Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

:eeek:  :( Szomorú...

Rounin

Hangulatjavítónak itt van ez:

http://www.viceland.com/se/v2n2/htdocs/game.php

Stay alive fatty :(

Shiroi: a zene miatt nézd meg :D

Fazék

Quote from: RouninHangulatjavítónak itt van ez:

basszus azt hiszem sikerült fölkeltenem a családot :haha: :D nagyon állat játék :whoah:

Kvikveg

Quote from: kisviragén pont az ilyenek elkerülése végett mentem már középiskolába jó messzire, és gyakorlom most is a 2-3 hetente hazaesek másfél napra gyakorlatát
Otletes.. otletes... :haha:

Hajra Moha, egyszer vege lesz! Es alapitsal csaladot nyugodtan.:jee:
(Mondom en, ket tesoval, akik szinten nem sietnek, hehehe...:3x3: )
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

miért nincs itt senki? :( takeoverelem az usteamet :D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: RouninHangulatjavítónak itt van ez:

Wow, ez valami eszement jóó... nagyon addiktív. A zenének meg ha elkapod a ritmusát, akkor szinte zéró hp-val lehet darálni a mocskos hullákat:D:D
 Mondjuk lehetne benne valami kiállás, vagy vokál is, de ezalá passzol ez a sok hör-hörr-morr-morr stuff is... olyan..õõ.. iowa-s:D

Lt. Simoan Blarke

Lythis most nagyon utállak, tudod? :D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Quote from: blarkeLythis most nagyon utállak, tudod? :D:D

Inkább aludj. A sárkány szeme rajtad, halandóóóó...hork-.-

Kvikveg

Most mennetek aludni, egy ilyen gyonyoru *gyorsan kinez, hogy ne mondjon hulyeseget* ejjel??!
Hat.. nem is olyan gyonyoru. sot, pfuj, vizes!:eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

lol. na én lépek fórumról, elkezdek tanulni mai ZHra... jóéjt mindenki :D

Ps. Rounin drága ha egyszer éppen küldeném át neked az általad hõn óhajtott LIVE in Bagdadot, legalább arra méltass, hogy "tanxmárnemkell", mer az, hogy csak lelépsz, az elég szívenütõs.

Rounin

Quote from: blarkelol. na én lépek fórumról, elkezdek tanulni mai ZHra... jóéjt mindenki :D

Ps. Rounin drága ha egyszer éppen küldeném át neked az általad hõn óhajtott LIVE in Bagdadot, legalább arra méltass, hogy "tanxmárnemkell", mer az, hogy csak lelépsz, az elég szívenütõs.

Tessék? Aranyom, valamit nagyon félre tetszettél érteni. Msn-en marhára nem kaptam ilyesmire felhívást o.O

Rounin

Quote from: blarkelol. na én lépek fórumról, elkezdek tanulni mai ZHra... jóéjt mindenki :D

Tessék? Aranyom, valamit nagyon félre tetszettél érteni. Msn-en marhára nem kaptam ilyesmire felhívást o.O

Kvikveg, mit te csinálsz ilyenkor ébren? o.O

Kvikveg

Ilyeneket talalok a neten:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bridget_%28Guilty_Gear%29
Ismeri valaki?!

Meg a CB utolso ket reszet nezem kimeredt szemekkel bizonyitekok utan kutatva. :D

Rounin

Quote from: KvikvegIlyeneket talalok a neten:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bridget_%28Guilty_Gear%29
Ismeri valaki?!

Meg a CB utolso ket reszet nezem kimeredt szemekkel bizonyitekok utan kutatva. :D

Roger, Bridget's mechanical teddy bear guardian :lol:

A játékot amúgy ismerem ^^

CB hajrá!! (nem, nem vagy kopasz -.-)

Kvikveg

He? CB hajra?
Amugy mar megtalaltam.

Megvan meg mit csinalok: bookmarklistamat irtom. Sajnos a delete all nem elfogadhato. Pedig neha tenyleg az kene. Felszabadito erzes lenne. Meg a winyomon. Csak utana sajnalnek persze par dolgot, amiket persze mar 1-2 eve nem vettem elo/az eletben nem fogok elovenni...
De hat ilyen az elet. Cucc marad, irhato dvd beszerez...:rolleyes:

Meg kene neznem megint a CB-t. Meg mindig nagyon jo. :haha:

Lazzaret

Kellemes Dec.6.-át mindenkinek. Remélem tiszta cipõtökbe sok csokit hozott a mikulás és még annál több virgácsot is, mert mindannyian megérdemeljük :D

www.arkangyalok.uw.hu

Rounin

Quote from: ShiroiPrimitív játék,

De jó kikapcsolódás...

Quoteés a zene is gagyi. :(

.. és ez is kikapcsol..

kisvirag

nya, ma megejtettem nagykarácsonyi bevásárlást....

eeek, tudom mit felejtettem el, anyumnak ajándékot szülinapjára...
namindegy, lényeg, hogy karácsonyra már megvannak a cuccok, még a nagy rohanás elõtt :D
Igaz még csak alapanyagok, mert mindig valami kézzel készithetõ kis akármit csinálok a népnek, de boltba már nem kell menni miatta :D

hm, hamarosan újra feléledhet a karácsony topic! :D

még jó egyébként hogy a Cora itt van egy köpésre, ha ezt a városbol kell hazaciplenem, vagy megszakadok, vagy valami izmos drabál állatt lett volna a végére belõlem :haha:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

Blarke: én is szeretlek:D ha visszaolvasol pár oldalnyit, akkor láthatod, hogy a takeover-t már elsütöttem egyszer, amikor még Rounin sem volt itt :D (insomniac skillz ugyebár ^^)

Jah, boldog Dec.6-ot mindenkinek részemrõl is!

Amúgy elég izgis az idei mikulás... kaptam pl állatnagy esõzést, meg ZH-t (a kép szürkérevált, és beugrik amikor általánosban, meg gimiben rá lehetett dumálni a tanárokat, hogy [tetszõleges ünnep neve] okán letegyenek a dolgozatiratási szándékukról....), és ráadásul most írom holnapra a csapatmunka rám esõ részét, mivel a másik 4 IQharcos sikeresen meg tudott állapodni abban hogy ki melyik részt dolgozza ki a vacerájból  - MINDEZT TEGNAP:b+: Nemmintha nem lett volna rá mondjuk laza 3 hetünk áááá neeeem...

kisvirag

Quote from: ShiroiMég jó, mert akkor ki vadászna ezek után kire?

szerintem nem a méret határozza meg a vadász személyét :hehe:

Yakumo

Quote from: kisviragszerintem nem a méret határozza meg a vadász személyét :hehe:
ezesetben viszont igen......
jujujjjjjuuujjjjj, mit kapok én ezért! :lol: :hopp:

kisvirag

Quote from: Yakumoezesetben viszont igen......
jujujjjjjuuujjjjj, mit kapok én ezért! :lol: :hopp:
ke, asszed mert ilyen kicsi vagyok, nem tudnálak szárazra szinvni! :hehe:

Yakumo

Quote from: kisviragke, asszed mert ilyen kicsi vagyok, nem tudnálak szárazra szinvni! :hehe:
még jó, hogy odatetted azt a vampire-ös smiley-t, mert különben még félreértettem volna............ :D :hopp:

Raggie

Téééleg: Kinek mit hozott a Mikulás????

Nekem két kiló csokoládét, meg egy jó kis kesztyût! :jee:
[SIZE="1"](pedig Új VGA-kártyát kértem :D :rolleyes: )[/SIZE]
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonTéééleg: Kinek mit hozott a Mikulás????
Grafológia ZH-t és adószámítás jegyzetet.

Raggie

Quote from: PirulaGrafológia ZH-t és adószámítás jegyzetet.
Eléggé aberrált egy Mikulásotok lehet arrafelé! :D
[SIZE="1"]vagy csak vicces kedvében volt éppen... bár ha meggondoljuk nem is olyan vicces...[/SIZE]
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kisvirag

még semmit
na jo, egy zoknit eddig

aztan este lesz kolis miku csomag

anyum közölte, hogy amit most adott pez, abbol egy 1000est edessegre kell kolteni, az a miku...

egyébként meg bevásárlást, meg fõzõscskét.

most meg karácsonyi ajándékot alkotok

meg kell mondjam, le a kalappal L. Mole elõtt... én csak egy nyavajás télapót akartam kigyurmálni, de nemigen jött össze, igy marad a könnyebb verzio, a hóember :D

Lythis

Nekem két kiló csokoládét, meg egy jó kis kesztyût! :jee:
[SIZE="1"](pedig Új VGA-kártyát kértem :D :rolleyes: )[/SIZE]
Csokit azt én is kaptam rendesen... meg... õõõ.. hát olvass vissza. Biztos idén a ZH a divat... ha jól vágom Pirulának, Blarke-nak, és nekem is hozott mára... vagy mostanában ezt kapják a rosszgyerekek virgács helyett?:D

Ramiz

Barna import Staropramen-t. :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: Lythisvagy mostanában ezt kapják a rosszgyerekek virgács helyett?:D
Akkor én nem tudom hogy mit követtem el, mert a hétre kaptam tõle négyet, jövõ hétre meg egyet és még két elõvizsgát.
UV-t ne hozzon....