagyok valakivel ellenséges ha engem bármi nemû támadás ér anélkül ,hogy aktívan okot szolgáltassak rá.....
Ad 4:Ha a fentieket nem ismered el akkor vedd úgy ,hogy egy paranoiás szociópata vagyok.......Részemrõl ennyi... :morci:

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Cobra
Épp elég flémelést olvasok a Battlefield fórumon, úgyhogy hagyjátok abba, vagy hozom az UV Blastert
:uzi: :morci:

Sziszikígyó te ne szisszenny bele más szavába most egy vámpír meg egy nemtom mi vitázik. A membereknek k u s s.

Saori

Ad 1:Nem lánynak szólt.....

Akkor miért nekem címezted????????!!!Mi vagyok én?!

Itachi

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Lorenor te balfék ki 10 ujját se tudja megszámolni mond hát vala.
Az én angol tudásom szerint e hell = pokol... a sing = valaki éneke noss akkor mond már meg úgy õszintén mitõl lessz a Hellsing bõl Hellsign a pokoli szignál vagy mefene :D  Amiket te alkotsz itt beszólásokat az csúcs.

Mélyen Tisztelt Tac kolléga.....Ha te meg elolvasád a post okat akkor az előbbi post ot nem kellett volna megalkotnod.....Ha meg elolvastad és mégis ezt írod akkor csak azt tudom mondani ,hogy a szövegértési képsséged felülvizsgálandó...... :rolleyes:

Itachi

Akkor miért nekem címezted????????!!!Mi vagyok én?!
ha te is megtanulnál figyelmesen olvasni akkor rájönnél ,hogy TÖBBES számba írtam..tudtommal te egy személy vagy NEM??????? :ejj:

Saori

ha te is megtanulnál figyelmesen olvasni akkor rájönnél ,hogy TÖBBES számba írtam..tudtommal te egy személy vagy NEM??????? :ejj:

Akkor te meg tanulj meg írni és ne írd oda elé hogy "Saori:"
mert ebbõl amgyar ember számára az következik hogy Saorinak szól............

Shock12

Ad 1:Nem lánynak szólt.....Hanem mindenkinek aki rágalmazott...ha az illetõ fiú volt akkor egyben ezzel le is b u z iz tam....
Tisztában voltál benne, hogy lánynak is, és legfőképpen arra reagáltál, ha ezt nem ismered el, akkor vak vagy.

QuoteAd 2:A hangnemem csak akkor ellenséges ha úgyérzem ,hogy alaptalanul vádolnak olyasmivel amirõl nem tehetek vagy ha az illetõk sincsenek azzal tisztában ,hogy amit mondank nem feltétlenül a valóságot tükrözi.....
Itt azt tükrözte, csak szerinted nem... és amikor már szerinted is, akkor sem vettél vissza... szóval ez az állításod is hibás.

QuoteAd 3:Amító ebben a topicban vagyok mindenki csak ****ogat..Én meg egy nagyon érzékény individuum vagyok aki a különbözõ dolgokat mellre tudja nagyon szívni..Szóval csak akkor vagyok valakivel ellenséges ha engem bármi nemû támadás ér anélkül ,hogy aktívan okot szolgáltassak rá.....
Egyszerű: Ha valahol nem vagy megtűrt személy, nem kell oda visszajárni... ennyi. És ezzel minden egyéb surlódás elkerülve... de elolvasván a topic néhány hozzászólását (csak ezért, csak most) megnyugtatlak... volt rá okuk... néhány dolgot az én végtelen türelmem sem viselt volna el...

QuoteAd 4:Ha a fentieket nem ismered el akkor vedd úgy ,hogy egy paranoiás szociópata vagyok.......Részemrõl ennyi... :morci:
Szerintem ezek után nyilvánvaló a véleményem... sajnálom, hogy nem ismered be igazságtalanságod. Ja, és nem kell megsértődésképpen mégnagyobb marhaságot írni, mert nem hiszem, hogy csak az én szememet bántotta ezen topicon belül.

Itachi

Tisztában voltál benne, hogy lánynak is, és legfőképpen arra reagáltál, ha ezt nem ismered el, akkor vak vagy.

Itt azt tükrözte, csak szerinted nem... és amikor már szerinted is, akkor sem vettél vissza... szóval ez az állításod is hibás.

Egyszerű: Ha valahol nem vagy megtűrt személy, nem kell oda visszajárni... ennyi. És ezzel minden egyéb surlódás elkerülve... de elolvasván a topic néhány hozzászólását (csak ezért, csak most) megnyugtatlak... volt rá okuk... néhány dolgot az én végtelen türelmem sem viselt volna el...

Szerintem ezek után nyilvánvaló a véleményem... sajnálom, hogy nem ismered be igazságtalanságod. Ja, és nem kell megsértődésképpen mégnagyobb marhaságot írni, mert nem hiszem, hogy csak az én szememet bántotta ezen topicon belül.
Ezzel mind az a baj ,hogy beismerés téren úgy is addig megy a vita,míg a Te szavad az Enyém ellen nem lesz innentõl kezdve meg értelmetlen a vitát folytatni mivel mindenki a maga igazát fujja.......Részemrõl ennyi...Tovább nincs érteleme ecsetelni ,hogy kinek van igaza és ,hogy ki bunkó meg ki nem na meg azt ,hogy kit tûrnek meg kit nem....Fölösleges idõfecsérelés..Még post növeléshez is kár.....:ejj:

Tac-csont

Lorenor most úgy elõzményektõl függetlenül arra nem gondoltál ,hogy ha állítólag "mindenki" téged b a s z o g a t.
Akkor mégis nem benned van a hiba.:teccik:
Tudod különösebb ok nélkül egy kissebb nagyobb közösség jelenleg fórum tagok nem bizgerélnek egy illetõt ok nélkül.
A stílusod valahogy nem igen elfogadható fogalmazzunk úgy.
Nem tetszik és kész és tetézed sok baromsággal már ne értsd félre de ez így van és kész.

Tac-csont

Mellékesen megjegyzem köszönet Shock meggértõ szavaiért.

Itachi

Lorenor most úgy elõzményektõl függetlenül arra nem gondoltál ,hogy ha állítólag "mindenki" téged b a s z o g a t.
Akkor mégis nem benned van a hiba.:teccik:
Tudod különösebb ok nélkül egy kissebb nagyobb közösség jelenleg fórum tagok nem bizgerélnek egy illetõt ok nélkül.
A stílusod valahogy nem igen elfogadható fogalmazzunk úgy.
Nem tetszik és kész és tetézed sok baromsággal már ne értsd félre de ez így van és kész.

Jó egyértelmű ,hoy az "összeeskűvéselmélet"  itt nem helyénvaló...De akkor mit csinálok rosszul????????????????? :confused:

Tac-csont

Jó egyértelmű ,hoy az "összeeskűvéselmélet"  itt nem helyénvaló...De akkor mit csinálok rosszul????????????????? :confused:

Ezt most komolyan tõlem kérded ?

Itachi

Mellékesen megjegyzem köszönet Shock meggértõ szavaiért.

Ja senkinek nem tűnt fel ,hogy tac volt az első aki helyesírásilag RÁM terelte a szót... :mad: Ja és hamár helyesírás:"meggértő".......:ejj:

Saori

talán gondolkozz el kicsit magadban..csak rájössz....

Itachi

talán gondolkozz el kicsit magadban..csak rájössz....
Nem tudom....Sose voltam semmilyen közösség tagja...Úgy ,hogy az ne legyen hivatalos pl suli...Nem tudom mit csináltam rosszul....Goromba voltam?Agresszív?Szemtelen?Tiszteletlen?Soviniszta?Náci?Trágár(leszámítva a post omat amin a vita indult...)Nem tudom....Olyan vagyok mint egy dzsungellakó aki végig egyedül élt most meg önszántamból a városba mentem...Nem ismerem én ebben ki magam..A társaság(legyen virtuális vagy nem sosem volt az erõsségem....)Magányos farkas  vagyok aki nem bánt senkit, de jobb ha õt is békén hagyják....

Tac-csont

Nem tudom....Sose voltam semmilyen közösség tagja...Úgy ,hogy az ne legyen hivatalos pl suli...Nem tudom mit csináltam rosszul....Goromba voltam?Agresszív?Szemtelen?Tiszteletlen?Soviniszta?Náci?Trágár(leszámítva a post omat amin a vita indult...)Nem tudom....Olyan vagyok mint egy dzsungellakó aki végig egyedül élt most meg önszántamból a városba mentem...Nem ismerem én ebben ki magam..A társaság(legyen virtuális vagy nem sosem volt az erõsségem....)Magányos farkas  vagyok aki nem bánt senkit, de jobb ha õt is békén hagyják....

Egyszerűen negatív hullámokat sugárzol. Az embereket bosszantod. Ha meg valamin vita van fel vagy háborodva hogy te nem.... pedig igen is valamivel feldühítetted Saori-t is aztán viszed tovább a végén meg mindenkit valamilyen módon sértesz aki nem a te álláspontodon áll. Tomoren igezad van a Farkasnak nem itt a helye irány az erdő. Ha meg maradni akarsz első dolog ,hogy nem birizgálsz senkit. Most téma vita egyéb OFF vili senki ne szóljon senkihez ezen a téren. Mert erről fog szólni az egész topic és akkor előbb utóbb kalibur kivág innen.
Részemről visszatérek a Vampire témához aminek eredetileg menni kéne itt. A gondjaid nem az én gondjaim ha nem tudsz beilleszkedni ne tedd hanem csak csendben maradsz vagy zajosan elmész. Ebben a helyzetben nincs több lehetőség. Mert amíg te ezen vitázol hogy miért tédeg ..... mindenki addig sosem lessz vége ennek. Na csáó mentem Hunter vadászatra.

Itachi

Egyszerűen negatív hullámokat sugárzol. Az embereket bosszantod. Ha meg valamin vita van fel vagy háborodva hogy te nem.... pedig igen is valamivel feldühítetted Saori-t is aztán viszed tovább a végén meg mindenkit valamilyen módon sértesz aki nem a te álláspontodon áll. Tomoren igezad van a Farkasnak nem itt a helye irány az erdő. Ha meg maradni akarsz első dolog ,hogy nem birizgálsz senkit. Most téma vita egyéb OFF vili senki ne szóljon senkihez ezen a téren. Mert erről fog szólni az egész topic és akkor előbb utóbb kalibur kivág innen.
Részemről visszatérek a Vampire témához aminek eredetileg menni kéne itt. A gondjaid nem az én gondjaim ha nem tudsz beilleszkedni ne tedd hanem csak csendben maradsz vagy zajosan elmész. Ebben a helyzetben nincs több lehetőség. Mert amíg te ezen vitázol hogy miért tédeg ..... mindenki addig sosem lessz vége ennek. Na csáó mentem Hunter vadászatra.

Jó ha ez így van hát legyen tényleg nincs itt helyem.....De ennek még következménye lesz az tuti....A VISZONT SOHA NEM LÁTÁSRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tac-csont

Jó ha ez így van hát legyen tényleg nincs itt helyem.....De ennek még következménye lesz az tuti....A VISZONT SOHA NEM LÁTÁSRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok a te döntésed szóval nincs semmi következmény.

Itachi

Ok a te döntésed szóval nincs semmi következmény.

Hmm gondolkodtam a dolgon....Csak szívességet teszek neked azzal,ha lelépek....Abból nem lesz...Inkább maradok akár megtûrtök akár nem...Legalább szekirozhatlak még egy örökkévalóságig....... :bsd: :comp: :nagyere: :beeee:(amíg Kalibur ki nem dob....:rolleyes:  )

Tac-csont

Nekem 8. Ha meg azthiszed velem tolsz ki vagy a többiekkel nagyot tévedsz. Ezen esetben csak magaddal. Tudod nagyon egyszerû levegõnek nézni valakit.

Saori

Egy aprócska kérdést ha lehetne...Mire jó az nektek hogy ha egymást szekírozzátok? Élvezitek vagy miafene? Részemrõl én is inkább maradok a vámpíros témánál..elvégre azért jöttem ide...és szerintem Lo, abból semmi jó nem lesz ha ittmaradsz és tovább kötözködsz másokkal. Én nem azt mondom, hogy menjél el..csak annyit hogy egy kicsikét próbálj meg beilleszkedni, még ha magányos farkas is vagy, és inkább olvass el egy postot 2x vagy 3x ha kell, minthogy valami félreértésen oldalakon keresztül vitatkozznuk..én részemrõl lezártam a tegnap esti hülyeséget..mert így utólag belegondolva nem sok értelme volt az biztos....és megkaptam a pmed is..válaszolni is fogok rá, de majd csak ha hazaértem Pestrõl...ja és addig amíg nemvagyok, nagyon szépen megkérlek benneteket, hogy ne öljétek itt halomra egymást....

Tac-csont

Lorenor látad a Csillagközi Inváziót nem. Ha nem nézd meg és érteni fogod a követklezõket. A fociedzõ fater szavaival élve ki vagy tagadva. Saori meg jól mondja mert érdekes módon rajtad kívül mindenkivel megtaláljuk a megfelelõ hangnemet még a Hunterekkel is ezekkel a Buffy utánzó vadászgyerekekkel. De úgy látom van aki csak a beszólásai számát jár ide növelni hogy Fanaticon is túlléphessen.

Kalibur

No, megjöttem. Ezer bocsánat, hogy késõn (ez sajna szokásom...), de itt volnék. Végigolvastam mindent, amit skribolni méltóztattatok. Siralmas, és ez majdnem mindenkinek szól (érvényes a nem inge, ne vegye magára helyzet). Nyomatékosan ki kell jelentsem, nem azért hoztam létre a topicot, hogy egymást öljétek!! :ejj: (bár a vérfürdõ lehet jó dolog is...:) )
Ami a kitagadást ill a kiszórást illeti: Én nem fogok senkit sem kivágni inen, mert nem érzem jogosnak, sempedig követendõ módszernek. A kitagadásnál pedig kevés óvodásabb módszert láttam még idáig. Szerintem erre kéne még aludni egyet. Bocsánatot kérek mindkét féltõl a másik nevében, személyesen is ha kell és ez megnyugtat mindenkit. (ez persze nem azt jelenti, hogy nekem ne lenne véleményem, de azt hiszem nem így kéne megoldani a problémákat...)
Éjszaka gyermekei nõjetek fel végre...
(és Tac, te meg áruld el, hol tartasz az Underworld ügyében)
Offtopic részemrõl is OFF.
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Kalibur
No, megjöttem. Ezer bocsánat, hogy késõn (ez sajna szokásom...), de itt volnék. Végigolvastam mindent, amit skribolni méltóztattatok. Siralmas, és ez majdnem mindenkinek szól (érvényes a nem inge, ne vegye magára helyzet). Nyomatékosan ki kell jelentsem, nem azért hoztam létre a topicot, hogy egymást öljétek!! :ejj: (bár a vérfürdõ lehet jó dolog is...:) )
Ami a kitagadást ill a kiszórást illeti: Én nem fogok senkit sem kivágni inen, mert nem érzem jogosnak, sempedig követendõ módszernek. A kitagadásnál pedig kevés óvodásabb módszert láttam még idáig. Szerintem erre kéne még aludni egyet. Bocsánatot kérek mindkét féltõl a másik nevében, személyesen is ha kell és ez megnyugtat mindenkit. (ez persze nem azt jelenti, hogy nekem ne lenne véleményem, de azt hiszem nem így kéne megoldani a problémákat...)
Éjszaka gyermekei nõjetek fel végre...
(és Tac, te meg áruld el, hol tartasz az Underworld ügyében)
Offtopic részemrõl is OFF.

Mivel a többiből már kiléptem téma ügyileg jön az Underworld.
Mint kiderül én nekem egy másik film van meg de Saori Sama volt oly kedves és elküldi nekem Postán az Underworld-öt :D  szóval meglessz meglessz !!!

Kalibur

Póstán hogy? Formátum? Ha hozzád eljutott, onnantól én hogy szerzem meg tõled ?
(Különben meg Saori neve aranyba foglalandó, küldje a póstacímet, és megy a díszzacsis vér:D )
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."